View Poll Results: ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗΣ?
- Voters
- 25. You may not vote on this poll
-
ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ
18 72.00% -
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ , ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ
2 8.00% -
ΑΔΙΑΦΟΡΩ/ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ.
5 20.00%
Results 31 to 45 of 49
Thread: ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
-
15-06-2011, 13:30 #31
ψηφίζω κατάργηση
- 15-06-2011, 13:35 #32
ψηφιζω και γω καταργηση!μονο κοντρες δημιουργει!
15-06-2011, 13:50 #33
καταργηση......
I m a Good Person With Bad Attitude
15-06-2011, 14:03 #34
15-06-2011, 17:35 #35
Ρεμεντι, δεν εβαλες πολλες επιλογες, μονο ασπρο-μαυρο..!
Πχ εμενα μου αρεσει η θετικη ανατροφοδοτηση, αρκει να γινεται με εναν σωστο και δικαιο τροπο παντα. Στην συγκεκριμενη περιπτωση ομως δεν συμβαινει κατι τετοιο αφου σημασια για την τροφοδοτηση δεν εχει το αν θα πεις κατι "καλο" σε εισαγωγικα, αλλα το ποιος θα σε.. βαθμολογησει. Αν σου δωσει + ενας με μεγαλη τροφοδοτηση τοτε θα αποκτησεις πολλους παραπανω ποντους απο εναν με μικρη τροφοδοτηση. Αυτο αυτοματα διημιουργει ενα κενο στο συστημα και ετσι η τροφοδοτηση χανει την αξια της και γινεται απλα παιχνιδι ποντων.
Αυτο που θα μου αρεζε θα ηταν η τροφοδοτηση να ειχε αυτον τον απλο κανονα:
-Για να παρεις εναν (ΕΝΑΝ!) ποντο τροφοδοτησης να πρεπει να σου κανουν "like" στο ιδιο ποστ 2-3 διαφορετικα ατομα και ανω ασχετα εντελως με το ποσα likes εχουν. Ετσι αυτοματα αποκλειονται τα φιλικα likes καθως και τα like αποκτανε πραγματικη αξια και κινητρο.
Ο λογος που συμφωνω με την θετικη ανατροφοδοτηση ειναι οτι σε "ωθει" να σκεφτεις παραπανω αυτο που θα γραψεις και ετσι να εχεις ενα πιο ποιοτικο ποστ που θα βοηθησει τον αλλο. Το θεμα ειναι ομως ειναι οτι οπως ειναι σημερα , ειναι γεματο κενα και ο καθενας κλεβει. Θυμαμαι πχ εκεινο το τρολ η κουλα η πανικουλα ειχε σε 2 μερες καθαρων βρισιων ξαφνικα 2000 τροφοδοτηση απο το πουθενα..!
Ή σε αλλες περιπτωσεις εμπαινε ενας κλοουν και εβριζε καποιον, και επειδη ενας αλλος κλοουν (που μπορει να ηταν μερικες φορες να ηταν και ο ιδιος με αλλο προφιλ) συμφωνουσε με τον πρωτο κλοουν (...) κερδιζε θετικη τροφοδοτηση.! Και εδω μεσα εχουμε αρκετους κλοουν, ολοι το ξερουμε αυτο. το τσιρκο μεντρανο κτλ.
Μια αλλη προταση (λες και θα τα κοιταξει κανεις αυτα που λεω αλλα τελος παντων ;d) ειναι να καταργηθει ο αριθμος των ποστς, ή να φαινονται μονο μεσα απο το προφιλ του αλλου. Το ειχα δει σε ενα αλλο φορα τεχνικης φυσεως (εκει να δειτε τι σημαινε αλληλοβοηθεια) και ενω στην αρχη ολοι γκρινιαζαν οταν "χασανε" τον αριθμο των 500 ποστς τους ξερω γω, παρατηρηθηκε οτι οχι μονο ανεβηκε το επιπεδο συζητησεν ("σημασια δεν εχει το ποσα λες, αλλα το τι λες" ηταν το μοτο που ελεγε ο admin) , αλλα επισης και τα νεα μελη που προηγουμενως ειχαν ελαχιστα ποστ και τα αντιμετωπιζαν ολοι σαν αρχαρια,πρωταρηδες κτλ , μετα αυτο αλλαξε και απεκτησαν φωνη.
15-06-2011, 17:43 #36
Τώρα εγώ που συμφωνώ σχεδόν με όσα είπε ο Bolt να του δώσω θετική ανατροφοδότηση;
Θέλω να ξέρω πόσα post έχει ο καθένας, αλλά δε με πειράζει να το μαθαίνω από το προφίλ του.
Θέλω να μπορώ να δίνω ενθαρρυντική τροφοδότηση σε όποιο ποστ μου αρέσει, αλλά δε θέλω να πρέπει να δώσω σε άλλους 10 πρωτού δώσω ξανά στο ίδιο άτομο.
Θέλω να μπορώ να δώσω μόνο 1 πόντο τη φορά, γιατί ούτε που κατάλαβα πότε έφτασα τους 15 χιλιάδες.
Και τέλος, θέλω η τροφοδότηση, θετική ή αρνητική, να γίνεται ΕΠΩΝΥΜΑ.[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
15-06-2011, 23:44 #37
γιατι θεωρειτε οτι μπορει να επηρρεασει καποιον , ο αριθμος ποστ του αλλου?
εγω εχω παρατηρησει επανειλημμενα, οτι ατομα που δεν λενε ενδιαφεροντα πραγματα, απλα ξοδευουν τον χρονο τους εδω, πολλες φορες δημιουργωντας και προβληματα, μπορει να εχουν χιλιαδες ποστ σε μερικους μηνες, ενω μελη με χρονια παρουσια/η και οχι, που τυχαινει να λενε ενδιαφεροντα πραγματα ,εχουν πολυ λιγοτερα ποστ..
ποτε δεν με επηρρεασε ο αριθμος των ποστ.
θα συμφωνησω με ντις, οτι σε περιπτωση που μεινει η θ.α. πρεπει να ειναι απαραιτητως επωνυμη. θα περιοριστει ετσι τουλαχιστον η ανατροφοδοτηση απο ψευτοπροφιλ.
θα παραμεινουν βεβαια ολα τα αλλα προβληματαLast edited by Remedy; 15-06-2011 at 23:57.
20-06-2011, 13:03 #38
Η θετική ανατροφοδότηση καταργήθηκε.
Κρίμα που δεν καταφέραμε να τη λειτουργήσουμε σύμφωνα με το αρχικό πλάνο που δεν ήταν άλλο παρά μια προσπάθεια να ευχαριστήσουμε από την καρδιά μας μέλη που απάντησαν με πολύ βοηθητικό/υποστηρικτικό τρόπο.Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.
20-06-2011, 13:21 #39
Ναι, Νίκο μου κρίμα, αλλά δυστυχώς μέσα από ένα καλό που προσπαθούσατε να βγει προέκυψαν δεκάδες κακά.
Τώρα πραγματικά θα γίνει ξεκαθάρισμα στο χώρο.
Βλέπαμε καθημερινά άτομα να γράφουν σε όλα τα θέματα, (από το τι θα κάνει κάποια με το σπασμένο νύχι της, μέχρι τις παρενέργειες του αμπιλιφάι), με στόχο όχι να βοηθήσουν αλλα να πάρουν θετική ανατροφοδότηση.
20-06-2011, 18:18 #40
20-06-2011, 20:20 #41
20-06-2011, 20:52 #42
Όταν ψήφισα κατάργηση είπα παράλληλα ότι μου άρεσε η ιδέα του δημοψηφίσματος.
Δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι οι αρχικές προθέσεις του συστήματος της θετικής ανατροφοδότησης ήταν θετικές, όμως απ' ότι φάνηκε το θέμα ξέφυγε αρκετά από την αρχική θετική πρόθεση και προσδοκία, με αποτέλεσμα να φωτιστούν και πολλές αρνητικές πτυχές του συστήματος. Ναι, ίσως κάναμε τελικά κακή χρήση του..
Ωστόσο, για μένα είναι σημαντικό το ότι έχουμε τη δυνατότητα να εκφράσουμε τη γνώμη μας για τη λειτουργία του φορουμ και η διαχείριση όχι μόνο να μην την αγνοήσει -όπως και φαντάζομαι θα μπορούσε να το κάνει- αλλά να τη λάβει σοβαρά υπόψη της.
Αυτό ίσως έχει ξαναγίνει στο παρελθόν, όμως προσωπικά πρώτη φορά το βλέπω στην πράξη από τότε που είμαι κι εγώ μέλος εδώ.
Δε νομίζω, επίσης, ότι το δημοψήφισμα στόχευε σε κάποιο μέλος ή είχε σκοπό να θίξει κάποιον συγκεκριμένα.
Πιστεύω ότι αφορούσε στην πιο ομαλή συνύπαρξή μας μέσα στο φόρουμ και ίσως θα ήταν καλύτερο να είχαν τοποθετηθεί και περισσότερα μέλη με την ψήφο τους για να έχουμε μια πιο σαφή εικόνα του τι θέλει η πλειοψηφία.
Όπως και να έχει, είμαστε εδώ επειδή το επιλέγουμε και είμαστε και υπεύθυνοι για τη στάση μας.
Είμαστε αυτοί που είμαστε και είμαστε τόσοι πολλοί και τόσο διαφορετικοί μεταξύ μας
και αυτή η πολυχρωμία, ναι, μπορεί να λειτουργήσει θετικά!
20-06-2011, 22:07 #43
Πειραματιζομαι με το vbulletin αυτη τι στιγμη...για να το μελετησω , μια προχειρη ματια αυτες ειναι οι επιλογες που δινει για το reputation...βλεπω πολλες ατελειες στο συστημα , αλλα μαλλον δεν γινεται και αλλιως.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
20-06-2011, 22:13 #44
Ειμαι σιγουρος οτι αυτος ηταν ο σκοπος αλλα τελικα η <<εικονα>> του καθεμος μας μαλλον υπερεβη τις προσδοκιες μας!!
Χαιρομαι για τις καινουργιους κανονισμους <<ορια>> που επιβληθησαν θεωρω οτι ορθως μπηκαν και θεωρω οτι θα βοηθησουν στην ιση κατανομη και ομαλη λειτουργια του χωρου αυτου!!Αυτο που μενει ειναι να τηρηθουν.......
Τωρα οσο αναφορα το δημοψηφισμα εγω δεν ψηφισα γιατι θεωρω οτι το συστημα αυτο ειχε πραγματι εναν ευγενη σκοπο αλλα κατεληξε να γινει πληγη και αυτο διοτι δεν υπαρχουν κακα μεσα αλλα κακη χρηση οπου οριζεται απτο την διαθεση και την ψυχοσυνθεση τους καθενος μας.Μου αρεσε το ποστ του Boltseed για αυτο το θεμα....
Επισης θα συμφωνησω με την Crazy Diamond οσο αναφορα οτι μας δινεται το βημα για να εκφρασουμε την αποψη μας για την λειτουργια του φορουμ αλλα θα διαφωνησω με το κομματι της πλειοψηφιας.Η πλειοψηφια δεν οριζει απαραιτητα και το <<ορθο>> και ιδιαιτερα σ ενα φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης.........................
21-06-2011, 08:55 #45
Φαίνεται τα πράγματα ηρέμησαν και το φόρουμ μπήκε στον κανονικό του ρυθμό μετά την κατάργηση της θ.α.
τον επόμενο καιρό θα δείξει το πράγμα ποιοι ήταν εδώ για τη θ.α.
πράγματι είχα διαπιστώσει ότι κάποια άτομα, σχεδόν άγνωστα στο φόρουμ πριν μπει η θ.α. ή που έκαναν είσοδο στο φόρουμ μετά που μπήκε η θ.α. , επί καθημερινής και συνεχούς βάσης έγγραφαν ωραία από γλωσσολογικής άποψης και σε αισιόδοξους τόνους μηνύματα (δλδ μηνυματα που έπαιρναν πόντους) σχεδόν σε κάθε θέμα. Φαίνεται πως λόγω του ανταγωνισμού σημασία έπαψε να έχει αυτό που κανείς πραγματικά νοιώθει και η ικανότητα του να βοηθήσει και μπήκε η δυνατότητα να πάρει βαθμούς με αυτό που γράφει.
Δεν ισχύει βεβαια αυτό για όλους. Είναι αυτοί που συνέχισαν να γράφουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και συχνότητα όπως πριν.
Η θ.α. δυστυχώς δεν εκπλήρωσε τον αγνό σκοπό για τον οποίο έγινε.γιάννης
Αισθανομαι στεναχωρια αρκετα συχνα
08-07-2025, 20:52 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια