Results 16 to 30 of 76
Thread: ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΑΝΟΡΕΞΙΚΗ !!!
-
17-06-2011, 00:04 #16
- 17-06-2011, 00:08 #17
Λάκρυ μου θα σου απαντήσω λίγο πιο μετά γιατί τωρα παω και 'γω για σουβλάκι :)
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
17-06-2011, 00:11 #18
17-06-2011, 00:12 #19
λακρυμόζα, όντως, η ιδεά να επιστρέψεις εκεί δεν είναι και τόσο καλή.
17-06-2011, 00:14 #20
καλά, εσύ εννοούσες το αστικό λεωφορείο, εγώ κατάλαβα πως έδινες αστικό δίκαιο, γι' αυτό αναφέρθηκα σε φοιτητές νομικής :P
17-06-2011, 00:21 #21
17-06-2011, 00:22 #22
17-06-2011, 01:21 #23
17-06-2011, 01:22 #24
γιατί όχι ρε παιδιά? κι εμένα μου λένε ότι δεν μοιάζω με αυτό που είμαι, αλλά όμως είμαι!
17-06-2011, 01:33 #25
Δηλαδη τι εισαι κ σου λενε οτι δεν μοιαζεις??
Τι σχεση εχω εγω με νομικη ρε σεις.. απο που κι ως που να μοιαζω?? αν ειναι δυνατον...μπλιαξ....." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
17-06-2011, 01:37 #26
Για να σου απαντήσω στο θέμα Λάκρυ, πιστεύω πως ο ιδιος σου ο εαυτός, δεν θα σε αφήσει να κατρακυλήσεις ξανά, αφού τώρα έχεις υψηλότερα επίπεδα συνειδητότητας. Ξέρεις τι σου γίνεται με λίγα λόγια. Πιστεύω ότι τέτοιες δηλώσεις τις κάνεις όταν είσαι εν θερμώ και επειδή είσαι παρορμητική γενικά, ξεσπαθώνεις τον θυμό σου έτσι. Καλά κάνεις και ξεθυμαίνεις αλλά σταμάτα να λαμβάνεις υπ' οψιν σου το τι λέει η κάθε κυράτσα γιατί κάνεις κακό στον εαυτό σου. Και 'γω έτσι είμαι. Μήπως ανήκεις στις δραματικές προσωπικότητες; Έχεις προσπαθήσει να αυτοαναλυθείς και να δεις απο που προκύπτει η τόσο έντονη επιθυμία αποκτησης του ελέγχου; Ίσως να είναι και ασυνείδητο, δεν ξέρω. Για τους γονείς σου θέλω να πω ότι ίσως δεν καταλαβαίνουν ότι η κατάσταση είναι σοβαρή όπως και εμένα η μαμά μου μ' έλεγε τεμπέλα όταν μ' έβλεπε να σέρνομαι απο την κατάθλιψη. Ίσως και να φοβούνται να παραδεχτούν ότι έχουν συμβάλλει και αυτοί για να γίνεις έτσι. (η ψυχολόγος μου, μου είπε για την μαμά μου ότι φοβάται να παραδεχτεί και πριν προλάβεις να μου πεις οτι δεν τους ξέρω, σου λέω ότι και η ψυχολόγος μου δεν ξέρει την μαμά μου). Ίσως η όλη συμπεριφορά ν' ανταποκρίνεται στις κλισέ συμπεριφορές που έχουν οι γονείς σ' αυτές τις περιπτώσεις. Εκτός κι αν έχεις κι άλλα παραδειγματα να μου αναφέρεις. Το θέμα τώρα είναι να κάνεις ψυχοθεραπεία. Έχεις άλλους ανθρώπους γύρω σου που να μπορούν να σε στηρίξουν σε όλο αυτό;
17-06-2011, 16:18 #27
Ρε συ σοβαρα με χει πιασει κατι κ θελω να βοηθησω κ θελω να ξαναζησω καποια πραγματα απο διαφορετικη σκοπια πλεον μιας κ θα ειμαι περισσοτερο συνειδητοποιημενη κ θα ξερω μεχρι που μπορω να θεσω ενα οριο.. δεν ξερω αν ανηκω στις δραματικες προσωπικοτητες, αλλα οταν ειδα το φακελο μου με ειχαν βγαλει κ μια ακομη διαγνωση (θαρρεις ας πουμε κ δεν μου φταναν οι διαγνωσεις που εχω λαβει για τα τοσα που εχω) οτι εχω "μεταιχμιακη/οριακη διαταραχη προσωπικοτητας" (borderline disorder) κ οτι καπως μπορει να συνδεεται με τη διπολικη η την παρορμητικοτητα κ την εντονη προσωπικοτητα κ τις ακραιες αντιδρασεις κ την απροβλεπτη συμπεριφορα αλλα περισσοτερα δεν μου ειπαν αν οντως ειμαι κ απ αυτο κ διαβαζω στο ιντερνετ κ γι αυτο τωρα, αμαν εκανα να μαθω για τις αλλες μου διαταραχες, τωρα θα χω κι αυτο, αλλα παιζει κ να μην ισχυει γιατι δεν μου το διευκρινησαν...
οι γονεις φυσικα κ συμβαλλουν κ εχουν μεγαλο μεριδιο ευθυνης ειλικρινα θελω να μαζεψω λεφτα να νοικιαζω μονη μου να μενω να ησυχασω απο τη μαλακια τους ειλικρινα να φανταστεις εχω βαρεθει πια να τσακωνομαι ενω παλια εψαχνα συνεχως αφορμη! ρε συ ζηλευω αλλες που μενουν μονες τους κ απο τοτε που εγιναν φοιτητριες εχουν αδυνατισει επειδη κανεις δεν τους κανει ελεγχο αλλα αμα μενεις με γονεις τι σκατα φοιτητικη ζωη να ζησεις κ τους λεω οτι παω λεσχη κ το υποτιμανε κ μου φερνουν ΚΑΙ στο σπιτι ενω ξερουν για τη νευρικη βουλιμια ε αυτο αμα δεν ειναι απαραδεκτο για να μην πω τιποτα χειροτερο τοτε τι ειναι??
απο μικρη "φαε" κ "φαε" αλλα οι ιδιοι τους να μην τρωνε ποτε κ να μιλαει η μανα μου συνεχεια για τα 48 κιλα της κ ποσο περηφανη νιωθει αλλα οι ιδιοι τους να μην τρωνε ποτε κ θυμαμαι ακομη τις πιπες τους "μια μπουκια για τη μαμα, μια για τη γιαγια, μια για τον σκυλο τον τολη" κ στην αδερφη μου τα ιδια με αποτελεσμα εμενα να με καταντησουν με διατροφικες διαταραχες, ανορεξικη κ βουλιμικη κ την αδερφη μου να ειναι 65 κιλα κ να κινδυνευει να γινει υπερβαρη κ ολο την μπουκωνουν γαμωτο κ χαλιεμαι ασχημα κ την ξεσηκωσα χτες κ πηγαμε μαζι τους τα χωσαμε κ εγινε της *******ς κ σημερα απ τα νευρα μου εδινα μαθημα, ειχα διαβασμα, ξεχασα να παρω κ τα χαπια, ημουν σε ενταση κ εκανα βουλιμικο για δευτερη συνεχομενη μερα γαμωτο εφαγα 15 κουλουρακια, 2 σταφιδοψωμα κ 1 μπουγατσα...
γι αυτο θελω να εκφρασω με καποιο τροπο τη δυσαρεσκεια μου δεν ανεχομαι να με πατανε κ να μου ασκουν πλυση εγκεφαλου κ απ την κοινωνια γενικοτερα....." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
17-06-2011, 19:41 #28
To borderline έχει σχέση με τους αυτοτραυματισμούς. Ψάξτο βρε κοπελιά μ' έναν καλό ειδικό, ν' απαλλαχθείς κι από βουλιμικά κι από ανορεξίες και τα πάντα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμπεριφέρονται έτσι οι γονείς σου εφόσον γνωρίζουν. Ίσως δεν αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα του θέματος. Όταν μιλήσεις με ειδικό να μιλήσουν και οι γονείς σου μαζί του, θα είναι καλύτερα έτσι πιστεύω. Όσο για την φοιτητική ζωή, μια χαρά μπορείς να περάσεις κι έτσι. Σκέψου ότι κι έτσι υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα, π.χ έχεις πάντα κάποιον να σου πλένει τα ρούχα! Αν έμενες μόνη σου θα έπρεπε να τα κάνεις όλα εσύ και να δουλεύεις και να σπουδάζεις ταυτόχρονα, ενώ έτσι έχεις ελεύθερο χρόνο δικό σου. Εκτός κι αν σου επιβάλλουν περιορισμούς σχετικά με το τι ώρα θα γυρίσεις κ.τ.λ
18-06-2011, 00:13 #29
Ποσο μου την σπανε οι γονεις.... Θελουν υποτιθεται παντα να κανουν το καλυτερο, αλλα ποτε δεν ενδιαφερονται αρκετα ωστε να διορθωσουν τις συμπεριφορες τους...
Οσο για την φοιτητικη ζωη θα διαφωνησω... Ολα αυτα τα "καλα" τυπου να σου πλενουν τα ρουχα, να μαγειρευουν, να καθαριζουν κτλ, δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ μπροστα στην ελευθερια και την ανεξαρτησια που σου προσφερει το να μενεις μονος σου...
18-06-2011, 00:27 #30
Ίσως και να έχεις δίκιο αλλά εγώ δεν ένιωσα ποτέ καταπίεση σ' αυτόν τον τομέα (της εξόδου και των διασκεδάσεων τουλάχιστον αλλά και σε άλλα) οπότε δεν ένιωσα και την ανάγκη να φύγω. Τώρα θα ήθελα να το κάνω για να έχω ένα προσωπικό μου χώρο αλλά από οικονομικής άποψης δεν συμφέρει καθόλου.