Τι σκέφτεστε; - Page 228
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 228 of 1532 FirstFirst ... 1281782182262272282292302382783287281228 ... LastLast
Results 3,406 to 3,420 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by ithaki View Post
    Εγω παντως πιστευω πως εισαι τετραπερατος ανθρωπος, μερικα πραγματα ομως τα παιρνεις λιγο πιο βαρια.
    Για καποιο λογο χωρισες.Σωστα? ( δεν εχει σημασια ποτέ ποιος χωρισε ποιον) Αρα σημαινει πως στην παρουσα φαση δεν μπορουσατε και οι 2 να ειστε ο ενας με τον αλλο.Σιγουρα αν συνεχιζοταν καποιος θα χαλιοτανε ασχημα και θα υποκρίνονταν.Τιμη σου που τα εχεις σωστα με τον εαυτο σου.
    Οσο καιρο και αν κρατησε, κατι εδωσες κατι πηρες.Συνοψιζοντας τις παραπανω φρασεις... τι θελεις να βλεπεις ? ατομα να κρεμονται απο πανω σου λες και εισαι ο θεος ή οταν σε σκεφτονται να θυμουνται κατι ομορφο και γλυκο απο σενα ?
    ευχαριστω πολυ, κατεβασα κι ακουσα λιγο darkcore, ειδα και μια ταινια, ξεχαστηκα και συνηλθα. χωρισαμε καπως "βιαια" γιαυτο ισως με πειραζει, συν το οτι δε βρηκα ακομα κατι αξιολογο και ταιριαστο, ενω οι γυναικες λιγο να κουνηθουν και να δειχτουν αμεσως βρισκουν αντικαταστατες και δε μενουν ποτε μονες. εγω μαλλον μια χαρα ειμαι κι ετσι, απλα με πιανουν ωρες ωρες κατι μπλακ αουτ, και νιωθω σαν να χανομαι κι οτι δεν εχω καμια αξια, λες και δε βλεπω μπροστα μου καθολου μελλον (ειδικα με τη κωλοχωρα που τυχε να γεννηθουμε).

σκεφτομαι πως πρεπει να γινω πιο αδιαφορος κι απαθης. αλλα δεν αξιζουν ολοι οι ανθρωποι την ιδια συμπεριφορα. γιατι να μη μου λενε ξεκαθαρα οτι θελουν απο μενα και πρεπει να μαντευω παντα ?

Οτι αν συνεχισω να πινω καθε βραδυ απο ενα ποτηρι κρασι θα καταντησω αλκοολα ανωνυμους!!!!!!!
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Οτι θα ηθελα ο κηπος μου να ηταν ΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΤΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣ κ να μπορουσα να κρατησω την γατα με τα γατακια κ να μην χρειαζονταν να τα διωξω....... :( :( :(
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Έβαλα να πιώ κι εγώ τώρα πιεσμένη. Gin ;)

Senior Member
    Οπως και αυτο! old time classic. για καποιο περιεργο λόγο το χρησιμοποιουσα για καμποσα πρωινά να με ξυπνάει:

http://www.youtube.com/watch?v=iWw5YdW57Es

Senior Member
    Σκέφτομαι πόση σοφία πήρα από τις ιστορίες του Asterix & του Luky Luke (αλήθεια) και πόση δεν πήρα από τα σχολεία!

Senior Member

Senior Member
    Σκέφτομαι πως αν στα θέματα που κρίνονται ως απαράδεχτα δεν απαντούσε κανείς και δεν ασχολούταν , το κάθε θέμα θα είχε εξαφανιστεί μαζί με την ανέδυα και την ύβρη του. Αλλά αυτό προϋποθέτει και ουσία. Με την ουσιαστική της μορφή και έννοια.
    Μου θυμίζει κάτι χωριά που οι κάτοικοι σπάνε πλάκα εξευτελίζοντας τον τρελό του χωριού. Τι χυδαιότητα ψυχής… Τι μικρότητα… Θλίψη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    κάτι χωριά που οι κάτοικοι σπάνε πλάκα εξευτελίζοντας τον τρελό του χωριού. Τι χυδαιότητα ψυχής… Τι μικρότητα… Θλίψη.
    Ας λυπηθεί ο καθένας τον εαυτό του και ας αφήσει τον τρελό του χωριού ήσυχο. Τάδε έφη carrot.

Senior Member
    Το πιάσατε το υπονοούμενο εξυπνοπούλια.

Λοιπόν, μέχρι να ξινήσει και η γεύση των πορτοκαλιών καλό ξημέρωμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrot View Post
    Ας λυπηθεί ο καθένας τον εαυτό του και ας αφήσει τον τρελό του χωριού ήσυχο. Τάδε έφη carrot.
    «Ο τρελός του χωριού» καροτάκι , είναι ένα πολύ γνωστό σχήμα λόγου -εντελώς λαογραφικό πλέον- και μια ιδιότητα που την αποδίδουν στους νοητικά καθυστερημένους. Το μεμπτό δεν είναι το σχήμα λόγου, αλλά οι απαράδεχτες συμπεριφορές.

Senior Member
    Η Ελληνική μυθιστοριογραφία βρίθει από τέτοιους χαρακτήρες. Δεν φαντάζομαι να θεωρείς τον εαυτό σου άτομο με νοητική στέρηση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    «Ο τρελός του χωριού» καροτάκι , είναι ένα πολύ γνωστό σχήμα λόγου -εντελώς λαογραφικό πλέον- και μια ιδιότητα που την αποδίδουν στους νοητικά καθυστερημένους. Το μεμπτό δεν είναι το σχήμα λόγου, αλλά οι απαράδεχτες συμπεριφορές.
    Τρελός του χωριού μπορεί να γίνει ο οποιοσδήποτε. Είτε έχει γονείς σχιζοφρενείς είτε δεν έχει. Όπως από την άλλη πιλότος μπορεί να γίνει κάποιος ακόμα κι αν έχει γονείς τυφλούς. Ειρωνία? Δεν νομίζω.

Η τακτική είναι η αίσθηση της λογικής/ δύναμης που αισθάνονται οι άνθρωποι όταν νιώθουν πως ανήκουν σε μια ομάδα αφού τρελός είναι ο μοναχός στην ουσία. Η ιστορία του νοητικά καθυστερημένου είναι παραπλοίσια άλλωστε τυγχαίνει από'σο έχω ακούσει και δει σε εκπομπές να τους βάζουν σε κοινά ιδρύματα.

Senior Member
    Τρελός του χωριού μπορεί να γίνει ο οποιοσδήποτε. Είτε έχει γονείς σχιζοφρενείς είτε δεν έχει. Όπως από την άλλη πιλότος μπορεί να γίνει κάποιος ακόμα κι αν έχει γονείς τυφλούς. Ειρωνία? Δεν νομίζω.

Η τακτική είναι η αίσθηση της λογικής/ δύναμης που αισθάνονται οι άνθρωποι όταν νιώθουν πως ανήκουν σε μια ομάδα αφού τρελός είναι ο μοναχός στην ουσία. Η ιστορία του νοητικά καθυστερημένου είναι παραπλοίσια άλλωστε τυγχαίνει από'σο έχω ακούσει και δει σε εκπομπές να τους βάζουν σε κοινά ιδρύματα.
    Δεν διαφωνούμε σε κάτι. Όταν ένα άτομο πάσχει από κάθε είδους πρόβλημα της ψυχικής του ζωής και όχι μόνο, οφείλουμε να σεβόμαστε την κατάστασή του και να αφήνουμε τους αρμόδιους να ασχολούνται μαζί του. Δεν είναι δική μας δουλειά. Δεν μας νομιμοποιεί η απεχθής του φύση, έστω, να σπάμε πλάκα και να διασκεδάζουμε μαζί του παριστάνοντας τους έξυπνους. Είναι χυδαίο!