ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    δν είμαι σε θεση να γνωρίζω αν τωρα πια έχουμε τη δυνάτοτητα να κάνουμε κάτι για να καλυτερέψουμε τα οικονομικα αυτής της χώρας.
    η βουλή σαν κτίριο εξωτερικά ποτέ δν μου άρεσε, οι πολιτικοί είναι για να τους παίρνεις ακόμη κ αυτά που κληρονόμησαν ( οχι μονο αυτά που τσεπωσαν ).
    είδα πάντως κ τους αναρχικούς που άφησαν ένα καρο μπάτσους ανάμεσα τους κ τη στάση τους.
    μέχρι τοτε ήμουν υπέρ τους.
    τώρα τους σιχάθηκα κ αυτούς.
    απογοητεύτηκα.

ότι ακριβώς έκαναν εκείνο το δεκέμβρη.
    Τι εννοεις οταν λες οτι οι αναρχικοι αφηνουν τους μπατσους αναμεσα τους? Οτι τους αφηνουν επιτηδες? Κανεις μεγαλο λαθος, καμποσοι ασφαλητες αναγνωριστηκαν στα εισοδεια και αφου αναγκαστηκαν να δειξουν ταυτοτητα, στην καλυτερη, απομακρυνθηκαν.
    Οσο για τη σταση που κρατησαν οι αναρχικοι, εννοεις οτι αρχισαν τα επισοδεια και χαλασαν την ειρηνικη διαδηλωση? Δεν ξερω αν ησουν εκει ή απλα τα ακουσες στις ειδησεις, παντως στα επισοδεια δεν συμμετειχαν μονο αναρχικοι και δεν εγιναν μονο στην πλατεια. Στα προγραμματισμενα μπλοκα γυρω απο τη βουλη, κοσμος που συμμετεχει στο κινημα των αγανακτισμενων, εφαγε ξυλο και δακρυγονα απο τους μπατσους, επειδη προσπαθουσε να εμποδισει τους πολιτικους να φτασουν στη βουλη. Επισης συνδικαλιστες κυνηγουσαν διμοιριες, αριστεροι και αναρχικοι κηνυγουσαν τους χρυσαυγιτες, ακομα και η μικροφωνικη της πλατειας ελεγε να απομακρυνθει η αστυνομια.
    Και οταν λες σιχαθηκες τους αναρχικους, τι εννοεις? Σιχαθηκες 2-3 πλανα που εδειξαν οι ειδησεις απο μια ομαδα, που το ξερεις κι εσυ η ιδια οτι ειχε και μπατσους μεσα της, οι οποιοι ειχαν σκοπο να προβοκαρουν? Το αναρχικο κινημα δεν ειναι μονο αυτο, αυτο ειναι μονο ενα μικρο μερος.
    Τελος παντων, εγραψα ηδη περισσοτερα απ' οσα γραφω συνηθως, γι' αυτο θα πω κατι τελευταιο. Κοσμος, ασχετος με τα επεισοδια πηγαινε σε αναρχικους για να τους ριξουν μαλοξ, ωστε να αντεχουν τα χημικα και να μη φυγουν απο την πλατεια. Δεν ξερω πως θα σου φανει το υφος μου αν τα διαβασεις αυτα, αλλα δεν εχω καμια προθεση να τσακωθω, αντιθετα εντελως φιλικα.
    ...του καθενος η κολαση,
    βρισκεται, παντα, δυο βηματα μακρυτερα
    απ' οπου τολμα να ξεμυτισει...

Banned
    η μαγικη λεξη σε ολα αυτα, ειναι η λεξη προβοκατσια. εκανα κι εχθες ενα σχετικο ποστ εδω http://www.e-psychology.gr/forum/sho...l=1#post258925 για το πως βλεπω τα πραγματα. οχι οτι εχει σημασια πλεον κι αλλαζει κατι στη χωρα...

Banned
    Gypsy Cello ποια Ισπανια; Η Μαρια της γειτονιας ηταν μεξικανικο σηριαλ.

Senior Member
    Αυτό το ξέρω βρε! Γενικότερα μίλησα...
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    η μαγικη λεξη σε ολα αυτα, ειναι η λεξη προβοκατσια. εκανα κι εχθες ενα σχετικο ποστ εδω http://www.e-psychology.gr/forum/sho...l=1#post258925 για το πως βλεπω τα πραγματα. οχι οτι εχει σημασια πλεον κι αλλαζει κατι στη χωρα...
    Το διαβασα το αλλο post σου και συμφωνω πανω κατω με αυτα που λες εκτος απο τη ματαιοτητα του αγωνα. Τι το μαγικο εχει η λεξη προβοκατσια?
    ...του καθενος η κολαση,
    βρισκεται, παντα, δυο βηματα μακρυτερα
    απ' οπου τολμα να ξεμυτισει...

Page 2 of 2 FirstFirst 12