Χωρισμος και τωρα τι; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
    Quote Originally Posted by Ααχχιιννοοςς View Post
    Και τωρα παρτυ :Ρ
    Αστειευομαι, ειμαι λιγο σςφθ;7θφπυθφυ;επ, αισιοδοξια :-)

Senior Member
    Πάρτυ?τι εννοείς?

Junior Member
    Θράσος είναι σίγουρα. Και δεν με ενδιαφέρει να την κατηγορίσω όπως γράφω δεν έχω κάτι να πω γι αυτήν. Το θέμα είναι οτι την προστάτεψα για να μην της σούρουν όλοι οι άλλοι τα μαλιοκέφαλά τους γιατί είχαμε και κοινές παρέες. Αλλά απ ότι φαίνεται μόνη της έδωσε πλέον δικαιώματα. Έκτος και αν το έκανε για να δείξει κάτι. Γιατί σίγουρα θα το μάθαινα οτι πήγε εκεί. Δεν είναι και η μοναδική ταβέρνα νομίζω... Πόσο μάλλον και τόσο νωρίς μετά τον χωρισμό.
    να πηγαίνει σε μέρη που μπορεί να έχετε πάει
    Ο συγκεκριμένος είναι φίλος μου δεν νομίζω να ήταν και η καλύτερη επιλογή.

Senior Member
    χμ και που κολλάει αυτό? :/

Senior Member
    Δεν έχεις πλέον λόγο να την προστατέψεις ρε συ xar παιδιά ειστε?...ας την προστάτευες όταν είχες την ευκαιρία! Όπως και να έχει επέλεξε αυτη την ταβέρνα γτ προβληματίζεσαι? Θα κάνει ότι θέλει πλέον..

Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Πάρτυ?τι εννοείς?
    Εννοω σαμπανιες, κρασακια, μπυρες, κοκτειλ, μουσικουλα, χορο και τα συναφη....

Junior Member
    παρτυ δεν λες τίποτα... φεστιβαλ θα γίνει:P

Senior Member
    Ναι άλλα που κολλάει με το θέμα βρε αχινε!

Junior Member
    Όπως και να έχει επέλεξε αυτη την ταβέρνα γτ προβληματίζεσαi
    γιατί δεν νομίζω οτι ήταν τυχαίο

Το θεμα ηταν ''χωρισμος και τωρα τι;'' και εγω απλως αστειευτηκα :Ρ
    Και πρεπει να πω πως δεν διαβασα γραμμη απο τα παραπανω.:o

Senior Member
    Xar, όλα όσο λες μου φαίνονται εντελώς φυσιολογικά σαν συναισθήματα. Και η οργή και ο θυμός και η πίκρα και η αίσθηση ότι χάνεται ο κόσμος κάτω από τα πόδια σου. Σε καταλαβαίνω όσο δεν φαντάζεσαι! Έχω περάσει από τέτοια κατάσταση αφόρητου πόνου και έχω να σου πω ότι κανένας γιατρός , ειδικός και φίλος δεν μπορεί να σε βοηθήσει όσο ο χρόνος. Ο μόνος φίλος σου είναι ο χρόνος.
    Δεν θα προσπαθήσω να σου χρυσώσω το χάπι. Αυτός ο κύκλος έχει πόνο μέχρι να κλείσει. Το μόνο που θα ήθελα να πω, είναι ότι δεν έχεις λόγους να έχεις τύψεις.
    Την κοπέλα την ξέρεις 10 χρόνια και η σχέση ξεκίνησε από φιλία. Εννοείται ότι υπήρξε σχέση αγάπης, πέρα από το ερωτικό στοιχείο. Την παραμέλησες…οκ. Όμως , από αυτά που λες, βρέθηκες σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής σου και οι άνθρωποι που έχουμε δίπλα μας, οφείλουν να μας στέκονται στα δύσκολα. Στα εύκολα όλοι καλοί είμαστε.
    Έχει και εκείνη τα λάθη της , όπως σε κάθε χωρισμό. Και οι δύο πλευρές έχουν μερίδιο ευθύνης.
    Κάπου μέσα σου, σε βολεύει να πιστεύεις ότι εσύ έκανες τα λάθη και ότι αν αυτά τα διορθώσεις, κάποτε εκείνη θα γυρίσει.
    Έχεις ακόμα δρόμο φίλε μου. Δύσκολο και μοναχικό. Να μιλάς και να επικοινωνείς το πρόβλημά σου. Οι πραγματικοί φίλοι, γι’ αυτό υπάρχουν. Για να τους πρήζουμε όταν το έχουμε ανάγκη.

Junior Member
    Όμως , από αυτά που λες, βρέθηκες σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής σου και οι άνθρωποι που έχουμε δίπλα μας, οφείλουν να μας στέκονται στα δύσκολα. Στα εύκολα όλοι καλοί είμαστε.
    Αυτό είναι το μόνο που μου δίνει δύναμη να συνεχίσω για κάτι καλύτερο. Ότι στα δύσκολα όλοι την κάνουν με ελαφρά για να μην χαλαστούν. Σίγουρα υπάρχουν και καλύτεροι άνθρωποι.

Senior Member
    Τι λέτε ρε παιδια! Συγνώμη κιολας αλλά πόσο καιρο σε παρακάλαγε η κοπέλα σου να της δώσεις τρυφερότητα??? ΕΣΥ που ήσουν? Ότι μας συμφέρει λέμε? Θες xar να δικαιολογηθείς? Ορίστε κατηγόρησε την και μην βλέπεις τα λάθη σου...Πόσο καιρό σου ζήταγε και δεν ήσουν εκεί???

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Τι λέτε ρε παιδια! Συγνώμη κιολας αλλά πόσο καιρο σε παρακάλαγε η κοπέλα σου να της δώσεις τρυφερότητα??? ΕΣΥ που ήσουν? Ότι μας συμφέρει λέμε? Θες xar να δικαιολογηθείς? Ορίστε κατηγόρησε την και μην βλέπεις τα λάθη σου...Πόσο καιρό σου ζήταγε και δεν ήσουν εκεί???
    Χριστίνα, όπως και να έχει, δεν παρατάμε τον άνθρωπό μας στην δύσκολη στιγμή. Εδώ μιλάμε και για σχέση μαζί με φιλία, πράγμα που κάνει την κατάσταση πιο περίπλοκη. Αν πραγματικά θες να κάνεις αισθητή την δυσαρέσκειά σου, απομακρύνεσαι από τον άλλο και του λες να σκεφτεί τα λάθη του. Του δίνεις μια ευκαιρία να διορθώσει κάποια πράγματα. Όταν προχωράς σε σχέση, δεν υπάρχει περιθώρια ιδιαίτερης καλυτέρευσης νομίζω.
    Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι ο φίλος μας δεν έχει κάνει τα σοβαρά του λάθη. Δεν είναι ο μόνος όμως.

Από την άλλη, εδώ βρίσκεται για να πει την δική του ιστορία και να βρει στήριξη εκείνος. Γνώμη μου είναι ότι δεν έχει νόημα να υποστηρίζουμε τα δίκια της πρώην του, γιατί ακόμα κι αν έχει χίλια δίκια, δεν εξυπηρετεί αυτό τον σκοπό μας, που είναι η στήριξη του μέλους.
    Δεν νομίζω ότι το ζητούμενο είναι να φιλοσοφήσουμε γύρω από τα λάθη μέσα στις σχέσεις.
    Δεν ξέρω…Μπορεί και να κάνω λάθος, αλλά εγώ έτσι το βλέπω.

Junior Member
    Εγώ τα λάθη μου τα ξέρω δεν δικαιολογούμαι. Όταν δεν μπορείς να δώσεις τρυφερότητα λόγω καταστάσεων ποιά είναι η λύση; Πάμε αλλού; Που κατ έμε δεν είναι λάθη.Είναι λάθος η λέξη γιατί ρίχνει ενοχές. Δυσκολίες μαζεμένες ήταν που κάποιοι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν. Δεν της έριξα κανένα φταίξιμο διάβασε τα ποστ μου.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast