Αδυνατώ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 89

Thread: Αδυνατώ

Senior Member
    Ρε 'συ, μκα χαρά είσαι! Και εγώ είμαι 1,57 με 46 κιλά. 10 πόντους κάτω από το ύψος θα πρέπει να είναι το βάρος. Τζάμπα αγχώνεσαι, αν κάνεις και αυτά που προανέφερα τότε ακόμα καλύτερα. Όλα στο μυαλό μας είναι!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Μερικά τιπς : 1. Να πίνεις σχεδόν 2 λίτρα νερό την ημέρα 2. Να τρως 4-5 φορές την ημέρα(θα σου εξηγήσω μετά τον τρόπο) 3. Να μην αφήνεις το σώμα σου να πεινάει διότι στερείς μια ανάγκη σου και αυτό θα σε παχύνει αντί να σε αδυνατήσει γτ ο οργανισμος σου θα αναγκαστεί να αποθηκεύσει λίπος για να μην εξαντληθεις

...συνεχίζω στο επόμενο μνμ
    Σ' αυτό που λέει η Χριστίνα έχει πολύ δίκιο. Και τρώω απίστευτες ποσότητες αλλά από λίγο και ανά 2-3 ώρες, όχι επίτηδες αλλά γιατί έτσι είμαι από φυσικού μου. Αν το εφαρμόσεις και 'συ, στο τέλος θα σου γίνει συνήθεια.

Senior Member
    τρωω ενδιαμεσα φρουτα και τετοια.....σαλατες με λιγο κρεας μεσημερι και βραδυ ομως 3 φορες την βδομ σουβλακια η ποπ κορν!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Εντάξει, δεν παθαίνεις τίποτα αρκεί να μην γίνει εξάρτηση όπως εγώ που τις τελευταίες εβδομάδες τρώω σχεδόν κάθε μέρα...

Senior Member
    δεν το κανω καθε μερα αλλα τουλαχιστον 2-3 την βδομ. αλλα τις υπολοιπες προσεχω πολυ για να το ισοβαθμισω. μετραει?
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    καλα βρε Broken_DoLL με ολα αυτα που εγραφες φανταστικα οτι υπηρχε καποιο προβλημα σωματοτυπου, οτι εισαι 500 κιλα και το παλευεις!Αλλα καθε αλλο!
    Γιατι να τιμωρεις το εαυτο σου?Το μονο που θελει ειναι αγαπη και μια καλη κουβεντα...
    Το σωμα μας μας κουβαλα,μας επιτρεπει να κινουμαστε και να κανουμε πραγματα μεσα στον κοσμο που ζουμε...Να βλεπουμε.να μυριζουμε,να περπαταμε,να χορευουμε,να γραφουμε εδω,να κανουμε ερωτα και χιλιαδες αλλα πραγματα....Αν μη τι αλλο,θα πρεπει να του λεμε και μια καλη κουβεντα και φυσικα να το φροντιζουμε...

Για την φροντιδα του,σου γραφουν πιο πανω...εγω αυτο που θελω να σου πω ειναι να του λες μια καλη κουβεντα καθε μερα, να του εκφραζεις την ευγνωμοσυνη σου,εστω και νοερα, που μεσω αυτου μπορεις να κανεις τοσα πραγματα...Ακομη και να τρως σουβλακια:)

Καντο καθημερινη σου συνηθεια,ενα λεπτο απ την καθε μερα σου,και πιστεψε με θα γινει μια πολυ καλη αρχη....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    δεν το κανω καθε μερα αλλα τουλαχιστον 2-3 την βδομ. αλλα τις υπολοιπες προσεχω πολυ για να το ισοβαθμισω. μετραει?
    Αν λες τον αληθινο αριθμό είναι εντάξει ;)

Senior Member
    έχεις τσεκάρει τον αιματοκρίτη και τον σίδηρο σου τελευταία? αυτά δημιουργούν ζαλάδες και όλα αυτά που περιγράφεις ότι ένιωσες.
    επίσης οι θερμίδες που παίρνεις τη βδομάδα είναι λίγες, λες μετράς 7000, ενώ κανονικά πρέπει να παίρνουμε οι γυναίκες γύρω στις 2000 τη μέρα για είμαστε σταθερές (άρα 14000)
    βέβαια, είναι λίγο μπακαλίστικος ο υπολογισμός γιατι παίζουν ρόλο και άλλα πράγματα, αλλά και πάλι 7000 τη βδομάδα είναι λίγες, αποκλείεται να παχαίνεις, παίζει να χάνεις κιόλας, αλλά να μην το καταλαβαίνεις!

Senior Member
    επίσης, βέβαια δεν ξέρω αν ισχύει ή θα σε βοηθούσε, αλλά ίσως θα σε ηρεμούσε αν άρχιζες να έχεις ένα πιο "φλώρικο" (για τα δεδομένα σου) lifestyle.
    μου φαίνεσαι βασανισμένη ψυχή και ίσως ο τρόπος που το εκτονώνεις δεν σε βοηθά, αλλά σε γεμίσει κι άλλο άγχος, θυμό κτλ κτλ.

ξαναλέω, μπορεί να κάνω και λάθος.

Senior Member
    βασικα η διατροφικη διαταραχη ειναι μαλλον η μυτη του παγοβουνου, ειναι μονο ο,τι φαινεται.

αν θελεις να βρεις ψυχικη ηρεμια κ χαρα στη ζωη θα πρεπει να γινουν καποιες αλλαγες μεσα σου, ολη αυτη η τελειομανια που εχεις δε σε βοηθαει. επισης ο πολυ ανταγωνιστικος τροπος που βλεπεις κ σχετιζεσαι με τους ανθρωπους δε σε βοηθαει καθολου.

αλλα, ενταξει, πώς περιμενεις να αλλαξουν αυτα, ως δια μαγειας? σε ψυχολογο δεν πας, πώς θα γινει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    ναι μου λειπει να βγαινω για φαγητο χωρις να χω αγχος....θελω να κανω ο,τι κ ο υπολοιπος κοσμος και να μην σκεφτομαι πως πρεπει ολο να μαι σε διαιτες. δεν κανω ακριβως διαιτες πια, επειδη μπουχτισα τοσα χρονια, ομως το χω στο μυαλο μονιμως. κ εχω παψει να ζυγιζομαι. δεν εχω απελευθερωθει νιωθω ανασφαλεια
    μα, πώς να απελευθερωθεις εφοσον δεν κανεις καμια προσπαθεια να απελευθερωθεις? ολο τις θερμιδες κ τα κιλα σου κοιτας! κ τον καθρεφτη, κ αν σου μπαινει το ταδε ρουχο, κ γιατι η φιλη σου η μια ειναι πιο λεπτη κ η αλλη πιο χοντρη κ τα τοιαυτα!

Senior Member
    Λοιπόν συνεχίζω...Πρωινό μπορείς να φάς ότι θελεις πχ ένα τοστ με βουτηρο(κάνει καλο,μην το στερηθεί ο οργανισμός σου), μπισκότα, κουλουράκια,δημητριακά...ότ ι μα ότι θες! Το ΠΡΩΙΝΟ είναι ΒΑΣΙΚΟ!

Senior Member
    Δεκατιανό: φρούτο ή χυμό
    Μεσημεριανό: To κανονικό μας φαγητό και ανάλογα με αυτό που τρώμε το συνοδεύουμε με σαλάτα.Πχ αν τρως όσπρια μην τρως σαλάτα(είναι υπερβολη).Εγώ συνήθως τρώω σαλάτα όταν είναι να ΄φαω κάτι "παχυντικό"...Επίσης μην τρως πατάτες ή μακαρόνια με ψωμί...Τρως όμως και πάλι ότι θες αρκει να σηκωνόμαστε από το τραπέζι ικανοποιημένοι δλδ ούτε φουσκωμένοι από το φαι αλλά και ούτε πεινασμένοι. Επίσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να ΜΗΝ τρως γρήγορα...φάε απολαύστικα και αργά(όχι και πολύ αργα να βαρεθείς:D )

Senior Member
    Το απόγευμα τρώω γλυκό..Βασικά μάθε το σώμα σου! ΆΚου τι σου ζητάει...αν νιώθεις την ανάγκη για γλυκό φάε αν όχι φάε φρούτο ή μέλι με φρυγανιά ή κάτι ανάλογο
    Το βράδυ να τρως 3 ώρες πριν κοιμηθείς..κατι ελαφρή τοστ, σαλάτα, γιαούρτι, ΟΧΙ φρούτα( θα ποναει το στομάχι σου) ή κάτι άλλο που νιώθεις εσύ ελαφρύ...

Senior Member
    Το μυστικό είναι:Δεν στερούμαι τπτ και δεν παχαίνω! Αυτό κάνω και εγώ και δεν με νοιάζει αν μια ή δυο μέρες ξεφύγω γτ ΔΕΝ θα παχύνω διότι ο οργανισμός μου έχει συνηθήσει..Νιώθω ελέυθερη και τρώω τα ΠΑΝΤΑ! και ετσι είμαι ευτυχισμένη γιατί απολαμβάνω πράγματα..και δεν φοβάμαι!

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast