Παρενόχληση στο φόρουμ.... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 13 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 183
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Seduction View Post
    Είναι δυνατόν; !!!

Και στο Super Market (και οπουδήποτε) μπορείς να πας και κάποιος να σου πετάξει την μαλακία του ή την μαλακία του κατά την αντίληψη σου! So; Η γυρνάς από την άλλη αδιαφορώντας ή τον βάζεις στην θέση του. Oτι μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή, θα σε κάνει να μην βγεις από το σπίτι σου;

'H θα στηθείς έξω από την βουλή με πανό "κυκολοφορούν άνθρωποι που με παρενοχλούν, κλείστε τους μέσα";

Eιλικρινά, διαβάζοντας κάποιοιυς ανθρώπους, αναρωτιέμαι αν έχουν ξαναμπεί ποτέ σε forum ή έστω έχουν βγει έξω από την αυλή του σπιτιού τους, μόνοι!

Δεν υπερασπίζομαι κανέναν και καμία που παρενοχλεί, ούτε βέβαια κανέναν και καμία που θεωρεί ότι παρενοχλείται σεξουαλικά (!!!) με μια καλησπέρα, ούτε και όσους και όσες κάνουν ότι κάνουν και μόλις λήξει, μιλούν για παρενόχληση. Εχουν συμβεί ΚΑΙ τέτοια σε φόρουμς. Την λογική υπερασπίζομαι.

Αν δεν την βλέπεις, αν δεν μπορείς ή δεν θέλεις να την δεις, οκ!
    οποιαδηποτε παρανομια μπορει να κανει κανεις και σε σουπερ μαρκετ και οπουδηποτε!!!
    τι ειναι αυτο τωρα? επιχειρημα ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, Η ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ???
    ποια βουλη και πανω? οποιος παρανομει, παμε σε διαδηλωση? του κανεις καταγγελια και τον τυλιγεις σε μια κολλα χαρτι αν εχεις την διαθεση να τον τρεχεις...

οοοοοχι φιλαρακο
    δεν το καταλαβες καλα...
    εμενα δεν θα με κρατησει ΚΑΝΕΙΣ ουτε μεσα στο σπιτι μου ουτε εξω απο το σπιτι μου χωρις την θεληση μου.
    ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΡΘΕ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ!
    το πιασες????

ειλικρινα διαβαζοντας καποιους ανθρωπους, αναρωτιεμαι αν εχουν βγει ποτε απο τον υπολογιστη τους στην κοινωνια για να εχουν μια αντιληψη περι του τι ειναι νομιμο και τι παρανομο!!!

μαλλον παρανοησες, οποτεμιλας για αλλο θεμα.,,
    ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΗΣΕ ΟΤΙ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
    εγιναν σαφεις σεξουαλικες παρενοχλησεις, αν σε ενδιαφερει πολυ το θεμα μπορεις να ρωτησεις για λεπτομερειες τον νικος Δ που εχει ενημερωθει. εκτος κι αν δεν χρειαζεται...

Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Επίσης seduction παραλείπεις για ακόμα μια φορά το γεγονός ότι εδώ μέσα μπαίνουν άνθρωποι ευάλωτοι που μπορεί να βρίσκονται κάτω από την επήρρεια ακόμα και ενεργής ψύχωσης ή σε μανιακό επεισόδιο. Αυτοί οι άνθρωποι δεν ελέγχουν καλά τον εαυτό τους και είναι πολύ εύκολο να πέσουν θύματα.
    Εδώ θα σταθώ και εγώ και είναι ο λόγος που άνοιξα αυτό το θέμα.
    Ξέρω πολύ καλά να διακρίνω τους τύπους που θα μου στείλουν μήνυμα γιατί θέλουν να με γνωρίσουν επειδή τους κέντρισε κάτι σε αυτά που γράφω, (το έχω κάνει και η ίδια σε άπειρα μέλη άντρες γυναίκες), αλλά ευτυχώς ξέρω πολύ καλά να διακρίνω τους τύπους που μπαίνουν σε ένα φόρουμ για να βρουν γκόμενα ή έστω σεξ.
    ΟΜΩΣ
    Εδώ δεν είναι οποιοδήποτε φόρουμ. Όπως είπε και η τζίπσι, εδώ μπαίνουν άτομα με χίλια δυο προβλήματα, (ακόμη και ανήλικα πολλές φορές), που είναι απροστάτευτα στις ορέξεις του κάθε "φυσιολογικού" γλοιώδη στερημένου που πατά ΑΚΡΙΒΩΣ πάνω σε αυτή τους την αδυναμία.
    Εκεί λοιπόν, πρέπει να παρέμβει η διαχείριση. Ήδη είχαμε το πρώτο "θύμα", τη ρειν που αποφάσισε να αποχωρήσει και ελπίζω να αναιρέσει σύντομα.
    Δεν θα φεύγουν αξιόλογα μέλη που έχουν καταθέσει την ψυχή τους και έχουν βοηθήσει άπειρους αγνώστους, ακόμη και περαστικούς και θα επικρατήσουν στο φόρουμ τα σκουπίδια που σε άλλους διαδικτυακούς τόπους ξεφορτώθηκαν.

Senior Member
    Γι' αυτό αποχώρησε η Ρέιν;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Γι' αυτό αποχώρησε η Ρέιν;
    Ναι, αν δεν το διάβασες είπε τα παρακάτω στην ερώτηση αν υπάρχει παρενόχληση στο φορουμ:

Ναι. Και ζητάω από τον ΝίκοD να κάνει έλεγχο για διπλοτριπλοτετραπρόφιλα. Ειδάλλως σκοπεύω να προχωρήσω διαφορετικά._
    Το κλίμα στο φόρουμ έχει αλλάξει αισθητά, με ποστς νέων προφίλ "σποντοειδή", με υπονοούμενα, ακόμη και με συγκεκαλυμμένες απειλές. Δε χρωστάει κανένα μέλος τίποτε που θέλει να συμμετέχει με όρους που προυπήρχαν και του έκαναν, να μπαίνει και να δέχεται επιθετικότητα, που ΔΕΝ του κάνει. ΝίκοD παρακαλώ για μία μέριμνα σχολαστικότερη όσον αφορά τις IP.

Senior Member
    Εγώ πιστεύω πως αυτό το πράγμα, πραγματικά δεν ελέγχεται. Μπορεί κάποιος ας πούμε να κάνει και ψεύτικο e-mail για να μπορέσει να κάνει καινούριο λογαριασμό.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Εγώ πιστεύω πως αυτό το πράγμα, πραγματικά δεν ελέγχεται. Μπορεί κάποιος ας πούμε να κάνει και ψεύτικο e-mail για να μπορέσει να κάνει καινούριο λογαριασμό.
    Επειδή δεν ελέγχεται, για αυτό έγινε αυτό το θέμα, μήπως και γλιτώσουμε τίποτα.

Senior Member
    Να πώ και γώ λίγο την γνώμη μου αν και άντρας.Έχω έρθει πιο κοντά με μια κοπέλα απο δώ στο παρελθόν και και κατάλαβα κάποια πράγματα.Οπως ξέρετε οι περισσότεροι με πανικούς είναι γυναίκες.Λίγοι είμαστε άντρες.Επίσης είναι λογικό μια γυναίκα σε μια αγχοτική φάση να πιαστεί και απο έναν άντρα και να πιστευεί οτι θα βοηθηθεί. Καθολου κακό. Το κακό είναι πώς φόρουμ με πολλές γυναίκες και πιο "ευκολες" λογο της κατάστασης - plz μη βρισετε για το ευκολες - θα τραβήξει και άσχετο κόσμο. Και επειδή εδώ είστε και όμορφες κοπελίτσες, ακόμα χειρότερα.

Καλό είναι λοιπόν να διπλοτσεκάρετε τι παίζει με εναν ανθρωπο.Δεν φτάνουν τα ωραία λόγια που μπορεί να σας πει ξέρω γω,άσχετα πώς στην φάση σας μπορεί να ακουστούν ακόμα και σωτήρια.Αλλο το να μοιράζεστε κάποια προβλήματα και αλλό το να κάνει κάποιος πώς μας καταλαβαίνει, απλά για άλλο σκοπό.

Όποτε και εμείς αλλά ιδιαίτερα εσείς οι κοπέλες πρέπει να είστε πιο προσεχτικές, γιατί στην τελική δέν ξέρω αν η σχέση μπορεί να βοηθήσει πραγματικά μια ψυχολογική διαταραχή.

Πιστεύω οτι υπάρχουν και άσχετοι άνθρωποι εδώ μέσα. Και είναι λογικό γιατί δεν γράφεσαι με συνταγή γιατρού.

Για μερικούς ίσως λέω τα αυτονόητα.Αλλά έχω μπεί και γώ στον πειρασμό να κάνω κάτι τέτοιο σκεφτόμενος ότι ίσως με καταλάβει κάποια καλύτερα, από όσο με έχουν καταλάβει οι νορμάλ ας πούμε.Οπότε καλύτερα να έχετε τον νού σας.

Quote Originally Posted by shifter View Post
    Να πώ και γώ λίγο την γνώμη μου αν και άντρας.Έχω έρθει πιο κοντά με μια κοπέλα απο δώ στο παρελθόν και και κατάλαβα κάποια πράγματα.Οπως ξέρετε οι περισσότεροι με πανικούς είναι γυναίκες.Λίγοι είμαστε άντρες.Επίσης είναι λογικό μια γυναίκα σε μια αγχοτική φάση να πιαστεί και απο έναν άντρα και να πιστευεί οτι θα βοηθηθεί. Καθολου κακό. Το κακό είναι πώς φόρουμ με πολλές γυναίκες και πιο "ευκολες" λογο της κατάστασης - plz μη βρισετε για το ευκολες - θα τραβήξει και άσχετο κόσμο. Και επειδή εδώ είστε και όμορφες κοπελίτσες, ακόμα χειρότερα.

Καλό είναι λοιπόν να διπλοτσεκάρετε τι παίζει με εναν ανθρωπο.Δεν φτάνουν τα ωραία λόγια που μπορεί να σας πει ξέρω γω,άσχετα πώς στην φάση σας μπορεί να ακουστούν ακόμα και σωτήρια.Αλλο το να μοιράζεστε κάποια προβλήματα και αλλό το να κάνει κάποιος πώς μας καταλαβαίνει, απλά για άλλο σκοπό.

Όποτε και εμείς αλλά ιδιαίτερα εσείς οι κοπέλες πρέπει να είστε πιο προσεχτικές, γιατί στην τελική δέν ξέρω αν η σχέση μπορεί να βοηθήσει πραγματικά μια ψυχολογική διαταραχή.

Πιστεύω οτι υπάρχουν και άσχετοι άνθρωποι εδώ μέσα. Και είναι λογικό γιατί δεν γράφεσαι με συνταγή γιατρού.

Για μερικούς ίσως λέω τα αυτονόητα.Αλλά έχω μπεί και γώ στον πειρασμό να κάνω κάτι τέτοιο σκεφτόμενος ότι ίσως με καταλάβει κάποια καλύτερα, από όσο με έχουν καταλάβει οι νορμάλ ας πούμε.Οπότε καλύτερα να έχετε τον νού σας.
    σιφ...δεν έχει καμία σχέση αυτό που λες με αυτό που συμβαίνει.
    Και εγώ έχω έρθει πολύ κοντά με ανθρώπους από εδώ μέσα, έχω κάνει πολύ καλούς φίλους, έχω κάνει σχέση, έχω γνωρίσει πολύ ενδιαφέροντα άτομα και έκανα πολύ όμορφες συζητήσεις.

Ξέρω ζευγάρια από έδώ, ξέρω άτομα που έχουν κάνει φιλους, όλα είναι ευπρόσδεκτα και απολύτως φυσιολογικά, ειδικά για μέλη που αντιμετωπίζουν το ίδιο θέμα και μπορούν πιο εύκολα να αλληλοβοηθηθούν.
    ΟΜΩΣ
    Όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με τον κάθε επιτήδειο που ΠΑΤΑΕΙ στην αρρώστια του καθένα για να επωφεληθεί από την αδυναμία του.
    Αυτά απέχουν έτη φωτός μακριά.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εμενα δεν θα με κρατησει ΚΑΝΕΙΣ ουτε μεσα στο σπιτι μου ουτε εξω απο το σπιτι μου χωρις την θεληση μου.
    ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΡΘΕ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ!
    το πιασες????
    ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο λέμε!!! Προς τι όλη αυτή η τρικυμία στο ποτήρι?

Senior Member
    ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο λέμε!!! Προς τι όλη αυτή η τρικυμία στο ποτήρι?
    οχι, δεν λεμε το ιδιο, λεμε το ακριβως αντιθετο.
    εσυ ειπες οτι δεν θαπρεπε καποιος να γινει αιτια να μεινω στο σπιτι μου (ωσαν να ηταν ευκολο να συμβει αυτο), κι εγω σου απαντησα οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ

Banned
    Επίσης seduction παραλείπεις για ακόμα μια φορά το γεγονός ότι εδώ μέσα μπαίνουν άνθρωποι ευάλωτοι που μπορεί να βρίσκονται κάτω από την επήρρεια ακόμα και ενεργής ψύχωσης ή σε μανιακό επεισόδιο. Αυτοί οι άνθρωποι δεν ελέγχουν καλά τον εαυτό τους και είναι πολύ εύκολο να πέσουν θύματα.
    Συμφωνούμε. Το ίδιο εύκολο όμως, είναι να πέσουν θύματα και οπουδήποτε!

Τι αλλο προτείνεις εκτός απο

Α. Αδιαφορείς/αγνοείς
    Β. Τον/την βάζεις στην θέση του
    Γ. Το καταγγέλεις.

Επιπλέον, κάποιος/α που βρίσκεται υπό την οποιαδήποτε επήρεια, πόσο βέβαιη είσαι αν μπορεί να είναι αντικειμενικός/ή στο τι είναι παρενόχληση;

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οχι, δεν λεμε το ιδιο, λεμε το ακριβως αντιθετο.
    εσυ ειπες οτι δεν θαπρεπε καποιος να γινει αιτια να μεινω στο σπιτι μου (ωσαν να ηταν ευκολο να συμβει αυτο), κι εγω σου απαντησα οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ
    !!! ΞΑΝΑδιάβασε τι γράφω. Λέμε ακριβώς το ίδιο

Senior Member
    .......Επιπλέον, κάποιος/α που βρίσκεται υπό την οποιαδήποτε επήρεια, πόσο βέβαιη είσαι αν μπορεί να είναι αντικειμενικός/ή στο τι είναι παρενόχληση;
    εσυ ποσο βεβαιος εισαι οτι ενας σαλταρισμενος απο στερηση λιγουρης μπορει να ξεχωρισει την καλησπερα απο την σεξουαλικη παρενοχληση?????

Συμφωνούμε. Το ίδιο εύκολο όμως, είναι να πέσουν θύματα και οπουδήποτε!

Εδώ δεν είναι οπουδήποτε, είναι ένα φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης και πρέπει να υπάρχει σεβασμός και προστασία στα αδύναμα μέλη

Τι αλλο προτείνεις εκτός απο

Α. Αδιαφορείς/αγνοείς

Μερικές φορές δεν μπορείς όταν ο άλλος σου στέλνει δέκα πμ την ημέρα που φορτώνει το μέλος ενοχές για την αδιαφορία του και το ΔΕΝ θελω του

Β. Τον/την βάζεις στην θέση του

Ναι, όταν η άλλη πχ κλαίει όλη μέρα στο κρεββάτι της με κλειστά τα φώτα και βουτηγμένη στην κατάθλιψη, αυτή την όρεξη έχει.

Γ. Το καταγγέλεις.

Είπαμε, αυτό έγινε. Τα αποτελέσματα περιμένουμε.

Επιπλέον, κάποιος/α που βρίσκεται υπό την οποιαδήποτε επήρεια, πόσο βέβαιη είσαι αν μπορεί να είναι αντικειμενικός/ή στο τι είναι παρενόχληση;

Όταν η κάποια γίνονται κάποιες, δεν μπορεί να είδαν το ίδιο όνειρο.
    .................Αυτά......................... ....

Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ΝίκοD παρακαλώ για μία μέριμνα σχολαστικότερη όσον αφορά τις IP. [/COLOR]
    Σωστή παρατήρηση. Αν και μην ξεχνάτε πως αυτό εδώ είναι ένα vBulletin φόρουμ, δλδ ένα απο τα δύο καλύτερα forums στον κόσμο. Οι δυνατότητες που μπορεί να δώσει τεχνικά, είναι πάρα πολλές και ιδιαίτερες. Οπως έγραψα μπορεί να γίνεται αυτόματα έλεγχος και αυτόματο ban σε διπλά accounts

Page 4 of 13 FirstFirst ... 23456 ... LastLast