Κοινωνική ζωή - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 142
    Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Όντως! Δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Απλά δεν έχω καταλάβει πόσο εξαρτημένη είναι στις δυνάμεις τις δικές μου η ψυχολογία που διαμορφώνω και πόσο στις δυνάμεις των υπολοίπων.
    εγω πιστευω εξαρταται περισσοτερο απο τις δικες μας δυναμεις!σιγουρα σε βοηθανε και οι αλλοι αλλα απο σενα εξαρταται ρε συ!!!δν λεω οταν σε σνομπαρουν και αδιαφορουν και δν εισαι καλα σε ριχνει!!!και ειναι φυσιολογικο ρε συ ανθρωπος εισαι!!!και ρε συ αυτοι οι ανθρωποι που ειναι με αυξημενο δεικτη αυτονομιας οπως λες δν γεννηθηκαν ετσι και αυτοι το δουλεψαν για ν τν αυξησουν!!μην νιωθεις υποτιμιτικα λοιπον και συ μπορεις ν γινεις ετσι!!!προσωπικα οταν τ λεω στν εαυτο μ με βοηθαει!!!

Senior Member
    Λίγο άσχετο με το θέμα αλλα ρε παιδιά πολλές φορές μετά το μεσημεριανό φαγητό με πιάνει μια απίστευτη νύστα και πέφτω ξερός για ύπνο; Με αποτέλεσμα πολλές φορές να δυσκολεύομαι το βράδυ να κοιμηθώ. Να ανυσηχώ;

Senior Member
    Λίγο άσχετο με το θέμα αλλα ρε παιδιά πολλές φορές μετά το μεσημεριανό φαγητό με πιάνει μια απίστευτη νύστα και πέφτω ξερός για ύπνο; Με αποτέλεσμα πολλές φορές να δυσκολεύομαι το βράδυ να κοιμηθώ. Να ανυσηχώ;
    Να μην ανησυχεις!Ολοι ετσι παθαινουμε και ειναι φυσιολογικο.Μεγαλο μερος της ενεργειας ο οργανισμος την διοχετευει στην χωνεψη οποτε τα αλλα συστηματα υπολειτουργουν.Ιδιως το καλοκαιρι:)

Φιλε insect θα θελα να σου κανω μια ερωτηση:
    Τι θα σ ευχαριστουσε να κανεις?Ποια ειναι εκεινη η ασχολια η οποια νιωθεις οτι θα σε γεμιζε,που θα σου αρεσε ή εστω που θα ηταν πιο βατη για να την κανεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by kokoa View Post
    Να μην ανησυχεις!Ολοι ετσι παθαινουμε και ειναι φυσιολογικο.Μεγαλο μερος της ενεργειας ο οργανισμος την διοχετευει στην χωνεψη οποτε τα αλλα συστηματα υπολειτουργουν.Ιδιως το καλοκαιρι:)

Φιλε insect θα θελα να σου κανω μια ερωτηση:
    Τι θα σ ευχαριστουσε να κανεις?Ποια ειναι εκεινη η ασχολια η οποια νιωθεις οτι θα σε γεμιζε,που θα σου αρεσε ή εστω που θα ηταν πιο βατη για να την κανεις?
    Σεξ με γυναίκες που με θέλουν
    Ότι έχει σχέση με τη θάλασσα (μπάνιο, ταξίδι με σκάφος, παιχνίδια με σκάφος)
    Ταξίδια γενικά (και για την φυσική ομορφιά και σε ωραία κτισμένες πόλεις)
    Να ακούω και να ανακαλύπτω μουσική (όχι τα πάντα αλλά κάποια είδη της οποίας μου αρέσουν αρκετά)
    Περπάτημα & βάρη
    Καλό φαγητό (θαλασσινό που είναι και το αγαπημένο μου αλλά και το χειμερινό φαγητό οπως κουνέλι στιφάδο και χορτόσουπες)
    Οι κατασκευές μου αρέσουν, το να πιάσω ένα έπιπλο για παράδειγμα και να το φτιάξω μόνος μου
    Το βάψιμο μου αρέσει (σε τοίχο, και σε διάφορα πράγματα) αλλά και η σχεδίαση σε χαρτί
    Γενικά ότι έχει σχέση με το σπίτι προσπαθώ και το φτιάχνω μόνος μου (υδραυλικά, ηλεκτρικά( όσο μπορώ βέβαια
    Μαγειρική
    +Για να μπορώ να (συνεχίσω) να τα κάνω όλα αυτά θα μου άρεσε και μια καλή δουλειά που να μου αποφέρει έναν αντάξιο μισθό 2000-3000 ευρώ το μήνα τουλάχιστον.

Senior Member
    Τι γινεται ρε ινσεκτ, σε βρισκω παρα πολυ νορμαλ!
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Senior Member
    ναι ρε συ incect δικιο εχει ο kokoa φυσιολογικο ειναι ολους μας πιανει αυτο!!μην ζαλιζεις το μυαλο σ με τ οτιδηποτε!!!καλυτερα ζαλισε το με πραγματα που σε ευχαριστουν!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by katerinaki View Post
    Τι γινεται ρε ινσεκτ, σε βρισκω παρα πολυ νορμαλ!
    Ναι katerinaki αυτό μου λένε και οι περισσότεροι. Από κοντά δηλαδή από γνωριμία έξω δεν έχει τύχει να ακούσω ότι είμαι περίεργος η κάτι παρόμοιο. Μόνο εδώ μέσα ίσως να έχει τύχει με μερικές/ μερικούς να διαβάσω χυδαίους χαρακτηρισμούς και να υποστώ χυδαίες συμπεριφορές (δεν ξέρω τι είναι θηλυκά, αρσενικά, τραβεστί who knows..?).

Senior Member
    Και κατασκευες, και δουλειες στο σπίτι. Κοριτσια εκει εξω; Τι κανετεεεεε; Κελεπουρι εισαι, αν το παρεις χαμπαρι θα εισαι μια χαρα. Οσο για τα ταξιδια, και τον καλο μισθο, ενταξει ολοι τα θελουμε, αλλα λιγοι τα κανουν. Και αν θες τη γνωμη μου, η ουσια δεν ειναι σε αυτα αλλα στην καθημερινοτητα.

Senior Member
    Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
    Επίσης παρατηρώ ένα άλλο πρόβλημα σε μένα. Όσο κι αν λατρεύω το γυναικείο φύλλο άλλο τόσο έντονα μπορεί να μου βγει ένα μεγάλο μίσος (δεν είμαι σίγουρος τι το προκαλεί, αν το προκαλεί αυτό όταν χωρίζω για παράδειγμα με κάποια η αν μου αρέσει κάποια και πηδηχτεί με κάποιον άλλο αντί για μένα), να μιλάω άσχημα για παράδειγμα για αυτές, να εκφράζω μίσος.

Senior Member
    Ινσεκτ, και εμένα μου αρέσουν τα ταξίδια πολύ. Πιστεύω ότι και μικρός να είναι ο μισθός, αν έχεις ιδιόκτητο σπίτι και δεν χρειάζεται να τα σκας κάθε μήνα, έχεις άνεση να κάνεις ταξίδια.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    και δουλειά ε μην ξεχνιόμαστε, και παρέα βασικά.

Senior Member
    ναι και εγώ όταν είχα παρέα τι κατάλαβα, Μια φορά σε νησί δεν πήγαμε μαζί. Ένας από τους λόγους που τις μίσησα είναι αυτός.

Senior Member
    Για το μισος που αισθάνεσαι δεν ξερω τι να σου πω. Νομίζω παντως οτι γενικότερα τα αρνητικά συναισθήματα πηγάζουν από μέσα μας και δεν έχουν σχέση με αυτόν που βρισκεται απέναντί μας.

Senior Member
    ε όχι δεν νομίζω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Deep purple View Post
    Για το μισος που αισθάνεσαι δεν ξερω τι να σου πω. Νομίζω παντως οτι γενικότερα τα αρνητικά συναισθήματα πηγάζουν από μέσα μας και δεν έχουν σχέση με αυτόν που βρισκεται απέναντί μας.
    Διαφωνώ σε αυτό. Πιστεύω ότι εκτός από την σωματική κακοποίηση που προκαλεί σωματικό πόνο σε κάποιον υπάρχει και η ψυχολογική κακοποίηση όπου παίζει κάποιος με το μυαλό κάποιου άλλου, εδικά αν το χει σπουδάσει κάποιος το θέμα θα ξερει καλύτερα να σου πει.

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast