Εγω τελικα εχω το προβλημα.....? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 50
    Καλημερα... Γιατι εχει τον αντρα της..το σπιτι της..γιατι κ αυτα να μην ειχε για να πας σε καποιο αξιοπρεπη οικο θα πρεπει να σκασεις τουλαχιστον 1000Ε ..... Επειδη στην οικογενεια εχουμε εμπειρια απο οικους δεν θα εβαζα με τιποτε την μητερα μου εκει μεσα.....!! Στον εναν που ηταν μια θεια μου ηταν σ ενα 2κλινο στον 4ο οροφο με πλακα απο πανω κ σ εποχη καυσωνα δεν υπηρχε κλιματισμος κ τις ειχαν με ανοιχτα τα παραθυρα κ ενα ανεμηστηρα!!! Στον αλλον που ηταν η αλλη θεια μου εδιναν τα χαπια οτι ωρα να 'ταν το βραδυ... ειχα παει να την δω γυρω στις 7 τ απογευμα καλοκαιριατικα κ της ειχαν δωσει ηδη το υπνωτικο!!!!!!!!
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Ναι έχεις δίκιο αγαπητή μου (Χάρηκα παρεπιπτόντως :) ) Είναι στενάχωρο να μη σε αφήνει ένας άρρωστοε γονιός να ζήσεις. Η δική μου μητέρα το λέει πολλά χρόνια ''Άμα γεράσω δε θέλω σε κανενός τα πόδια να βρεθώ, αμέσως σε οίκο ευγερείας, έχω μαζέψει και λεφτά...'' Αλλά όταν βλέπω το μέλλον ονειρεύομαι και τη μητέρα μου στο σπίτι μου, μαζι με την οικογένεια μου (ας πούμε) δε διανοούμαι να την αφήσω σε τέτοιο μέρος. Σε καταλαβαίνω, κι όμως υπαρχουν λύσεις φτάνει να είσαι αποφασιστική και να διεκδικήσεις τη ζωή που θες να ζεις. Ίσως να εργαστείς με ζήλο πραγματικό να βρεις μια γυναικά να φροντίζει τη μητέρα σου τον περισσότερο χρόνο και έτσι να απομακρυνθείς στο ποσοστό που χρειάζεσαι για σένα. Κανενός παιδιού δεν ειναι υποχρέωση να γεροκομεί το γονιό. Είναι όμως φιλότιμο και το καταλαβαίνω, είσαι σωστή και σπάνια κόρη. Μοίρασε το χρόνο σου σε αυτα που έχεις ανάγκη να κάνεις χωρίς δισταγμούς και τυψεις. Ποτέ δεν είναι αργά και σε θαυμάζω για την προσπάθειά σου, μα πάνω από ολα για την ανάγκη και θέληση σου να ζήσεις!!
    Last edited by Flumen; 28-07-2011 at 21:08.
    Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει

Natasha (κ εγω χαρηκα!! :) ) Την λυση την ειχαμε βρει.... υπαρχει ηδη γυναικα στο σπιτι για τις δουλειες κ να την προσεχει κατα καποιο τροπο αλλα η μητερα μου ειναι ΔΥΣΤΡΟΠΗ μ αποτελεσμα να υπαρχει περιπτωση τον Σεπτεμβριο να φυγει...κ εκει την εβαψα.... γιατι εχω δικια μου δουλεια που μπορει να με απασχολει εως κ 10 ωρες την ημερα(οταν φυσικα εχει δουλεια κ δεν βαζω μεσα κ τα εξωτερικα τρεξιματα)...θα πρεπει να βρισκω χρονο για τις δουλειες του σπιτιου εκτος απο τον χρονο για τα τρεξιματα της στους γιατρους(τα οποια ετσι κ αλλιως εγω τα κανω κ τωρα) Κ δυστυχως τα 3-4 τελευταια χρονια εχω πια καταλαβει οτι οι δικοι μου γονεις εχουν κανει παιδια για να τους γηροκομισουν(ειδικα ο πατερας μου..γι αυτο κ ηθελε κοριτσια κ οχι αγορια!!!!!) Με λιγα λογια τον τελευταιο καιρο ζω την ζωη τους κ οχι την δικη μου..... αλλα δεν νομιζω να ειμαι τελικα ουτε η πρωτη ουτε η τελαυταια σ αυτον τον κοσμο.....

Senior Member
    Απο οτι θυμαμαι εχεις και μια μεγαλυτερη αδερφη σωστα? Που ζει εξωτερικο?
    Που ειναι αυτη η αδερφη, αυτο το μελος της οικογενειας σας να στηριξει?

Στηριζει κ με το παραπανω οικονομικα..αυτη πληρωνει την γυναικα ... κ οτι αλλο χρειαστει που εχει να κανει με νοσοκομεια κ εξετασεις( εγω βλεπεις δεν παω καλα στη δουλεια κ δεν μπορω να συνεισφερω οσο θα ηθελα...)

Senior Member
    Καλα σιγουρα ειναι μια σημαντικη βοηθεια, αλλα δεν ειναι καπως απροσωπη και απομακρυσμενη?
    Γιατι το λουκι το ψυχολογικο ειναι πολυ χειροτερο απο το οικονομικο..
    Δεν ενιωσες ποτε την αναγκη να ηταν αυτη στη θεση σου?

(Αχ, παντα μα παντα τα μικροτερα παιδια στην οικογενεια να ειναι οι ηρωες ομως?!! ;) )

Κ να ηθελα η να ηθελε δεν γινεται... ζει ατο εξωτερικο απο τα 22 της κ ειναι 53...εχει την μονιμη δουλεια της κ την οικογενεια της..θα τα παρατησει ολα για να ερθει Ελλαδα ....? Αυτη ηταν τυχερη κ την εκανε νωρις(τροπος του λεγειν) Εγω ειχα την ευκαιρια μου κ δεν την αρπαξα οποτε........ σκασε κ δουλευε !! Δυστυχως ετσι εχουν τα πραγματα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Κ να ηθελα η να ηθελε δεν γινεται... ζει ατο εξωτερικο απο τα 22 της κ ειναι 53...εχει την μονιμη δουλεια της κ την οικογενεια της..θα τα παρατησει ολα για να ερθει Ελλαδα ....? Αυτη ηταν τυχερη κ την εκανε νωρις(τροπος του λεγειν) Εγω ειχα την ευκαιρια μου κ δεν την αρπαξα οποτε........ σκασε κ δουλευε !! Δυστυχως ετσι εχουν τα πραγματα....
    Γιατι δεν πανε εκει να ζησουν οι δικοι σου να ανοιξει και το ματι τους, να εχουν και την θαλπωρη της οικογενειας της αδερφης σου, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ? Δλδ τι, επειδη εσυ δεν εκανες ΜΙΑ επιλογη πεφτει σε σενα το βαρος?

Ξερω πως σου ακουγονται κουλα, αλλα εγω ολα θα τα σκεφτομουν, μια ζωη ζουμε (νομιζω ;) )

Για εξωτερικο μιλαμε οχι για επαρχια η αλλη μεγαλη πολη της Ελλαδας.... Ο πατερας μου να φανταστεις δεν εχει παει ποτε εξω!!!!! Εσυ (κ καλα κανεις) προσπαθεις να μου βρεις μια λυση αλλα δυστυχως δεν γινεται τιποτε απ ολα αυτα..... :)

Senior Member
    Ε καιρος να παει!! :D Γιατι να μη γινεται... Δεν το πιεζω αλλο το θεμα, γτ γινομαι και πιεστική..
    ειναι που πιστευω στις εναλλακτικες καλη μου ''πιεσμενη'' και οχι στο αδιεξοδο..
    Τωρα πως σκεφτεσαι το αμεσο μελλον? Εχεις σκοπο να κανεις κατι?

οχι αλλη πιεση στην πιεσμενηηηηη δεν θ αντεξει κ θα κανει το <<<<<<BOOOOOMMMMM>>>>>> χαχαχαχαχαχαχχχχχχχχχ!!!!

Senior Member
    πιεσμένη εγώ νομίζω ότι η λύση είναι μια αποκλειστική που να προσέχει και τους δυο σου γονείς και συ να πας να μείνεις μόνη σου..οι γονείς σου δεν παίρνουν τη σύνταξή τους?
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    οχι αλλη πιεση στην πιεσμενηηηηη δεν θ αντεξει κ θα κανει το <<<<<<BOOOOOMMMMM>>>>>> χαχαχαχαχαχαχχχχχχχχχ!!!!
    και ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΜΑΥΡΙΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ, ΚΑΝΑ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙ!?!?!? ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΙΕΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΖΕΣΑΙ ΓΤ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΑΡΑ!

Μια συνταξη εχει ο πατερας μου 720Ε ...Αχ βρε κοριτσια... μακαρι να υπηρχε λυση....... η μαλλον οπως ειπα... λυση ειχα βρει κ φροντισε η μητερα μου να την καταστρεψει με τον δυστροπο χαρακτηρα της...... :( Οσο για να παω να μεινω μονη δεεενν... εχω ηδη τα εξοδα της δουλειας(ενοικιο-ΤΕΒΕ- κλπ κλπ κλπ) συν οτι οσο μπορω προσφερω στο σπιτι... που να βαλω κ αλλα εξοδα... χμμμμ κ αν συνεχισει η δουλεια να πηγαινει χαλια σιγουρα θα μετακομισω..... σε δικλινο( εχει δικλινα στον Κορυδαλλο? ) ;-Ρ

Βλαμμενη με περικεφαλαια ειμαι Natasha!! χοχοχοχοχο!!!

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast