ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΚΥΜΑΤΑ- Νο2 - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 34 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 507
    Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    ρε παιδί μου, αν έχεις αυτή την κατάθλιψη που σε ρίχνει και δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου, ενδεχομένως όλα τα κατευναστικά (και το αλκοόλ από μόνο του δηλάδή) θα σε ρίχχνουν κι άλλο. αν όμως έχεις από αυτές τις καταθλίψεις που προκαλούν άγχος και ανησυχία και αυπνία, τότε και η βαλεριάνα και ο λυκίσκος και όλα αυτά μπορεί να βοηθάνε.

και στην τελική, άλλο να πάρεις το βότανο το ίδιο και άλλο να πιεις μια μπύρα.
    ας μην μας πιάνει πανικός.
    δεν είναι έτσι , και επειδή δεν έχεις προσωπική εμπειρία όσο και να θέλω να στο εξηγήσω μάλλον θα είναι φύσην αδύνατον . Αλκοολούχα πάντα επινα με εξαίρεση τον τελευταίο χρόνο . Ποτέ λοιπόν κανένα απο αυτά δεν με χάλαγε στην διάθεση όσο η μπύρα , και αυτό μόνο στο διάστημα που η καταθλιψη μου ήταν πιο έντονη . μια φορά μάλιστα παραλίγο να λιποθυμήσω με μία μόνο μπύρα, χωρίς να είναι μια ξεχωριστή μέρα απο θέμα πίεσης . Την επόμενη ήπια κράσι και ήμουν ό.κ . Αλλά και τότε δεν μπορούσα να το αποδόσω στην μπύρα μέχρι που βρήκα αυτήν την πληροφορία . !! Υπάρχει και ολοκληρη διατριβή πάνω στην αλληλεπίδραση μπυρας και καταθλιψης αλλά είναι γεμάτη ακαδημαικούς όρους που γονατίζουν και πρύτανη !! Τυχαία την κάνανε ??

Senior Member
    Quote Originally Posted by amelie74 View Post
    ασχετο...εκανα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το πρωτο μου μπανακι στη θαλασσα.
    σκεφτομαι να παω και αυριο.
    να πααααας! είδες που δεν ήταν τίποτα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by O Frikoubikos View Post
    δεν είναι έτσι , και επειδή δεν έχεις προσωπική εμπειρία όσο και να θέλω να στο εξηγήσω μάλλον θα είναι φύσην αδύνατον . Αλκοολούχα πάντα επινα με εξαίρεση τον τελευταίο χρόνο . Ποτέ λοιπόν κανένα απο αυτά δεν με χάλαγε στην διάθεση όσο η μπύρα , και αυτό μόνο στο διάστημα που η καταθλιψη μου ήταν πιο έντονη . μια φορά μάλιστα παραλίγο να λιποθυμήσω με μία μόνο μπύρα, χωρίς να είναι μια ξεχωριστή μέρα απο θέμα πίεσης . Την επόμενη ήπια κράσι και ήμουν ό.κ . Αλλά και τότε δεν μπορούσα να το αποδόσω στην μπύρα μέχρι που βρήκα αυτήν την πληροφορία . !! Υπάρχει και ολοκληρη διατριβή πάνω στην αλληλεπίδραση μπυρας και καταθλιψης αλλά είναι γεμάτη ακαδημαικούς όρους που γονατίζουν και πρύτανη !! Τυχαία την κάνανε ??
    πως είσαι τόσο σίγουρος???
    καλά, από διατριβές, άλλο τίποτα, γεμάτο το ίντερνετ!

Senior Member
    Ξάσου , το είπα ,οσο και να θέλω να το εξηγήσω δεν γίνεται . ''Ουδείς γνωρίζει ειμη ο λαμβάνων'' (δεν το λέω ειρωνικά).

Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    να πααααας! είδες που δεν ήταν τίποτα?
    ναι κλερ μου τελικα δεν ηταν τιποτα.
    θα παω και αυριο σιγουρα.
    τα σαββατοκυριακα μονο δεν μπορω λογω πολυκοσμιας.
    τις καθημερινες,ειναι σαν να εχεις ολη την πλαζ δικη σου.
    οι γιαγιαδες,τα πιτσιρικια του σχολειου,οι φοιτητες και εγω.

Αμελι παιρνω εκτος απο abilify, ladose, topamac, xanax & τωρα μου εδωσε και tavor για το βραδυ. Ολο αλχημεια ειμαστε :Ρ

Senior Member
    Αχινε κι εγω πριν λιγο καιρο επαιρνα 4 διαφορετικα κ ημουν σαν μαστουρωμενη κ δεν πολυενιωθα, μετα τα εκοψα μονη μου κ επαθα υποτροπη (δεν συνιστω σε κανεναν να το κανει, ειναι μεγαλο ρισκο) κ τωρα αρχισα παλι αντικατ κ παιζει να αρχισω κ το σταθεροποιητικο.. ξανα μανα τα ιδια σκατα δηλαδη...

Για τους μπαφους συμφωνω, εγω ετυχε να εχω οπτικες παραισθησεις κ φαβηθηκα γιατι δεν ηξερα αμα ηταν αληθεια η ψευτικο, αλλα εκεινη τη στιγμη ενιωθα καπως περιεργα, τη μια φορα εβλεπα καπνους απο τσιγαρα, την αλλη μαυρα πραγματα να βγαινουν απο την οθονη του λαπτοπ κ να ερχονται κατα πανω μου, τα πληκτρα να πηδανε κ τα μου φευγουν, τωρα που τα σκεφτομαι φρικαρω, αλλα δεν εκανα μονο μπαφο, εκανα κ xtc κ μπουμπλε κ αλλα ηρεμιστικα κ αλκοολ μαζι κ γινοταν αχταρμας.. στο λυκειο οταν εκανα μπαφο 3 χρονια δεν ειχα παθει απολυτως τιποτα...

αμελι να ξαναπας θαλασσα ρε συ!! σ/κ γινεται χαμος, το βλεπω κι εδω, αλλα καθημερινες κ πρωινες ωρες κατα προτιμηση ειναι μια χαρα!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    λακρυμοζα μου,

καλα κανεις και σκεφτεσαι να προσθεσεις στην αγωγη σου και σταθεροποιητη διαθεσης,γιατι σκετο αντικαταθλιπτικο,δεν αρκει οπως ξερεις για την αντιμετωπιση της διαταραχης μας.
    η γνωμη μου ειναι να μην το κανεις απο μονη σου , αλλα να απευθυνθεις σε καποιον ψυχιατρο.
    (ειτε στον παληο σου ειτε στο μερος που παραθεριζεις)

και χωρις να θελω να στο παιξω δασκαλα ή μαμα μακρυα απο τις ουσιες!!!
    και γω εχω περιορισει τις μπυρες πολυ !

φιλικα παντα.

Senior Member
    Αμελι τις εχω κοψει τις πολλες τις ουσιες ρε συ, σπανια να πιω κανα τσιγαρο πλεον, κ οχι οπως παλια που τα εκανα ολα αχταρμα κ γινοτανε πανικος!! Εκλεισα ραντεβου την Τριτη σε καποιον εδω, θα δω πως θα μου φανει κ αναλογως κ πραττοντας!!

προς το παρον ειμαι μια χαρα οκ and I keep holding on !!

καλα να περνας κι εσυ κ να κανεις μπανακια, ε??

kissezZzZ !!

Senior Member
    χαιρομαι που εισαι μια χαρα!!!

τα μπανακια μου ναι τα συνεχιζω ακαθεκτη!!!

φιλακια και απο μενα λακρυ μου!!!

Senior Member
    ετσι σε θελω, ετσι μας θελω !!!

κι εγω πηγα το πρωι κ αργοτερα θα ξαναπαω!!

μην αφησεις το καλοκαιρι να περασει ετσι, just live every second of it !!

kissezZzZz!!!!

Senior Member

Senior Member
    Like, Love ,Live, Laugh απλα ζησε τη ζωη σου οπως της αξιζει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    δεν ειναι και τοσο ευκολο ρε συ ειδικα αμα εχεις διπολικη καταθλιπτικου τυπου...
    πολλοι λενε πως οταν εχεις μανιακου ειναι χειροτερα , αλλα εγω δεν συμφωνω , γιατι εχουν περασει μερες ,μηνες, χρονια της ζωης μου μεσα στην καταθλιψη ανεπιστρεπτι...

Senior Member
    ετσι μου 'ρχεται να κοψω τα αντιψυχωτικα κ' να πλακωθω στα αντικαταθλιπτικα μπας και κανω καμια υπομανια κ' θυμηθω τι σημαινει ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ , ΨΥΧΙΚΗ ΕΥΦΟΡΙΑ , ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ !

Page 8 of 34 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast