Τι σκέφτεστε; - Page 184
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 184 of 1532 FirstFirst ... 841341741821831841851861942342846841184 ... LastLast
Results 2,746 to 2,760 of 22967
    Senior Member
    Σκέφτομαι ότι έχω εκκρεμότητες που τις αφήνω για καιρό όπως το δίπλωμα οδήγησης. Όλοι οδηγούν εκτός από μένα. Ευτυχώς που η μαμά διατίθεται να πληρώνει την βενζίνη γιατί θα της άρεσε πολύ να μάθω να οδηγώ!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by KENO View Post

Paranoid: Very High
    Schizoid: High
    Schizotypal: Very High
    Antisocial: High
    Borderline: Very High
    Histrionic: Very High
    Narcissistic: Very High
    Avoidant: High
    Dependent: Very High
    Obsessive-Compulsive: High

χαχαχαχαχαχα!!! Εσπασες τα κοντερ!!!!

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι δεν θέλω να είμαι στις happy pictures κανενός...
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Μπήκα και το μποξ μου ήταν γεμάτο. Το λέω σε περίπτωση που θέλει να μου στείλει καποιος πμ, το άδειασα....:)

Banned
    Θεοφανία εγω οφειλω να σου πω πως η χρηστρια που γραφε σαν carrie μου απαντησε θετικα και ειπε θα σου στειλει, απο κει και περα αν οντως σου στειλε ή δε μπορεσε λογο του γεματου inbox, ειναι καθαρα δικο σας θεμα...

σκεφτομαι οτι τα κωλοχαρτα και η γραφειοκρατια με κρατανε πισω και με κανουν να υποφερω. και δε ξερω ποτε θα μπορεσω να ξεκουμπιστω απο εδω και να βρω επιτελους ηρεμια. αυτα, καληνυχτα.

Quote Originally Posted by KENO View Post
    Θεοφανία εγω οφειλω να σου πω πως η χρηστρια που γραφε σαν carrie μου απαντησε θετικα και ειπε θα σου στειλει, απο κει και περα αν οντως σου στειλε ή δε μπορεσε λογο του γεματου inbox, ειναι καθαρα δικο σας θεμα...
    ολα οκ κενο. θενκς για τη βοηθεια....:)

Senior Member
    Σκέφτομαι αν υπάρχει θεός. Αν υπάρχει ανάμνηση σε τούτη τη καταραμένη Γή, να θυμάται ότι κάποτε υπήρχε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrot View Post
    Σκέφτομαι αν υπάρχει θεός. Αν υπάρχει ανάμνηση σε τούτη τη καταραμένη Γή, να θυμάται ότι κάποτε υπήρχε.
    Kαι εγω σκεφτομουν σημερα ,πως δεν υπαρχει αναμνηση πριν την βιολογικη υπαρξη!
    Πως γινεται και κανενας απο οσους πεθαναν δεν εδωσε κανενα σινιαλο, δεν εστειλε κανενα μηνυμα , τιποτα ...κενο
    Τολεγε και η Κανελη για την Μαλβινα -γιατι ρε Μαλβινα δεν τηρησες την υποσχεση σου, να στειλεις ενα γεια !!! και να μας πεις τι γινεται εκει περα!!!!!!
    Δεν νομιζω οτι ειναι καλυτερα να μη ξερεις , οπως λενε οι χριστιανοι ,για μενα αυτο (το οτι δεν ξερουμε τι μας γινεται σαν συνεχεια) αποδικνυει οτι εδω κατω στη γη ειμαστε σε πτωση κ σε συνενωση με την υλη , κατωτερη δηλ. μορφη ζωης......
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Senior Member
    Quote Originally Posted by katerinaki View Post
    δεν υπαρχει αναμνηση πριν την βιολογικη υπαρξη
    Στη ζωή πάντως υπάρχει ανάμνηση και φαίνεται πως οι νεκροί έχουν περισσότερη αξία στην δυσάρεστη ανθρώπινη πραγματικότητα. Η αλλιώς να το πω, νεκρός κάποιος μπορεί να έχει περισσότερη αξία.
    sad

Senior Member
    εννοεις την υστεροφημια? Ο ιρβιν γιαλομ σενα βιβλιο του ,νομισω το τελευταιο λεει ,οτι ετσι ,(οταν δηλ σε απασχολει το τι θα αφησεις πισω σου ) γινεται πιο ευκολη η αποδοχη του θανατου!
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Senior Member
    Όχι ακριβώς. Εννοώ την οικονομική εκμετάλευση.. το πεδίο που αφήνει ελεύθερο κάποιος όταν φέυγει.

Senior Member
    Δώσε μου ένα δείγμα ότι με καταλαβαίνεις κατερινάκι.

Μιλήστε προτού μας πάνε στο νησί.

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι είμαι ένα φρικιό...
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

Senior Member
    γιατί ρε κοπελιά; Εγώ σκέφτομαι ότι μόλις άνοιξα λογαριασμό στο fb, να δούμε πόσους "φίλους" θα κάνω και εκεί. Πολύ δυσοίωνα τα πράγματα στις ανθρώπινες σχέσεις..ο καθένας σκέφτεται την πάρτη του, ακόμα και αυτοί που ισχυρίζονται το αντίθετο...
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    γιατί ρε κοπελιά; Εγώ σκέφτομαι ότι μόλις άνοιξα λογαριασμό στο fb, να δούμε πόσους "φίλους" θα κάνω και εκεί. Πολύ δυσοίωνα τα πράγματα στις ανθρώπινες σχέσεις..ο καθένας σκέφτεται την πάρτη του, ακόμα και αυτοί που ισχυρίζονται το αντίθετο...
    Εε άμα σου λέω ότι νιώθω έτσι, κάτι ξέρω...
    Πρόσεχε παιδί μου μην σου την πέσουν εκεί, γιατί με αυτά που διαβάζω εδώ, έχω χάσει πάσα ιδέα....
    [/SIZE]