Αδυνατώ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 89 of 89

Thread: Αδυνατώ

Senior Member
    ΔΕν εχω νοικιασει τπτ μενω με τους δικους μου δεν εχω χωρο να κανω τπτ μονη μου δεν αναπνευω με νταντευουνε και με χαιδευουνε μονιμως! και εκεινοι και το αγορι μ το ιδιο κανει οχι οτι δεν μαρεσει αλλα δεν ξερω αν πρεπει ωρες ωρες να γινεται ολο αυτο

3 βραδυνα την βδομαδα, αλλα πχ σουβλακια-πιτσα-φαβλα-ποπ κορν κ τετοια εννοω και μετα τις 9 . οι συνολικες 8ερμιδες παιζουν ρολο? αν ναι να ηρεμισω? δεν νιωθω καλα με εχει φαει αγχος δυσπνοια
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    ακου, επειδη εχω δοκιμασει 1000 διαιτες στο παρελ8ον.διαιτα αποτελεσματικη δεν υπαρχει.8α κανεις μια διατροφη με μικρα συχνα γευματα χωρις πλ αχρηστα λιπαρα πχ ξηροι καρποι σαλατα φρουτα κτλ. 8α εχεις ενα πρωινο ενα μεσημβρινο ενα μεσημεριανο ενα απογευματινο και ενα βραδυνο πριν τις 8.ετσι 8α τα καις, 8α διατηρεις το βαρος σου και μια χαρα.αμα μπορεις να φας ενα γλυκο την εβδομαδα και ν μην τα τσακισεις τισ υπολοιπες μερες καλως αλλιως μπορεις να δοκιμασεις ενα μικρο κομματι μαυρη κατα προτιμηση σοκολατα την μερα η μελι (το πιο τελειο γ μενα :D) τρωγε οσο πιο υγιεινα μπορεις, μικρες μεριδες απο ολα και οχι απο εξω.αμα 8ες κρεας φαε κοτοπουλο φιλετακια κατι χωρις λιπος γιατι κανει κακο και στ καρδια ασχετα με τα κιλα και ποτε απο εξω τετοια.κανουν κακο στ υγεια..γιατι οτι και να λεμε για κιλα αμα δεν τρως σωστα και απο ολα 8α γινει το δερμα μετα σκατα κ η υγεια.γι αυτο κοιτα πρωτα την υγεια σ.μην κοιτας 8ερμιδες και πως να τις καψεις μετα γτ ετσι 8α γινεις υστερικη μ αυτο.δες τροφες που ειναι καλες για τον οργανισμο σ και φαε απο μικρες μεριδες (οχι κ μια μπουκια :P)

Senior Member
    *με το φιλετακια δεν εννοω κοτοπουλο αλλα κρεας,μπορεις να δοκιμασεις και σικωτι η ποντικι (δεν εννοω το ζωο :P )

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    ΔΕν εχω νοικιασει τπτ μενω με τους δικους μου δεν εχω χωρο να κανω τπτ μονη μου δεν αναπνευω με νταντευουνε και με χαιδευουνε μονιμως! και εκεινοι και το αγορι μ το ιδιο κανει οχι οτι δεν μαρεσει αλλα δεν ξερω αν πρεπει ωρες ωρες να γινεται ολο αυτο

3 βραδυνα την βδομαδα, αλλα πχ σουβλακια-πιτσα-φαβλα-ποπ κορν κ τετοια εννοω και μετα τις 9 . οι συνολικες 8ερμιδες παιζουν ρολο? αν ναι να ηρεμισω? δεν νιωθω καλα με εχει φαει αγχος δυσπνοια
    NAI
    για την προσληψη βαρους το πιο σημαντικο ρολο τον παιζουν οι συνολικες θερμιδες και οι καυσεις που κανεις

ΑΛΛΑ
    η ποιοτητα της τροφης και το ποσο ειναι κατανεμημενη μεσα στην μερα, εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ για το ποσο πεινας , οποτε και για το ποσο γρηγορα θα κανεις υπερφαγικο...
    αν για παραδειγμα τρως μικρες υγιεινες ποσοτητες καλα κατανεμημενες σητν μερα και σωστης συστασης, και εχεις ρυθμισμενο το γλυκαιμικο σου ισοζυγιο, ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΛΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΓΛΥΚΑ

Senior Member
    γιατι τα φρουτα ειναι αχρηστες θεμιδες γιατι?

Senior Member
    Το περπάτημα που κάνεις είναι τέλειο και αν θες μπορείς να το κάνεις και πιο γρήγορο. Δεν χρειάζεσαι γυμναστήριο προς το παρόν εκτός αν θες να τονίσεις συγκεκριμένα σημεία. Αυτο λοιπον που κάνεις είναι μια χαρα! όσο για το βραδυνο που τρως είναι λογικό να πεινάς και να τρως πολύ όταν δεν τρώς καλό πρωινο ή έχεις πολλές ώρες να φας. Επίσης τα φρούτα μας κάνει εύκολα να πεινάμε γι αυτό ελλάτωσε την ποσότητα και φάε 1 ή 2 φρούτα σαν δεκατιανο και όχι μεγάλες ποσότητες όπως τρως. Όταν τρώμε καλό πρωινό δεν πεινάμε εύκολα την υπόλοιπη μέρα...κάνε το και δες το και εσυ οτί υσχίει!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    γιατι τα φρουτα ειναι αχρηστες θεμιδες γιατι?
    ποιος σου ειπε οτι ειναι αχρηστες θερμιδες????
    ειναι γεματα βιταμινες και φυτικες ινες, απαραιτητα για τον οργανιοσμο σου και το καλυτερο υποκαταστατο γλυκου που μπορεις να βρεις

Senior Member
    εχουνε θερμιδες τα χαπια που παιρνω? συνολικες οκ ασχετα αν ειναι μεσημερι η βραδυ? ασχετα? 2-3 φορες την βδομ το κανω βραδυ!

μετραω 7 με 8000 την βδομ καθε κυριακη συνολο να μαι ησυχη να μαι ομως? δεν τρωω γλυκα πολλα καθολου ουτε αχρηστα απο δω κ απο κει μονο 3 φορες οπως ειπα βραδυ τρωω αχρηστα αλλα τι να κανω ανθρωπος ειμαι δεν μπορω να παω εστιατοριο να τρωνε πατατες και σουβλακια και να τρωω χορτα η σκατοκοτοπουλα μ μαγειρευει κοτοπουλο η μανα μ 3 φορες την βδομ δεν γινεται να το φαω κ οταν βγαινω να ξεδωσω μου μυριζουν γυρω μ τα φαγητα ειναι απαισιο και δεν θελω γλυκο τρωω 1 φορα την βδομ ναι και δεν τρωω ενδιαμεσα μες στην μερα μπισκοτοβλακειες και τετοια απλα αυτες τις 3-4 βραδυα την βδομ με φοβιζουνε

Senior Member
    Δεν μπορώ να καταλάβω γτ δυσκολεύεις τόσο την ζωή σου. Δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε κάθε φορά τι τρώμε αλλά πότε και πως το τρώμε. Εγώ τρώω τα πάντα γτ ξέρω πως να τρώω και είμαι μια χαρά..σχεδόν κάθε μέρα θα φάω κάποιο γλυκό θες να είναι μπισκότο?θες να είναι ενα κομμάτι κεικ? κάτι μικρό τέλος πάντων Και αν κάποια μέρα έχω τρομερή ανάγκη θα φάω και καμια πάστα. Ακούω το σώμα μου τι ζητά...υπάρχουν και μέρες που δεν θέλω γλυκό αλλά όποτε θέλω δεν το στερούμαι από τον οργανισμό μου. Δίνω ότι ζητάει και όχι ότι θέλει το μυαλό μου..(λαιμαργία εννοώ)

Senior Member
    μα εμενα με προβληματιζει το ΠΟΤΕ το τρωω επειδη αυτο με αγχωνει

Senior Member
    πολυ σωστα χριστινα
    και εισαι πολυ τυχερη που μπορεις και ακους το σωμα σου και σταματας εκει.
    αυτο, ΠΑΝΤΑ λειτουργει οταν μπορεις και το κανεις. ποτε δεν ειναι παραπανησιο αυτο που ζηταει το σωμα σου να φαει και το καταλαβαινεις απο το ποσο το απολαμβανεις και ποση ευχαριστηση νοιωθεις και μετα που θα το φας.
    το κακο ειναι οτι οποιος συνδεει την τροφη του με το αγχος του και αλλες συναισθηματικες καταστασεις, ακουει παρασιτα και δνε μπορει ν ακουσει καθαρα αυτο που του ζηταει το σωμα του...

Senior Member
    τα φρουτα ειναι οτι καλυτερο απο οποιασηποτε αποψης.ειπαμε να κοψουμε τις βλακειες αλλα οχι και τελειως τ φγτ γτ μετα δεν 8α ειμαστε αδυνατες αλλα αρρωστες. χριστινα το τελευταιο π εγραψες π αρεσε πλ :D

Senior Member
    Ακριβώς Remendy! Από το άγχος δεν ακούμε το σώμα μας..ότι ζητάει δεν είναι τυχαίο και αν θελήσει κάτι και δεν του το δώσεις ή το σρερήσεις ή με κάποιον τρόπο προσπαθήσεις να το ξεγελάσεις θα συνεχίσει να στο ζητάει μέχρι να του προσφέρεις την ουσία που σου ζητάει για να καλύψει την ανάγκη του. Χαίρομαι change :D

Senior Member
    ηταν ετσι μετα την ανορεξια που πηρα κιλα σε 1 μηνα ετρωγα πραματα που ποτε δεν ετρωγα και αναρωτιομουνα γτ τα θελω να τα φαω....

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456