Ο τίτλος του θέματος τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 15 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 220
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    πρέπει να έχεις κάνει σοβαρή δουλειά με τον εαυτό σου, αν κρίνω από την ποιότητα των λέξεων που χρησιμοποιείς.
    Κατα τα άλλα επιμένω πως ένας άνθρωπος 40 φεύγα δεν μπαίνει σε ένα φόρουμ ψυχολογίας ανεβάζοντας θέμα για το αν είναι παιδεραστής επειδή του αρέσουν οι 20αρες.
    Ακόμη και με ένα κουκούτσι για μυαλό, καταλαβαίνει ο καθένας πως το θέμα αποσκοπεί αλλού.
    Αυτά αξίζεις, αυτά σου δίνω. Με άλλους δηλαδή γιατί δεν μπορώ παρά να μου βγαίνει ευγένεια;; Για κοίταξε το μήπως οφείλετε σε εσένα...

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    πρέπει να έχεις κάνει σοβαρή δουλειά με τον εαυτό σου, αν κρίνω από την ποιότητα των λέξεων που χρησιμοποιείς.
    Κατα τα άλλα επιμένω πως ένας άνθρωπος 40 φεύγα δεν μπαίνει σε ένα φόρουμ ψυχολογίας ανεβάζοντας θέμα για το αν είναι παιδεραστής επειδή του αρέσουν οι 20αρες.
    Ακόμη και με ένα κουκούτσι για μυαλό, καταλαβαίνει ο καθένας πως το θέμα αποσκοπεί αλλού.
    Καλά το είπες, πρέπει να έχει κάποιος κουκούτσι μυαλό για να κάνει τις δικές σου σκέψεις... Αν και άθελά σου, τα λες με το όνομά τους τα πράγματα...

Senior Member
    Αυτό τώρα είναι συζήτηση για την παιδεραστία; (ελπίζω η ερώτησή μου να μην χαλάει την σοβαρή συζήτηση)

Banned
    Quote Originally Posted by ΟΥΤΙΔΑΝΟΣ View Post
    Δεν πειράζει το γεγονός πως δεν παίρνει στροφές, πειράζει που γίνετε προσβλητικιά. Λες και είναι το κέντρο του κόσμου και νομίζει πως όλα και όλοι νοιώθουν και σκέπτονται με τον δικό της τρόπο. Αισ' χτίρ που έλεγε και ο Γιακόμπ... χοχοχο... χεχεχε... χιχιχι...
    οταν στο ξανακανει αυτο και σε προσβαλλει, καντην report κατω αριστερα απ'το ποστ που σε προσβαλλε, κι ασε να την αναλαβει η διαχειριση! ετσι για να καταλαβει εδω περα μεσα ποιος ξεκιναει πραγματικα τις φασαριες!

Quote Originally Posted by ΟΥΤΙΔΑΝΟΣ View Post
    Αυτά αξίζεις, αυτά σου δίνω. Με άλλους δηλαδή γιατί δεν μπορώ παρά να μου βγαίνει ευγένεια;; Για κοίταξε το μήπως οφείλετε σε εσένα...
    μάλλον δεν έγινα σαφής...

δεν με ενδιαφέρει τι σου βγαίνει μαζί μου.
    Για την ακρίβεια δεν με αφοράς καθόλου. Αυτό όμως δεν θα με εμποδίσει να λέω τη γνώμη μου, άσχετα αν σου αρέσει η όχι.

Senior Member
    εχεις σκεφτει ποτε πως μπορει να ναι ετσι το στυλ τους οταν μιλανε κ επειδη δεν τις ακουμε αλλα τις διαβαζουμε, να τις παρεξηγουμε?
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    Αυτό τώρα είναι συζήτηση για την παιδεραστία; (ελπίζω η ερώτησή μου να μην χαλάει την σοβαρή συζήτηση
    χιχιχιχιχι... Γιατί είναι κανείς παιδεραστής εδώ μέσα; Ο ΚΕΝΟ με τις 17χρονες ίσως αλλά καλύπτεται νομικά (αλήθεια ΚΕΝΟ! εχω ρωτήσει δικηγόρο!) :-ρ
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Banned
    Quote Originally Posted by Militon View Post
    χιχιχιχιχι... Γιατί είναι κανείς παιδεραστής εδώ μέσα; Ο ΚΕΝΟ με τις 17χρονες ίσως αλλά καλύπτεται νομικά (αλήθεια ΚΕΝΟ! εχω ρωτήσει δικηγόρο!) :-ρ
    νομιζω πως δε καλυπτομαι νομικα, απ'τη στιγμη που οι γονεις τους σιγουρα θα ηταν εναντιον μου, και ο νομος λεει απο 18 και πανω. οπως και να χει, δε κυνηγαω πλεον μικρουλες, εβαλα οριο απο 22 και πανω...

Senior Member
    κ μενα μαρεσουν οι 17χρονοι!!!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    κ μενα μαρεσουν οι 17χρονοι!!!!!!!!!
    επιτρεπονται :)

Senior Member
    .....................μην το πειτε πουθενα......

Senior Member
    ΚΕΝΟ άρχισες τους συμβιβασμούς; 22 από τώρα; :-ρ

Broken μήπως τελικά πρέπει να εκπαιδεύσεις έναν; Ίσως την δεις αλλιώς και ξεπεράσεις το πρόβλημά σου!
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

.....................μην το πειτε πουθενα......

....νομιζεις.......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    Αυτό τώρα είναι συζήτηση για την παιδεραστία; (ελπίζω η ερώτησή μου να μην χαλάει την σοβαρή συζήτηση)
    φυσικα και την χαλαει, αλλα επειδη ειμαστε καλοι ανθρωποι θα σου απαντησουμε:
    ΑΝ ειναι παιδεραστια η σχεση με 20χρονα που αναφερει ο θεματοθετης, ΤΟΤΕ και αυτο ειναι συζητηση για παιδεραστια.
    δεν ξερω αν με αντιληβεσαι

Senior Member
    εχεις σκεφτει ποτε πως μπορει να ναι ετσι το στυλ τους οταν μιλανε κ επειδη δεν τις ακουμε αλλα τις διαβαζουμε, να τις παρεξηγουμε?
    Το στιλ της ανίχνευσης των προθέσεων του κάθε ένα που ανοίγει ένα θέμα και η δημόσια έκθεσή του, κριτική του, ειρωνική αντιμετώπισή του, δεν έχει να κάνει με τον τρόπο που μιλάει κάποιος, αλλά με τον τρόπο που σκέπτεται και νιώθει και με αυτό το υλικό που κουβαλάει η καρδιά του.
    Υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει και τους απαλύνει τον πόνο να βάζουν κάποιον στην μέση και να του διαμελίζουν τις σάρκες.

Page 7 of 15 FirstFirst ... 56789 ... LastLast