Ήταν να βγω έξω σήμερα, μετά από πολύ καιρό... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
    Senior Member
    Quote Originally Posted by kako papaki View Post
    σιγα σιγα θα τα καταφερεις....!
    Μακάρι.
    Να σαι καλα.
    Υou don't know the power of the darkside...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    και γιατί ντρέπεσαι; όπως αισθάνεσαι, πάντως.
    Γιατί είμαι και ντροπαλός μεταξύ άλλων.
    Και γιατί είμαστε στο ίντερνετ και δεν ρισκάρω να δει κανένας γνωστός αυτά που λέω και να καταλάβει ποιος είμαι.

Senior Member
    και που θα καταλάβει μωρέ; τι λέμε τώρα; εκτός κι αν του έχεις μιλήσει για το φόρουμ.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Junior Member
    ας τα δουν...ανθρωποι ειμαστε ολοι εχουμε τα ψυχολογικα μας καποια στιγμη σ αυτη τη ζωη..τη δυσκολη...

μια χαρα εισαι πιστεψε το και θα ανεβεις ψυχολογικα..βγαινε κ σιγα σιγα, προσπαθησε.. θα δεις ολα καλα θα πανε..καληνυχτα!

Senior Member
    και που θα καταλάβει μωρέ; τι λέμε τώρα; εκτός κι αν του έχεις μιλήσει για το φόρουμ.
    Σιγά μην μίλαγα σε κανέναν για αυτό, δεν θέλω να ξέρει κανένας τίποτα.

Αν πούμε συγκεκριμένα πράγματα θα φανεί, αν μιλάμε γενικά όχι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kako papaki View Post
    ας τα δουν...ανθρωποι ειμαστε ολοι εχουμε τα ψυχολογικα μας καποια στιγμη σ αυτη τη ζωη..τη δυσκολη...

μια χαρα εισαι πιστεψε το και θα ανεβεις ψυχολογικα..βγαινε κ σιγα σιγα, προσπαθησε.. θα δεις ολα καλα θα πανε..καληνυχτα!
    Ναι, αλλά δεν το καταλαβαίνουν όλοι αυτό.
    Καληνύχτα.

Senior Member
    Κοίτα πάρε θάρρος και μίλα, δεν τρέχει τίποτα και γω το κάνω και τα περισσότερα παιδιά εδώ. Άντε, άντε...!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Κοίτα πάρε θάρρος και μίλα, δεν τρέχει τίποτα και γω το κάνω και τα περισσότερα παιδιά εδώ. Άντε, άντε...!
    Όλα θα γίνουν.
    Θέλω τον χρόνο μου.

Senior Member
    α πολυ δυστροπος εισαι απτη μια ζητας βοηθεια γτ στην ουσια οσοι γραφουν σαυτο το φορουμ βοηθεια ζητανε κ απτην αλλη την απορριπτεις, περιεργα πραγματα

Senior Member
    Καλημέρα!!! πρώτον δεν είναι κακό να βρίσκεις ένα χώρο να ξεσπάς και να βγάζεις από μέσα σου αυτά που αισθάνεσαι - δεύτερον κι εγώ μυρίζομαι κατάθλιψη και δυστυχώς έχουμε τα ίδια πάνω κάτω συμπτώματα... το έπαθα κι εγώ αυτό τον χειμώνα.. ενώ νιώθω άσχημα που έρχεται το ΣΒΚ ας πούμε και δεν υπάρχει μια παρεούλα να πάμε μια βραδινή τσάρκα μια φορά που με καλέσανε σε μια συναυλία δε πήγα... αλλοπρόσσαλη συμπεριφορά τελείως - τρίτον δεν νομίζω να σε αναγνωρίσει κανείς αλλά και αυτό να συμβεί και τι έγινε; όλοι έχουμε προβλήματα και ζητάμε βοήθεια κάπου κάπου δεν είναι κακό... !!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by elirene View Post
    α πολυ δυστροπος εισαι απτη μια ζητας βοηθεια γτ στην ουσια οσοι γραφουν σαυτο το φορουμ βοηθεια ζητανε κ απτην αλλη την απορριπτεις, περιεργα πραγματα
    λολ
    χαλάρωσε λίγο
    δεν απέρριψα κάτι
    και μόνο που γράφεις στο θέμα με βοηθάς με τον τρόπο σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by IRENEMARINA View Post
    Καλημέρα!!! πρώτον δεν είναι κακό να βρίσκεις ένα χώρο να ξεσπάς και να βγάζεις από μέσα σου αυτά που αισθάνεσαι - δεύτερον κι εγώ μυρίζομαι κατάθλιψη και δυστυχώς έχουμε τα ίδια πάνω κάτω συμπτώματα... το έπαθα κι εγώ αυτό τον χειμώνα.. ενώ νιώθω άσχημα που έρχεται το ΣΒΚ ας πούμε και δεν υπάρχει μια παρεούλα να πάμε μια βραδινή τσάρκα μια φορά που με καλέσανε σε μια συναυλία δε πήγα... αλλοπρόσσαλη συμπεριφορά τελείως - τρίτον δεν νομίζω να σε αναγνωρίσει κανείς αλλά και αυτό να συμβεί και τι έγινε; όλοι έχουμε προβλήματα και ζητάμε βοήθεια κάπου κάπου δεν είναι κακό... !!!!
    Kαλημέρα IreneMarina και σε ευχαριστώ για το σχόλιο.
    Έχω τους λόγους μου που λέω αυτά που λέω και δεν βγάζω τίποτα από το μυαλό μου.
    Τώρα όσο αναφορά τα προβλήματα που έχει ο καθένας, μπορεί να καταλαβαινόμαστε μερικοί εδώ μέσα, παρόλα αυτά δεν ισχύει το ίδιο και για τον έξω κόσμο.
    Πάντως αν θέλει κάποιος να μάθει κάτι από εμένα ας ρωτήσει, δεν απέρριψα κάτι, απλά δυσκολεύομαι λίγο στο να ''ανοιχτώ'' (για την ώρα).

Senior Member
    Άγνωστε,
    έχω την ίδια συμεριφορά εδώ και χρόνια...
    Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως δεν επιτρεπω στον εαυτό μου να χαρεί, έστω και για λίγο...Για χ ψ λόγους, πιστεύω ότι δεν μου αξίζει να περνάω καλά...
    Επίσης, θεωρώ πλέον ότι η προσκόλληση σε μια φάση "καταθλιπτική" μου είναι πολύ εύκολο, είναι κάτι που το γνωριζω, μου είναι οικείο και ξέρω και πως να το χειριστώ, δηλ. για μένα τι πιο εύκολο απο το να λιώνω σε έναν καναπέ...
    Το να αποφασίσω να γίνω "ευτυχισμένη" με ζορίζει πάρα πολύ...
    Βέβαια, το δουλεύω αυτην την περίοδο γιατι αυτή η ιστορία μετράει χρόνια και δεν πάει άλλο...

Σου ακούγεται κάτι γνωστο απο αυτά που λέω;....
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σουελ View Post
    Άγνωστε,
    έχω την ίδια συμεριφορά εδώ και χρόνια...
    Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως δεν επιτρεπω στον εαυτό μου να χαρεί, έστω και για λίγο...Για χ ψ λόγους, πιστεύω ότι δεν μου αξίζει να περνάω καλά...
    Επίσης, θεωρώ πλέον ότι η προσκόλληση σε μια φάση "καταθλιπτική" μου είναι πολύ εύκολο, είναι κάτι που το γνωριζω, μου είναι οικείο και ξέρω και πως να το χειριστώ, δηλ. για μένα τι πιο εύκολο απο το να λιώνω σε έναν καναπέ...
    Το να αποφασίσω να γίνω "ευτυχισμένη" με ζορίζει πάρα πολύ...
    Βέβαια, το δουλεύω αυτην την περίοδο γιατι αυτή η ιστορία μετράει χρόνια και δεν πάει άλλο...

Σου ακούγεται κάτι γνωστο απο αυτά που λέω;....
    Aρκετά θα έλεγα.
    Κι εγώ προτιμώ να κάτσω σπίτι, στον καναπέ ή στο pc, ενώ ξέρω πως θα βαρεθώ γρήγορα, παρά να βγω έξω που υπάρχουν πολλές πιθανότητες να περάσω καλά.
    Και αυτό είναι που με μπερδεύει.Αφού ξέρω ποιο είναι το καλό για μένα γιατί να το αποφεύγω;
    Αυτό που λες πως νιώθεις σαν να μην σου αξίζει να περνάς καλά δεν το καταλαβαίνω ακριβώς για να σου πω αν ισχύει το ίδιο και για εμένα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Άγνωστος View Post
    Aρκετά θα έλεγα.
    Κι εγώ προτιμώ να κάτσω σπίτι, στον καναπέ ή στο pc, ενώ ξέρω πως θα βαρεθώ γρήγορα, παρά να βγω έξω που υπάρχουν πολλές πιθανότητες να περάσω καλά.
    Και αυτό είναι που με μπερδεύει.Αφού ξέρω ποιο είναι το καλό για μένα γιατί να το αποφεύγω;
    Αυτό που λες πως νιώθεις σαν να μην σου αξίζει να περνάς καλά δεν το καταλαβαίνω ακριβώς για να σου πω αν ισχύει το ίδιο και για εμένα.
    Αυτό που δεν καταλαβαίνεις, δικαιολογημένα δεν το καταλαβαίνεις, γιατί για μενα είναι ένα σύμπτωμα κατάθλιψης....Πριν δουλέψω με τον εαυτό μου δεν το καταλάβαινα...
    Βέβαια και που το κατάλαβα, το έκανα σημαία και πέρασα πολλά χρόνια με αυτήν την δικαιολογία...
    Όταν γυρίζεις σπίτι, αφου έχεις βγει και εχεις περάσει καλά, πώς νιώθεις;
    Εγώ μπορεί να νιώσω έκπληξη του στιλ "μα πέρασα καλά;ειναι δυνατόν", ακόμα και τύψεις που "απάτησα" τη μιζέρια μου....
    Η λέξη "μιζέρια" είναι το κλειδί και όταν όλοι μου λένε "μην μιζεριάζεις" πόσο νευριάζω, γιατί έχουν δίκιο...
    ,
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast