Τι σκέφτεστε; - Page 156
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 156 of 1532 FirstFirst ... 561061461541551561571581662062566561156 ... LastLast
Results 2,326 to 2,340 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ναι, αλλα αν δεν το πεταξεις, θα το χρειαστεις μια χαρα τον επομενο χειμωνα...
    δεν χρειαζεται να περιμενεις τιποτε.
    εξαλλου αν το καλοσκεφτεις, οτι προγραμματα κι αν εκανες ποτε, αυτα που ηταν να ερθουν, ηρθαν οταν γουσταραν ;)
    και θα το θελεις μια χαρα, μην ανησυχεις.
    εσυ κανονισε μονο τα σημερινα. να τα διευθετησεις οσο γινεται καλυτερα για τωρα...
    Είναι η μέρα μου σήμερα... Δεν το παθαίνω συχνά. Δεν ξέρω τι έχω πάθει. Πάντως, ευχατριστώ για όσα έγραψες...

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι οι κοπέλες ακόμα και μέτριες (η ακόμα και ασχημούλες) να είναι εμφανισιακά πάντα θα τραβανε μαλάκες με το κιλό, σε αντίθεση με μας που αν δεν είμαστε διεθνή σύμβολα του σεξ στο τέλος μετράμε πιο πολλές μαλακίες από πηδήματα.

Senior Member
    Επίσης και ότι από έξυπνους έχω χορτάσει. Μου έχει λείψει η συμπεριφορά που μπορεί να προκαλέσει αυθεντικό γέλιο.

Banned
    σκεφτομαι πολλα γιατι ειχα περιπου μια γεματη μερα. θα προσπαθησω να τα γραψω κατω αν και ειναι μπερδεμενα μεταξυ τους. καταρχην θεριζει η αγαμια! κι αυτο προκαλει πολλα προβληματα, οπως μπορουμε να διαπιστωσουμε κι απ'αυτο το φορουμ εδω, που οι παραπανω απ'τους μισους βρισκονται γιατι δεν ειχαν/εχουν φυσιολογικη σεξουαλικη ζωη (βαζω και τον εαυτο μου μεσα). επειτα θελω να πω πως αν εισαι πανω απ'τα 25 κι ακομα μονος χωρις κατι σταθερο, τοτε χαρακτηριζεσαι προβληματικος! λεγωντας σταθερο δεν εννοω μονο επαγγελματικα αλλα κι ερωτικα. ετυχε και ειδα στο facebook μια συμμαθητρια μου απ'το λυκειο που παντρευτηκε κι επηρεαστικα. επισης θελω να πω πως στο εξωτερικο οι κοπελες παρακαλανε να πανε μαζι σου για εστω μια παραπανω εμπειρια, ενω εδω παρακαλαει ο αντρας λες κι αξιζουν ολες χρυσαφι! αυτο σε συνδιασμο με την ανεργεια μας οδηγει στο να νομιζουν οτι εχουμε συμπεριφορα μαμοθρεφτου μεχρι τα 30. οχι πως στα 30 συμβαινει κατι και ξυπναμε, απλα ενα μεσο ορο προσπαθω να βγαλω. τελος να πω πως οσοι περιμενουν να αλλαξει τελειως η ζωη τους απ'τη μια στιγμη στην αλλη κανουν λαθος, τα περισσοτερα πραγματα αλλαζουν σιγα σιγα σταδιακα. κριμα που ορισμενοι απο εμας δε μπαινουμε καν στη διαδικασια να προσπαθησουμε και παραιτουμαστε πρωτου καν ξεκινησουμε το οτιδηποτε...

Quote Originally Posted by insect View Post
    Σκέφτομαι ότι οι κοπέλες ακόμα και μέτριες (η ακόμα και ασχημούλες) να είναι εμφανισιακά πάντα θα τραβανε μαλάκες με το κιλό, σε αντίθεση με μας που αν δεν είμαστε διεθνή σύμβολα του σεξ στο τέλος μετράμε πιο πολλές μαλακίες από πηδήματα.
    σωστος αλλα δε καταλαβαινω γιατι βαζεις στο ιδιο καλαθι τη μαλακια με τα πηδηματα. η μαλακια οπως ξερεις ξεκιναει απο πιο νωρις, και μπορει να συνεχιστει ακομα και αν εχεις φυσιολογικη σεξουαλικη ζωη. καλυτερα να μη μπαινεις σε τετοιου ειδους συγκρισεις, και να μη το βλεπεις κι εσυ το θεμα σαν διαγωνισμο, γιατι σιγουρα θα απογοητευτεις (στην Ελλαδα ειμαστε κατεστραμμενοι)...

Senior Member
    Σκέφτομαι πως αυτή η έλλειψη αυτοπεποίθησης που έχω με ακολουθεί παντού.. Με ταράζει και με κάνει να συμπεριφέρομαι αλλόκοτα.. Δεν έχω εαυτό και γι'αυτό ευθύνεται η εν λόγω έλλειψη..
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    Ότι δεν θα προσπαθούσα ποτέ να πεθάνω , αλλά αν υπήρχε ο θεός, θα με είχε λυπηθεί και θα μου έκανε το χατίρι. Αισθάνομαι πως αν ξαφνικά σταματήσω να υπάρχω, δεν θα χάσω και τίποτα σπουδαίο. Για την ακρίβεια, δεν θα χάσω τίποτα! Τίποτα! Δεν θα μου έλειπε τίποτα! Τίποτα! Κουράστηκα….
    τσ τσ τσ.....:ρ

Λήθη...όταν έχασα τη μαμά μου, σκεφτόμουν πως δεν θα υπάρξει τίποτε στη ζωή μου που θα με κάνει να ξανά χαμογελάσω...
    Ήμουν βέβαιη πως μόνο μαυρίλα με περίμενε στην πορεία της ζωής μου. Πέρασα πολύ δύσκολα, αλλά με τον καιρό ήρθαν χαμόγελα, ήρθαν ευτυχίες, ήρθαν χαρές. Σκέψου μόνο αυτό: μόνο και μόνο για την ισσοροπία του σύμπαντος, όποιος και αν την καθορίζει ή όχι, κάποια στιγμή έρχεται το φως στο σκοτάδι.
    Τραστ μι...:)

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι έχω υπερβολικά νεύρα τις τελευταίες μέρες και πρέπει επειγόντως να κάνω βουτιά (στη θάλασσα, όχι απ'το μπαλκόνι :P).
    Κι αν είναι δυνατόν απ'όσο πιο ψηλά γίνεται.

Είχα πολύ καιρό να αισθανθώ ετσι το νευρικό μου σύστημα και συνεχόμενα.
    Κ έντονα σκαμπανεβάσματα ταυτόχρονα.
    Βρε μπας και φταίει που βγαίνει ο Ιούνης κ δεν έχω πατήσει θάλασσα?....αύριο θα δείξει..

Senior Member
    Arsi yeah!!! I totally agree with you!!! :)

Βουτια απο ψηλα απο βραχια στη θαλασσα κ ειναι τελεια κ σου φευγουν ολα τα νευρα κ ξελαμπικαρεις τελειως κ ειναι γαματα παιδια πατε θαλασσα οσοι δεν εχετε παει ακομα θα περασει το καλοκαιρι χωρις να το καταλαβουμε παντως ειναι μοναδικη κ ασυγκριτη αισθηση !!!!!! :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Σκεφτόμουν την λέξη evil πριν λίγο. Την σκεφτόταν άλλος κανείς?

Senior Member
    fake....οι αποψεις ειναι σαν την κωλοτρυπιδα ολοι εχουν απο μια....με τις υγιες σου

Senior Member
    Σε μένα αναφέρεσαι; Δεν το κατάλαβα αυτό που είπες. Δεν είπα κάποια άποψη παραπάνω ούτε γνωρίζω τι υπονοείς.

Senior Member
    Ζέστη, κούραση και πολλή φασαρία σήμερα.. τα 'χω παίξει!

Σκέφτομαι λίιιιιγο ακόμα.. λίγο ακόμα ως τις 8 Ιούλη και μετά.. φτου ξελευτερία!

Senior Member
    Το κρύωμά μου, ντάλα καλοκαίρι. έλεος.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Σκέφτομαι να πάω σε μπουρδέλο και να πληρώσω τη ******* να το κάνει μαζί μου στη θάλασσα. Είναι επικίνδυνο αυτό;

Senior Member
    Σκέφτομαι ακόμα αν πονάνε οι πουτάνες όταν πεθαίνουν τουλάχιστον.