Τι σκέφτεστε; - Page 219
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 219 of 1532 FirstFirst ... 1191692092172182192202212292693197191219 ... LastLast
Results 3,271 to 3,285 of 22967
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Συμφωνω απολυτα με ΚΕΝΟ & ΛΗΘΗ ! Εσυ Ρεμεντυ και θεοφανια δεν βγαζετε απλα την αποψη σας αλλα εναντιωνεστε και επιτιθεστε χωρις λογο λες και δεν υπαρχουν καλυτεροι τροποι να διαφωνησει κανεις. Προκαλειτε τα μελη με τα οποια διαφωνειτε με απειλες και ασχημους χαρακτηρισμους και τα παιρνετε στο λαιμο σας γτ λογικο ειναι να αντιδρουν για να υπερασπισουν τον εαυτο τους με αποτελεσμα να φανε προειδοποιήσεις. Εχετε γινει γκετο. Ποιο ειναι το προβλημα σας? Δεν μπορειτε να εκφραζεστε με καλυτερο τροπο? Αντιδρατε χωρις να σας κανουμε κατι και δειχνετε μισος και κακια.. δεν σας φταιμε εαν εσεις θελετε να ξεσπατε τα προβληματα σας σε εμας!
    Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μου παραθέσεις ΕΣΤΩ και ένα ποστ όπου σε προκάλεσα, σου επιτέθηκα, σε απείλησα και σε χαρακτήρισα.
    Μέχρι να τα βρεις, γιατί ΔΕΝ πρόκειται να να τα βρεις, σου επιστρέφω τη λάσπη σου.

Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    Οι «όλοι» είναι όλοι οι υπόλοιποι και μην φαντάζεσαι αυτά που προσωπικά εσύ έχεις μέσα σου.

Μια καλή αρχή θα ήταν να μιλάς μόνο για τον εαυτό σου, εκτός και αν έχεις γραπτή δήλωση των εκατοντάδων μελών του φόρουμ.

Βρίσκεσαι σε παραλήρημα.

χμ....σε καθρέφτη βρίσκεσαι?

Εξακολουθείς να παίζεις πιάνο στο πληκτρολόγιό σου γράφοντας κατεβατά και να εφευρίσκεις απειλές.

όπως η παρακάτω ας πούμε, που δεν είναι απειλή, αλλά εφεύρεση.

Αν μπορείς να το καταλάβεις και να το δεχτείς αυτό, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα..

σε ξαναρωτάω λοιπόν: ποιο ακριβώς θα είναι το πρόβλημα μου?

Είναι η πάγια τακτική σου να κατηγορείς τον άλλον για πράγματα που ούτε καν έχουν περάσει από το μυαλό του για να δημιουργείς εντυπώσεις;

Και που ξέρεις εχύ ποια είναι η πάγια τακτική μου? Αν θυμάμαι καλά είσαι νέο μέλος, ή μήπως κάνω λάθος?

Δεν καταλαβαίνω γιατί λυσσάς.

είπαμε....καθρεφτάκι.....

Δεν σε αγνοώ τελείως γιατί ακόμα δεν το επιθυμώ. Αλλά επειδή βλέπω ότι λυσσάς, το σκέφτομαι σαν ενδεχόμενο. (ελπίζω να μην είναι απειλή και αυτό)

όχι απειλή, αλλά ανακούφιση θα είναι σίγουρα....

Το να σου ζητάει ο άλλος να κρατάς αποστάσεις (αφού εσύ άρχισες με το επικό σου ποστ) ώστε να μην έχουμε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας, τώρα έγινε απειλή; Και ρωτάς και τι πρόβλημα θα είχαμε; Το πρόβλημα να σου απαντώ σε αποκυήματα της φαντασίας σου. Αυτό, όπως και να το κάνεις, είναι ένα πρόβλημα! Σαν τι άλλο δηλαδή θα μπορούσαμε να έχουμε; Δεν καταλαβαίνω. Εδώ την απειλή την έχετε υπογλώσσιο.

Σου ξαναλέω για χιλιοστή φορά ΜΗΠΩΣ και τα καταφέρεις να το εμπεδώσεις: όταν με ενοχλεί κάτι, έχω το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να διαφωνώ σου αρέσει δεν σου αρέσει.

Και για να χαλαρώσεις άπαξ, δεν θέλω να γίνω χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Έχω πάρει τόση επιβεβαίωση στην εκτός φόρουμ ζωή μου, που δεν την φαντάζεσαι! Το επάγγελμά μου είναι τέτοιο, που μπορείς να βλέπεις το όνομά σου τυπωμένο σε περιοδικά και στους τίτλους της τηλεόρασης. Λες να έχω την ανάγκη να ρίξω εσένα από τον θρόνο για να κάτσω εγώ, ως η νέα βασίλισσα ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ? ΕΛΕΟΣ!

Η αλήθεια είναι πως φαίνεσαι πραγματικά καταξιωμένη και ευτυχισμένη με όλα όσα γράφεις. Και στα δικά μου μου, μου εύχομαι...Όσο για τη θέση του χαλίφη, εκεί που είναι δεν μπορείς να κάτσεις με τίποτα πάνω της. (λολ)

«ΟΛΟΙ» εκτός από εσένα που δεν σου αρέσει να είσαι μέσα στους όλους, γιατί έχεις δική σου προσωπικότητα , ενώ εμείς οι «όλοι» δεν έχουμε, «ΟΛΟΙ» λοιπόν , που είμαστε σε αυτό το φόρουμ, κουρασμένες ψυχές είμαστε.

Πάλι βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν είπα, (το έχω συνηθίσει, όλοι έτσι κάνουν όταν δεν έχουν επιχειρήματα).
    Είπα: έχω τη δική ΜΟΥ προσωπικότητα. Δεν μίλησα για ΚΑΝΕΝΑ αλλο.

Σε κάποια στροφή της ζωής μας, μας μπατάρισε η βάρκα. Ο καθένας τραβάει την ρότα του και το κουπί του όπως μπορεί και επειδή τον ψήνει και ο ήλιος, δεν είναι στην καλύτερή του.

Δεν ασχολήθηκα πουθενά ούτε με τη βάρκα σου, ούτε με το κουπί σου. Ασχολήθηκα με την επίθεση που ε΄κανες σε άλλο μέλος. Αν αυτό σου δημιούργησε όλη αυτή την αναστάτωση, τότε την επόμενη φορά να σκέφτεσαι πριν γράφεις.....

Δεν γίνεται να έχει ο καθένας τον πόνο του και να έχει και χαβαλέ στο κεφάλι του την κοινωνική, θρησκευτική, ηθική , πολιτιστική ή όποια άλλη ευθιξία του καθενός.

Η ευθυξία έγκειται στις άδικες επιθέσεις. Ελπίζω να έχω γίνει σαφής μετά από τόσα ποστ.

Κάνε ότι γουστάρεις και μην ασχολείσαι με το τι κάνουν τι άλλοι.

Σου είπα: όταν με ενοχλεί κάτι θα ασχολούμαι και δεν πρόκειται να ζητήσω άδεια από κανένα.

Η υποκρισία είναι που δεν μου αρέσει.

ούτε εμένα τα φασολάκια, αλλά φαντάζομαι πως δεν σε ενδιαφέρει...
    .............

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μου παραθέσεις ΕΣΤΩ και ένα ποστ όπου σε προκάλεσα, σου επιτέθηκα, σε απείλησα και σε χαρακτήρισα.
    Μέχρι να τα βρεις, γιατί ΔΕΝ πρόκειται να να τα βρεις, σου επιστρέφω τη λάσπη σου.
    Πηγαινε και διαβασε σε παρακαλω το επιθετικα μνματα σου προς εμενα στο θεμα της claire " Χωρησα " . Δεν ειχα δειξει ιχνος επιθετικοτητας και κατηγοριας προς την claire και εσυ αμεσως εναντιωθηκες και επιτεθηκες και παρερμηνευες τα μνματα μου ή μαλλον να πω οτι χρησιμοποιουσε ενα μερος του μονο και οχι ολοκληρο με αποτελεσμα να φαινεται κακο! Απο κει και περα η αληθεια ειναι οτι δεν με εχεις ενοχλησει ετσι ξανα και λεω μονο αυτο που βλεπω σε σχεση με τους αλλους. Απευθυνομαι κυριως στην Ρεμεντυ..

Senior Member
    .............
    Σεξ, δοκίμασες; (χλωμό...)

Κύριε τάδε... 05\15 χαχαχαχαχαχα

Έχετε μεγάλη πλάκα!

Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Πηγαινε και διαβασε σε παρακαλω το επιθετικα μνματα σου προς εμενα στο θεμα της claire " Χωρησα " . Δεν ειχα δειξει ιχνος επιθετικοτητας και κατηγοριας προς την claire και εσυ αμεσως εναντιωθηκες και επιτεθηκες και παρερμηνευες τα μνματα μου ή μαλλον να πω οτι χρησιμοποιουσε ενα μερος του μονο και οχι ολοκληρο με αποτελεσμα να φαινεται κακο!

την απειλή, την επιθετικότητα, την πρόκληση και τους χαρακτηρισμούς θέλω να μου δείξεις, όχι το αποτέλεσμα της διαφωνίας μας πάνω σε ένα θέμα. Αν δεν τα πας καλά με τα επιχειρηματα σου, δεν φταίω εγώ.

Απο κει και περα η αληθεια ειναι οτι δεν με εχεις ενοχλησει ετσι ξανα και λεω μονο αυτο που βλεπω σε σχεση με τους αλλους. Απευθυνομαι κυριως στην Ρεμεντυ..

Τότε σταμάτα να πετάς λάσπη σε όποιον σου καπνίσει και απλά δεν σου αρέσει ο τρόπος που γράφει. Εκτίθεσαι.
    ..................................

Έχετε μεγάλη πλάκα!

Κλασική αντίδραση ελλείψη επιχειρημάτων. Ντοντ γουορι, έχω συνηθίσει....

Senior Member

Έχετε μεγάλη πλάκα!
    τςτςτςτς
    απαραδεκτο σχολιο αν εισαι πανω απο 8 χρονων....

Senior Member
    Κλασική αντίδραση ελλείψη επιχειρημάτων. Ντοντ γουορι, έχω συνηθίσει....
    Έχω ένα βασικό επιχείρημα ότι μου έχεις ζαλίσει τα @@ και βαριέμαι να γράφω τα έπη που γράφεις εσύ, σε έναν άνθρωπο που αυτά που γράφει μου είναι σχεδόν αδιάφορα.

Να κάτσω να γράψω σε άνθρωπο που δεν βρίσκει παντού παγίδες, το καταλαβαίνω. Εσένα μόνο με χιούμορ μπορώ να σε αντιμετωπίσω πια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τςτςτςτς
    απαραδεκτο σχολιο αν εισαι πανω απο 8 χρονων....
    Κοντά έπεσες, 38.

Οτι τυφλα να εχουν τα μεσημεριανα προγραμματα.......
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
    AXAXAXAXAXAXAAXA ! ας κρατησουν οι χοροι και θα δουμε...
    Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο

Senior Member
    ρε παιδιά είστε λίγο υπερβολικοί.

Έχω ένα βασικό επιχείρημα ότι μου έχεις ζαλίσει τα @@ και βαριέμαι να γράφω τα έπη που γράφεις εσύ, σε έναν άνθρωπο που αυτά που γράφει μου είναι σχεδόν αδιάφορα.

Να κάτσω να γράψω σε άνθρωπο που δεν βρίσκει παντού παγίδες, το καταλαβαίνω. Εσένα μόνο με χιούμορ μπορώ να σε αντιμετωπίσω πια.
    σου είπα: μετά από τόσο καιρό εδώ μέσα, έχω συνηθίσει όταν ο άλλος δεν έχει επιχειρήματα να αντιδρά κάπως έτσι....αναμενόμενο ήταν....

πάμε παρακάτω....άλλος.

Senior Member
    σου είπα: μετά από τόσο καιρό εδώ μέσα, έχω συνηθίσει όταν ο άλλος δεν έχει επιχειρήματα να αντιδρά κάπως έτσι....αναμενόμενο ήταν....

πάμε παρακάτω....άλλος.
    Η ....................................... είναι χρυσός!

Senior Member
    Μένω άφωνος μπροστά στα ακλόνητα επιχειρήματα σου Λήθη !!!