Παρενόχληση στο φόρουμ.... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 183
    Quote Originally Posted by carrot View Post
    Θεωρώ επίσης πολύ υποκριτικό το όλο σκηνικό που έχει στηθεί εδώ μέσα. Δηλαδή όταν μειώνει μια γυναίκα έναν άντρα αυτό θεωρείται χιλόπιτα και όταν βρίζει ένας άντρας μια γυναίκα αυτό θεωρείται σεξουαλική παρενόχληση? Η ακόμα όταν στήνουν κάποιον στον τοίχο και αυτός αντιδράει σημαίνει ότι αυτός είναι ο άρρωστος και οι άλλοι οι πιο φυσιολογικοί? Δεν νομίζω.

σταμάτα να νομίζεις πως εισαι το κέντρο του κόσμου....Ελεος.

Πέραν της RainAndWind που της είπα λίγο απότομα για σφαλιάρα δεν καταλαβαίνω γιατί πήρα προειδοποιήσεις την στιγμή που έμπαιναν εδώ μέσα διάφοροι και μιλούσαν για παρτούζες και όργια και καλούσαν ευθεως κοπέλες σε συνέυρεση. Ήταν γκόμενοι από πρίν και είσασταν πιο επιεικείς μαζί τους και το παίρνατε στην πλάκα? Ας φροντίζατε να μην το κάνετε μπουρδέλο το μέρος και πάρτυ για λίγους.

Δεν θα σου απαντησω γιατι σέβομαι πως η ρειν έχει φύγει. Ένα θα σου πω: έχεις κάνει άπειρες χοντράδες με αυτό το μέλος, τόσες, που πολλές φορές ανναρωτήθηκα πως δεν σου τη έχει πει ακόμη.
    .................................................. ......................................

Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Καλημέρα Θεοφανία! Συμφωνώ μαζί σου!
    Καλημέρα Χριστίνα... Θενκς...

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Λόγω κάποιων τελευταίων γεγονότων, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση που απευθύνεται περισσότερο στις κοπέλες του φόρουμ, (ευπρόσδεκτοι και οι άντρες φυσικά).
    Έχετε νιώσει ποτέ εδώ θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από άλλα μέλη; Όταν λέω σεξουαλική παρενόχληση μιλάω για υ2υ που στόχο έχουν κάτι παραπάνω από ενδιαφέρον για γνωριμία, που ίσως να σας πρόσβαλαν, ή να σας πίεσαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
    Εννοείται πως πάντα γράφουμε ανώνυμα γιατί για επώνυμες καταγγελίες μόνο ο Νικος Ντι είναι υπεύθυνος.
    ναι εχει συμβει
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Eγω μετα απο χρονια σε φορουμ, ελληνικα και ξενα, εχω κανει την εξης απλη παρατηρηση. Υπαρχουν τριων ειδων αντρες που την πεφτουν προβληματικα, υπαρχουν και καποιοι που φυσικα που δειχνουν ομορφα το ενδιαφερον τους, δεν αναφερομαι σε αυτους παρακατω, οπως και δεν αναφερομαι σε γυναικες γιατι δεν εχω τετοια εμπειρια! α) αυτοι που παραμονευουν να μαθουν καποια λεπτομερεια για την εμφανιση καποιας κοπελας, οπως τις αναλογιες της ή καποια φωτο, και αμα τους φαινεται καλη την πεφτουν φατσα φορα, β) αυτοι που ανιχνευουν ποιες κοπελες ειναι αδυναμες ως χαρακτηρες, οπως ανηλικες κτλ, μπορουν να τις επηρεασουν και να τις "παιξουν", υποσχομενοι πολλες φορες διαφορα, δλδ την πεφτουν υπουλα και πολλες φορες αυτοι υποκρινονται και οτι ειναι αλλοι απο αυτο που ειναι, και γ) αυτοι που μπορει να κολλησουν με καποια για χ, ψ λογους, γιατι τους θυμιζει τη μαμα τους ή δεν ξερω γω τι, και να φουντωσουν ακομα πιο πολυ με ενδεχομενη απορριψη, μπορει να παθουν εμμονη και να γινουν και διαδικτυακοι και οχι μονο stalkers.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    τζον...δεν έχεις καταλάβει ακόμη τι γράφω...
    Ξέρω πολύ καλά να προστατεύω τον εαυτό μου και δεν χρειάστηκε να μπω καν σε διαδικασία.
    Από που ξέρεις πως δεν έχω καταλάβει. Έχω καταλάβει. Γι' αυτό ακριβώς το είπα, δεν είσαι από τα άτομα που θα σε έφερνε σε δυσκολία. Έτσι λοιπόν δεν συζητάμε για σένα, σωστά;

> Το θέμα το άνοιξα για μέλη του φόρουμ που αντιμετωπίζουν προβλημα και έχουν και τον κάθε
    > τελειωμένο να εκεμεταλεύεται ακριβως αυτή τους την αδυναμία.
    > Μπορει κάποιος βρίσκοντας το κατάλληλο θύμα να γίνεται τόσο πιεστικός που η άλλη έχοντας ήδη
    > να αντιμετωπίσει το προβλημα της, κάνει πίσω γιατι δεν έχει πλέον άλλες αντοχές.

Ο τρόπος που χειρίζεσαι το θέμα δεν βοηθά κάποιους. Κουράζει ακόμα περισσότερο, αφού φοβίζει στη γενικότητα. Για παράδειγμα, αναφέρομαι σε αυτά που έγραψες. Αν πεις π.χ.
    α. με ποιό τρόπο μπορεί κάποιος 'να γίνεται τόσο πιεστικός'
    β. πώς 'κάποιος μπορεί να εκμεταλλευτεί την αδυναμία'
    γ. πώς κάποιος 'κάνει πίσω γιατί δεν έχε πλέον άλλες αντοχές'
    θα ήταν ένας τρόπος που θα βοηθούσε.
    Νομίζω ότι καταλαβαίνεις τι λέω, σωστά;

Quote Originally Posted by arktos View Post
    έχεις μια λογική λιγο ακυρη να το πω....
    Όταν απαντάς σε κάποιον καλό είναι να αναφέρεσαι και σε ποιόν απαντάς, γιατί μπερδεύει. Απάντησες κάτω από εμένα, και μην αναφέροντας σε ποιόν απαντάς φαίνεται σαν να απαντάς σε εμένα!

Senior Member
    τζων, σορυ!
    εχεις δικιο.
    πώς νομιζα πως ειχα κανει κουοτ....

διόρθωσα!
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Ας πω και εγω μερικα πράγματα στον Seduction.Ξέρεις τι σημαίνει σεξουαλική παρενόχλησή? Όταν κάποιος κάνει κάτι παρά την θέληση του άλλου σε επιπεδο ερωτικο και σεξουαλικό ή πλησιαζει κάποιο μέλος με σκοπό τετοιο. Υπάρχουν περιπτώσεις που όσο και να προσπαθεις ευθεως να το κόψεις στον άλλον και βάζεις τα ορια σου εκεινος συνεχιζει...

Quote Originally Posted by John11 View Post

Ο τρόπος που χειρίζεσαι το θέμα δεν βοηθά κάποιους. Κουράζει ακόμα περισσότερο, αφού φοβίζει στη γενικότητα. Για παράδειγμα, αναφέρομαι σε αυτά που έγραψες. Αν πεις π.χ.
    α. με ποιό τρόπο μπορεί κάποιος 'να γίνεται τόσο πιεστικός'
    β. πώς 'κάποιος μπορεί να εκμεταλλευτεί την αδυναμία'
    γ. πώς κάποιος 'κάνει πίσω γιατί δεν έχε πλέον άλλες αντοχές'
    θα ήταν ένας τρόπος που θα βοηθούσε.
    Νομίζω ότι καταλαβαίνεις τι λέω, σωστά;
    αγαπητέ τζον, όλα αυτά θα ήταν πολύ σωστά αν το ζήτημα ήταν εγκυκλοπαιδικό.
    Δυστυχώς δεν είναι.
    Δεν προσπαθώ να προλάβω κάτι, καθώς ΗΔΗ υπάρχουν κρούσματα παρενόχλησης στο φόρουμ. Δυο-τρια μελη όπως είδες το είπαν ανοιχτά. Θα σου πω, πως υπάρχουν πολλά περισσότερα.
    Στόχος μου λοιπόν είναι α) να βγουν περισσότερα μέλη να το καταγγείλουν και β) να "πονηρευτούν" τα υπόλοιπα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by John11 View Post
    Γιατί δεν κάνεις κάτι απλό. Απαντάς "δεν θέλω να μου στέλνεις μηνύματα. Αν μου ξαναστείλεις θα αναφέρω το nickname σου στο forum". Kαι αν ξαναστείλει αναφέρεις το nickname στο forum. Κι αν θες και στον Nikos D (που έχει τη δυνατότητα να ελέγξει τα u2u, να σβήσει το λογαριασμό, κλπ). Τι πιο απλό, αντί να αναφέρεσαι γενικά.
    Με αυτό τον τρόπο:
    α. ξεμπερδεύεις άμεσα,
    β. ενημερώνεις τους άλλους αν χρειάζεται,
    γ. δίνεις την ευκαιρία στον άλλο (μπορεί να οφείλεται σε παρεξήγηση)
    Αντίθετα με τον τρόπο που το αναφέρεις, αφήνεις να πλανάται μια άσχημη αίσθηση για όλους του άνδρες του forum (μην πω για όλους τους άνδρες γενικότερα).
    Θα συμφωνησω με το John11 και με το Σεντακσιον ως επισης!!Νομιζω οτι και οι δυο λενε το ιδιο πραγμα οτι εχουμε την δυναμη με τα τεχνικα μεσα που προσφερει το φορουμ να προστατεψουμε τον εαυτο μας απο γενικες παρενοχλησεις...
    Οσο για τον χαρακτηρισμο <<φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης>> εγω προσωπικα διαφωνω διοτι πιστευω οτι δεν ειναι.Και δεν ειναι γιατι οταν γραφουμε εδω δεν ρωταμε η δεν αναφερομαστε σε καποιον ψυχολογο η ψυχοθεραπευτη αλλα σε αλλους ομοιοπαθουντες και οι απαντησεις που θα λαβουμε εξαρτουνται απο πολλα πραγματα...κοινως δεν μπορουμε να ελεγξουμε κανεναν και τιποτε εδω μεσα στο τι θα διαβασουμε η θα μας πει καποιος....Προσωπικα συμφωνω με τα ορια που εχουν αναρτηθει απο το Νικο Ντι αλλα δεν πιστευω οτι δεν τηρουνται γιατι πολυ απλα ειναι ενα φορουμ και τιποτε περισσοτερο......
    Αν και εγω δεν εχω καταλαβει τι σημαινει σεξουαλικη παρενοχληση και αν θελεις καποια απο τις κοπελιες εδω να δωσει τον ορισμο και κανα παραδειγμα(δεν το λεω ειρωνικα).
    Last edited by ανεμος; 09-07-2011 at 19:32.

Senior Member
    Nαι ρε παιδια,γιατι δεν λετε ανοιχτα τι συμβαινει?
    Φοβαστε μην εκθεσετε ενα ατομο που συμπεριφερεται ετσι?Που ειναι ηδη εκτεθημενο απο αυτες του τις πραξεις?
    Δεν το καταλαβαινω αυτο.Υπαρχει καποιος σχετικος όρος στο φορουμ που να απαγορευει την αναφορα του νικ σε τετοιες περιπτωσεις?
    Μην το γυρισουμε κιολας μια στιγμη στην ακριβως αντιθετη πλευρα να γινουν ολοι καχυποπτοι κ να φοβουνται να μιλησουν,ή να παρεξηγουνται αλλα μελη μη ξεροντας που αναφερεστε.

ΥΓ: Κριμα για την αποχωρηση της Ρειν.Ειχε απ τις πιο γαματες αποψεις που ειχα διαβασει εδω μεσα.Μα ειναι δυνατον να αποχωρησε μόνο κ μονο εξαιτίας ενος βλακα ξερω γω?Ρε συ ρειν,ξανασκεψου το αν ποτε ξαναμπεις,σοβαρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ανεμος View Post
    Θα συμφωνησω με το John11 και με το Σεντακσιον ως επισης!!Νομιζω οτι και οι δυο λενε το ιδιο πραγμα οτι εχουμε την δυναμη με τα τεχνικα μεσα που προσφερει το φορουμ να προστατεψουμε τον εαυτο μας απο γενικες παρενοχλησεις...
    Οσο για τον χαρακτηρισμο <<φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης>> εγω προσωπικα διαφωνω διοτι πιστευω οτι δεν ειναι.Και δεν ειναι γιατι οταν γραφουμε εδω δεν ρωταμε η δεν αναφερομαστε σε καποιον ψυχολογο η ψυχοθεραπευτη αλλα σε αλλους ομοιοπαθουντες και οι απαντησεις που θα λαβουμε εξαρτουνται απο πολλα πραγματα...κοινως δεν μπορουμε να ελεγξουμε κανεναν και τιποτε εδω μεσα στο τι θα διαβασουμε η θα μας πει καποιος....Προσωπικα συμφωνω με τα ορια που εχουν αναρτηθει απο το Νικο Ντι αλλα δεν πιστευω οτι δεν τηρουνται γιατι πολυ απλα ειναι ενα φορουμ και τιποτε περισσοτερο......
    Αν και εγω δεν εχω καταλαβει τι σημαινει σεξουαλικη παρενοχληση και αν θελεις καποια απο τις κοπελιες εδω να δωσει τον ορισμο και κανα παραδειγμα(δεν το λεω ειρωνικα).
    άνεμε, παραβλεπεις κατι σημαντικο.
    υπάρχουν παιδια που ειναι ευάλωτα κ ισως πιστεψουν στα λογια καποιου που θα τα προσεγγισει για αυτο το λογο.
    δν προσεξες ισως ενα σχολιακι του σεντακσιον.
    ..."συνεχιζουν κατι κ μετα το γυρνάνε σε σεξουαλικη παρενοχληση"

εγω πιστευω πως εδώ ειναι φορουμ ψυχολογικης υποστήριξης.
    οταν πριν απο 6 χρονια μπηκα, εψαχνα για διπολικούς κ μου σταθηκαν.
    όπως ακόμη κ τωρα οταν πεφτω, υπαρχουν ανθρωποι που θα μου σταθουν.
    ειναι σαφες απο το φορουμ πως εδω δν θα σου απαντησουν ειδικοι.
    αν θες μένεις, αν οχι φευγεις.
    τοσο απλα.
    http://www.mazi.org.gr/

Quote Originally Posted by niah View Post
    Nαι ρε παιδια,γιατι δεν λετε ανοιχτα τι συμβαινει?

Νι...φυσικά και ΔΕΝ θα πούμε ανοιχτά, (δημόσια εννοώ) τι συμβαίνει, αν και οι περισσότεροι έχουν καταλάβει

Φοβαστε μην εκθεσετε ενα ατομο που συμπεριφερεται ετσι?Που ειναι ηδη εκτεθημενο απο αυτες του τις πραξεις?

Όχι, ακόμη και αν επιτρεπόταν από τους όρους του φόρουμ, δεν θα το έκανα όχι για να μην εκθέσω αυτόν τον τύπο, αλλά τα άτομα που μου εμπιστεύτηκαν κάποια πράγματα.

Δεν το καταλαβαινω αυτο.Υπαρχει καποιος σχετικος όρος στο φορουμ που να απαγορευει την αναφορα του νικ σε τετοιες περιπτωσεις?

Απάντησα πριν σε αυτό.

Μην το γυρισουμε κιολας μια στιγμη στην ακριβως αντιθετη πλευρα να γινουν ολοι καχυποπτοι κ να φοβουνται να μιλησουν,ή να παρεξηγουνται αλλα μελη μη ξεροντας που αναφερεστε.

Ένας από τους στόχους αυτού του θέματος, είναι να γίνουν κάποιοι καχύποπτοι. Μη στεναχωριέσαι, αυτός που έπρεπε να πάρει το μνμ το πήρε.

ΥΓ: Κριμα για την αποχωρηση της Ρειν.Ειχε απ τις πιο γαματες αποψεις που ειχα διαβασει εδω μεσα.Μα ειναι δυνατον να αποχωρησε μόνο κ μονο εξαιτίας ενος βλακα ξερω γω?Ρε συ ρειν,ξανασκεψου το αν ποτε ξαναμπεις,σοβαρα.

Ένα από τα θύματα λοιπόν είναι και η ρειν. Για μένα προσωπικά (και για πολλούς πιστεύω), μεγάλη απώλεια.

..............................

Quote Originally Posted by ανεμος View Post

Δεν ξέρω γιατί πρέπει να γράφω συνέχεια το ίδιο για να γίνω σαφής. Ναι, υπάρχουν τα μέσα για μένα και για σένα, για κάποιους που μπορούν και κάνουν το κλικ και τον στέλνουν τον άλλο στα τσακίδια, ή τον κάνουν ιγκνορ, ή αποχωρούν από το φόρουμ όπως η ρειν. Υπάρχουν όμως και άτομα με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ψυχολογικά προβλήματα που κάποιος τα πλησιάζει με στοχο να τα "βοηθήσει" μαθαίνουν προσωπικά δεδομένα τύπου φεισμπουκ και μετά τους γίνονται στενός κορσές.

Οσο για τον χαρακτηρισμο <<φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης>> εγω προσωπικα διαφωνω διοτι πιστευω οτι δεν ειναι.Και δεν ειναι γιατι οταν γραφουμε εδω δεν ρωταμε η δεν αναφερομαστε σε καποιον ψυχολογο η ψυχοθεραπευτη αλλα σε αλλους ομοιοπαθουντες και οι απαντησεις που θα λαβουμε εξαρτουνται απο πολλα πραγματα...

Θα πω αυτό που είπε και η άρκτος. Όταν μπήκα εδώ, δεν με βοήθησε κανείς ψυχολόγος τόσο, όσο με βοήθησαν τα μέλη της κοινότητας με τη συμπαράσταση τους και αυτός ήταν ο λόγος που παρέμεινα.

κοινως δεν μπορουμε να ελεγξουμε κανεναν και τιποτε εδω μεσα στο τι θα διαβασουμε η θα μας πει καποιος....

γι αυτό πρέπει να γινόμαστε συχνότερα κοινότητα και να προσπαθούμε να λύνουμε τέτοιου είδους θέματα.

Προσωπικα συμφωνω με τα ορια που εχουν αναρτηθει απο το Νικο Ντι αλλα δεν πιστευω οτι δεν τηρουνται γιατι πολυ απλα ειναι ενα φορουμ και τιποτε περισσοτερο......

δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις με αυτο.....

σου απάντησα παραπάνω.

........................

Senior Member
    Μα δεν ειπα να μιλησεις εσυ ή καποια αλλη εκ μερους αλλων.Ειπα ο καθενας να εκθεσει την προσωπικη του εμπειρια μονος του.
    Δεν ηξερα οτι υπηρχε τετοιος ορος οποτε πασο.
    Παντως ουτε προς την καχυποψια πρεπει να οδηγηθουμε καθως οπως ήδη φανταζεστε ορισμενα ατομα (κι εγω ίσως μεσα σ αυτα) εχουν ενα θεματακι και με αυτο,πραγμα κακο για τα ιδια.Γι αυτο πιστευα οτι τα σταρατα λογια αποτρεπουν κατι τετοιο.Αλλο να ειναι καποιος υποψιασμενος κι αλλο καχυποπτος.
    Εφοσον δεν επιτρεπεται,καλως.
    Για ολο το φορουμ πιστευω ειναι απωλεια η Ρειν,γτ χρειαζεται ατομα με τετοιες αποψεις κ τετοια χρηση του λογου.Πιστευω να το ξανασκεφτει.Ισως αν αυτο το θεμα αντιμετωπιζοταν εγκαιρως να μην εγκατελειπε το φορουμ

Quote Originally Posted by niah View Post
    Μα δεν ειπα να μιλησεις εσυ ή καποια αλλη εκ μερους αλλων.Ειπα ο καθενας να εκθεσει την προσωπικη του εμπειρια μονος του.
    Μα ένας από τους λόγους που ανοίχτηκε αυτό το θέμα, είναι για να πουμε τις εμπειρίες μας.... Ήδη είπαν δυο-τρια μέλη. Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλα.....

Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast