Ο τίτλος του θέματος τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 15 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 220
    Senior Member
    Μου απαντησε κανεις??? χμμμμ μπα! ιδεα μου θα ηταν.. :D

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το "ποιος" το πετυχες 100% παντως.
    γιατι ηταν οπωσδηποτε αντρας :ΡΡΡΡΡ
    (το εγκυρη μ αρεσε :))
    Δεν έχει σημασία αυτό! Αν κάτσεις και το σκεφτείς είναι τέλειο :-ρρρ! Είμαι 24 δια δύο 12 και 7, 19! Ο Ουτιδανός 45 δια δυο 22,5 και 7 29,5, 29 δηλαδή! Αν και θα πρεπε να γίνει μια διόρθωση, μετά τα 40 να διαιρούμαι μόνο με το δύο και με το τρία μη σου πω!

Πάντως η αλήθεια είναι ότι μια νεαρή γυναίκα θα κάτσει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με έναν ώριμο άντρα παρά το παιδαρέλι με την ώριμη και πάλι οι γυναίκες βγαίνουν μείον!
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Senior Member
    ΕΞΩ ΤΑ ΤΡΟΛ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ!!!
    ΕΔΩ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ

ΕΞΩ ΤΑ ΤΡΟΛ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ!!!
    ΕΔΩ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ

λολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ λλλλλλλ

Member
    παιδεραστια αγαπητε φιλε ειναι οταν η αλλη ειναι ανηλικη..μια κοπελα 20 και 25 οφειλει να ξερει με ποιον θα κανει σχεση και κανει τις επιλογες της...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    ΕΙΜΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ!!! ΣΚΟΤΩΣΑ ΕΝΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΧΘΕΣ! ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ????

μεχρι να μιλησεις με το δικηγορο σου καλυτερα να προσεχεις τι ποσταρεις....παντως αν σε τσιμπησε πρωτα παιζει να αποδειχθει αυτοαμυνα...
    in my thoughts I have seen rings of smoke through the trees
    And the voices of those who stand looking...

Member
    και συμφωνω με militon!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Militon View Post
    Δεν έχει σημασία αυτό! Αν κάτσεις και το σκεφτείς είναι τέλειο :-ρρρ! Είμαι 24 δια δύο 12 και 7, 19! Ο Ουτιδανός 45 δια δυο 22,5 και 7 29,5, 29 δηλαδή! Αν και θα πρεπε να γίνει μια διόρθωση, μετά τα 40 να διαιρούμαι μόνο με το δύο και με το τρία μη σου πω!

Πάντως η αλήθεια είναι ότι μια νεαρή γυναίκα θα κάτσει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με έναν ώριμο άντρα παρά το παιδαρέλι με την ώριμη και πάλι οι γυναίκες βγαίνουν μείον!
    ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ!!!!!
    συμφωνω με τον μαθηματικο τυπο.
    μονον που επειδη η πραξη εγινε εν καιρω φαλλοκρατιας, ξεχασε ο μαθηματικος να ενημερωσει
    ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΑ!!!
    ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΧΟΧΟΧΟΟΧΟ!!!!

οσο για το σχολιο σου που εχω υπογραμμισει, περιμενω τα επιχειρηματα σου που το στηριζουν , γιατι διαφωνω κι εχω και αποδειξεις...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Militon View Post

Αλλα σου δινει ένας μικρος σε ηλικια και άλλα ένας ωριμος άντρας!

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    τι ακριβώς να κοιτάξω?
    Πως μπαίνει ένας τύπος της ηλικίας σου σε ένα φόρουμ ψυχολογίας και κάνει ερωτήσεις του @@ για να πιάσει κουβέντα ή να κάνει γνωριμίες?

Όσο για το κουτσό μυαλό δεν θα το σχολιάσω...το ποιον του καθένα δεν θέλει και πολύ χρόνο για να εκδηλωθεί.
    Το ποιόν του καθένα, καλά το λες, αλλά και ο βαθμός που χάνει λάδια από τον εγκέφαλο. Τι άλλο να συμπεράνω εφόσον με συνδέεις με τέτοια που εννοείς;;; Μάλιστα τη στιγμή που υπάρχουν δεκάδες κοινωνικά δίκτυα γνωριμιών, σε 10 λεπτά για να καταλάβεις μπορώ να φροντίσω απόψε να γαμήσω, και ήρθα εδώ να βρω μουνί που όλος ο κόσμος εδώ μέσα είναι φορτωμένος με ψυχολογικά και υπαρξιακά προβλήματα;;;

Κοίταξε το, άκου που σου λέω, κι εγώ έχανα λάδια κάποτε και το κοίταξα, το φρόντισα, και επιδιόρθωσα την διαρροή. Κοίταξε το.

Senior Member
    Σας χρειαζόταν ένα τρολάκι για να επανέλθετε στο θέμα και να μην συνεχίζετε την ίδια πολεμική μανιέρα οι ίδιοι γνωστοί άγνωστοι πάντα! Μπράβο! Συνεχίστε την όμορφη συζήτηση σε πολιτισμένο κλίμα επιτέλους!

Banned
    Quote Originally Posted by ΟΥΤΙΔΑΝΟΣ View Post
    Το ποιόν του καθένα, καλά το λες, αλλά και ο βαθμός που χάνει λάδια από τον εγκέφαλο. Τι άλλο να συμπεράνω εφόσον με συνδέεις με τέτοια που εννοείς;;; Μάλιστα τη στιγμή που υπάρχουν δεκάδες κοινωνικά δίκτυα γνωριμιών, σε 10 λεπτά για να καταλάβεις μπορώ να φροντίσω απόψε να γαμήσω, και ήρθα εδώ να βρω μουνί που όλος ο κόσμος εδώ μέσα είναι φορτωμένος με ψυχολογικά και υπαρξιακά προβλήματα;;;

Κοίταξε το, άκου που σου λέω, κι εγώ έχανα λάδια κάποτε και το κοίταξα, το φρόντισα, και επιδιόρθωσα την διαρροή. Κοίταξε το.
    ελα γαμω το μουνι τωρα ξεκολλα. τρολλαρει σου λεμε για να νευριασεις και να γινει μπαχαλο το θεμα σου. τοσα θεματα μου χει καταστρεφει κι εμενα, ακου με.

Quote Originally Posted by ΟΥΤΙΔΑΝΟΣ View Post

πρέπει να έχεις κάνει σοβαρή δουλειά με τον εαυτό σου, αν κρίνω από την ποιότητα των λέξεων που χρησιμοποιείς.
    Κατα τα άλλα επιμένω πως ένας άνθρωπος 40 φεύγα δεν μπαίνει σε ένα φόρουμ ψυχολογίας ανεβάζοντας θέμα για το αν είναι παιδεραστής επειδή του αρέσουν οι 20αρες.
    Ακόμη και με ένα κουκούτσι για μυαλό, καταλαβαίνει ο καθένας πως το θέμα αποσκοπεί αλλού.

Senior Member
    ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ!!!!!
    συμφωνω με τον μαθηματικο τυπο.
    μονον που επειδη η πραξη εγινε εν καιρω φαλλοκρατιας, ξεχασε ο μαθηματικος να ενημερωσει
    ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΑ!!!
    ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΧΟΧΟΧΟΟΧΟ!!!!

οσο για το σχολιο σου που εχω υπογραμμισει, περιμενω τα επιχειρηματα σου που το στηριζουν , γιατι διαφωνω κι εχω και αποδειξεις...
    Διότι αγαπητή μου, ο νεαρός θα πάει με την ΜΙΛΦΑΡΑ που λέει και η Broken και θα κάτσει μόνο αν έχει κανένα οιδιπόδειο άσε που θα ήταν απαγορευτικό και αυτοκτονικό μην σου πω να την παντρευτεί, ενώ η γυναίκα είναι διαπαιδαγωγημένη για την αποκατάσταση. Θα μου πεις βέβαια θα τον παντρευτεί, θα πάρει ότι μπορεί και μετά θα τον πετάξει σαν στυμμένη λεμονόκουπα! ******** γυναίκες!
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Ουτιδανε δεν εχει καταλαβει το προβλημα αστο!
    Δεν πειράζει το γεγονός πως δεν παίρνει στροφές, πειράζει που γίνετε προσβλητικιά. Λες και είναι το κέντρο του κόσμου και νομίζει πως όλα και όλοι νοιώθουν και σκέπτονται με τον δικό της τρόπο. Αισ' χτίρ που έλεγε και ο Γιακόμπ... χοχοχο... χεχεχε... χιχιχι...

Page 6 of 15 FirstFirst ... 45678 ... LastLast