χωρισμος και αισιοδοξια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
    Junior Member
    σε ευχαριστω που ευχοσουν να με απολυσουν, (γιατι αραγε? για να πιασω το δικο σου πατο?)
    σε ευχαριστω που σκεφτοσουν να με σκοτωσεις στον υπνο μου γιατι στην εσπαγα,
    σε ευχαριστω.... και ο καταλογος ειναι ατελειωτος...........

συμπερασμα: τους ανθρωπους που χρηζουν ιασης, τους κοιταμε με συμπαθεια, αλλα μεχρι εκει, αλλιως μπορει να γινει και επικινδυνος
    και σαφως η οθονη απο την καθημερινη ζωη δεν εχει απολυτως καμια σχεση.
    Βεβαια το θεμα της ιασης ειναι κατι αυστηρα προσωπικο, αλλα στην τελικη αυτο που πρεπει να κανει ο καθενας ειναι να προσεχει
    τον εαυτο του, γιατι κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος, αν θα ξημερωσει με καμια κομμενη καρωτιδα....

Προς γνωση και συμορφωσην, καληνυχτα.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    α, οκ....απλά μου έκανε εντύπωση η παράθεση σε σχέση με την απάντηση...:)
    Δε μπορουσα να απαντησω αναφορικα με κατι αλλο καθως τοτε θα ηταν μαλλον συμμετοχη σε καυγα πρωην και οχι σε φορουμ υποστηριξης..

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Δε μπορουσα να απαντησω αναφορικα με κατι αλλο καθως τοτε θα ηταν μαλλον συμμετοχη σε ξεκατινιασμα και οχι σε φορουμ υποστηριξης..
    σίγουρα, αλλά δεν αναφέρθηκες στη θεματοθέτρια που έχει το πρόβλημα, γι αυτό σε ρώτησα.
    Ο δευκαλίων δεν ζήτησε καμιά άποψη, είπε απλά τη δική του.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    εχω απαντησει και στη θεματοθετρια, ποστ #4

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    εχω απαντησει και στη θεματοθετρια, ποστ #4
    μαλλον δεν μπορούμε να συννενοηθούμε.
    Εγώ απλά ρώτησα τι σχέση έχει αυτο που έγραψες με την παράθεση που έκανες.
    απλή περιέργεια ήταν, τίποτε άλλο...:)

κοιτα να ιαθεις εσυ και παρατα τους αλλους ,μην μυξοκλαιγεσαι σαν γυναικουλα που την κανανε ντα

ξερεις καλα ποιος εδειρε ποιον

ΥΣ-ησουνα μπροστα και στο βιασμο μου?(ειναι το μονο απο οσα ειπες που με εξοργησανε,με τα αλλα γελουσα),παρε βοηθεια μητσο πριν να ειναι αργα για σενα.

Ξερω οτι λυσσας που πλεον δεν εχεις γκομενα να σου πληρωνει μισο νοικι αλλα τι να γινει...εχεις καλη δουλεια ,θα τα βγαλεις περα

Οσο προσπαθεις να μου κανεος πολεμο και μετα απο οταν σε διαολοστειλα αλλο τοσο θα γελαω

και αλλο τοσο γελαω κοιτωντας τη φωτο σου (νομιζες δεν ειχα παρει πρεφα ε?) με το μαυρο δερματινο τιραντακι και το βαψιμο χρυσουλι μου σου παει,να τα χρησιμοποιεις αυτα τα χρωματα και σε στρινγκακια:)
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

lilioym ναι καταλαβα τι θες να πεις.δεν εχεις αδικο
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Quote Originally Posted by olgaki82 View Post
    κοιτα να ιαθεις εσυ και παρατα τους αλλους ,μην μυξοκλαιγεσαι σαν γυναικουλα που την κανανε ντα

ξερεις καλα ποιος εδειρε ποιον

ΥΣ-ησουνα μπροστα και στο βιασμο μου?(ειναι το μονο απο οσα ειπες που με εξοργησανε,με τα αλλα γελουσα),παρε βοηθεια μητσο πριν να ειναι αργα για σενα.

Ξερω οτι λυσσας που πλεον δεν εχεις γκομενα να σου πληρωνει μισο νοικι αλλα τι να γινει...εχεις καλη δουλεια ,θα τα βγαλεις περα

Οσο προσπαθεις να μου κανεος πολεμο και μετα απο οταν σε διαολοστειλα αλλο τοσο θα γελαω

και αλλο τοσο γελαω κοιτωντας τη φωτο σου (νομιζες δεν ειχα παρει πρεφα ε?) με το μαυρο δερματινο τιραντακι και το βαψιμο χρυσουλι μου σου παει,να τα χρησιμοποιεις αυτα τα χρωματα και σε στρινγκακια:)
    καλα ολα αυτα βρε ολγα, αλλα τι κερδιζετε να ξεφωνιζεστε δημοσιως?

Mπηκε σε ενα θεμα που ανοιξα να εκφρασω τα συναισθηματα μου ,δεν εγραψα κατι αρνητικο για αυτον

Ε λοιπον ομως επειδη με εκβιασμους εχει μαθει να ζει ΤΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ την επομενη φορα ΠΟΥ Θα θελησει να ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ

ΘΑ με βρει μπροστα του με πολλες φωτο που θελει να κρυψει

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...

Junior Member
    πραγματι ο βιασμος ειναι η πιο οδυνηρη πραξη για μια γυναικα, τοσο οδυνηρη μαλιστα που μπορει να εχει πολλα ψυχολογικα προβληματα στην μετεπειτα ζωη της.
    Εκεινο παντως που μεχρι στιγμης κανενα εγχειριδιο δεν εχει ερμηνευσει, ειναι η βιασθεισα να επιμενει να κανει παρεα με το βιαστη της,
    να χαριεντιζεται μαζι του να ειναι τα καλυτερα φιλαρακια και να ανταλλασουν φιλακια σαν να ειναι οι καλυτεροι φιλοι.
    Ειναι σαφες, οτι ενα αποτροπιασμο η μια ταραχη (εστω και υποσυνειδητα) θα πρεπει να την εχει.

Εις ματην ομως, οταν η ροπη προς την μυθοπλασια (για διαφορους λογους) εχει παρει την αγουσα, μπορεις να φτιαξεις
    οτι σεναριο θελεις στο μυαλο σου αρκει να εξυπηρετει τους σκοπους σου, απο μικρο ψεμα και γιατι οχι και βιασμο.
    Αρκει να ταιριαξεις καποια πραγματα που εχουν λογικη σειρα και ο καθενας μπορει να εχει τις εντυπωσεις του και βεβιως τις αποψεις του.

για τον κρυφογκεισμο σου τα εγχειριδια τι λενε?

σε λυπαμαι δημητρη σε λυπαμαι ,το πιο σημαντικο πραγμα που σου εκμηστηρευτηκα το εκμεταλλευτηκες οπως ηθελες
    και σε συγχαιρω
    τελικα εχεις τη δυναμη να πονας και να πληγωνεις με τον πιο ελεινο τροπο
    εμενα την ψυχικα ασθενη
    ευχαριστω και εγω..και αν αυτο ειναι αληθεια αν οτι σου εκμηστηρευτηκα ειναι αληθεια δεν μπορω να σου ξεπληρωσω την κακια σου
    δεν εχω τη δυναμη.ουτε την υποκρισια να το κανω

Senior Member
    ρε κρινο στο τραγουδι σε πιανω αδιαβαστο γιατι αμα ακουσεισ καλα μετα το 2:57 που χτυπαει το τηλ ειναι η γκομενα του τον λεει ελα αγαπη μου κι αυτοσ τησ λεει ελα αγαπη μου ολο παθοσ

Senior Member
    δν έχω καταλαβει τι νόημα έχει να βγαζετε τα προσωπικα σας στη φορα?

αληθεια όμως....
    http://www.mazi.org.gr/

Junior Member
    Πρωτον, δεν μου εκμυστηρευτηκες τιποτα, το διαβασα εδω, http://www.e-psychology.gr/forum/sho...l=1#post238128 γραμμενο με τα ιδια σου τα χερακια, οποτε τα σχολια περι δηθεν κουτσομπολιου να λειπουν. (δυστυχως εκεινη η περοδο που εγραφες τα οσα εγραφες, ηταν και οι λιγες στιγμες αυτοκριτικης, η εστω στιγμες που εβαλες ενα φρενο και σκεφτηκες να ψαχτεις)

Δευτερον, πισω απο την αμυντικη γραμμη επιθεσης που εχεις, βλεπω ενα πολυτραυματια ο οποιος ζηταει απεγνωσμενα στοργη και φροντιδα και επειδη δεν την πηρε οπως την ηθελε, προσπαθησε να τραβηξει την προσοχη των γυρω του στήνοντας βαρυγδουπα σεναρια που και παλι δεν επιασαν τοπο.
    Ολα αυτα ομως μπορει καποιος να τα εχει με πολυ απλες κινησεις, χωρις να περπαταει σε πηλινα ποδια. και ζωντας σε χαρτινους πυργους.

Τριτον, πιστευεις οτι αν παθεις κριση, εγω θα στησω γλεντι και θα χορευω πανω στο πτωμα σου. Λαθος σου μεγαλο, πρεπει να ειναι καποιος πολυ μικροψυχος για κατι τετοιο.
    Ας ειμαι εγω ολο το λαθος της ζωης σου και να εισαι εσυ ευτυχισμένη.

Τεταρτον επειδη ακριβως σε αγαπησα, το να σε αφηνω να πεφτεις ολο και πιο πολυ στη παρακμη, θα τα αναιρουσε ολα.
    Μπορεις να φτασεις σε οποιο πατο θες, αλλα οχι να το βλεπω εγω.

Τελος ασχετα με τα οσα διαβαζω, μπορω και βλεπω μεσα σου και επειδη γνωριζω οτι δεν εισαι κακος ανθρωπος, εγω δεν θα σου κλεισω την πορτα (ναι σε αλλες περιπτωσεις το εχω κανει) και σε οτι χρειαστεις εγω θα ειμαι εκει που πρεπει, με την διαφορα οτι θα τηρεις τις ελαχιστες αξιες που πιστευω οτι πρεπει να εχει ενας ανθρωπος: Να φροντιζεις, να εκτιμας και να σεβεσαι τον εαυτο σου. Σε καθε αλλη περιπτωση δεν με ενδιαφερει και αν ζεις.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast