Ο τίτλος του θέματος τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 15 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 220
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ΟΥΤΙΔΑΝΟΣ View Post
    Όχι μην της κάνεις ξανά κατάσταση. Θα την φλερτάρω εγώ και θα την κατακτήσω γιατί με εξίταρε τώρα και θέλω να την κάνω δικιά μου... χοχοχο
    σταθεροποιησου σε ενα ταργκετ γκρουπ ανθρωπε και μην μας ταραζεις μεσημεριατικα!!
    ειδαμε και παθαμε να συμεννοηθουμε τι σκτ εννοουσες!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    Αρχικά θα σου πω ότι τα διάβασα όλα γιατί το θέμα έβγαζε μάτι και νόμιζα ότι ήταν κάτι πολύ σοβαρό (
    ερχεσαι στα λογια μου
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΟΥΤΙΔΑΝΟΣ View Post
    Θέλω να ερωτευτώ, φυσικά να είναι αμοιβαίο, κοπέλα 20 μέχρι 25 ετών, και να δω την ζωή μέσα από τα μάτια της, μέσα από τα μάτια ανθρώπου που βρίσκετε στο ξεκίνημα για την κατάκτηση της ζωής.

Όμως, στην ηλικία των 20 με 25, θα μπορούσε να είναι παιδί μου, η κόρη μου.

Εγώ στα 43 και εκείνη ... ...

Είμαι παιδεραστής ;;;

Πόσο παιδεραστής είμαι ;;;
    ναι.

είσαι περίπου 84,6% παιδεραστής.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Militon View Post
    Δεν θυμάμαι ποιος αλλά μια έγκυρη μαθηματική φόρμουλα για την σωστή ηλικία της συζύγου είναι η διαίρεση της ηλικίας του συζύγου με το 2 και η πρόσθεση του αποτελέσματος με το 7!
    ισχύει και για τα δύο φύλα! :D

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    εγω πραγματικα τωρα μονο και μονο απο τον τιτλο του θεματος εδειξε πως προκαλουσε. ενω το θεμα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ με παιδεραστια (ολοι ξερουν πως παιδεραστης δεν ειναι οποιος ορεγεται γκομενες/νους ανω των 18) ο τιτλος προκαλει να τον διαβασεις επειδη εχει μεσα την λεξη ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ και επισης πριν καποιος καταδικασει γραφει ''ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ??''

προδιαθετει!!!! καθαρα και στεγνα!!!
    Αυτό ακριβώς που έγραψες. Και έρχομαι πάνω σε αυτό να συμπληρώσω τον λογικό συνειρμό ότι ένας άνθρωπος που θέλει να τραβήξει την προσοχή χρησιμοποιώντας κάθε τρόπο, ακόμα και τον αρνητικό, δεν είναι ολοφάνερο ότι κάτι στην ψυχική του ζωή είναι νοσηρό;
    Εμείς τι πρέπει να κάνουμε σε ένα φόρουμ ψυχικής υποστήριξης; Να τον ξεφωνήσουμε ή να τον προσεγγίσουμε προσπαθώντας να μάθουμε γιατί το κάνει αυτό; Ακόμα καλύτερα προσπαθώντας να του δείξουμε με ωραίο τρόπο τι κάνει;

Σύμφωνα πάντα με την με την ωριμότητα της γνώσης του που βρισκόμαστε.

Senior Member
    Αρχικά θα σου πω ότι τα διάβασα όλα γιατί το θέμα έβγαζε μάτι και νόμιζα ότι ήταν κάτι πολύ σοβαρό (και το άλλο το είχα διαβάσει όλο!) και 2ον δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα αλλά στο κλίμα τις απαξίωσης προς τον άνθρωπο που ξεκίνησε το θέμα.
    Επίσης δεν έχω καμία διάθεση για το αγαπημένο σου χόμπι. Βρες άλλο συμπαίκτη. Αν είναι να κάνουμε συζήτηση ευχαρίστως. Βρίσκω πολλές από τις τοποθετήσεις σου σωστές και μπράβο σου.
    θα σου πω με ΚΑΘΕ ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.
    δεν υπηρξε κλιμα απαξιωσης προς τον θεματοθετη. κλιμα σημαινει επιθεση απο αρκετους η εστω 2-3 κλπ. υπηρξε μια αμφισβητηση για τις προθεσεις του, κατα την γνωμη μου δικαιολογημενη μεχρι να αναλυθει το θεμα απο ενα και μονο ατομο, που διογκωθηκε απο μια τεραστια επιθεση σε αυτον που τολμησε να αμφισβητησει κλπ κλπ κλπ., επιθεση που για να μην κοροιδευομαστε εγινε λογω προηγουμενων απωθημενων...
    αν κανεις τον κοπο να σκεφτεις πραγματικα ονοματα, εστω κι αν δεν μας τα αποκαλυψεις, θα συνειδητοποιησεις οτι κανενα κλιμα απαξιωσης του θεματοθετη δεν υπηρξε παρα μια και μονη αποψη αμφισβητησης για τον τοσο προκλητικο (ομολογουμενως) τιτλο...
    το περιεργο κλιμα εγινε απο τις επιθεσεις στην θεοφανια και απο την δικη σου παρεμβαση που μολις πριν λιγο εγραψες το πρωτο σχετικο με το θαμα σχολιο. μεχρι τωρα εκανες μονο κριτικη και φασαρια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Militon View Post
    Δεν έχει σημασία αυτό! Αν κάτσεις και το σκεφτείς είναι τέλειο :-ρρρ! Είμαι 24 δια δύο 12 και 7, 19! Ο Ουτιδανός 45 δια δυο 22,5 και 7 29,5, 29 δηλαδή! Αν και θα πρεπε να γίνει μια διόρθωση, μετά τα 40 να διαιρούμαι μόνο με το δύο και με το τρία μη σου πω!

Πάντως η αλήθεια είναι ότι μια νεαρή γυναίκα θα κάτσει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με έναν ώριμο άντρα παρά το παιδαρέλι με την ώριμη και πάλι οι γυναίκες βγαίνουν μείον!
    μπα! με τον ώριμο πόσο να κάτσεις? μέχρι να πέσει από το δέντρο? εμένα σκατοκαταστάσεις μου φαίνονται και οι 2!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    θα σου πω με ΚΑΘΕ ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.
    δεν υπηρξε κλιμα απαξιωσης προς τον θεματοθετη. κλιμα σημαινει επιθεση απο αρκετους η εστω 2-3 κλπ. υπηρξε μια αμφισβητηση για τις προθεσεις του, κατα την γνωμη μου δικαιολογημενη μεχρι να αναλυθει το θεμα απο ενα και μονο ατομο, που διογκωθηκε απο μια τεραστια επιθεση σε αυτον που τολμησε να αμφισβητησει κλπ κλπ κλπ., επιθεση που για να μην κοροιδευομαστε εγινε λογω προηγουμενων απωθημενων...
    αν κανεις τον κοπο να σκεφτεις πραγματικα ονοματα, εστω κι αν δεν μας τα αποκαλυψεις, θα συνειδητοποιησεις οτι κανενα κλιμα απαξιωσης του θεματοθετη δεν υπηρξε παρα μια και μονη αποψη αμφισβητησης για τον τοσο προκλητικο (ομολογουμενως) τιτλο...
    το περιεργο κλιμα εγινε απο τις επιθεσεις στην θεοφανια και απο την δικη σου παρεμβαση που μολις πριν λιγο εγραψες το πρωτο σχετικο με το θαμα σχολιο. μεχρι τωρα εκανες μονο κριτικη και φασαρια...
    συμφωνω με τις μαυριλες που εκανα στο κειμενο

Senior Member
    Αυτό ακριβώς που έγραψες. Και έρχομαι πάνω σε αυτό να συμπληρώσω τον λογικό συνειρμό ότι ένας άνθρωπος που θέλει να τραβήξει την προσοχή χρησιμοποιώντας κάθε τρόπο, ακόμα και τον αρνητικό, δεν είναι ολοφάνερο ότι κάτι στην ψυχική του ζωή είναι νοσηρό;
    Εμείς τι πρέπει να κάνουμε σε ένα φόρουμ ψυχικής υποστήριξης; Να τον ξεφωνήσουμε ή να τον προσεγγίσουμε προσπαθώντας να μάθουμε γιατί το κάνει αυτό; Ακόμα καλύτερα προσπαθώντας να του δείξουμε με ωραίο τρόπο τι κάνει;

Σύμφωνα πάντα με την με την ωριμότητα της γνώσης του που βρισκόμαστε.
    οχι, κανεις μεγαλο λαθος.
    θελοντας να εισαι υποστηρικτικη, γινεσαι το ακριβως αντιθετο.
    δεν ειναι απαραιτητο να υπαρχει καμια νοσηροτητα.
    το θεμα αυτο, που ειναι πραγματικα πολυ προκλητικο
    μπορει να μπηκε:
    1. γιατι ο θεματοθετης κανει χιουμορ εστω και αποτυτχημενο γιατι για μερικους απο μας η λεξη παιδεραστια ειναι κοκκινο πανι, ειδικα σε εναν τετοιο χωρο.
    2. γιατι ο θεματοθετης, θελει να προκαλεσει για να μαζευτει κοσμος στο ποστ
    3. γιατι η θεοφανια εχει δικιο και ο θεματοθετης θελει να κανει γνωριμιες και βρηκε μια τετοια συζητηση σαν ευκαιρια.
    αναλογα με τις διαθεσεις και την κριση του καθενα, διαλεγετε και παιρνετε...

Senior Member
    μπορει να πασχει απο διαταραχη ελλειματικης προσοχης........αλλα δεν μπορουμε να το διαγνωσουμε

Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    ισχύει και για τα δύο φύλα! :D
    πες τα κουμπαρα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    εγω πραγματικα τωρα μονο και μονο απο τον τιτλο του θεματος εδειξε πως προκαλουσε. ενω το θεμα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ με παιδεραστια (ολοι ξερουν πως παιδεραστης δεν ειναι οποιος ορεγεται γκομενες/νους ανω των 18) ο τιτλος προκαλει να τον διαβασεις επειδη εχει μεσα την λεξη ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ και επισης πριν καποιος καταδικασει γραφει ''ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ??''

προδιαθετει!!!! καθαρα και στεγνα!!!
    εχμμμ, ναι. σήμερα συμφωνώ σε όλα μαζί σου.

Senior Member
    πες τα κουμπαρα
    Εκτός από την παιδεραστία έχουμε και την παιδαροεραστία μου φαίνεται!
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Senior Member
    πιστευω πως μονο και μονο απο τον τιτλο ενας μπατσος αμα τον δει την εβαψες καλυτερα ζητα να σβησουν το θεμα

Senior Member
    Διαφωνώ ρεμ. Ένταση, ανεξάρτητα από το ποιος την ξεκινά με σπόντες, δεν υπάρχει αν και οι δύο πλευρές δεν την θρέψουν. Ένας να μην την θρέψει, σταματά αμέσως! Και βέβαια δεν είχα σκοπό να τοποθετηθώ πριν τελειώσει η ανούσια πάρλα και η διάθεση για συνεχείς πλακίτσες.
    Την φωτό, άσχετο με το αν έχετε την μύγα και μυγιάζεστε, την ανάρτησα ειρωνικά για την διαχείριση που αυτός θα έπρεπε να είναι ο ρόλος της και όχι μόνο να βάζει ποινές κατόπιν εορτής. Να προφυλάσσει τα μέλη και τα θέματα με μια έστω αραιή εποπτεία. Είναι ο μόνος τρόπος να κατορθώσει κάποτε αυτό το φόρουμ να επιτελεί το έργο του τίτλου του.
    Δεν είπα να μην πέσει και το αστείο, αλλά οι άσχετες συζητήσεις μεταξύ των μελών στο θέμα κάποιου άλλου είναι άκομψες, ανούσιες και δεν ενδιαφέρουν κανέναν.

Αν δεν με πιστεύεις για την φωτό, πήγαινε να δεις το “e” που έχει στο στήθος ο σούπερμαν που επέλεξα, από το “e” της κοινότητας. Υποτίθεται ότι είναι ο Nikosd σε ένα χαριτωμένο σχόλιο.

Page 10 of 15 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast