Results 106 to 120 of 125
-
25-06-2011, 16:15 #106
- 25-06-2011, 16:16 #107
Απαντήστε και στο θέμα που άνοιξα ρε παληκάρια.
25-06-2011, 16:18 #108
Καλα, τα φαρμακα παρεπιπτοντος σε κοιμιζουν και σε καταστελλουν, ετσι λειτουργουν, δεν εχει σημασια αν αυτο ειναι η δεν ειναι η κυρια λειτουργια τους. Απλα το θεμα εχει ξεφυγει και εχει κανει τρελη κοιλια, εγω γενικα ειμαι υπερ των φαρμακων αλλα με ανοικτο το μυαλο στη ζημια που κανουν και στις εναλλακτικες που υπαρχουν, ο καθενας ομως μπορει να ειναι χαρουμενος με ο,τι εχει και πολυ καλα θα κανει!
25-06-2011, 16:19 #109
γιατί εχω αϋπνιες αναρωτιέμαι.....
http://www.mazi.org.gr/
25-06-2011, 16:23 #110
Γιατι μπαινεις σε μανια :ΡΡΡ κρυο αστειο. Γιατι κανει ζεστη και δεν μπορεις να κοιμηθεις γτ ζεσταινεσαι.
25-06-2011, 16:25 #111
σε νορμοθυμια ειμαι.
κ εχω δροσουλα.
κακογουστο αστειο θα ελεγα.http://www.mazi.org.gr/
25-06-2011, 16:27 #112
Καλα, τοτε δεν ξερω γιατι εχεις αυπνιες, οι περισσοτεροι ομως, και με τη μεγαλυτερη μερα και το πολυ φως, κοιμουνται λιγοτερο το καλοκαιρι.
25-06-2011, 16:28 #113
.......................
http://www.mazi.org.gr/
25-06-2011, 16:29 #114
Κοιμηθηκες τελικα και γραφτηκαν τελιτσες?
25-06-2011, 16:47 #115
γινεαι προκλητική.
να το κοιταξεις αυτο το θεματακι.
εδω κ ωρα λες για οφ-τοπικ κ το συνεχιζεις.
γιατί άραγε?http://www.mazi.org.gr/
25-06-2011, 16:52 #116
Βαριεμαι θανασιμα και φταιει το οτι ζεσταινομαι και δεν μπορω να βρω καπου να κατσω ησυχα να κανω τις δουλειες μου :ΡΡΡΡ
25-06-2011, 16:56 #117
Αλλα ειμαστε off topic :ΡΡΡ
28-06-2011, 19:16 #118favvelGuest
εε ηθελα να σου πω fele πολυ ωραια ολα αυτα που λες!!και με εχει κουρασει κι εμενα αρκετα το θεμα περι μοναδικοτητας του ανθρωπου.
τελικα πραγματι ειμαστε ενα και απο την μλία μερια θα ελεγε κανεις οτι δεν ειμαστε μοναδικοι,με την εννοια οτι ολοι εχουμε την ιδια ψυχη,την ιδια ουσια,δλδ κατα βαθος θελουμε τα ιδια πραγματα,
οπως για παραδειγμα(θα μιλησω για εμας τους ανθρωπους γιατι δεν ξερω οι αλλς ψυχες,οι ψυχη ας πουμε ενος περιστεριου τι θελει)
οπως λεω το να θελουμε να εχουμε ενα ομορφο θα ελεγα ακομα και τελειο σωμα χωρις ψεγαδια,να εχουμε ενα ομορφο προσωπο,να εχουμε εναν συντροφο αποκλειστικα για εμας και για παντα εε...θα θελαμε να μην πεθαιναμε ποτε φανταζομαι..θα θελαμε να μην εχουμε αρρωστιες..να μην ποναμε,να δουευουμε αλλα αυτο να το βλεπουμε σαν ωρα δημιουργιας και οχι σαν καταναγκασμο προκειμενου να βγαλουμε χρηματα,δλδ να ειχαμε παντα χρηματα και ολες τις ανεσεις..και ο,τι επιθυμει ενας ανθρωπος τελος παντων για αυτη τη ζωη..
και τωρα..απο την αλλη αυτα που μας ξεχωριζουνε τον εναν ανθρωπο απο τον αλλον,ειναι ο τροπος.ο τροπος του καθενος νομιζω.
ο τροπος με τον οποιο εκφραζει μία επιθυμια του,που μπορει να ειναι η ιδια επιθυμια με του αλλουνου(λογω της κοινης ουσιας που ειπαμε οτι υπαρχει σε ολους)αλλα μονο και μονο το γεγονος οτι θα το εκφρασει με διαφορετικο τροπο απο καποιον αλλον,αυτο και μονο να τον κανει πιο προσιτο στα ματια μιας κοπελας,και αντιστοιχα τον αλλον που σε αυτην την κοπελα δεν της αρεσε να γινει προσιτος σε αλλη κοπελα. και αυτο ειναι που λεμε οτι κανεις δεν παει χαμενος.
εγω καπως ετσι θελω να το σκεφτομαι.
αλλα απο την αλλη μηπως υπαρχουν ανθρωποι που εχουν περισσοτερους αποδεκτες απο αλλους και τους θελουν περισσοτεροι και τρεχουν ολοι σε αυτους ενω αλλοι μενουν μονοι τους??εγω νομιζω οτι συμβαινει και αυτο,και παλι αρχιζω να μπερδευομαι.
παντως το αλλο που ειπες οτι ειναι λαθος ερωτηση το να ρωταμε γιατι πεφτει αστραπη,εε δεν ειναι λαθος.δεν σου ειπα εγω οτι αμα ρωτησεις γιατι πεφτει η αστραπη οτι ετσι θα βρεις το θεο,αλλα ειναι φυσικο να την κανει ο ανθρωπος την ερωτηση αυτη και δεν ειναι λαθος.
και μαλιστα ειναι πιο σωστη απο το να ρωτησει αν υπαρχει θεος ή οχι γιατι την αστραπη τη βλεπει ενω το θεο δεν τον βλεπει.
28-06-2011, 19:58 #119
Παιδια η αληθεια περι παραγωγικοτητας και φαρμακων ειναι πιστευω καπου στη μεση.
Τα φαρμακα καταστελουν τον ασθενη,"κοιμιζουν" ενα μερος του εγκεφαλου του.Αυτο που "τρεχει γρηγορα"κ ευθυνεται για την δημιουργια παραξενων σκεψεων κ αντιληψεων.
Οποτε σιγουρα ο ασθενης χανει ενα μερος απ το πνευματικό του επιπεδο.Χωρις ομως τα φαρμακα,ισως ειναι πολυ πιο επωδυνο κι ισως επικυνδυνο καποιες φορες να αντιμετωπισει το ατομο αυτο το -κοιμισμενο απ τα φαρμακα-μερος/λειτουργια του εγκεφαλου του.
Εγω ειμαι της αποψης οτι πρεπει να συνδιαζεται η φαρμακευτικη αγωγη με ψυχοκοινωνικη ή αλλου ειδους ψυχοθεραπεια,γιατι ως γνωστων τα φαρμακα δεν μπορουν να την προσφερουν.Η δραση τους περιοριζεται στα συμπτωματα.
Σορρι που συνεχιζω το οφ-τοπικ,απλως ηθελα να πω οτι οι διαφορετικες γνωμες των τελευταιων σελιδων κανονικα θα επρεπε να συνδιαστουν κι οχι να γινει επιλογη ειτε της μιας ή της αλλης πλευρας.
28-06-2011, 20:07 #120favvelGuestδεν ειναι καλο αυτο ομως γιατι ειναι σαν να του υπενθυμιζουμε οτι "σε ξεχωριζουμε και σου δινουμε τοση αξια και τη φουσκωνουμε την αξια σου επειδη εχεις προβλημα" και δλδ ειναι σαν αν τον νταντευουμε ενα πραγμα?πώς ειναι τα παιδακια?που τους λεμε:μπραβο Γιαννακη!!
ενω το καλυτερο θα ηταν να τον αντιμετωπιζαμε κανονικα και χαλαρα οπως θα αντιμετωπιζαμε στη θεση του και τον αλλον τον ανθρωπο τον κανονικο που δεν θα ητανε μουγγος.
Αλλα η αντιμετωπιση παλι που θα εχουμε απεναντι στον καθενα εξαρταται και απο το χαρακτηρα του καθε ατομου.
Μπορει αυτος ο μουγος με τις δεξιοτητες να τον εχει αναγκη αυτον τον εκθειασμο,οποτε θα μας το δεξει κι εμας με τις πραξεις του,και θα το καταλαβουμε και θα αρχισουμε να τον χειροκροτουμε.
Ειχα μια διαφωνια με τη μητερα μου μια μερα,σχετικα με τα ατομα που βγαινουν κατα καιρους,τα ατομα με ειδικες αναγκες και αναπηριες που λαμβανουν μερος σε αγωνες και κανουν πρωταθλητισμο και κερδιζουν διαφορα μεταλλια και μετα τα ακουμε στις ειδησεις και μετα λενε ολοι:"και μπραβο και μπραβο,και μαθηματα ζωης!και δεν το βαζει κατω"
κι εγω ελεγα μαλακιες.χαχαχααααα.αδυναμ ια ψυχης ειναι αυτο.ενας φυσιολογικος ανθρωπος που θα ειχε αναπηρια ,η φυσιολογικη του αντιδραση θα ηταν η εξης.
"Ποια γαμημενη φυση με εκανε αναπηρο??ποια γαμημενη τυχη μου ελαχε να μεινω αναπηρος?"
"δεν αποδεχομαι τπτ απο αυτο που ειμαι και παω να φουνταρω.ή μαλλον οχι επειδη δεν μπορω να παω να φουνταρω φοβαμαι κιολας θα ζητησω να μου κανουν ευθανασια,
ή να μου βαλουν τεχνητα μελη να συνεχισω να ζωή αν δε μου αρεσουν τα τεχνητα μελη ή αν η αναπηρια μου ειναι αλλου ειδους ας πουμε νευρικη παραλυση και δεν θα μπορεσω να ξανασηκωθω απο το καροτσακι θα παω να μου κανουν ευθανασια."
αυτοι οι αναπηροι που σκοτωνονται για πρωταθλητισμο δλδ τους αρεσει να καταπιεζονται και να κουραζονται?οχι βεβαια.οποτε απο τη στιγμη που το κανουν ενω δεν τους αρεσει ενω εχουν τη δυνατοτητα και να μην το κανουν αυτο σημαινει οτι μας λενε ψεματα.απλα θελουν να αποδειξουν οτι ειναι κι αυτοι κατι.οτι αξιζουν.
και θελουν να παρουν το χειροκροτημα το οποιο θα ειναι μιας στιγμης και μετα θα ξεχαστει.μετα θα τους ξεχασει ο κοσμος.
σκατα ματαιοδοξοι ειναι.
αλλο οι κανονικοι πρωταθλητες που το κανουν για βιοποριστικους λογους.
αυτοι οι αναπηροι λεω θα επρεπε να ειναι ειλικρινεις με τον εαυτο τους και να αντικρυσουν την αληθεια παρ'όλα αυτα
καθονται εκει και εχουν εφευρει αθληματα για να τους περναει η ωρα γιατι δεν εχουν τι να κανουν και
προτιμουν να τους λενε ψεματα και μπραβο και μαλακιες και χειροκροτηματα που κρατανε μια στιγμη παρα
να κατσουν ειτε να ζησουν την καθημερινοτητα τους με ατομα γυρω τους που τα αγαπουν και φιλους τους
ειτε να αυτοκτονησουν αμα δεν αντεχουν τη ζωη τους.
εν τω μεταξυ επειδη ειναι και επικαιρο το θεμα με τους παραολυμπιακους αγωνες..
εγω νομιζω οτι περισσοτερο λυπηση νιωθουν οι θεατες που τους χειροκροτουν παρα θαυμασμο γι'αυτους τους ανθρωπους.
δλδ "αα τα καημενα τα παιδα..ειδες?προσπαθουν κι αυτα τα κακομοιρα πρ'ολες τις δυσκολιες.."
εε καπως ετσι δεν σκεφτονται ολοι απο μεσα τους?
και γιατι αυτοι οι ανθρωποι δεν διεκδικουν να ζησουν με αξιοπρεπεια και ακθετουν τον εαυτο τους στα ματια τοσων θεατων και προκαλουν τη λυπηση?
εγω δεν θα το εκανα.