ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΚΥΜΑΤΑ- Νο2 - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 34 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 196 to 210 of 507
    Senior Member
    Quote Originally Posted by amelie74 View Post
    γιατι γλυκια μου εισαι down?
    εγω ντεμι-σεζον....ουτε πολυ up, ουτε πολυ down.
    μαλλον προς το down κλεινω περισσοτερο...
    βασικα θα ημουν αρκετα up αν δεν επεκειτο νεα αφιξη των βαρβαρων (συγγενολόι γαρ) σημερα το βραδυ με προοπτικη να μεινουν σπιτι μας τουλαχιστον μια εβδμαδα λογω επεμβασης που προκειται να κανει η μεγαλη μου "συμπαθεια" (θεια).
    και αυτη τη φορα θα ειναι και οι τρεις τους!
    μανα και 2 κορες!!!
    οχ το τριο της συμφορας αναμενεται να κανει την αφιξη του λολ, απ ο,τι θυμαμαι ειναι λιγο εκνευριστικη αυτη η θεια σου, ε?? υπομονη τι αλλο να πω.. ποσο θα κατσουν??
    σκεψου ομως σχετικα με την ελευση των βαρβαρων τι λεει ο καβαφης στον τελευταιο του στιχο "κ τωρα τι θα γινουμε χωρις βαρβαρους?? οι ανθρωποι αυτοι ηταν μια καποια λυσις", οποτε προσπαθησε να δεις την αφιξη πιο χαλαρα..
    εγω ειμαι down εξ αιτιας την πρωην σχεσης κ κλαιω απο το βραδυ συνεχεια κ δεν κοιμηθηκα..
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    σκεψου ομως σχετικα με την ελευση των βαρβαρων τι λεει ο καβαφης στον τελευταιο του στιχο "κ τωρα τι θα γινουμε χωρις βαρβαρους?? οι ανθρωποι αυτοι ηταν μια καποια λυσις"
    οντως λακρυ μου σοφος ο Καβαφης!
    να σου πω κατι πανω σε αυτο?
    πολλες φορες λεω "εχω το ταδε προβλημα και αν λυθει θα ειμαι μια χαρα".
    κι οταν παψει να υφισταται αυτο το προβλημα, χαιρομαι προς στιγμην και στη συνεχεια υποσεινηδητα "ψαχνω να βρω νεο προβλημα" ακομη κι οταν ολα πανε καλά.
    ειμαι σιγουρη πως οταν φυγει η θεια απο το σπιτι θα ψαξω για "νεους βαρβαρους"...

εγω ειμαι down εξ αιτιας την πρωην σχεσης κ κλαιω απο το βραδυ συνεχεια κ δεν κοιμηθηκα..
    αχ βρε Λακρυ μου προσπαθησε να μην κολλας στο παρελθον οσο γινεται, οσο δυσκολο κι αν ειναι αυτο.
    κοιτα μπροστα οσο μπορεις.
    προσπαθησε να δεις την προηγουμενη σχεση σου σαν μια εμπειρια της ζωης σου, σαν ενα ακομα λιμανι του ταξιδιου σου προς την "ΙΘΑΚΗ".
    εισαι τοσο μα τοσο νεα κοπελα!

Senior Member
    λολ αμελι σοφος ο καβαφης κ πολυ διδακτικος, απο τους αγαπημενους μου!!
    για μενα η "ιθακη", για σενα το "περιμενοντας τους βαρβαρους" χεχε!!
    σ αυτο που λες το παθαινω κι εγω, πολλες φορες ακομα κ ολα οκ να βαινουν παντα βρισκω κατι η κι αμα δεν μπορω να βρω προσπαθω γιατι ορισμενες φορες μου φαινεται λιγακι περιεργο να μην τρεχει κατι κ λεω "δεν μπορει, κατι θα μου διαφευγει σταντε" αλλα οπως λεει κ ενα quote "αμα δεν μπορεις να βρεις λυση, βρες αλλο προβλημα" !!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    κι εγω, πολλες φορες ακομα κ ολα οκ να βαινουν παντα βρισκω κατι η κι αμα δεν μπορω να βρω προσπαθω γιατι ορισμενες φορες μου φαινεται λιγακι περιεργο να μην τρεχει κατι
    μαλλον αυτο συμβαινει επειδη εχουμε "συνηθισει" στην θλιψη και γενικοτερα στα προβληματα.
    ισως γιατι κατα βαθος πιστευουμε πως δεν μας αξιζει η χαρα.
    κι ετσι δεν αφηνουμε τον εαυτο μας "να χαρει την χαρα" ...

Senior Member
    btw σημερα δεχομαι ευχες!
    ειναι ημερα μεγαλωματος!

Senior Member
    αμελι χρονια πολλα κ καλα, με υγεια κ χαρα!

Senior Member
    ΑΜΕΛΙ XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ !!!!!!!!!!

Senior Member
    σας ευχαριστω πολυυυυυυυυ!!!!!!

Senior Member
    Χρονια πολλα κ καλα!!ποσο γινεσαι δε μας ειπεςp
    Ουπς αυτο δεν επρεπε να το ρωτησω χιχι

Senior Member
    σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου κυκνε!
    την ηλικια μου δεν ειναι δυσκολο να την βρεις.
    διπλα απο το nickname μου εχω την χρονολογια γεννησης μου.
    μια απλη αφαιρεση αρκει!
    2011-1974 = 37

πως περασαν οι μερες...
    πως περασαν οι μηνες...
    πως περασαν τα χρονια...

αντε να τα χιλιασω...!!!

Senior Member
    Χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    σε ευχαριστω πολυ-πολυ γλυκια μου!!!!!!!

Junior Member
    Quote Originally Posted by amelie74 View Post
    ανοιγω καινουριο θρεντ , γιατι αυτος ο τιτλος μου φαινεται πιο ποιητικος

χθες σας ειχα μιλησει αν θυμαστε για το οτι η ψυχολογος μου , με προειδοποιησε , οτι αν συνεχισω να πηγαινω στο γραφειο της μεθυσμενη , θα διακοπει η συνεργασια μας , γιατι ουσα "φτιαγμενη", εμφανιζομαι με μια "ψευτικη" ψυχολογικη διαθεση.
    ως εδω καλα.πιστευω οτι ειχε απολυτο δικιο σε αυτα που μου ειπε.

μου ειπε ομως και κατι , το οποιο χωραει συζητηση και στο οποιο πιστευω πως επεσε εξω.
    επειδη τις τελευταιες δυο βδομαδες ψωνισα αρκετα πραγματα , ανησυχησε μηπως προκειται για εναρξη νεου υπομανιακου επισοδειου.
    οντως με ειχε πιασει μια ακατανικητη ταση για shopping therapy.
    αλλα ρε παιδια... δεν ψωνισα τοσα πολλα πραγματα ( για την ακριβεια 2 μπλουζες , μια βερμουδα , ενα τζιν , ενα μαγιω και ενα ζευγαρι παπουτσια ).

ειναι γεγονος οτι οι διπολικοι εχουμε μια προβληματικη σχεση με το χρημα , αλλα εγω ψωνισα απλα για να ανανεωσω την καλοκαιρινη καρταρομπα μου.
    τα χρειαζομουν αυτα που ψωνισα.δεν ηταν περιττα και συν τοις αλλοις δεν ψωνισα ακριβα πραγματα.

και τελος παντων αν καποιος διπολικος εχει για καποιο α' χρονικο διαστημα την ταση να ψωνιζει , αυτο αποτελει απο μονο του συμπτωμα υπομανιας?
    η αληθεια ειναι οτι εχει χαλασει παλι ο υπνος μου.
    αλλα κ' αυτο πιστευω οτι δεν ειναι απαραιτητα συμπτωμα υπομανιας.
    μπορει καλλιστα να οφειλεται σε σκεψεις που με βασανιζουν αυτη την περιοδο.
    αν ημουν σε υπομανια δεν θα ειχα και αλλα συμπτωματα του στυλ υπερσεξουαλικοτητα , πολυ ανεβασμενη διαθεση κλπ κλπ ?
    ποια ειναι η αποψη σας?

Γεια σας. Μπαινω πρωτη φορα εδω.Καλη η παρεα σας.Βασικα θελω να αναφερθω στην αδερφη μου η οποια ειναι μανιοκαταθλιπτικη. Ειναι κι εκεινη πολυεξοδη. Εχει αγορασει ενα σωρο ρουχα. Σας μιλω για πολλα ρουχα. Αλλοτε ακριβα αλλοτε λιγοτερο ακριβα. Καθε τρεις και λιγο θα κανει την αγορα της παντως αδιαφορωντας για κατι που αγορασε τον προηγουμενο μηνα. Το καλο ειναι πως εργαζεται οποτε επιβαρυνει μονο την τσεπη της.Οι προσπαθειες μου να την πεισω να κανει οικονομια πεφτουν παντα στο κενο. Επιπλεον..δεν κρατα τιποτα για τον εαυτο της. Προσφατα γνωρισε ενα τυπο με τον οποιο προχωρησε ερωτικα και επιασε τις φιλες της και τα ειπε χαρτι και καλαμαρι ολα. Εδω που μενουμε ξερετε το μερος ειναι μικρο και ο κοσμος παρεξηγει ευκολα ακομη και κατι που σε καποιον μπορει να ειναι κατι το φυσιολογικο. Της λεω προσεχε τι λες και που ανοιγεσαι .Μην λες σε ολους τα προσωπικα σου και με χαρακτηριζει στενομυαλη και οπισθοδρομικη. Και πραγματικα στενοχωριεμαι γιατι ο χαρακτηρας της ειναι καλος ειναι ευαισθητη, καλο παιδι ,αγαπητη κατα γενικη ομολογια αλλα μερικες φορες νιωθω πολυ αβολα με αυτα που λεει. Δεν ξερω.

Senior Member
    οντως η καταναλωτικη μανια ειναι ενα απο τα γνωρισματα της πανω φασης της διπολικης διαταραχης.
    παρολα αυτα το οτι η αδερφη σου εργαζεται, ειναι πολυ θετικο οχι μονο γιατι επιβαρυνει μονο την τσεπη της αλλα κυριως γιατι αυτο αποτελει ενδειξη λειτουργικοτητας.

σχετικα με το αλλο που λες οτι ανοιγεται στις φιλες της και λεει ολα τα προσωπικα της, προσωπικα δεν το θεωρω ουτε κακο, ουτε απαραιτητα γνωρισμα της διπολικης διαταραχης.
    μπορει απλα η κοπελα να ειναι πολυ αυθορμητη και εξωστρεφης ως προσωπικοτητα, στοιχειο που δεν ειναι κακο κατα τη γνωμη μου.

Senior Member
    η Βικυ προκειται να λειψει τον Αυγουστο για διακοπες και εγω εδω και μια ωρα κλαιω ασταματητα.
    δεν μπορω να σταματησω να κλαιω.
    παρακατω παραθετω ενα κειμενο που εγραψα για εκεινη.

Page 14 of 34 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast