Results 271 to 285 of 507
Thread: ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΚΥΜΑΤΑ- Νο2
-
03-08-2011, 12:55 #271
- 03-08-2011, 13:04 #272
τζιζους λακρυμοζα!
τελικα μερικοι ανθρωποι ειναι πιο ευστοχοι στις "γνωματευσεις τους" και απο τον πιο εμπειρο ειδικο.
οταν ομως κοριτσι μου,η ζωη σου ειναι μια σειρα αποτυχιων και απορριψεων ,ειναι εν μερει λογικο να σκεφτεσαι και να λειτουργεις ετσι.
υπηρχαν βεβαια και φωτεινες περιοδοι στην ζωη μου σε ολα τα επιπεδα (φιλικο/ερωτικο/εργασιακο).
ισως ειναι πολυ προσφατη μια χυλοπιτα που εφαγα.
που θα παει...καποια στιγμη,θα παει και αυτη στο "χωνευτηρι" να κανει παρεα με ολες τις αλλες απορριψεις της ζωης μου.
και να σου πω κατι?εκεινη την στιγμη που του την επεσα ημουν σε πολυ high φαση σε ολα τα επιπεδα....
τωρα και τον μπραντ πιτ ξεβρακωτονα ειχα μπροστα μου ,δεν θα ενιωθα την παραμικρη ερωτικη επιθυμια.
καταθλιψη ναι...αλλα οχι ενδογενης...οχι απο το πουθενα...καταθλιψη που οφειλεται σε μια σειρα απορριψεων σε ολα τα επιπεδα (φιλικο---->παρακατω θα εξηγησω, αλλα και ερωτικο) και σε παιδικα τραυματα που δεν προκειται να επουλωθουν ποτε (αναφερομαι σε σωματικη κακοποιηση)
αν συνυπολογισουμε και το γονιδιο συν το προβλημα της αδερφης ...τσουπ να η μετωπικη με τη δυστυχια.Last edited by amelie74; 03-08-2011 at 18:16.
03-08-2011, 13:23 #273
Θεοφανια τα λογια σου γυριζουν μεσα στο μυαλο μου.
σκεφτομουν αυτο που ειπες περι μη δοτικοτητας απο την πλευρα μου και εχω να σου πω το εξης :
καποτε ειχα μια κολλητη,ημασταν σαν αδερφες.λεγαμε τα παντα η μια στην αλλη.
καποια στιγμη εμπλεξε με εναν παντρεμενο και υπεφερε γιατι ενιωθε τρομερες ενοχες απο τη μια και απο την αλλη εβλεπε οτι αυτη η σχεση δεν ειχε καμια προοπτικη.
εκεινη την περιοδο ειχα χιλια δυο προβληματα στο κεφαλι μου ομως οποτε βγαιναμε συζητουσαμε ΜΟΝΟ για το θεμα της.
εδωσα Θεοφανια μου και οταν λεω εδωσα δεν εννοω μονο συμβουλες(πραγμα που θα μπορουσε να κανει ο καθενας),εδωσα και ΨΥΧΗ.
εγινα η ψυχολογος της.
τελικα καταφερα να την πεισω να χωρισει και βρει μια πιο "υγιη" σχεση.
και οταν βρηκε αυτη τη σχεση και αρχισε ο δικος μου γολγοθας με τον αλκοολισμο με εγραψε κανονικα στο ΜΟΥΝΙ της.
δεν ηθελε να βγαινουμε ΚΑΘΟΛΟΥ για να βγαινει με τον γκομενο και οταν της μιλαγα για τα προβληματα μου μου ελεγε οτι την ριχνω ψυχολογικα.
εκφραζομαι ετσι γιατι ακομα δεν εχω χωνεψει την αχαριστια που εδειξε.
εσυ μου επισημαινεις πολυ σωστα οτι η ζωη δεν ειναι μονο "παιρνω".
δεν ειναι ομως ουτε και μονο "δινω".
(αναφερομαι στην συγκεκριμενη περιπτωση της φιλης μου).Last edited by amelie74; 03-08-2011 at 16:23.
03-08-2011, 13:28 #274
επισης μου ειπες "πριβε" και δημοσια οτι το οτι δεν βρηκα ανταποκριση απο αυτον τον γκομενο που του την επεσα οφειλεται στα κιλα που εχω παρει.
χθες που ημουν στην παραλια,ειδα μια γυναικα κοντα στην ηλικια μου με μια κοιλια πιο μεγαλη ακομα και απο τη δικη μου,με κυτταριτιδα φουλ και με ενα στηθος που κοντευε απο την χαλαρωση να αγγιξει την αμμουδια.
ε σε πληροφορω πως τα ειχε με εναν παιδαρο,γυμνασμενο ο οποιος την κοιταζε σαν να εβλεπε το ογδοο θαυμα.Last edited by amelie74; 03-08-2011 at 16:21.
03-08-2011, 13:30 #275
αμελι ειναι πολυ σπανιο για καποιον ΟΛΗ η ζωη του να ειναι ενα συνονθυλευμα αποτυχιων κ δυστυχιας κ απορριψης... ΣΤΑΝΤΕ υπαρχουν κ φωτεινες στιγμες, αισιοδοξες κ δημιουργικες, αλλα ειτε κρατησαν λιγο, ειτε δεν τους δωσαμε τη δεουσα σημασια ειτε οι αρνητικες τις υπερσκιασαν, σε καμια ομως περιπτωση δεν ειναι η ζωη μονο αρνητικες στιγμες κ βιωματα δυστυχιας κ απογνωσης.. η ζωη ειναι ενα παζλ αποτελεουμενο απο πολλα κομματια, αλλα πιο φωτεινα κ αλλα πιο dark, τα οποια συνδεονται μεταξυ τους κ σχηματιζουν το πλαισιο ζωης μας.. μπορουμε ομως να αλλαξουμε τους συνδυασμους των κομματιων αυτων κ ετσι να προκυψει το διαφορετικο αποτελεσμα που θελουμε... οταν ειμαστε σε down mood η καταθλιψη δεν μας επιτρεπει να δουμε τις φωτεινες κ υποσχομενες πλευρες.. ειναι σαν να εχει κολλησει η πυραμιδα σε ενα σημειο... οχι ομως οτι ειναι μη αναστρεψιμο.... ισως πρεπει να το ζησουμε ενα διαστημα.... οταν ερθει η καταθλιψη φυσικα κ δεν γινεται να διωξουμε τα συναισθηματα που συνεπαγονται αυτης... ενα διαστημα αμα νιωθουμε οτι πρεπει να το βιωσουμε δεν ειναι κακο να το κανουμε.. να δωσουμε δλδ χρονο στον εαυτο μας... αλλα απο ενα σημειο κ μετα πρεπει να επαναπροσδιορισουμε καποια δεδομενα κ μεταβλητες κ να διαμορφωσουμε εκ νεου την καθημερινοτητα μας, προσπαθωντας να κινητοποιηθουμε κ να βγουμε απο αυτο το "πηγαδι" της απογνωσης κ της απελπισιας.. γιατι οσο πιο πολυ βουλιαζουμε τοσο κολλαμε στο βουρκο κ μετα η ανοδος ειναι πιο δυσκολη....
ευχομαι να τα καταφερεις προς το καλυτερο !!!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
03-08-2011, 13:46 #276
ναι κατι τετοιο μου λεει και η ψυχολογος μου.
να παλεψω και να μην κλαιω πανω απο το χυμενο γαλα.
επισης μου εχει πει χαριτολογωντας οτι εχω βολευτει με τα φαρμακα και αν υπηρχε ενα φαρμακο που θα μου εβρισκε ερωτικο συντροφο και νεες φιλιες θα ημουν πολυ ευτυχισμενη (Θεοφανια δεν ξερω γιατι αλλα εχω την υποψια οτι τωρα η Βικυ ανεβαινει στα ματια σου :P)
εντωμεταξυ η Βικυ ειναι σε διακοπες και ενω μου εχει δωσει το κινητο της,απο τη μια θελω να την παρω τηλ γιατι νιωθω σκατα απο την αλλη δεν θελω να κανω καταχρηση της δοτικοτητας της.
απο οσο εχω καταλαβει της βγηκε η ψυχη αναποδα στη δουλεια φετος και δικαιουται και κεινη λιγες στιγμες χαλαρωσης και ξενιασιας.
(της το επιτρεπω)
03-08-2011, 14:13 #277
Λολ αμελί...
Θα αρχίσω από το τέλος...΄
Είσαι τρομερά γενναιόδωρη που επιτρέπεις στη Βίκυ να απολαύσει τις διακοπές της..:ρ
Σε περίπτωση που ξεκινήσεις τις χάινεκεν, έχε κάπου καλά κρυμμένο το κινητό σου, (εμπιστεύσου το στον πατέρα σου, αποκλείεται να στο δώσει).
Μια χαρά στα λέει η Βίκυ, τα ίδια σου λέμε, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει αυτό το φάρμακο, αν ήταν θα το παίρναμε όλοι και θα είχαμε τη ζωή που ονειρευόμαστε χωρίς να κάνουμε την παραμικρή κίνηση για να την κερδίσουμε.
Εκεί λοιπόν ξανα ερχόμαστε στα λόγια μου. τίποτε δεν γίνεται αν δεν παλεψουμε για να το έχουμε. άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο, έχει να κάνει και με το πόσο τυχεροί είμαστε.
Λες για την χάλια γυναίκα με τον μπρατσαρά στην παραλία. Αν δεν ήταν γιος της/ανιψιος της ή μικροτσούτσουνος δεν βρίσκω άλλη ερμηνεία για να είναι μαζί της. συμφωνώ πως υπάρχουν άντρες που δεν έχουν πρόβλημα με το πάχος μιας γυναίκας, αλλά δυστυχώς για τις παχουλές είναι τοσο μικρό το ποσοστό που δεν φτάνουν.
Σου μίλησα για τα κιλά σου, όχι γιατί η εμφάνιση είναι αυτή που μετράει πάνω απ όλα, αλλά είναι το εισιτήριο για την έναρξη μιας σχέσης.
Μη ξαναπούμε όλα τα στερεότυπα τύπου όμορφη=χαζή άσχημη=πλούσιος εσωτερικός κόσμος.
Πάνω απ όλα ισχύει πόσο αγαπάμε τον εαυτό μας και αν μας βγαίνει αυτό.
Σου αρέσεις έτσι όπως είσαι?
Αν ναι, θα το έβγαζες και στους άλλους και θα το επαιρναν το μήνυμα.
Εγώ προσωπικά όταν παίρνω κιλά αισθάνομαι χάλια, δεν εχω καμία όρεξη ούτε να ντυθώ ούτε να φτιαχτώ και όταν χάνω και είμαι όπως μου αρέσει να είμαι, πετάω, έχω τρομερή αυτοπεποίθηση.
Μου είπες πως δεν νιώθεις καλά με τα κιλά σου. Οκ, πάρε αγκαλιά τη ζυγαριά, τρεις μπύρες και ξεκίνα μοιρολόι.
Που ξέρεις; Μπορεί να το σύμπαν να σε λυπηθεί και να ξυπνήσεις Στικούδη.
Επειδή όμως αυτό δεν θα συμβεί ποτέ, έχεις σκεφτεί τι μπορείς να κανεις ΕΣΥ για να το αλλάξεις?
Θα μου πεις, μα βρε Θεοφ, επειδή θα χάσω 10-20 κιλά θα λύσω τα προβλήματα μου?
Σε πληροφορώ πως θα λύσεις πολλά από αυτά.
Κάνοντας δίαιτα και γυμναστική, ξεκινάς έναν πολύ δύσκολο πόλεμο με τον εαυτό σου. Σε περίπτωση που κερδίσεις, αντιλαμβάνεσαι πως είσαι αρκετά δυνατή ώστε να αλλάξεις αυτά που σε ενοχλούν πάνω σου, πως εκανες ένα τεραστιο βήμα προς τη λύση των προβλημάτων σου. Χώρια την αυτοπεποίθηση που θα γεμίσεις όχι μόνο από τη νίκη σου, αλλά και βλέποντας τον εαυτό σου να μεταμορφώνεται, να ομορφαίνει και πίστεψε με δεν θα το δεις μόνο εσύ.
Πάμε στο θέμα της φίλης.
Αν απογοητευόμουν από τις φίλες που με έχουν προδώσει, αλήθεια σου λέω θα νοίκιαζα σπηλιά με ρεύμα και θα κλεινόμουν εκεί μέσα για πάντα.
Επειδή δηλαδή έπεσες σε γαιδούρα, τι σημαίνει αυτό? Πως όλες/οι είναι έτσι?
Χαρακτηρίζεις ένα ολόκληρο ανθρώπινο είδος επειδή σε πρόδωσε ΜΙΑ φίλη?
Ξέρεις πόσο δύσκολες είναι οι σχέσεις και ειδικά οι φιλίες? Τρώς εκατό χαστούκια για να πέσεις σε έναν άνθρωπο της προκοπής και να τον επιλέξεις για να υπάρχει στη ζωή σου.
Με λίγα λόγια αυτό που λες και λέω είναι το εξής:
Εχεις μια διαστρεβλωμένη άποψη για τα πράγματα. Απογοητεύεσαι με το πααρμικρό και μετά κάθεσαι και μοιρολογείς επί διαστήματα διαστημάτων, αντί να το πατήσεις και να προχωρήσεις παραπέρα.
Και γω σου λέω πως αυτό δεν πιάνει γιατί με τη γκρίνια και την κατάθλιψη δεν αλλάζει τίποτα παρά μόνο προς το χειρότερο και έτσι χάνεις πολύτιμες στιγμές από τη ζωή σου δυστυχώς δεν ΞΑΝΑΓΥΡΝΟΥΝ.
Και κει έρχομαι και σου βάζω παραδείγματα μελών που αντιμετωπίζουν επίσης τέρατα και όμως την παλεύουν και έχουν και γκόμενο και φίλους παράλληλα με την αρρώστια τους.
Δεν έχουν μόνο αρρώστια....
03-08-2011, 16:42 #278
Λες για την χάλια γυναίκα με τον μπρατσαρά στην παραλία. Αν δεν ήταν γιος της/ανιψιος της ή μικροτσούτσουνος δεν βρίσκω άλλη ερμηνεία για να είναι μαζί της.
Μου είπες πως δεν νιώθεις καλά με τα κιλά σου. Οκ, πάρε αγκαλιά τη ζυγαριά, τρεις μπύρες και ξεκίνα μοιρολόι.
Που ξέρεις; Μπορεί να το σύμπαν να σε λυπηθεί και να ξυπνήσεις Στικούδη.
04-08-2011, 17:43 #279
deleted........
Last edited by amelie74; 04-08-2011 at 20:14.
04-08-2011, 22:33 #280
λοιπον...βρηκα τη λυση για να αδυνατισω!
μειωσα απο μονη μου το αντιψυχωτικο!
αργοτερα θα το κοψω τελειως!
βαρεθηκα να ειμαι σαν μαστουρωμενη ολη τη μερα και να πειναω λες και βρισκομαι στην κατοχη.
μην μου πειτε please οτι θα υποτροπιασω γιατι παιρνω σταθεροποιητη διαθεσης.
το γαμω-zyprexa που μου εφερε ενα καρο παρενεργειες απ'οσο ξερω το δινουν σε οσους βρισκονται σε ενεργο μανια.
παιρνω παρα πολλα φαρμακα ενω η συμπτοματολογια μου ειναι ηπια.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ HIGH EPISODE.
με ξερω καλα.
σημερα εφαγα ελαχιστα.
ειμαι πολυ ικανοποιημενη απο τον εαυτο μου.
to sum up απο δω και περα θα τρωω ελαχιστα,θα παιρνω μονο αντικαταθλιπτικο, σταθεροποιητη διαθεσης και αγχολυτικο και παλι πολλα ειναι!
α! και που κ που θα πινω μπυρες.
αυτες οχι δεν μπορω να τις στερηθω.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΕΒΩΩΩΩΩ (ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ...)
04-08-2011, 23:21 #281
04-08-2011, 23:30 #282
04-08-2011, 23:30 #283
μου πεφτεις και λιγο μακρυα παναθεμασε.
θα αρκεστω στις ιντερνετικες μπουφλες.
για την διακοπη των meds και για τα drugs.
το sex σου το επιτρεπω.:P
04-08-2011, 23:33 #284
No more DrugzZzZ only medzZzZ !!! (τα ξαναρχισα btw !!) Οσο για το sex μην ξυνεις πληγες, εχω να το κανω 1 ολοκληρο μηνα !!!
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
04-08-2011, 23:35 #285