Results 46 to 60 of 183
Thread: Παρενόχληση στο φόρουμ....
-
08-07-2011, 23:59 #46
οποιαδηποτε παρανομια μπορει να κανει κανεις και σε σουπερ μαρκετ και οπουδηποτε!!!
τι ειναι αυτο τωρα? επιχειρημα ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, Η ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ???
ποια βουλη και πανω? οποιος παρανομει, παμε σε διαδηλωση? του κανεις καταγγελια και τον τυλιγεις σε μια κολλα χαρτι αν εχεις την διαθεση να τον τρεχεις...
οοοοοχι φιλαρακο
δεν το καταλαβες καλα...
εμενα δεν θα με κρατησει ΚΑΝΕΙΣ ουτε μεσα στο σπιτι μου ουτε εξω απο το σπιτι μου χωρις την θεληση μου.
ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΡΘΕ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ!
το πιασες????
ειλικρινα διαβαζοντας καποιους ανθρωπους, αναρωτιεμαι αν εχουν βγει ποτε απο τον υπολογιστη τους στην κοινωνια για να εχουν μια αντιληψη περι του τι ειναι νομιμο και τι παρανομο!!!
μαλλον παρανοησες, οποτεμιλας για αλλο θεμα.,,
ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΗΣΕ ΟΤΙ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
εγιναν σαφεις σεξουαλικες παρενοχλησεις, αν σε ενδιαφερει πολυ το θεμα μπορεις να ρωτησεις για λεπτομερειες τον νικος Δ που εχει ενημερωθει. εκτος κι αν δεν χρειαζεται...
- 09-07-2011, 00:01 #47
Εδώ θα σταθώ και εγώ και είναι ο λόγος που άνοιξα αυτό το θέμα.
Ξέρω πολύ καλά να διακρίνω τους τύπους που θα μου στείλουν μήνυμα γιατί θέλουν να με γνωρίσουν επειδή τους κέντρισε κάτι σε αυτά που γράφω, (το έχω κάνει και η ίδια σε άπειρα μέλη άντρες γυναίκες), αλλά ευτυχώς ξέρω πολύ καλά να διακρίνω τους τύπους που μπαίνουν σε ένα φόρουμ για να βρουν γκόμενα ή έστω σεξ.
ΟΜΩΣ
Εδώ δεν είναι οποιοδήποτε φόρουμ. Όπως είπε και η τζίπσι, εδώ μπαίνουν άτομα με χίλια δυο προβλήματα, (ακόμη και ανήλικα πολλές φορές), που είναι απροστάτευτα στις ορέξεις του κάθε "φυσιολογικού" γλοιώδη στερημένου που πατά ΑΚΡΙΒΩΣ πάνω σε αυτή τους την αδυναμία.
Εκεί λοιπόν, πρέπει να παρέμβει η διαχείριση. Ήδη είχαμε το πρώτο "θύμα", τη ρειν που αποφάσισε να αποχωρήσει και ελπίζω να αναιρέσει σύντομα.
Δεν θα φεύγουν αξιόλογα μέλη που έχουν καταθέσει την ψυχή τους και έχουν βοηθήσει άπειρους αγνώστους, ακόμη και περαστικούς και θα επικρατήσουν στο φόρουμ τα σκουπίδια που σε άλλους διαδικτυακούς τόπους ξεφορτώθηκαν.
09-07-2011, 00:04 #48
Γι' αυτό αποχώρησε η Ρέιν;
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
09-07-2011, 00:06 #49
Ναι, αν δεν το διάβασες είπε τα παρακάτω στην ερώτηση αν υπάρχει παρενόχληση στο φορουμ:
Ναι. Και ζητάω από τον ΝίκοD να κάνει έλεγχο για διπλοτριπλοτετραπρόφιλα. Ειδάλλως σκοπεύω να προχωρήσω διαφορετικά._
Το κλίμα στο φόρουμ έχει αλλάξει αισθητά, με ποστς νέων προφίλ "σποντοειδή", με υπονοούμενα, ακόμη και με συγκεκαλυμμένες απειλές. Δε χρωστάει κανένα μέλος τίποτε που θέλει να συμμετέχει με όρους που προυπήρχαν και του έκαναν, να μπαίνει και να δέχεται επιθετικότητα, που ΔΕΝ του κάνει. ΝίκοD παρακαλώ για μία μέριμνα σχολαστικότερη όσον αφορά τις IP.
09-07-2011, 00:11 #50
Εγώ πιστεύω πως αυτό το πράγμα, πραγματικά δεν ελέγχεται. Μπορεί κάποιος ας πούμε να κάνει και ψεύτικο e-mail για να μπορέσει να κάνει καινούριο λογαριασμό.
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
09-07-2011, 00:14 #51
09-07-2011, 00:17 #52
Να πώ και γώ λίγο την γνώμη μου αν και άντρας.Έχω έρθει πιο κοντά με μια κοπέλα απο δώ στο παρελθόν και και κατάλαβα κάποια πράγματα.Οπως ξέρετε οι περισσότεροι με πανικούς είναι γυναίκες.Λίγοι είμαστε άντρες.Επίσης είναι λογικό μια γυναίκα σε μια αγχοτική φάση να πιαστεί και απο έναν άντρα και να πιστευεί οτι θα βοηθηθεί. Καθολου κακό. Το κακό είναι πώς φόρουμ με πολλές γυναίκες και πιο "ευκολες" λογο της κατάστασης - plz μη βρισετε για το ευκολες - θα τραβήξει και άσχετο κόσμο. Και επειδή εδώ είστε και όμορφες κοπελίτσες, ακόμα χειρότερα.
Καλό είναι λοιπόν να διπλοτσεκάρετε τι παίζει με εναν ανθρωπο.Δεν φτάνουν τα ωραία λόγια που μπορεί να σας πει ξέρω γω,άσχετα πώς στην φάση σας μπορεί να ακουστούν ακόμα και σωτήρια.Αλλο το να μοιράζεστε κάποια προβλήματα και αλλό το να κάνει κάποιος πώς μας καταλαβαίνει, απλά για άλλο σκοπό.
Όποτε και εμείς αλλά ιδιαίτερα εσείς οι κοπέλες πρέπει να είστε πιο προσεχτικές, γιατί στην τελική δέν ξέρω αν η σχέση μπορεί να βοηθήσει πραγματικά μια ψυχολογική διαταραχή.
Πιστεύω οτι υπάρχουν και άσχετοι άνθρωποι εδώ μέσα. Και είναι λογικό γιατί δεν γράφεσαι με συνταγή γιατρού.
Για μερικούς ίσως λέω τα αυτονόητα.Αλλά έχω μπεί και γώ στον πειρασμό να κάνω κάτι τέτοιο σκεφτόμενος ότι ίσως με καταλάβει κάποια καλύτερα, από όσο με έχουν καταλάβει οι νορμάλ ας πούμε.Οπότε καλύτερα να έχετε τον νού σας.
09-07-2011, 00:22 #53
σιφ...δεν έχει καμία σχέση αυτό που λες με αυτό που συμβαίνει.
Και εγώ έχω έρθει πολύ κοντά με ανθρώπους από εδώ μέσα, έχω κάνει πολύ καλούς φίλους, έχω κάνει σχέση, έχω γνωρίσει πολύ ενδιαφέροντα άτομα και έκανα πολύ όμορφες συζητήσεις.
Ξέρω ζευγάρια από έδώ, ξέρω άτομα που έχουν κάνει φιλους, όλα είναι ευπρόσδεκτα και απολύτως φυσιολογικά, ειδικά για μέλη που αντιμετωπίζουν το ίδιο θέμα και μπορούν πιο εύκολα να αλληλοβοηθηθούν.
ΟΜΩΣ
Όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με τον κάθε επιτήδειο που ΠΑΤΑΕΙ στην αρρώστια του καθένα για να επωφεληθεί από την αδυναμία του.
Αυτά απέχουν έτη φωτός μακριά.
09-07-2011, 00:46 #54
09-07-2011, 00:51 #55
09-07-2011, 00:52 #56
Συμφωνούμε. Το ίδιο εύκολο όμως, είναι να πέσουν θύματα και οπουδήποτε!
Τι αλλο προτείνεις εκτός απο
Α. Αδιαφορείς/αγνοείς
Β. Τον/την βάζεις στην θέση του
Γ. Το καταγγέλεις.
Επιπλέον, κάποιος/α που βρίσκεται υπό την οποιαδήποτε επήρεια, πόσο βέβαιη είσαι αν μπορεί να είναι αντικειμενικός/ή στο τι είναι παρενόχληση;
09-07-2011, 00:54 #57
09-07-2011, 00:57 #58
09-07-2011, 00:57 #59
09-07-2011, 00:58 #60
Σωστή παρατήρηση. Αν και μην ξεχνάτε πως αυτό εδώ είναι ένα vBulletin φόρουμ, δλδ ένα απο τα δύο καλύτερα forums στον κόσμο. Οι δυνατότητες που μπορεί να δώσει τεχνικά, είναι πάρα πολλές και ιδιαίτερες. Οπως έγραψα μπορεί να γίνεται αυτόματα έλεγχος και αυτόματο ban σε διπλά accounts