Παρενόχληση στο φόρουμ.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 13 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 183
    Senior Member
    Quote Originally Posted by carrot View Post
    Πρώτη παρατήρηση την έφαγα επειδή είπα ότι "χόμπι μου είναι να παίζω το πουλί μου"

δεύτερη επειδή τσαντίστηκε η RainAndWind για το προαναφρθέν μήνυμα και που δεν της απαντούσα στα μηνύματα της.
    αν την εφαγες γι αυτην την δηλωση, θα καταγγειλω την αδικια!!!!!
    παρακαλω την διαχειριση να παρει θεση!

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλα, εσενα δεν σε παρενοχλουνε γιατι ξερουν οτι θα φανε μπουφλα :Ρ
    ....ΕΛΕΟΣ!!!
    Το ίδιο της έλεγα χτες !!! (μια προσπάθεια έγινε όμως, μην ανησυχείς).

Senior Member
    Ρε παιδιά ειναι απίστευτο να εκμεταλεύεται κάποιος ανώμαλος την αδυναμία σου και να στο παίζει φίλος ενώ θέλει κάτι άλλο....τραγικό και ντροπή του! Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως μπει ξανά με άλλο user

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Και του μεταφυσικού το κάγκελο επίσης. Tυχαίο? δε νομίζω...

Το κλίμα στο φόρουμ έχει αλλάξει αισθητά, με ποστς νέων προφίλ "σποντοειδή", με υπονοούμενα, ακόμη και με συγκεκαλυμμένες απειλές. Δε χρωστάει κανένα μέλος τίποτε που θέλει να συμμετέχει με όρους που προυπήρχαν και του έκαναν, να μπαίνει και να δέχεται επιθετικότητα, που ΔΕΝ του κάνει.
    ρειν, λες να μπαινω με διπλοπροφιλο να υποστηριξω μεταφυσικες ανησυχιες? λολ! επειδη κυριως εγω αποτελω την πετρα του σκανδαλου σου για τα μεταφυσικα. εγω στα ειπα κ προσωπικα στο νημα σου με το προφιλ μου. κ υποταγμενο ξε-υποταγμενο υπηρετικο προσωπικο του Θεου να ειμαι (με τις θρησκειες δε σχετιζομαι μανδαμ, σορι αλλα τα εχεις μπερδεψει ), απο ο,τι ειδες σε εσενα δεν υποταχτηκα κ σου ειπα τη γνωμη μου σταρατα κ δυναμικα, ακομα κ αν δεν σου αρεσε.

αλλοι ανθρωποι ειναι που μπορει επισης να εχουν μεταφυσικες ανησυχιες, εσυ μπορει να μην εχεις, αλλα αλλοι ανθρωποι εχουν. δε σημαινει οτι ολοι ειναι ο ιδιος ανθρωπος με διπλοπροφιλα.

αν εχεις τοσο μεγαλο προβλημα που τολμουν αλλοι να εκφρασουν αποψεις που δε σου αρεσουν, μηπως θα ηταν καλη ιδεα να το κοιταξεις? δεν περιστρεφεται ολο το φορουμ γυρω απο εσενα. αν παλια σου εκανε γιατι ηταν άλλα μελη που σου πηγαιναν, κ τωρα δε σου κανει γιατι ηρθαν άλλα μελη που δε σου πανε, μηπως θα επρεπε να φυγεις εσυ? ή να οριοθετησεις διαφορετικα το πώς κ το ποσο το χρησιμοποιεις? δηλ ο Νικος D. τι θα πρεπει να κανει? να διαγραφει οσα μελη εκφραζουν αποψεις που δε σου αρεσουν για να διατηρησει το φορουμ τη μορφη που εσενα σου παει?

αν θελεις, σκεψου το.
    Last edited by Lou!; 09-07-2011 at 05:34.

Senior Member
    λου παιδακι μου
    για σεξουαλικες παρενοχλησεις μιλαμε!!!
    τι σχεση εχεις εσυ?

Senior Member
    ααχα δεν ειναι αυτο ουτε οι φημες που λενε πως αμα σταθεις με ενα αναμενο κερι μπροστα σε εναν καθρευτη τα μεσανυχτα και πεις το ονομα μου 3 φορες θα εμφανιστω φαντης μπαστουνι μπροστα του με ενα μαστιγιο καβαλα σε ενα γιγαντιαιο μπλε δεινοσαυρακι και θα διαταξω να τον φαει!!!!!!

οχι οχι δεν ισχυει

σε 2-3 παρθενες την επεσα και η θεοφ ανοιξε ολοκλιρο θεμα!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Ρε παιδιά ειναι απίστευτο να εκμεταλεύεται κάποιος ανώμαλος την αδυναμία σου και να στο παίζει φίλος ενώ θέλει κάτι άλλο....τραγικό και ντροπή του! Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως μπει ξανά με άλλο user
    εκτος απο ανωμαλος λεγεται και λιγουρης...

Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post

σε 2-3 παρθενες την επεσα και η θεοφ ανοιξε ολοκλιρο θεμα!
    λολ....για να προστατέψω τα αθώα αγοράκια το έκανα...

Λοιπόν μπέιμπι, σταματάμε εδώ την πλάκα γιατί είναι πολύ σοβαρό το θέμα και ελπίζω να γράψουν και άλλα μέλη που μου εμπιστεύτηκαν κατ' ιδιαν κάποια πράγματα και δεν μπορώ ΦΥΣΙΚΑ να εκθέσω.

Senior Member
    εκτος απο ανωμαλος λεγεται και λιγουρης...
    Σωστά έχεις δίκιο! Το παρέλειψα..

Senior Member
    εγω λεω να εκτεθουμε επειδη ετσι μονο θα κοπει το θεμα! αμα εκτεθεις μια εκτεθεις 2 ε μια ντροπη θα την παρεις που θα παει!!!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    από την μια έχεις και ένα δικιο Broken!

Senior Member
    Lou, από πού έβγαλες αυτό το συμπέρασμα? Τέσπα, δεν αναφερόμουν καθόλου όμως σε σένα. Μπορείς να είσαι ήσυχη. Έτσι κι αλλιώς αποφάσισα να αποχωρήσω από το φόρουμ, την απόφαση την πήρα πριν λίγο. Μία το ένα μία το άλλο πάει τελευταία, η κάρι είχε δίκιο. Τη χαιρετώ κι εκείνη και κάποια άλλα μέλη αγαπητά σε μένα. Βινς, λυπάμαι γιατί όταν μπήκα στο φόρουμ μου ήσουν τόσο συμπαθής, το αναίρεσες. Δε μου αρέσει πλέον ο χαρακτήρας που έχει πάρει το φόρουμ, υπάρχουν σίγουρα διπλοτριπλοπρόφιλα, το έχω τσεκάρει επίσης με συγκρίσεις ποστ ενός με άλλου προφίλ, και δεν υπάρχει λόγος να αναλώνομαι σε μυρίσματα νυχιών, ούτε να με προβληματίζει η συμμετοχή σε ένα φόρουμ, που στο κάτω κάτω είναι και προαιρετική. Ο κόσμος είναι μεγάλος και χωράει τα πάντα. Ευχαριστώ για την επικοινωνία και εύχομαι καλή συνέχεια σε όλες/ους, υγεία και χαρά.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    ρειν
    παντα σεβομαι τετοιου ειδους αποφασεις των μελων, ειτε σεβομαι τα μελη τα ιδια, ειτε οχι...
    και σπανια απανταω.
    θα σε παρακαλουσα να το ξανασκεφτεις οταν θα εισαι ηρεμη κι αν νομιζεςι οτι δεν σε χαλαει να συνεχισεις την συμμετοχη σου εστω και αραιοτερα, εγω θα χαρω πολυ.
    αν παλι οχι, δεν μπορω να κανω κατι.
    μονο να σου πω οτι η απουσια σου θα γινει πολυ αισθητη και θα λυπησει πολλους

ρειν
    παντα σεβομαι τετοιου ειδους αποφασεις των μελων, ειτε σεβομαι τα μελη τα ιδια, ειτε οχι...
    και σπανια απανταω.
    θα σε παρακαλουσα να το ξανασκεφτεις οταν θα εισαι ηρεμη κι αν νομιζεςι οτι δεν σε χαλαει να συνεχισεις την συμμετοχη σου εστω και αραιοτερα, εγω θα χαρω πολυ.
    αν παλι οχι, δεν μπορω να κανω κατι.
    μονο να σου πω οτι η απουσια σου θα γινει πολυ αισθητη και θα λυπησει πολλους

...δεν έχω να πω κάτι παραπάνω από τη ρεμ, μόνο πως το φόρουμ θα χάσει πολλή από την ποιοτητα του χωρίς εσένα και την έχουμε ανάγκη, ειδικά τον τελευταίο καιρό.

Senior Member
    εγω παλι θα ελεγα να κατονομασετε τα μελη αυτα και τα πραγματα να παρουν το δρομο τους.Αλλιως ολο αυτο εχει το ρολο απλου κουτσομπολιου.Καποιοι ξερουν καποιοι αλλοι οχι εσεις που ξερετε καλα θα κανετε να το πειτε....για να μαθουμε και εμεις που δεν ξερουμε και να προσεχουμε.Αληθεια ομως απο οτι κυνδινευουμε? δεν εχω καταλαβει.....απανταμε εκει που θελουμε σε οποιον θελουμε οταν θελουμε παντα.....ετσι νομιζω εγω!

Page 2 of 13 FirstFirst 123412 ... LastLast