ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΒΙΑΣΤΗ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 43
    Senior Member
    Δε συμφωνώ με την ταμπέλα του βιαστή ινκλάιντ εργάτη, ούτε ελαιοχρωματιστή, ούτε οδηγού φορτηγού, ούτε μικροπωλητή. Δηλαδή όσοι έχουν λιγότερη δύναμη λόγω στάτους έτσι κι αλλιώς και τάξης στην ιεραρχικά ενορχηστρωμένη κοινωνική διαστρωμάτωση είναι οι γνωστοί άγνωστοι? Οι κουκουλοφόροι του βιασμού? σύμφωνα με τη μεινστριμιά της ταμπελοποίησης και απόδοσης συγκεκριμένων χαρακτηριστικών σε ολόκληρες ομάδες ανθρώπων?
    Ποιος το λέει ότι ένας εργάτης, ένας ελαιοχρωματιστής, ένας οδηγός φορτηγού, ή ένας μικροπωλητής διακρίνεται για το χαμηλό του διανοητικό επίπεδο? Όχι, είναι τσιτάτα εύπεπτα τούτα δω. Επίσης οι τύποι των βιαστών διαφέρουν, και δεν είναι πάντα ορμώμενες οι επιθέσεις από όμοια κίνητρα, άλλοτε ας πούμε το κίνητρο είναι περισσότερο όχι σαδιστικό, αν και η ίδια η πράξη είναι παρόλ΄αυτά, χωρίζονται σε κατηγορίες, πχ power or anger motivated, power assertive etc. Επίσης να μην ξεχνάμε πως δεν είναι μόνο το ένα φύλο που βιάζει, βιάζει και το γυναικείο φύλο, αν επιθυμούμε την αντικειμενικότητα πρέπει να αναφερόμαστε και σε παραβάτες έτερου βιολογικού ή κοινωνικού φύλου.

Πιο ενδιαφέρον από άποψη profiling είναι το στοιχείο whiteness, όπως και ενδιαφέρον έχει το πώς καμιά φορά μία γυναίκα σε μία ελεγκτική σχέση συμμαχεί με το δυνατό μέρος της, το κυριαρχικό, για να μην χάσει την εύνοιά του. Δεν υπάρχουν αθώες/οι στη βία, άσχετα αν όντως η πλειοψηφία των θυματοποιητών ανήκει στο κυρίαρχο φύλο που επιτελεί σατραπικές αρρενωπότητες.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    To 1985 οι βιασμοί στην Ελλάδα, αντιστοιχούσαν στο 1,2% του συνόλου των εγκλημάτων. Το 1997, δώδεκα χρόνια αργότερα, το ποσοστό αυτό διπλασιάστηκε στο 2,12%.
    Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, Λάμπρος Καράμπελας και αναπληρωτής καθηγητής της εγκληματολογίας στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, στη χώρα μας το έγκλημα του βιασμού, συγκριτικά με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, τελείται λιγότερο συχνά από ότι αλλού.
    Για τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, τα πράγματα είναι σαφώς χειρότερα.
    Στη Γερμανία το 1985 οι βιασμοί αντιστοιχούσαν στο 9,70% της συνολικής εγκληματικότητας ενώ το 1997 στο 8,09%.
    Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνελέγησαν από τη μελέτη 400 καταδικαστικών αποφάσεων που αφορούν εγκλήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας, οι βιασμοί διαπράττονται κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες σε αστικές και ερημικές περιοχές, ενώ κατά κύριο λόγο ο δράστης είναι συνήθως άντρας και το θύμα γυναίκα.
    Την τελευταία 12ετία καταγράφηκαν 2.275 καταγγελίες βιασμών που αντιστοιχούν σε 200 με 250 καταγγελίες το χρόνο. Οι γυναίκες, από φόβο ή χρηματισμό αποφεύγουν να καταγγείλουν το βιαστή τους.
    Αποτέλεσμα του εκφοβισμού των θυμάτων, των κάθε είδους εκβιασμών ή συναλλαγών, είναι το να προβαίνουν συχνά σε δηλώσεις ανάκλησης των μηνύσεων που είχαν καταθέσει εναντίον του δράστη και μάλιστα ενώ η δίκη του έχει ήδη γίνει σε πρώτο βαθμό και εκκρεμεί ή δικάζεται στο Εφετείο.
    Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, την 24η Απριλίου 2001 στις φυλακές της επικράτειας κρατούνταν συνολικά 8.275 άτομα από τους οποίους οι 191 ήταν κρατούμενοι για το αδίκημα του βιασμού, δηλαδή σε ποσοστό μόλις 3%.
    Όπως προκύπτει ούτε οι 4 στους 100 κατηγορουμένους για βιασμό δεν πηγαίνουν φυλακή και αυτό σημαίνει ότι πρόκειται για ένα αδίκημα που πολύ δύσκολα αποδεικνύεται.
    Το προφίλ των βιαστή στην Ελλάδα
    Σύμφωνα με την έρευνα του κυρίου Καράμπελα, πρόκειται για νέους άντρες, ηλικίας 20-40 ετών. (μέσος όρος 32 ετών).
    Διακρίνονται από έλλειψη ηθικών αρχών και αναστολών, το διανοητικό τους επίπεδο είναι χαμηλό έως πολύ χαμηλό και συχνά διακατέχονται από σεξουαλική διαστροφή ή ανωμαλία που συνήθως εκδηλώνουν σε ώριμη ηλικία.
    Συχνά δίνουν προς τα έξω την εικόνα του σοβαρού και ηθικού ανθρώπου ενώ δεν αναζητούν παρά τη σεξουαλική ικανοποίηση με την πρόκληση σωματικού και ψυχικού πόνου και την ταπείνωση των θυμάτων τους. Σε ποσοστό 50% ο δράστης είναι έγγαμος.
    Σε μεγάλο ποσοστό είναι πατεράδες που έχουν από 1 μέχρι και 11 παιδιά. Το 30% των δραστών έχουν επιλέξει ως θύματα τα ίδια τους τα παιδιά, με προτίμηση τα κορίτσια, δίχως όμως να εξαιρούνται και τα αγόρια.
    Το επάγγελμα του βιαστή...
    Το επάγγελμα του δράστη είναι συχνά αυτό του ανειδίκευτου εργάτη, του οδηγού φορτηγού, του ελαιοχρωματιστή, του μικροπωλητή και σπανιότερα του αξιωματικού, του παπά, του δικηγόρου.
    Η εθνικότητα
    Από τα στοιχεία των 20 τελευταίων ετών προκύπτει ότι οι Έλληνες βιαστές είναι 494 και οι αλλοδαποί 64.
    Όμως, όπως εκτιμά ο κ. Καράμπελας, το ποσοστό των αλλοδαπών τελικά είναι κατά 30% μεγαλύτερο από αυτό των ελλήνων καθώς ο πληθυσμός των μεταναστών που ζει στη χώρας μας είναι πολύ μικρότερος από το πληθυσμό των αυτοχθόνων.
    Επίσης πρόκειται για δράστες οικογενειάρχες που δεν αντιμετωπίζουν σεξουαλική πείνα ή στέρηση αλλά ηδονίζονται σεξουαλικά με το να βασανίζουν τα θύματά τους.
    Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα απολογίας 22χρονου βιαστή ο οποίος περιέγραψε: ένιωθα αρκετή ικανοποίηση γιατί τους έκανα κάτι που δεν ήθελαν"
    Το θύμα
    Θύματα είναι γυναίκες 20 έως 30 ετών ενώ μερικές φορές και μεγαλύτερης ηλικίας καθώς έχουμε και πάμπολλες περιπτώσεις που το θύμα είναι 85 ετών. Επίσης στα θύματα συγκαταλέγονται ανήλικα αγόρια ή κορίτσια , άνδρες ενήλικοι διανοητικά καθυστερημένοι.
    Οι γυναίκες θύματα κατά κανόνα είναι άγνωστες στο δράστη. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τα ανήλικα τα οποία τις περισσότερες φορές γνωρίζουν τον δράστη
    Την ομάδα υψηλού κινδύνου για θυματοποίηση, αποτελούν τα μικρά κορίτσια, τα εύπιστα, επιπόλαια και διανοητικά καθυστερημένα άτομα. Επίσης οι γυναίκες που εργάζονται νύχτα.
    Ο Βιασμός στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα
    Από την άλλη μεριά, σύμφωνα με τις μελέτες του εγκληματολόγου Αγγελου Τσιγκρή δείχνουν ότι ο βιασμός στην Ελλάδα δεν συνιστά μόνο ένα "αθέατο έγκλημα" αλλά ταυτόχρονα ένα "έγκλημα χωρίς τιμωρία".
    Το βιβλίο του, " Χωρίς συναίνεση. Εγκληματολογική και νομολογική προσέγγιση του βιασμού στην Ελλάδα " , εκδόσεις Αντ. Σάκκουλα, είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικό για τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα.
    Βιασμός και τιμωρία
    Κάθε χρόνο διαπράττονται στην Ελλάδα 4.500 βιασμοί, από τους οποίους οι 270 (6%) γίνονται γνωστοί στην αστυνομία, οι 183 (67,8% -των 270-) καταλήγουν σε σύλληψη κάποιου υπόπτου, οι 47 (25,6%) φτάνουν στο ακροατήριο για να εκδικασθούν κατόπιν άσκησης ποινικής δίωξης, οι 20 καταλήγουν σε καταδικαστική απόφαση και, τελικά, σε λιγότερους από 10 βιασμούς η στερητική της ελευθερίας ποινή που επιβάλλεται στο δράστη είναι μεγαλύτερη από 5 χρόνια.
    Αποκαλυπτικοί αριθμοί που οδηγούν σε συγκεκριμένα συμπεράσματα
    Μικρός αριθμός καταγγέλλεται στην αστυνομία
    Λίγες περιπτώσεις φθάνουν στο δικαστήριο
    Ακόμα λιγότερες καταδικαστικές αποφάσεις Σύμφωνα με τον κ. Τσιγκρή, η δίκη του βιασμού είναι η μοναδική ποινική δίκη στην οποία ουσιαστικά δεν δικάζεται ο δράστης αλλά το θύμα. "H εν γένει συμπεριφορά του θύματος, τόσο πριν όσο και μετά το βιασμό, παίζει σημαντικότερο ρόλο από τη συμπεριφορά του δράστη, τόσο για την έκδοση της ετυμηγορίας του δικαστηρίου όσο και για την τελική επιμέτρηση της ποινής"
    Oι ισχύουσες προκαταλήψεις και η αρνητική αντιμετώπιση από το μεγαλύτερο τμήμα της κοινωνίας (το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον αλλά και τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές) και η δεδομένη συχνή δυσκολία "απόδειξης" του βιασμού που οδηγεί στην αθώωση των δραστών, αναγκάζει συχνά τα θύματα των βιασμών, να μην καταγγείλουν τους δράστες ή και να αποσύρουν την καταγγελία τους.
    Σε αυτό συντελεί βέβαια και η μακρά και επίπονη τραυματική διαδικασία, στην οποία υποβάλλονται τα θύματα, από τη στιγμή της δημοσιοποίησης του βιασμού τους και ιδιαίτερα από τη δημοσιότητα της δίκης (στις περιπτώσεις που θα φτάσει τελικά η υπόθεσή τους στο ακροατήριο)
    Σύμφωνα πάλι με τη μελέτη του Α. Τσιγκρή, η πιθανότητα να φτάσει μια υπόθεση βιασμού στο δικαστήριο καθώς και να υπάρξει καταδικαστική απόφαση για το δράστη εξαρτάται από διαφόρους παράγοντες.
    Οι βιασμοί που έγιναν σε δημόσιες τοποθεσίες από βιαστή άγνωστο στο θύμα, έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να καταλήξουν σε καταδικαστική απόφαση.
    Όσο λιγότερος χρόνος μεσολαβήσει από το βιασμό μέχρι την καταγγελία του, στην αστυνομία, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες υπάρχουν για την καταδίκη του δράστη
    Οι δικαστικές αρχές φέρονται με μεγάλη καχυποψία στις γυναίκες οι οποίες υπέστησαν βιασμό, ενώ ήταν "προκλητικά" ντυμένες, ενώ βρισκόταν κάτω από την επήρεια αλκοόλ είτε ενώ έκαναν οτοστόπ. Η ίδια καχυποψία υπάρχει και στις υποθέσεις βιασμού, κατά τις οποίες το θύμα δεν "αντιστάθηκε" και δεν έφερε σημάδια τραυματισμού Μια υπόθεση βιασμού έχει περισσότερες πιθανότητες να φτάσει σε καταδικαστική απόφαση για το δράστη όταν:
    το θύμα είναι άγαμο
    αντιστάθηκε σθεναρά και τραυματίστηκε κατά το βιασμό
    δεν "προκάλεσε" με την εμφάνισή του και τη συμπεριφορά του
    ασκεί ένα αξιοπρεπές "επάγγελμα".
    Ολοκληρο το αρθρο. Καποια στοιχεια φανταζομαι θα βγαινουν στατιστικως απο την αστυνομια.
    http://www.ert.gr/afieromata/women/biasmos.asp
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Ε, άμα βγαίνουν από την αστυνομία, λόλενθ. Η αστυνομία είναι αυτό που λέμε αστική νομιμοποιημένη βία. Όσους ξέρω δεν είναι ούτε ένας στις αναφερθείσες επαγγελματικές ομάδες.
    Ξέρω όμως και περιπτώσεις μπάτσων που μέσα σε τμήματα την έχουν πέσει, σε γυναίκες που έχουν φάει απειλές για συμμόρφωση, ξέρω παπάδες βιαστές, ξέρω παπάδες ασελγούς είχαμε έναν και στο σχολείο που είχε κάνει τα αίσχη και του φίλαγαν το χέρι, άιντεεε,μπα, πώς και δεν αντέστρεψαν τα ποσοστά ελλήνων με αλλοδαπούς, ε ρε κάτι γέλια, στα καθεστωτικά δελτία ειδήσεων κάθε φορά που ένας παρανομεί, ο αλβανικής καταγωγής τάδε, η βουλγάρα τάδε, ο ομοφυλόφιλος τάδε, η έτσι, δεν έχω ακούσει ο έλληνας ή ο ετεροφυλόφιλος, εσείς? Δεν εμπιστεύομαι ποτέ πηγές που ανήκουν σε εξουσίες.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by Militon View Post
    Μια απορία... Όταν βλέπετε έναν ωραίο και/ή σεξουαλικά προκλητικό, άντρα ή γυναίκα σας ερχετε στο μυαλό να τούς βιάσετε ή να τους πηδήξετε; Αν συμβαίνει το πρώτο τότε το group αυτό είναι για εσάς! χιχιχιχι
    Εμένα προσωπικά όχι
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Ε, άμα βγαίνουν από την αστυνομία, λόλενθ. Η αστυνομία είναι αυτό που λέμε αστική νομιμοποιημένη βία. Όσους ξέρω δεν είναι ούτε ένας στις αναφερθείσες επαγγελματικές ομάδες.
    Ξέρω όμως και περιπτώσεις μπάτσων που μέσα σε τμήματα την έχουν πέσει, σε γυναίκες που έχουν φάει απειλές για συμμόρφωση, ξέρω παπάδες βιαστές, ξέρω παπάδες ασελγούς είχαμε έναν και στο σχολείο που είχε κάνει τα αίσχη και του φίλαγαν το χέρι, άιντεεε,μπα, πώς και δεν αντέστρεψαν τα ποσοστά ελλήνων με αλλοδαπούς, ε ρε κάτι γέλια, στα καθεστωτικά δελτία ειδήσεων κάθε φορά που ένας παρανομεί, ο αλβανικής καταγωγής τάδε, η βουλγάρα τάδε, ο ομοφυλόφιλος τάδε, η έτσι, δεν έχω ακούσει ο έλληνας ή ο ετεροφυλόφιλος, εσείς? Δεν εμπιστεύομαι ποτέ πηγές που ανήκουν σε εξουσίες.
    Αναπληρωτης καθηγητης της εγκληματολογιας εκανε την ερευνα...δεν νομιζω να εχει τιποτα κρυφα κινητρα. Απο το να πιστεψω το οτι ειδα μια περιπτωση ετσι και αλλιως , προτιμω να πιστεψω τον καθηγητη!!!!!
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    boltseed οχι δεν μ κανει καθολου εντυπωση η ιδεολογια μου ειναι απολυτα μελετημενη πιστεψε με. και μπορω να στο αναλυσω

ειπε κανεις πως θεωρω τους serial καλους? οχι βεβαια, μπορει καποιος απ αυτους να μ σκοτωνε την μανα! βλεπω ολες τις σκοπιες! αυτο ειναι ασχετο απο το αντικειμενο του ενδιαφεροντος μου πανω στις μελετες μου!

ο βιαστης κατα την γνωμη μου ειναι πιο υπουλος και σε αφηνει να ζεις για να θυμασαι

ρειν δεν λεει κανεις οτι ο λημενεργατης ειναι χαμηλου διανοητικου επιπεδου οπως εδειξε και το αρθρο ο κηπ δειχνει την πλεοψηφια μεσα απο μετρησεις. ο παπας και ο δικαστης που βιαζουν δεν πιστευω πως ειναι χαμηλου διανοητικου επιπεδου ισα ισα ειναι πιο επικυνδηνοι απο τον βρωμικο αστεγο που δεν θα πλησιασεις.......τα πιο δηλητηριωδη ειδη του πλανητη εχουν φανταχτερα χρωματα
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Επίσης να μην ξεχνάμε πως δεν είναι μόνο το ένα φύλο που βιάζει, βιάζει και το γυναικείο φύλο, αν επιθυμούμε την αντικειμενικότητα πρέπει να αναφερόμαστε και σε παραβάτες έτερου βιολογικού ή κοινωνικού φύλου.
    Βρε συ Ρειν! Ας ειμαστε λιγακι ρεαλιστες! Ενας μεσος ανδρας εχει μεγαλυτερη σωματικη διαπλαση απο μια μεση γυναικα! Πως ειναι λοιπον δυνατον να βιασει μια γυναικα εναν ανδρα? Αυτα τα καθικοανδρακια ακριβως σε αυτην τη σωματικη αδυναμια στηριζονται για να επιβαλλουν τον δικο τους αισχρο νομο!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    επισης παιζουν ρολο και οι οργανικοι παραγοντες και τεστοστερονη κ επιθετικοτητα πανε πακετο. και να θελαμε να βιασουμε αντρα δεν γινεται αμα δεν του γινει λιγο βεργα.....αμα ειναι πλαστελινη δεν μπαινει πως να το κανουμε

Banned
    εχεις ασχημες εμπειριες απο πλαστελινες. αυτη τη στιγμη μου εχει γινει καγκελο και δυσκολευομαι να τελειωσω, θα σου λεγα να ερθεις να με βιασεις να μου κανεις οτι θελεις, αλλα εισαι πιασμενη κι εσυ γμτ. να αλλος ενας παραγοντας λοιπον, οι γυναικες δεν εχουν ποτε ελλειψη, καλυπτουν ευκολοτερα τις αναγκες τους με νομιμους τροπους, δεν υπαρχει λογος να βιασουν!

Senior Member
    aaaaa εσυ ειχες πει οτι δεν ειμαι του γουστου σου! θες καστανη-παχουλη-λευκο δερμα!

Banned
    το μαλλι δεν ειναι κατι στανταρντ γιατι μπορει να βαρεθει καποια και να τα βαψει. και για σενα κανω ΠΑΝΤΑ εξαιρεση, λολ.

Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχαχαχα μαρεσει ο τροπος που με χαλβαδιαζεις σκιουρααααααακι μουυυυυ μουυυ!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    επισης παιζουν ρολο και οι οργανικοι παραγοντες και τεστοστερονη κ επιθετικοτητα πανε πακετο. και να θελαμε να βιασουμε αντρα δεν γινεται αμα δεν του γινει λιγο βεργα.....αμα ειναι πλαστελινη δεν μπαινει πως να το κανουμε
    Έσεις κυρία μου μπορείτε να κάνετε κάτι πολύ χειρότερο, να τον αποπλανήσετε! (επειδή ακριβώς παρεμβάλονται λειτουργικοί παράγοντες) Τον χρησιμοποιείτε και τον πετάτε σαν στημένη λεμονόκουπα! Το έχω δει! Στο Sex and the City γίνεται συνέχεια αυτό! lolololol

Μήν ξεχνάμε και την περίπτωση του strap on! lololol

Έχω την εντύπωση ότι η Rain αναφέρεται στο βιασμό ή καλύτερα σεξουαλική περενόχληση που μπορεί να συμβεί στον εργασιακό χώρο, και στο ανδρικό φύλο, ή γενικότερα όπου αναπτύσσονται σχέσεις εξουσίας. Στο σχολείο για παράδειγμα το συναινετικό σεξ μεταξύ ενός ανήλικου μαθητή με τον ενήλικα καθηγητή του, μπορεί να φαντάζει υπέροχο και για τους δύο συναινούντες αλλά δεν παύει να είναι βιασμός-σεξουαλική παρενόχληση...
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Senior Member
    ναι επειδη ο ενας απο τους 2 ειναι ανηλικος και θεωρειται οτι δεν εχει σωστη και ανεπτυγμενη κριση και παρασυρθηκε αθελα του απο καποιον ενηλικα. γι αυτο ειναι παρενοχληση

ομως ειναι αντιθετο απο τον βιασμο! αλλο βιασμος αλλο παρενοχληση! κ μενα με παρενοχλουσε ενα παλιο αφεντικο μου, δεν μ χε κανει τπτ ομως ποτε! το κανε με λογια η και καποια κινηση! δεν με βιασε ομως!

Senior Member
    Κακός το άρθο είναι πολύ καλό. Θα έπρεπε να το βάλεις όλο
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    Το επάγγελμα του βιαστη είναι συχνά αυτό του ανειδίκευτου εργάτη, του οδηγού φορτηγού, του ελαιοχρωματιστή, του μικροπωλητή και σπανιότερα του αξιωματικού, του παπά, του δικηγόρου.

τα χαρακτηριστικα τους ειναι τα εξης:

- έλλειψη ηθικών αρχών και αναστολών
    - διανοητικό τους επίπεδο είναι χαμηλό έως πολύ χαμηλό
    - συχνά διακατέχονται από σεξουαλική διαστροφή ή ανωμαλία που συνήθως εκδηλώνουν σε ώριμη ηλικία
    - Συχνά δίνουν προς τα έξω την εικόνα του σοβαρού και ηθικού ανθρώπου
    - ικανοποίουνται με την πρόκληση σωματικού και ψυχικού πόνου και την ταπείνωση των θυμάτων τους
    - Σε ποσοστό 50% ο δράστης είναι έγγαμος.
    - Σε μεγάλο ποσοστό είναι πατεράδες που έχουν από 1 μέχρι και 11 παιδιά
    - Το 30% των δραστών έχουν επιλέξει ως θύματα τα ίδια τους τα παιδιά, με προτίμηση τα κορίτσια, δίχως όμως να εξαιρούνται και τα αγόρια.

οι Έλληνες βιαστές είναι 494 και οι αλλοδαποί 64.

Μικρός αριθμός καταγγέλλεται στην αστυνομία
    Λίγες περιπτώσεις φθάνουν στο δικαστήριο
    Ακόμα λιγότερες καταδικαστικές αποφάσεις

για μια ακομη φορα το ασφαλεστερο εγλημα!
    για μια ακομη φορα τα βλεπεις τα διαβαζεις και πονανε οι κοπελες περισσοτερο απο την βια της διεισδησης!

βρηκα αυτο http://www.facebook.com/group.php?gid=129412130412933

οποιος νομιζει πως απο μια φωτογραφια ειναι αξιος και του πρεπει ο σοδομισμος, ε τοτε εχει σοβαρο προβλημα ρε παιδι μου...

τα συμπερασματα δικα σας

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast