Τι ηταν αυτο που σας φοβιζε οταν ησασταν παιδια??? :D - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 69
    Senior Member
    Από φοβίες άλλο τίποτα...
    1) Το σκοτάδι ( και τώρα δεν κοιμάμαι με εντελώς σβησμένα φώτα)
    2) Μήπως βγει τίποτα κάτω από το κρεβάτι όταν παω να κατέβω από αυτό και μου κόψει τα πόδια.
    3) Μήπως μου πιάσει τίποτα το χέρι την ώρα που πάω να ανοίξω το φως.
    4) Μήπως μου βγει κροκόδειλος από την μπανιέρα την ώρα που κάνω μπάνιο (σε αυτό έφταιγε η αδερφή μου που μου έλεγε ότι στην Αμερική οι άνθρωποι έχουν κροκοδειλάκια ως κατοικίδια και τα ρίχνουν στις αποχετεύσεις και μετά αυτά γίνονται τεράστια)
    5) Επίσης φοβόμουν ένα τυπάκο στο χωριό που ήταν μισότρελλος (μπορεί και θεότρελλος)
    6) Από όταν είδα τα σαγόνια του καρχαρία φοβόμουν τους καρχαρίες (μέχρι και σήμερα δεν κάνω άνετη μπάνιο στη θάλασσα).
    Αυτά θυμάμαι.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by tzina View Post
    Π Λ Α Κ Α Κ Α Ν Ε Ι Σ !!!!!!!!!!!
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩ ΚΛΟΟΥΝ... ΜΑΤΙ ΛΕΩΩΩω??? ΤΟΥς ΜΙΣΩΩΩΩΩ!!!
    Coulrophobia.
    H κωλοβαθριστοφοβία στην καθαρεύουσα.(άκου λέξη)
    Υou don't know the power of the darkside...

Senior Member
    Εγώ με το σκοτάδι δεν είχα τον φόβο πως θα βγει κάτι να με αρπάξει χωρίς να το δω.
    Αλλά πάντα φοβόμουν πως θα ξυπνήσω τυφλός αν κοιμηθώ χωρίς φώτα.
    Η πως θα τυφλωθώ και δεν θα το καταλάβω.
    Μέχρι και σήμερα που ξέρω πως κάτι τέτοιο δεν γίνεται, έχω ένα μικρό φως αναμμένο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Άγνωστος View Post
    Εγώ με το σκοτάδι δεν είχα τον φόβο πως θα βγει κάτι να με αρπάξει χωρίς να το δω.
    Αλλά πάντα φοβόμουν πως θα ξυπνήσω τυφλός αν κοιμηθώ χωρίς φώτα.
    Η πως θα τυφλωθώ και δεν θα το καταλάβω.
    Μέχρι και σήμερα που ξέρω πως κάτι τέτοιο δεν γίνεται, έχω ένα μικρό φως αναμμένο.
    Εγώ είχα φοβία με το σκοτάδι. Αυτό που περιγράφεις είναι τρομακτικό ρε φίλε! Πως το αντιμετώπισες;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Εγώ είχα φοβία με το σκοτάδι. Αυτό που περιγράφεις είναι τρομακτικό ρε φίλε! Πως το αντιμετώπισες;
    Δεν το αντιμετώπισα. :P

Senior Member
    In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
    Στα 8 ειχα δει το "αυτο",Μεχρι τα 13 δεν τα ειχα καλα με το σκοταδι.Εννοω εκτος σπιτιου.Στα 14 κατεβηκα σε πηγαδι με παγωμενο νερο βαθους 4 μετρων μεχρι το νερο και αλλα 24 κατω.Απο εκει και μετα μπηκα σε εγκατελειμενα σπιτια , εργοστασια κτλ χωρις να νιωσω κατι.Με προσοχη παντα και μονος.Δεν δεχτηκα οτι μπορει κατι να με φοβηζει.
    Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο

Senior Member
    Λοιπόν μικρή φοβόμουν έναν ήχο που ακουγόταν καμιά φορά έξω από το παράθυρο του σπιτιού μου, σα να χτυπάνε ταμπούρλα με ρυθμό στρατιωτικό, κάτι σαν τα ταμπούρλα που συνόδευαν αυτούς που πήγαιναν για κρέμασμα στο Μεσαίωνα (κυρίως τις μάγισσες...). Από τότε όταν ακούω αυτόν τον ήχο έξω από το παράθυρό μου ακόμα ταράζομαι... προχτές για παράδειγμα είχε λιτανεία μια εκκλησία εδώ κοντά και την εικόνα την συνόδευε η φιλαρμονική και ακούγονταν τα ταμπούρλα της μόνο σε κάποια φάση και αυτό γίνεται κάθε χρόνο και πρέπει να βγαίνω στο μπαλκόνι για να βλέπω ότι είναι απλώς η φιλαρμονική αλλιώς ψιλοαγριεύομαι ακόμα... το σκοτάδι δεν το φοβόμουν ιδιαίτερα ποτέ δόξα τω θεώ, αλλά τρέμω την ιδέα του ότι κάποιος διαρρήκτης μπορεί να μπει στο σπίτι μου κι εγώ να είμαι μέσα!! Αυτό δεν το φοβόμουν παιδί μεγάλη την απέκτησα αυτή τη φοβία!! Όσο για τον φρικ - κλόουν όταν είχα δει αυτή την ταινία το επόμενο βράδυ είδα αυτόν τον κλόουν στον ύπνο μου να μου χαμογελάει μ' αυτά τα φρικιαστικά δόντια περνώντας μέσα σ' ένα λεωφορείο... κι εγώ ήμουν στο απέναντι πεζοδρόμιο και τον κοιτούσα.. μετά ξύπνησα... γενικά αποφεύγω τα θρίλερ και ότι έχει να κάνει με μεταφυσική δραστηριότητα κυρίως τό βράδυ και μόνη μου...
    Επίσης φοβάμαι λίγο τα σκυλιά όταν δε τα γνωρίζω αρκετά και περισσότερο σιχαίνομαι παρά φοβάμαι τα ποντίκια και τις νυχτερίδες... δυο φορές έχουνε μπει νυχτερίδες μέσα στο σπίτι μου στο πατρικό στην επαρχία και παρέλυσα από το φόβο μου... αυτή τη φοβία με τον μπαμπούλα δεν την είχα ποτέ γενικώς απ' ότι θυμάμαι... αυτά σε γενικές γραμμές!!! Ενδιαφέρον το θεματάκι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    hello κι απο μενα απο φοβιες μικρη σκιζουμε λολ !!!!

λοιπον φοβομουνα κι εγω αυτο με το κρεβατι, νομιζα οτι θα εβγαινε ο μπαμπουλας η καποιο φαντασματακι, θα με αρπαζε απο το ποδι κ θα με εχωνε σε μια μυστικη καταπακτη κατω απο το κρεβατι κ θα με κλειδωνε εκει μεσα.. επισης φοβομουνα να μεινω μονη μου στο σπιτι κ αναβα ολα τα φωτα οταν λειπαν οι γονεις μου, εβαζα την τηλεοραση στο τερμα κ εκανα πως μιλαω με την αδερφη μου (μονη μου μιλουσα δλδ, μιμουμουν τη φωνη της), γιατι φοβομουν μην μπει κανεις στο σπιτι.. επισης πανω σ αυτο οταν εμενα μονη μου νομιζα οτι το καναν οι γονεις μου για να δουν αμα θα κατσω ησυχη κ οτι ειχαν βαλει καμερα, κ ετσι ξαπλωνα στο κρεβατακι κ επαιζα με τις μπαρμπι σαν καλο κοριτσακι...

επισης ειχαμε μια χελωνιτσα νερου κ την ειχα συνδεσει με τα χελωνονιντζακια κ την φοβομουνα λολ..

μου λεγανε οι γονεις μου οτι αμα δεν φαω ολο το φαγητο θα με "πουλησουν στους γυφτους", κ ειχα παθει φοβια μαζι τους κ μια μερα μες στο αστικο ηταν 2 τσιγγανες κ νομιζα θα με παιρνανε κ πατησα τα κλαματα...

φοβομουν το σκοταδι παρα μα παρα πολυ κ τα φαντασματα, νομιζα οτι θα πεταχτει κανενα, επισης διαβαζα κατι spooky stories κ urban legends κ τα πιστευα κ ειχα επηρεαστει λολ..

κατι αλλο, φοβομουν να παω κοντα σε αγορακι γιατι νομιζα οτι ακομη κ τα ρουχα μας να ακουμπησουν θα μεινω εγκυος λολολολ !!! ειχα δει μια φορα στο απενανατι μπαλκονι ενα αγορακι με το πουλακι εξω κ αρχισα να τσιριζω γιατι νομιζα οτι θα μου κανει κακο λολ !!

αυτα !!
    Χαχαχαχαχα! καλα εισαι φοβερη! γελασα.. παντως εχουμε πολλα κοινα. Και εγω νομιζα οτι οταν παιζαμε με τα παιδακια και με καποιο παντρευομουν οτι θα μεινω εγκυος και σκεφτομουν διαφορους τροπους ωστε να δικαιολογησω το μωρακι. Νομιζα οτι θα γεννουσα την ιδια μερα και σκεφτομουν να βαλω το μωρο εξω απο την πορτα σε ενα καλαθακι!!! χαχαχαχαααα1

Senior Member
    Έχω την εντύπωση πως αν ανοίξει θέμα με τίτλο τι σας φοβίζει σήμερα, θα έχουμε πιο τρομακτικές απαντήσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Άγνωστος View Post
    Έχω την εντύπωση πως αν ανοίξει θέμα με τίτλο τι σας φοβίζει σήμερα, θα έχουμε πιο τρομακτικές απαντήσεις.
    χμμμμ λες??? μου βαζεις ιδεες..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    χμμμμ λες??? μου βαζεις ιδεες..
    Χαχα..εσύ ξέρεις.
    Αν και τις παιδικές φοβίες τις παραδέχεσαι και γελάς με αυτές.
    Αλλά δύσκολα θα παραδεχτεί κάποιος πως κοιτάζει ακόμα κάτω από το κρεβάτι του μην βγει κανένα χέρι και τον τραβήξει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ithaki View Post
    Στα 8 ειχα δει το "αυτο",
    Εννοεις το μνι ?? Κ τρομαξες απο αυτο καλε ?? Καλα θα μου πεις κι εγω με το πουλι ειχα τρομαξει, αλλα επειδη το πουλι κρεμεται νομιζα οτι θα μου κανει κακο, ενω το μνι ειναι πιο μεσα μεσα !!!!!!!!!!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Εννοεις το μνι ?? Κ τρομαξες απο αυτο καλε ?? Καλα θα μου πεις κι εγω με το πουλι ειχα τρομαξει, αλλα επειδη το πουλι κρεμεται νομιζα οτι θα μου κανει κακο, ενω το μνι ειναι πιο μεσα μεσα !!!!!!!!!!!
    Βρε το "it" ειδε!!! Βρε το μυαλο σου πονηρευεται?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Βρε το "it" ειδε!!! Βρε το μυαλο σου πονηρευεται?
    Α το "it" ειδε, ειπα κι εγω, αλλα κ το αλλο δεν θα ηταν απιθανο !!
    (εγω οταν πρωτοειδα πουλι στον παιδικο 2 μερες ημουν σε ψιλοσοκ, κ νομιζα οτι θα βγαλω κι εγω πουλι κ δεν ηθελα λολ..)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast