Τι σκέφτεστε; - Page 234
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 234 of 1532 FirstFirst ... 1341842242322332342352362442843347341234 ... LastLast
Results 3,496 to 3,510 of 22967

Senior Member
    ....πως βαριεμαι να παω στη δουλεια...
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    σκέφτομαι ότι τις τελευταίες μέρες τραβάω τη διάθεση μου από τα μαλλιά προκειμένου να μη φτάσει στα πατώματα..
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Quote Originally Posted by void View Post
    σκέφτομαι ότι τις τελευταίες μέρες τραβάω τη διάθεση μου από τα μαλλιά προκειμένου να μη φτάσει στα πατώματα..
    ει δεν θέλω τέτοια πρωτομηνιατικα!!

(αυτός ο μήνας βέβαια δεν μπήκε και με τις καλύτερες προυποθέσεις, αλλά τέλος πάντων)

Senior Member
    σου συνέβη κάτι Θεοφανία μου? γιατί δεν μπήκε με τις καλύτερες προϋποθέσεις ο μήνας?

σου συνέβη κάτι Θεοφανία μου? γιατί δεν μπήκε με τις καλύτερες προϋποθέσεις ο μήνας?
    μεγάλη και πονεμένη ιστορία καλή μου βοιντ...:)
    Κάθε φορά που θα πηγαίνει να σε πάρει από κάτω, θα σκέφτεσαι την τελευταία περιπέτεια και πως θα ήσουν αν δεν πηγαίναν όλα καλά. Και μόνο αυτό θα σου φτιάχνει το κέφι...:)

Banned
    σκεφτομαι τον ηλεκτρισμο που παραγει το ανθρωπινο σωμα, το νερο που εφαγα απ'το ποτιστικο του κηπου, και οτι μου λειπει το κατοικιδιο (ενω δεν ηταν ουτε ενα μηνα σπιτι). ειμαι κολλημενος, τραβατε με κι ας κλαιω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι τον ηλεκτρισμο που παραγει το ανθρωπινο σωμα, το νερο που εφαγα απ'το ποτιστικο του κηπου, και οτι μου λειπει το κατοικιδιο (ενω δεν ηταν ουτε ενα μηνα σπιτι). ειμαι κολλημενος, τραβατε με κι ας κλαιω!
    σου λείπει το κατοικίδιο ε?
    τι να πω κι εγώ που θα το πάρω μαζί μου διακοπές??

Banned
    κι αλλες διακοπες ? τι να πω εγω που ηθελα να παρω δικο μου, γιατι ξερω οτι κανει καλο στη καταθλιψη, ειναι και παρεα οταν εισαι τελειως μονος σου, αλλα μου το στερουνε γιατι δεν μου ανηκει το σπιτι που μενω...

Senior Member
    σιγά το επιχείρημα..εντάξει και μένα δε μου ανήκει το σπίτι που μένω αλλά όταν τους έσκασα μύτη με το γατούλη δεν μπορύσαν να πούνε και τίποτα!..βέβαια τώρα τα λούζομαι αλλά εντάξει τα ζωάκια είναι καλή παρέα..
    Διακοπές θα πάω στο χωριό μου...κοίτα μέρος :
    http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...uxETdpYd4aDw0w

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...HxLPBZYWZvQvfa

Banned
    επιχειρημα ξεπιχειρημα και παλιοτερα ειχαμε πολλες γατες (μονο γατες ομως, ποτε σκυλο), μεχρι που ψοφησε η τελευταια σ'αυτο το σπιτι λογο αρρωστιας, κι απο τοτε ειπαν τερμα τα κατοικιδια για να μην εχουμε ιδια κλαματα.

που ειναι αυτο το μερος ?

Senior Member
    καλά η αλήθεια είναι ότι δένεσαι με δαυτα..
    Το μέρος αυτό είναι στα Γιάννενα, θεογέφυρο λέγεται η πρώτη τοποθεσία και Βοϊδομάτης η δεύτερη. :-)

Οτι γι αλλους καταθλιψη τους δημιουργουν οι μερες των Χριστουγεννων κ εμενα το...καλοκαιρι...... ειδικα αυτο το καλοκαιρι που νομιζα οτι ολα θα ηταν διαφορετικα.....................
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Banned
    καλά η αλήθεια είναι ότι δένεσαι με δαυτα..
    Το μέρος αυτό είναι στα Γιάννενα, θεογέφυρο λέγεται η πρώτη τοποθεσία και Βοϊδομάτης η δεύτερη. :-)
    καθολου τυχαια ονομασια η δευτερη, η void παει στη τοποθεσια voidοματης και μιλαει και με ενα βοϊδι αυτη τη στιγμη (δλδ εμενα), λολολ. καλα να περασεις και κανε καμια βουτια και για μας εδω!

Senior Member
    σε 10 μερούλες ΚΕΝΟ...!!να σηκωθώ να φύγω από τη βρωμόπολη, να πάω να γίνω πάλι ένα με τη φύση, να ηρεμήσω..εννοείται θα ρίξω βουτιές και θα σκίσω τα ποτάμια. Θα κάνω κι αυτό :

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...t-3tmnwXxEDOuW

Προς το παρόν βέβαια πάω να φτιάξω ένα μπανόφι που το λιγουρεύτηκα :-)