ONE NIGHT STAND - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 74

Thread: ONE NIGHT STAND

Member
    Εμένα προσωπικά μου αρέσουν τα 1 week stands

Senior Member
    στους περισσότερους άνδρες..τόσο χρειάζεται για να ξεχαρμανιάσουν και για να σκεφτούν αν η άλλη "αξίζει" να ασχοληθούν περαιτέρω μαζί της.. κατ' αντιστοιχία οι γυναίκες βέβαια απλά στις γυναίκες ακόμα λειτουργούν οι ενοχές ανασταλτικά.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    πάρα πολύ ωραίο μικρό μου ξωτικό!!! έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by DimitriThess View Post
    Εμένα προσωπικά μου αρέσουν τα 1 week stands
    Και σε ποιον δεν αρεσουν............ :PPPPPP
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    στους περισσότερους άνδρες..τόσο χρειάζεται για να ξεχαρμανιάσουν και για να σκεφτούν αν η άλλη "αξίζει" να ασχοληθούν περαιτέρω μαζί της..
    Εδώ κάνεις λάθος. Ο άντρας μια χαρά ξεχαρμανιάζει και με one night stand και γι αυτό λέγεται κι ετσι ,δε μπαίνεις καν στη διαδικασία να σκεφτείς αν αξίζω ή αν αξίζεις και αν θα το συνεχίσουμε ή οχι! Απο που κι ως που! Σε ξέρω; Με ξέρεις; Οχι! Είχαμε κάψες και η φύση έφερε τα πράγματα στη θέση που θα έπρεπε να είναι (εγώ απο πάνω, αυτή από κατω.δεξια, αριστερα και εναλλαξ!) Τελος!

Διακρίνω μία επιθετική διάθεση στα λεγόμενα σου και μακάρι να κάνω λάθος αλλά και το one night stand και το weekend fuck και ότι άλλο υπάρχει που δεν είναι στα πλαίσια μίας σχέσης, μη ξεχνάς ότι θέλει δύο ανθρώπους, κανείς δε το κάνει με το ζόρι. Γιατί μου φαίνεται πως κατακρίνεις μόνο τον άντρα για κάτι που ήθελαν και οι δύο.

Για μένα το σεξ είναι μια μορφη επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων. Είτε εντός είτε εκτός σχέσης, θεωρώ πανέμορφο να μοιράζομαι τον εαυτό μου με κάποια άλλη κοπέλα.

Φαντάζομαι πως οι φανατικοί του αυνανισμού διαφωνούν με την άποψη μου και κρατούν τον εαυτό τους για τον εαυτό τους. Καλά να περάσουν.

Senior Member
    ... Για μένα το σεξ είναι μια μορφη επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων. Είτε εντός είτε εκτός σχέσης, θεωρώ πανέμορφο να μοιράζομαι τον εαυτό μου με κάποια άλλη κοπέλα.

......
    ειναι, πραγματι!
    και πολυ εξελιγμενη μορφη επικοινωνιας μαλιστα!
    γι αυτο υπαρχουν μερικοι, που θεωρουν οτι πρεπει να εχουν αξιολογησει πρωτα, αν ο αλλος αξιζει τον χρονο τους και το δωρο της υψηλης αυτης μορφης επικοινωνιας κι ετσι δεν συνηθιζουν να κανουν ξεπετες, οχι για ηθικους λογους, αλλα για καθαρα αισθητικους...
    πως να στο πω...

αν κανεις λαθος επιλογη, ειναι σαν να πετας μαργαριταρια στα γουρουνια..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ξωτικό View Post
    οι αντρες ξεχαρμανιαζουν και οι γυναικες ξεαραχνιαζουν. Οχι ολα δικα μας ρε παιδια. Δεν γινεται να επικαλουμαστε συναισθημα και αρλεκινιστικη ροματζαδα σε χωρο που ονομασαμε φαστ φουντ φακ μακ ντακ.

Ναι κυριος. επηδηχθην, απολαυσεν και παμ παρακατω. Την επομενη σκεψου τι θες και αυτο που θες, κανε.
    Κοπέλα μου το πιστεύεις στη πρώτη μου μακροχρόνια σχέση ένα από τα πρώτα μου ραντεβού ήταν στα macdonalds (νομίζω το πρώτο) ωστόσο έκανα τη κοπέλα να γελάσει με την χαζομάρα μου και εκείνη πέρασε καλά μαζί μου και για αρκετό καιρό περνούσα κ γω καλά. λολ αυτά δεν γίνονται εδώ σε αυτή τη χώρα. αν την πας στα μακντόναλντς την ψωνισμένη ελληνίδα δε νομίζω να της αρέσει. κάνω λάθος; μπορεί και να κάνω λάθος δε ξέρω ένας είναι ο πλανήτης.

Senior Member
    Δημητρη δεν υπαρχεις ρε συ !!!! Το εβδομαδιαιο ειναι το καλυτερο !!!
    Δεν ξερω παιδια τι λετε αλλα ακομα κ μεσα στα πλαισια της σχεσης δεν βρισκω το one-night stand απαγορευτικο, το ιδανικοτερο θα ηταν ενα σ/κ ας πουμε να αφησουν ελευθερο το πεδιο να πηδηχτει ο καθενας με οσους/ες θελει για ανανεωση της σχεσης.. οσο για τον αυνανισμο δεν πηγαινει παντοτε μαζι.. :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ξωτικό View Post
    χαχα! τι θες; μακ ντοναλτς; θες παγκακι σε παρκο; θες στησιμο με τον αλλον να ειναι με βερμουδα αθλητικα και συ κοκετα; ειχε παει για μπασκετ πριν ο καλος μου πρωτο ραντεβου και εγω ημουν στην πενα. ξενεεεεεερωμα... νεεεεεεευρα απο μεσα μου.
    οταν με φιλησε τα ξεχασα ολα.Και ναι, ηταν ο πρωτος μου μεγαλος ερωτας.

οταν λεω σε χωρο φαστ φουντ εννοω: δεν επικαλουμαστε ρομαντζαδα σε κατι που εμεις ονομασαμε και επιλεξαμε ως γρηγορο. Δνε γινεται να πηγαινεις εν γνωση σου σε κουικι και να λες του αλλου ρε μωρο μου, δεν με φροντισες, λιγο μασαζακι, λιγο εσανς λιγο κατι...Καταλαβες; παρομοιωση ηταν το φαστφουτν. το γρηγορο.
    να το ολοκληρο !! εγω το πιασα !! στα μακντοναλντς πηγαιναμε με τα αγορακια στο γυμνασιο, πανε αυτα πλεον κλαψ κλαψ..... :p

Senior Member
    Εδώ κάνεις λάθος. Ο άντρας μια χαρά ξεχαρμανιάζει και με one night stand και γι αυτό λέγεται κι ετσι ,δε μπαίνεις καν στη διαδικασία να σκεφτείς αν αξίζω ή αν αξίζεις και αν θα το συνεχίσουμε ή οχι! Απο που κι ως που! Σε ξέρω; Με ξέρεις; Οχι! Είχαμε κάψες και η φύση έφερε τα πράγματα στη θέση που θα έπρεπε να είναι (εγώ απο πάνω, αυτή από κατω.δεξια, αριστερα και εναλλαξ!) Τελος!

Διακρίνω μία επιθετική διάθεση στα λεγόμενα σου και μακάρι να κάνω λάθος αλλά και το one night stand και το weekend fuck και ότι άλλο υπάρχει που δεν είναι στα πλαίσια μίας σχέσης, μη ξεχνάς ότι θέλει δύο ανθρώπους, κανείς δε το κάνει με το ζόρι. Γιατί μου φαίνεται πως κατακρίνεις μόνο τον άντρα για κάτι που ήθελαν και οι δύο.

Για μένα το σεξ είναι μια μορφη επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων. Είτε εντός είτε εκτός σχέσης, θεωρώ πανέμορφο να μοιράζομαι τον εαυτό μου με κάποια άλλη κοπέλα.

Φαντάζομαι πως οι φανατικοί του αυνανισμού διαφωνούν με την άποψη μου και κρατούν τον εαυτό τους για τον εαυτό τους. Καλά να περάσουν.
    καμία επιθετικότητα απλώς εξέφρασα μια άποψη όπως την έχω διαμορφώσει από προσωπική πείρα και από συζητήσεις με φίλους-ες. Εγώ προσωπικά ψηφίζω σχέση. Το one night stand, ναι το έχω κάνει αλλά δεν είναι ούτε το καλύτερο μου ούτε καν το θεωρώ επικοινωνία. Είναι σεξ μεταξύ δύο ανθρώπων οι οποίοι απλώς έχουν καύλες. Και σιγά το πανέμορφο να μοιράζομαι μια ώρα στο κρεβάτι με κάποιον που δεν υπαρχει ερωτικό συναίσθημα ή αγάπη. Το πιο όμορφο πράγμα είναι να είσαι ερωτευμένος με κάποιον, να κάνεις υπέροχο σεξ και μετά να τρως το παγωτό σου στο κρεβάτι κουτσομπολεύοντας και προσπαθώντας να αποφασίσετε από κοινού ποια θα είναι η επόμενη εκδρομή σας ή τι δώρο θέλει να του κάνεις για τα γενέθλιά του. Αυτό είναι το πανέμορφο για εμένα και αυτό επιδιώκω. Και γενικά δεν είμαι υπέρ της απομυθοποίησης του σεξ και του αυνανισμού. Προτιμώ την ποιότητα των ερωτικών επαφών παρά την ποσότητα. Γενικά όπως τη βρίσκει ο καθένας.

Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    . Και σιγά το πανέμορφο να μοιράζομαι μια ώρα στο κρεβάτι

Ααααα! Μόνο μία ώρα;;; Που τον βρήκες τον ψόφιο!!! :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrot View Post
    Κοπέλα μου το πιστεύεις στη πρώτη μου μακροχρόνια σχέση ένα από τα πρώτα μου ραντεβού ήταν στα macdonalds (νομίζω το πρώτο) ωστόσο έκανα τη κοπέλα να γελάσει με την χαζομάρα μου και εκείνη πέρασε καλά μαζί μου και για αρκετό καιρό περνούσα κ γω καλά. λολ αυτά δεν γίνονται εδώ σε αυτή τη χώρα. αν την πας στα μακντόναλντς την ψωνισμένη ελληνίδα δε νομίζω να της αρέσει. κάνω λάθος; μπορεί και να κάνω λάθος δε ξέρω ένας είναι ο πλανήτης.
    Ραντεβού στα μακντόναλντς; Έλεος! Δηλαδή όποιος θέλει μια ποιότητα στις εξόδους του είναι ψωνισμένος;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    τρόπος του λέγειν Μήτσε :-)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Ραντεβού στα μακντόναλντς; Έλεος! Δηλαδή όποιος θέλει μια ποιότητα στις εξόδους του είναι ψωνισμένος;
    Όχι εντάξει δεν είπα αυτό αλλά σκέψου όμως για πρώτο ραντεβού να σε πήγαινε το αγόρι σου σε ένα ρομαντικό φυσικό μέρος, θα έπρεπε να ψάξει πολύ για να το βρεί ενώ το πιο ακριβό ρέστοραν είναι ανιχνεύσιμο με ένα κλίκ.

Senior Member
    εχω λιωσει μιλαμε !!!!!!!! το καλυτερο one-night stand ειναι το ολονυκτιο με διαφορα !!!!!!!!!!! :p

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast