Δυστυχως τοσο αντεξα...και τι δεν θα εδινα για να ημουν λιγο πιο δυνατη! - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 15 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 223
    Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Αχ λακρυμόσα μου, έχεις χάσει επεισόδεια. Να ξερες πόσα μου χουν κάνει αυτές εδώ οι κλώσσες, μέχρι που με διώξανε από το σάιτ, που έμπαινα σκέψου, για να πάρω βοήθεια. Και υποτίθεται ότι είναι σάιτ υποστήριξης, και ο αντμίν δεν κάνει κάτι. Ίσα ίσα, όλες αυτές που πέσανε πάνω μου, τις καλύπτει, και όλοι είναι με το μέρος τους!! Ανθρωπιά σου λέει μετά.
    Whitecandle σε καταλαβαινω... κατι αντιστοιχο βιωνω κι εγω αλλα in real life... δεν σου φτανει να χεις το προβλημα σου κ να παλευεις τον ιδιο σου τον εαυτο να εχεις κ τον καθε #$%^&$ ντεμεκ ειδημων να σε βγαζουν το ενα κ το αλλο...
    Κ δεν καταλαβα γιατι να σε διωξουνε απ το σαιτ??? Τι ειναι παλι αυτο??
    Υποτιθεται ο καθενας εχει δικαιωμα να γραφει ο,τι θελει, ποιοι ειναι αυτοι οι &*%$^ που θα επιβαλλουν τι θα κανουμε κ ποιος θα γραφει??
    Τα χω παρει χοντρα τωρα κ ειμαι ηδη κ νευριασμενη ολη μερα....
    Λοιπον σου στελνω pm !!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    Quote Originally Posted by ΜΑΡΙΑ.Α View Post
    λακρυμοσα καρδουλα μου πας γυρευοντας!
    θα σου σπασουν τα νευρα!
    κατσε λιγο εδω και θα με θυμηθεις!
    φιλακια πολλα,πολλα!
    Ε ναι βέβαια αφού κι εσύ κατέχεις πακέτο ανθρωπιάς, και σε έκανα να νιώσεις άσχημα!

Banned
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Whitecandle σε καταλαβαινω... κατι αντιστοιχο βιωνω κι εγω αλλα in real life... δεν σου φτανει να χεις το προβλημα σου κ να παλευεις τον ιδιο σου τον εαυτο να εχεις κ τον καθε #$%^&$ ντεμεκ ειδημων να σε βγαζουν το ενα κ το αλλο...
    Κ δεν καταλαβα γιατι να σε διωξουνε απ το σαιτ??? Τι ειναι παλι αυτο??
    Υποτιθεται ο καθενας εχει δικαιωμα να γραφει ο,τι θελει, ποιοι ειναι αυτοι οι &*%$^ που θα επιβαλλουν τι θα κανουμε κ ποιος θα γραφει??
    Τα χω παρει χοντρα τωρα κ ειμαι ηδη κ νευριασμενη ολη μερα....
    Λοιπον σου στελνω pm !!!
    Λακρυμόσα μου είσαι πολύ καλή, βλέπεις τι συμβαίνει στον κόσμο, μόνο αυτό σου λέω. Ειρωνείες και ίντριγκες, αυτά είναι τα αγαπημένα χόμπι όλων, με μέγιστο την κακία!

Senior Member
    λακρυμοσα καρδουλα μου πας γυρευοντας!
    θα σου σπασουν τα νευρα!
    κατσε λιγο εδω και θα με θυμηθεις!
    φιλακια πολλα,πολλα!
    Παω γυρευοντας?? Τι εννοεις??
    Ασε εχω κ τρελα νευρα σημερα κανονιστε να μου τη σπασετε!!
    Ξερω βεβαια τροπους οποτε εμενα δεν με αγγιζει τιποτα!!!!
    Ποιος θα μου σπασει τα νευρα οεο??
    Μαλλον πρωτα θα τους τα σπασω εγω !!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by PETRAN View Post
    Αν ήταν μεγαλύτερη ηλικία που γενικότερα οι ορμές (κάπως!) καταλλαγιάζουν και πράγματα όπως η αλληλοεκτίμηση/αλληλουποστήριξη κλπ. ίσως είναι πιο έντονες (που προκύπτουν και από τον χρόνο που έχουν μείνει μαζί κλπ.) να αυξάνεται η πιθανότητα να μείνει κάποιος. Οπότε όλα αυτά παίζουν βέβαια ανάλογα με την περίπτωση, την ηλικία και τα άτομα που εμπλέκονται.
    Έτσι είναι ανάλογα με την περίπτωση... τώρα και για τους μεγάλους βέβαια που πλακώνονται στις μηνύσεις δεν βλέπω και πολύ αλληλοεκτίμηση.
    Άσχετο αλλά εσείς δεν θα τσαντιζόσασταν αν κάποιος απειλούσε με μύνηση μια γριούλα εκατό χρονών επειδή έχυσε νερά απο το μπαλκόνι της;

Banned
    Whitecandle οι περισσοτεροι ανθρωποι ετσι σκεφτονται, και ειναι γεγονος οτι σε αυτες τις ηλικιες ακομα περισσοτερο δικαιολογειται να ειναι καποιος τοσο επιφανειακος που σε σοκαρει και να μην αντεχει τετοιες καταστασεις. Αλλα παρτακηδες ειναι οι περισσοτεροι και ναι αυτο μπορει να δημιουργει προβληματα και ναι μπορει να τα βρουν μπροστα τους, αλλα εσενα μη σε απασχολει αυτο. Δικο τους θεμα και δικη τους επιλογη. Οσο για τον ψυχικα ασθενη, ειναι ο κυριος υπευθυνος για τον εαυτο του, με και χωρις σχεση. Απο ενα σημειο και περα σταματαει η σχεση και αρχιζει η εξαρτηση και δεν ειναι καλο.
    Μην τα παιρνεις τοσο προσωπικα. Οι ανθρωποι ετσι ειναι. Εχουν τα προβληματα τους και τις λοξες τους (χωρις διαγνωση αυτη τη φορα).

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Δεν μιλάμε για σχέσεις νέων ατόμων, μιλάμε καθαρά για απανθρωπιά και μιζέρια, όποιος βάζει το σεξ πάνω από όλα, είναι μίζερος άνθρωπος και θα τα βρει μπροστά του. Μόνο που αυτός μόνος του δημιουργεί τα προβλήματα, ενώ στον ψυχικά άρρωστο, δημιουργούνται από μόνα τους!

Δεν είπα πουθενά για ανθρώπους που βάζουν "το σεξ πάνω από όλα" (αυτό είναι δικό σου) αλλά για όλη την "ερωτική κατάσταση" που υπάρχει σε μια σχέση- η έλξη που νιώθεις για κάποιον άλλο να την/τον αγγίζεις/φιλάς/σεξ/να γελάς και να χαίρεσαι σε διάφορες στιγμές μαζί του. Είτε το θέλεις είτε όχι οι ερωτικές σχέσεις δεν γίνονται με πρωταρχικό στόχο να δώσει κάποιος ανθρωπιστική βοήθεια σε κάποιο άλλο (ιδιαίτερα σε νεαρότερες ηλικίες).

Αν για σένα είναι ανήθικο αυτό οκ. Αυτή είναι η άποψη σου. Αλλά μην κρίνεις και μην λιθοβολείς. "Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτο" και ας μην είμαι χριστιανός. Ας έχει ο καθένας τις απόψεις του, ας τα έχει καλά με τον εαυτού του και όλα καλά.

Banned
    Quote Originally Posted by alexandros2985 View Post
    ελα βρε white, μην το σκεφτεσαι μονο απο την πλευρα μας που ειμαστε κ εμεις αρρωστοι. το παληκαρι θα εκανε το ιδιο πραγμα γι αυτην? αμα το παληκαρι την αγαπουσε πιο πολυ απο τον εαυτο του θα της ελεγε πρωτος να διακοψουνε. σκεψου.
    Άμα την αγαπούσε πιο πολύ από τον εαυτό του, θα ήθελε να ήταν αληθινή, και όχι ψεύτικη, και να έχει αληθινά αισθήματα που αυτό είναι το παν και να μείνει μαζί του! Άλλωστε αυτή χάνει! Δεν σημαίνει ότι επειδή στο παληκάρι έτυχε μία αρρώστια θα τα βάψει μαύρα και δεν αξίζει να είναι μαζί της! Ίσα ίσα αυτή δεν του αξίζει! Κοίτα, δεν ξέρεις τι θα κάναμε άμα δεν ήμασταν άρρωστοι, οπότε μη λες!

Senior Member
    Quote Originally Posted by elafi View Post
    Ωιμε χριστιανοι!!! Σταματηστε τη βια και τον αλληλοσπαραγμο!!! Εδω ειναι site για ολους!! :ΡΡΡ
    ναι ελαφι μου,ειναι ενα σαιτ για ολους!προσπαθουμε να δουμε ολες τις πλευρες!
    οχι οτι μας συμφαιρει!
    αν φοραμε παροπιδες και βλεπουμε μονο την μια πλευρα δεν μπορουμε να συζητησουμε!
    δεν υπαρχει ουτε μαυρο,ουτε ασπρο.υπαρχουν και αλλα χρωματα!
    πρεπει ολοι εδω να λεμε την αποψη μας και να σεβομαστε και την αποψη των αλλων!
    και να μπενουμε και στην θεση του αλλου και να μην βλεπουμε μονο απο την μερια την δικη μας ως ασθενη!
    γιατι δυστυχως και οι δικοι μας ανθρωποι τραβανε κουπι μαζι με εμας!αυτο δεν μπορει να το αρνειθει κανεις πως να το κανουμε!
    ειναι και αυτοι ηρωες μαζι με εμας,ζουν μαζι μας,βιωνουν την αρρωστεια μας σαν δικη τους οταν ειναι στον ιδιο χωρο με εμας!

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Έτσι είναι ανάλογα με την περίπτωση... τώρα και για τους μεγάλους βέβαια που πλακώνονται στις μηνύσεις δεν βλέπω και πολύ αλληλοεκτίμηση.
    Άσχετο αλλά εσείς δεν θα τσαντιζόσασταν αν κάποιος απειλούσε με μύνηση μια γριούλα εκατό χρονών επειδή έχυσε νερά απο το μπαλκόνι της;
    Χαχαχαχαχα που τα σκεφτεσαι αυτα ρε insect θα τσαντιζομουνα εννοειται οκ, αλλα αμα εχυνε βρωμονερα στο δικο μου το μπαλκονι οπου ειχα απλωμενο το καλυτερο μου γαματο φορεμα οκ μπορει να μην την εκανα μηνυση, αλλα θα την υποχρεωνα να μου το πληρωσει!!!!!!!!!!!

Banned
    Whitecandle οι περισσοτεροι ανθρωποι ετσι σκεφτονται, και ειναι γεγονος οτι σε αυτες τις ηλικιες ακομα περισσοτερο δικαιολογειται να ειναι καποιος τοσο επιφανειακος που σε σοκαρει και να μην αντεχει τετοιες καταστασεις. Αλλα παρτακηδες ειναι οι περισσοτεροι και ναι αυτο μπορει να δημιουργει προβληματα και ναι μπορει να τα βρουν μπροστα τους, αλλα εσενα μη σε απασχολει αυτο. Δικο τους θεμα και δικη τους επιλογη. Οσο για τον ψυχικα ασθενη, ειναι ο κυριος υπευθυνος για τον εαυτο του, με και χωρις σχεση. Απο ενα σημειο και περα σταματαει η σχεση και αρχιζει η εξαρτηση και δεν ειναι καλο.
    Μην τα παιρνεις τοσο προσωπικα. Οι ανθρωποι ετσι ειναι. Εχουν τα προβληματα τους και τις λοξες τους (χωρις διαγνωση αυτη τη φορα).
    Δεν μου απάντησες ελάφι, εσύ το επικροτείς αυτό;;; Για να ξέρω. Τι θα πει έτσι είναι; Δηλαδή αυτό είναι και το σωστό; Και βέβαια με απασχολεί να τα βρούνε μπροστά τους. Θέλω δικαιοσύνη.

Banned
    Whitecandle μην τα βαζεις με ολους, χαλαρωσε :)

Banned
    ναι ελαφι μου,ειναι ενα σαιτ για ολους!προσπαθουμε να δουμε ολες τις πλευρες!
    οχι οτι μας συμφαιρει!
    αν φοραμε παροπιδες και βλεπουμε μονο την μια πλευρα δεν μπορουμε να συζητησουμε!
    δεν υπαρχει ουτε μαυρο,ουτε ασπρο.υπαρχουν και αλλα χρωματα!
    πρεπει ολοι εδω να λεμε την αποψη μας και να σεβομαστε και την αποψη των αλλων!
    και να μπενουμε και στην θεση του αλλου και να μην βλεπουμε μονο απο την μερια την δικη μας ως ασθενη!
    γιατι δυστυχως και οι δικοι μας ανθρωποι τραβανε κουπι μαζι με εμας!αυτο δεν μπορει να το αρνειθει κανεις πως να το κανουμε!
    ειναι και αυτοι ηρωες μαζι με εμας,ζουν μαζι μας,βιωνουν την αρρωστεια μας σαν δικη τους οταν ειναι στον ιδιο χωρο με εμας!
    Αν αυτά που λέτε λέγονται απόψεις, οκ, εγώ πάω πάσο. Αλλά τότε γιατί καράφλιασα; Όσο για το ήρωες, άστο καλύτερα.

Banned
    Δεν μπορεις να απαιτεις εσυ δικαιοσυνη για ο,τι γινεται στον κοσμο. Υπαρχουν και πραγματα εξω απο τον ελεγχο μας, η ζωη ολη ειναι αδικη.

Banned
    Whitecandle μην τα βαζεις με ολους, χαλαρωσε :)
    Κοίταξε, δεν μου αρέσουν τα άτομα που το παίζουν έξυπνα, και κακώς μίλησα και μαζί σου.

Page 9 of 15 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast