Yπάρχουν άσχετα θέματα; (!) - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 141
    Senior Member
    Καλησπέρα Seduction, να σε ρωτήσω κάτι; Καθώς θέτεις μια ερώτηση και ένα θέμα προς διερεύνηση (έχοντας βέβαια και τη δική σου άποψη πάνω σ'αυτό), ρωτώντας τον εαυτό σου, υπάρχει περίπτωση να αλλάξεις γνώμη, αν διαβάσεις επιχειρήματα που είναι λογικά και δείχνουν ότι ευσταθεί περισσότερο η αντίθετη άποψη;

Senior Member
    Γεια σου Κeep!

Προσωπικα πιστευω οτι σωστα πραττει η διαχειριση συμφωνα μ αυτα που μου λες.Και μαλιστα αυτος ο τροπος φαινεται να αποδιδει(τουλαχιστον οσον αφορα εσενα) καθως σε διαφορετικη περιπτωση δεν θα εμενες τοσο διαστημα.

Για ποιο λογο σου το απαγορευει ο εαυτος σου? Μην παρεις στραβα την ερωτηση, απλα υποθετω οτι υπαρχουν διαφοροι λογοι που καποιος μπορει να κανει το ιδιο με σενα:πχ αλλος απο ντροπη,αλλος απο φοβο μηπως κανει καταχρηση της φιλοξενιας,αλλος απο αλλαζονια,αλλος απο επειδη νομιζει οτι δεν ειναι τοσο σημαντικα αυτα που θα μπορουσε να γραψει κοκ...και αλλος απο πραγματικη γνωση του πως λειτουργουν τα πραγματα...

Δεν διαφωνω με την κριτικη.Προς Θεου! Αυτο που προσπαθουσα να πω ειναι οτι για την αλλοιωση του χαρακτηρα του σαιτ αυτοι που εχουν την "δυνατοτητα"(με την λογικη οτι αυτοι γνωριζουν απο που ξεκινησαν και που στοχευουν) να αποφαινονται και εχουν την δυναμη και την υποχρεωση να το κανουν ειναι οι διαχειριστες,δημιουργοι και ιδιοκτητες του σαιτ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by streidi View Post
    υπάρχει περίπτωση να αλλάξεις γνώμη, αν διαβάσεις επιχειρήματα που είναι λογικά και δείχνουν ότι ευσταθεί περισσότερο η αντίθετη άποψη;
    Οπως ειπε και η Θεοφανια,αυτος θελει να μιλα με τον εαυτουλι του! Για να καταλαβεις...δεν υπαρχει περιπτωση να δεχθει οτι ειναι λογικα επιχειρηματα οσα δειχνουν οτι ευσταθει περισσοτερο η αντιθετη αποψη! Ετσι εκανε για παραδειγμα με τη void,η οποια επιχειρηματολογησε σε μια διαφορετικη αποψη και της ελεγε οτι ειναι ΛΑΘΟΣ! Αφου τα ξερει ΟΛΑ ο τυπακος...τι να λεμε τωρα εμεις?!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Quote Originally Posted by kokoa View Post

Δεν διαφωνω με την κριτικη.Προς Θεου! Αυτο που προσπαθουσα να πω ειναι οτι για την αλλοιωση του χαρακτηρα του σαιτ αυτοι που εχουν την "δυνατοτητα"(με την λογικη οτι αυτοι γνωριζουν απο που ξεκινησαν και που στοχευουν) να αποφαινονται και εχουν την δυναμη και την υποχρεωση να το κανουν ειναι οι διαχειριστες,δημιουργοι και ιδιοκτητες του σαιτ.
    με αυτή τη λογική αγαπητέ Κοκοα, τα μέλη ενός δημόσιου, ενεργού φόρουμ θα έπρεπε να πάνε ολοταχώς και ως κοπάδι για λοβοτομή.
    εννοείται πως ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος είναι του ιδιοκτήτη αυτού του χώρου, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει δείγματα θέλησης να αυτοφιμωνόμαστε μπροστά σε ότι θεωρούμε κακώς κείμενο.
    Για να σε προλάβω, δεν θεωρώ τα θέματα του σεντάκσιον κακά, τα θεωρώ περιττά και ανούσια.
    Αυτή όμως είναι η δική μου γνώμη, δεν έχει κανείς την υποχρέωση να την ενστερνιστεί, ούτε απαγόρεψα, (με τι δικαίωμα άλλωστε), σε κανένα να γράφει.
    Έθιξα το περιττό του πράγματος και απ ότι βλέπεις δεν ήμουν η μόνη.

Senior Member
    Γεια σου Κeep!

Προσωπικα πιστευω οτι σωστα πραττει η διαχειριση συμφωνα μ αυτα που μου λες.Και μαλιστα αυτος ο τροπος φαινεται να αποδιδει(τουλαχιστον οσον αφορα εσενα) καθως σε διαφορετικη περιπτωση δεν θα εμενες τοσο διαστημα.

Για ποιο λογο σου το απαγορευει ο εαυτος σου? Μην παρεις στραβα την ερωτηση, απλα υποθετω οτι υπαρχουν διαφοροι λογοι που καποιος μπορει να κανει το ιδιο με σενα:πχ αλλος απο ντροπη,αλλος απο φοβο μηπως κανει καταχρηση της φιλοξενιας,αλλος απο αλλαζονια,αλλος απο επειδη νομιζει οτι δεν ειναι τοσο σημαντικα αυτα που θα μπορουσε να γραψει κοκ...και αλλος απο πραγματικη γνωση του πως λειτουργουν τα πραγματα...

Ναι σαφως και συμφωνω με το παραπανω ποστ. Αλλα σιγουρα εαν δω κατι αναρμοστο ή εσυ δεις κατι αναρμοστο , θα πεις πολλες φορες την γνωμη σου και θα εξασκησεις την κριτικη σου. Δεν θα περιμενεις καποιον αλλον να "επιβαλει την ταξη".

Φυσικα θα μπορουσε o Seduction στην προκειμενη να εχει δικιο , δεν ειμαι απολυτος. Εαν εκανε ενα ποστ και εμφανιζονταν 10 παρατρεχαμενοι να του την "πουνε" ανευ λογου και αιτιας.
    Αλλα δεν δουλευει ετσι ενα φορουμ , δηλαδη να τρεξουν 10 και να του την πουνε χωρις αιτια ... συνηθως υπαρχει καποια αιτια για ολα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Μπα πανω-κατω τα ιδια εγραψα με θεοφανια...οχι δεν ειμαστε συνενοημενοι...λολ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Δεν χρειαζεται να προπσθησεις ποτε να με ξαναπρολαβειςΔεν μου περασε απ το μυαλο καν κατι τετοιο.Η αληθεια ειναι οτι εξεταζω τα διαφορα θεμτα μονον ως προς το τι μπορουν να μου προσφερουν.

"με αυτή τη λογική αγαπητέ Κοκοα, τα μέλη ενός δημόσιου, ενεργού φόρουμ θα έπρεπε να πάνε ολοταχώς και ως κοπάδι για λοβοτομή."

Πως στο καλο σε οδηγησε σε αυτο το συμπερασμα η λογικη που απορρεει απο αυτο που παρεθεσα;!

"εννοείται πως ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος είναι του ιδιοκτήτη αυτού του χώρου, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει δείγματα θέλησης να αυτοφιμωνόμαστε μπροστά σε ότι θεωρούμε κακώς κείμενο."

Ακριβως!Αν συμπληρωσω διπλα και το "ή καλως κειμενο(κατα την υποκειμενικη κριση του καθενος μας)" θα πω Ακριβεστατα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    ...οχι δεν ειμαστε συνενοημενοι...λολ.
    Ασ'τα αυτα!!! Ξερασε τα ολα!!! Ειμαι σιγουρη οτι κατι σκαρωνετε υπογειως!!! Μιλα τωρα και ξεκαθαρισε την κατασταση!!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Ασ'τα αυτα!!! Ξερασε τα ολα!!! Ειμαι σιγουρη οτι κατι σκαρωνετε υπογειως!!! Μιλα τωρα και ξεκαθαρισε την κατασταση!!!
    Οχι δεν ανηκω σε κλικα....αθωος ειμαι για ολες τις κατηγοριες που με βαραινουν...ο αλλος το εκανε:P (ειμαι και ρουφ...λολ).

Quote Originally Posted by Seduction View Post
    Με αφορμή το εξής σχόλιο της Remedy και της πιεσμένης:

ανοίγω αυτό το thread και το θέτω στο δημόσιο συζητητήριο, θίγοντας δύο θέματα

1. Υπάρχει άσχετο θέμα ως προς την θεματολογία του forum;
    2. Τελικά πως γίνεται το φόρουμ να προσεγγίσει τον τιτλο του ως χώρος "ψυχολογικής υποστήριξης" όταν είναι γεμάτο από τόσα στεγανά;

Ας το δούμε ένα ένα (με την "ελπίδα" πως δεν θα το γεμίσουν -και αυτό- flames οι "Θεοφανίες")

1.

Γράφει το φορουμ στον τίτλο του

Γενικά

Θέματα Ψυχολογίας που δεν ταιριάζουν σε κανένα από τα παραπάνω φόρουμ.

Δεν είναι θέμα ψυχολογίας η κατάθεση/αναφορά/ανάπτυξη οποιουδήποτε ζητήματος που αφορά την συμπεριφορά, τον νου, την σκέψη... δλδ οτιδήποτε άπτεται της Ψυχής και του λόγου;

Είναι άσχετο θέμα με την ψυχολογία, το οτιδήποτε που στοχεύει σε τρόπους αλληλεπίδρασης μεταξύ των μελών;
    Eίναι άσχετο θέμα με την ψυχολογία, το οτιδήποτε που αφορά τους τρόπους που τα άτομα αντιλαμβάνονται τον κοινωνικό τους περίγυρο; (εν προκειμένου το φόρουμ)
    Eίναι άσχετο θέμα με την ψυχολογία, το οτιδήποτε που σχετίζεται με την κοινωνική συμπεριφορά στο εσωτερικό μιας ομάδας;
    Eίναι άσχετο θέμα με την ψυχολογία, το οτιδήποτε που μπορεί να προβάλει ή να ερμηνεύσει τις διαπροσωπικές (εδω διαδικτυακές) σχέσεις και των παραγόντων που τις επηρεάζουν;
    Είναι άσχετο θέμα με την ψυχολογία, το οτιδήποτε που μπορεί να αναδείξει πως το κάθε μέλος ερμηνεύει την προσωπική του συμπεριφορά όσο και την συμπεριφορά των άλλων μελών;

Eχει ακουστά άραγε κανείς για την Κοινωνική Ψυχολογία; Θέματα όπως η διαμόρφωση εντυπώσεων και η καταγραφή τους, η κοινωνική απόδοση σε μια ομάδα, η κοινωνική επιρροή στην ομάδα, οι στάσεις και η αλλαγή τους, και τελικά οτιδήποτε σχετίζεται με την επικοινωνία και τις διαπροσωπικές σχέσεις, μπορεί να θεωρηθεί ως άσχετο θέμα; (!!!)

Ποιός μέλος και με ποιά κριτήρια θα κρίνει ποιο θέμα αρμόζει στο φόρουμ και αν ανταποκρίνεται στην θεματαλογία του;

Aς ηρεμήσουν οι wannabe mod!!! Aς προσπαθήσουν να συγκρατήσουν την μωρία τους και ας μην πετάγονται σε κάθε thread που δεν βρίσκουν ενδιαφέρον ή που δεν έχουν να πουν το παραμικρό για την θεματολογία που αναπτύσσει.

2.

Στα φορουμς, (σε όλα, όπως και σε αυτό) γίνονται μέλη άνθρωποι, που τους ενδιαφέρει η θεματολογία ΑΛΛΑ και άνθρωποι εντελώς μοναχικοί, βυθισμένοι σε εσωτερική απομόνωση που και αναζητούν αλλά και βρίσκουν την παρέα τους σε τέτοιους χώρους. Το φόρουμ γίνεται (ενίοτε σημαντική) η συντροφιά τους για λίγες, αρκετές ή και πολλές ώρες ημερησίως.

Αν ο παρόν χώρος, (φόρουμ είναι τα μέλη του) θέλει να υποστηρίξει έστω και επιδερμικά τον τίτλο "φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης" πρέπει όχι μόνο να επιτρέπει, όχι μόνο να μην επικρίνει, αλλά και να ενισχύει οποιοδήποτε θέμα

Θέματα που φαινομενικά είναι παράταιρα, όπως πχ "π ενασχόληση με τον κήπο μου" ή "η αγάπη για το γατάκι μου" ή "μου κάηκε το φαγητό" ή "ένα καρφί στον τοίχο" κλπ κλπ κλπ

Αλλιώς τι είδους "ψυχολογογική υποστήριξη" παρέχεται στα μέλη από τα μέλη, όταν κατά το δοκούν, στηλιτεύονται θέματα που άπτονται της επικοινωνίας, της αλληλεπίδρασης, της παρέας, της συντροφιάς;

Δλδ της εν γενει ανθρώπινης συμπεριφοράς!

Tι υποκρισία!!!

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ή ΑΓΝΟΕΙΤΕ αρκετοί από εδώ, που έχετε επισκεφτεί ψυχολόγο, πως ο σύμβουλος

Α. Δεν ασκεί ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ
    Β. Δείχνει ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
    Γ. Είναι ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΣ
    Δ. Προσπαθεί να ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ

Βέβαια θα ήταν ανόητο, να περιμένει κανείς από τα μέλη, να φερθούν όπως ο ειδικός ψυχοθεραπευτής ή ο επαγγελματίας ψυχικής υγείας, πλην όμως, θα ήταν λογικό να αναμένει έστω και στοιχειωδώς, ένα ανθρώπινο πρόσωπο συμπάθειας, αν όχι μια ευγενική προσπάθεια θετικής ενίσχυσης.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν υπάρχει σε ικανοποιητικό ποσοστό, από την κρίση μου ως εξωτερικός παρατηρητής, αλλά και από τις γνώσεις μου / σπουδές μου στην ανθρώπινη συμπεριφορά.

Υπάρχει αρκετό "κατιναριό", εκτεταμένη διάθεση για flaming, ασυνεννοησία σε υπέρμετρο βαθμό και τελικά μια ακόμα ζοφερή αναπαράσταση της μιζέριας που υπάρχει στην κοινωνία μας.

Aκόμα μια ευκαιρία για ΣΟΒΑΡΗ και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ συζήτηση. Για να δούμε...
    Επειδη εκανες ποστ αυτο που ειπα κ επειδη εγινα κ εγω η αιτια? αφορμη? ν ανοιξεις αυτο το θεμα κ γι αυτο απανταω... Ειπα την αποψη μου κ τιποτε παραπανω..δικαιωμα μου νομιζω... Δεν μπλεκομαι σε συζητησεις επι συζητησεων ..μπηκα εδω για να βγαλω αυτα που με τρωνε μεσα μου κ μονο....Αντε κ να πω κ καμια κουβεντα σε καποιο θεμα που ισως εχω κ εγω ιδια 'η παρομοια εμπειρια...Αυτα._
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Δεν χρειαζεται να προπσθησεις ποτε να με ξαναπρολαβειςΔεν μου περασε απ το μυαλο καν κατι τετοιο.Η αληθεια ειναι οτι εξεταζω τα διαφορα θεμτα μονον ως προς το τι μπορουν να μου προσφερουν.

"με αυτή τη λογική αγαπητέ Κοκοα, τα μέλη ενός δημόσιου, ενεργού φόρουμ θα έπρεπε να πάνε ολοταχώς και ως κοπάδι για λοβοτομή."

Πως στο καλο σε οδηγησε σε αυτο το συμπερασμα η λογικη που απορρεει απο αυτο που παρεθεσα;!

"εννοείται πως ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος είναι του ιδιοκτήτη αυτού του χώρου, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει δείγματα θέλησης να αυτοφιμωνόμαστε μπροστά σε ότι θεωρούμε κακώς κείμενο."

Ακριβως!Αν συμπληρωσω διπλα και το "ή καλως κειμενο(κατα την υποκειμενικη κριση του καθενος μας)" θα πω Ακριβεστατα!
    οπότε συμφωνούμε.........(αν κατάλαβα καλά, δηλαδή).

Quote Originally Posted by ALIA View Post
    λολλλλλλ...Με κάτι παραπάνω, (ευρώ εννοώ)...στα λέω εγώ ολα.

(βασικά το χουμε και αυτό εδώ μέσα: όσα μέλη συμφωνούν μεταξύ τους και διαφωνούν με κάποιον, είναι κλίκα που κάνει επίθεση :ρ)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    λολλλλλλ...Με κάτι παραπάνω, (ευρώ εννοώ)...στα λέω εγώ ολα.

(βασικά το χουμε και αυτό εδώ μέσα: όσα μέλη συμφωνούν μεταξύ τους και διαφωνούν με κάποιον, είναι κλίκα που κάνει επίθεση :ρ)

Μπραβο θεοφ...μια χαρα εριξες σταχτη

Ωπ εγραψα στο δημοσιο φορουμ αντι σε προσωπικο μηνυμα λαθος:P

Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Μπραβο θεοφ...μια χαρα εριξες σταχτη

Ωπ εγραψα στο δημοσιο φορουμ αντι σε προσωπικο μηνυμα λαθος:P
    λολλλλλλλλλλλλλ

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    μπηκα εδω για να βγαλω αυτα που με τρωνε μεσα μου κ μονο....Αντε κ να πω κ καμια κουβεντα σε καποιο θεμα που ισως εχω κ εγω ιδια 'η παρομοια εμπειρια...Αυτα._
    Νομιζω οτι μολις κατεγραψες την "φιλοσοφια" της εν λογω κοινοτητας για την οποια μιλαμε τοση ωρα!!!

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast