Το σύνδρομο του γραμματοσήμου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 13 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 189
    Senior Member
    Εγώ Seduction πιστεύω ακράδαντα ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στις συγκεκριμένες περιπτώσεις. Τόσο που απαιτείται ψυχίατρος.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Ξέρετε τι με ενοχλεί περισσότερο? Η κατάργηση του χιούμορ και της χαράς από σκιές σαν εσάς.

Senior Member
    Ι said again: Look in the mirror...

Senior Member
    Καλέ ποιος μαζοχισμός??? Δεν παίζει να τη βρίσκει η άλλη ή ο άλλος με το να ταπεινόνεται στη καθημερινότητα της (άλλο το κρεβάτι). Αλλιώς δεν θα ήταν και δυστηχισμένη -ος με αυτό!
    Η πλειοψηφία αυτών των καθικιών .. δεν επιλέγουν δυναμικές γυναίκες με αυτοπεποίθηση και γενικότερα γυναίκες που πατάνε στα πόδια τους ανεξάρτητες συναισθηματικά. Θα επιλέξουν ευαίσθητα άτομα τα οποία θα τα πείσουν κιόλας ότι δεν μπορούν να κάνουν χωρίς το καθίκι ! :Ρ

Όταν το συναντάμε σε ώριμες γυναίκες προφανώς είναι στη φάση "πότε θα σταυρώσω άντρα ξανά?? ας κάτσω εδώ να δω χαρά στα σκέλια μου κι ας με πληγώνει"

αν και δεν πιστεύω με την καμία ότι μια μορφομένη ψαγμένη ώριμη γυναίκα με ένα Α πρόσωπο στην κοινωνία θα κάτσει με ένα χλεμίτζουρα σαδιστή να την ταλαιπωρεί αν το κάνει .... έχει θέμα...!
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    carrot οραία ατάκα
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you

Senior Member
    Υπάρχουν ακόμα και και περιπτώσεις επιφανών και γνωστών στα μέσα ανθρώπων που δεν ξέρεις τι ανωμαλία μπορεί να κρύβουν μέσα τους (Ο Κωσταντόπουλος για παράδειγμα, πρώην πρόεδρος του συνασπισμού) κακοποιούσε επανειλλημένως την γυναίκα του. Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι ένας άνθρωπος άξιος κατά τ' άλλα του σεβασμού θα μπορούσε να κάνει τέτοια πράγματα; Δυστυχώς οι περισσότεροι ανώμαλοι και ψυχικά διεστραμμένοι, ξέρουν να κρύβονται καλά.

Banned
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Εγώ Seduction πιστεύω ακράδαντα ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στις συγκεκριμένες περιπτώσεις. Τόσο που απαιτείται ψυχίατρος.
    Τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό; Στο τελευταίο post μου αναφέρομαι σε περιπτώσεις που και τα δύο μέρη της σχέσης (ενήλικα και με νόηση) συναινούν σε πλαίσιο ερωτικού S/M ή D/s ή both. Γιατί η διαφορετικότητα στην έκφραση της σεξουαλικότητας ή ο εναλλακτικός ερωτισμός να χρειάζονται ψυχίατρο;

Σκέψου ότι ελάχιστα χρόνια πριν, θεωρούσαν ως ψυχική ασθένεια την ομοφυλοφυλία.

Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    Καλέ ποιος μαζοχισμός??? Δεν παίζει να τη βρίσκει η άλλη ή ο άλλος με το να ταπεινόνεται στη καθημερινότητα της (άλλο το κρεβάτι). Αλλιώς δεν θα ήταν και δυστηχισμένη -ος με αυτό!
    Και όμως. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι (μετά λόγου γνώσεως, επαναλαμβάνω ΠΟΛΛΛΛΛΟΙ) που καλύπτονται από ασύμμετρη ερωτική σχέση εκτός "κρεβατιού". Τους θεωρείς άρρωστους

Και κάτι ακόμα. Ο ερωτισμός και η σεξουαλικότητα δεν εκδηλώνεται μόνο στο "κρεβάτι", αλλά σε κάθε στιγμή της ημέρας, ακόμα και με μια ματιά. Γιατί τέτοιος στείρος διαχωρισμός;

Φυσικά υπάρχουν αυτοί/ες που το επιθυμούν βασικά/κυρίως, ακόμα και μόνο, στο "κρεβάτι", αλλά υπάρχουν και πολλοί που το επιθυμούν 24/7.

Η πλειοψηφία αυτών των καθικιών .. δεν επιλέγουν δυναμικές γυναίκες με αυτοπεποίθηση και γενικότερα γυναίκες που πατάνε στα πόδια τους ανεξάρτητες συναισθηματικά. Θα επιλέξουν ευαίσθητα άτομα τα οποία θα τα πείσουν κιόλας ότι δεν μπορούν να κάνουν χωρίς το καθίκι ! :Ρ
    Δεν αναφέρομαι σε αδύναμες γυναίκες με έλλειψη αυτοπεποίθησης που μπλέκουν με καθίκια, αλλά σε καθαρά συναινετική πράξη που καθοδηγείται από σύνεση.

Επιπλέον το πόσο δυναμική είναι μια γυναίκα στην επαγγελματική - κοινωνική κλπ ζωή της, δεν αποτελεί κριτήριο για το πως θα είναι στην ερωτική της.

Όταν το συναντάμε σε ώριμες γυναίκες προφανώς είναι στη φάση "πότε θα σταυρώσω άντρα ξανά?? ας κάτσω εδώ να δω χαρά στα σκέλια μου κι ας με πληγώνει"
    Εχει βάση αυτό που αναφέρεις, αλλά μην γίνεσαι ισοπεδωτική και μην τσουβαλιάζεις. Δεν είναι όλες οι πεορπτώσεις ίδιες.

αν και δεν πιστεύω με την καμία ότι μια μορφομένη ψαγμένη ώριμη γυναίκα με ένα Α πρόσωπο στην κοινωνία θα κάτσει με ένα χλεμίτζουρα σαδιστή να την ταλαιπωρεί αν το κάνει .... έχει θέμα...!
    Με ένα χλιμίτζουρα σίγουρα όχι ο τύπος της γυναίκας που αναφέρεις, με έναν συνηδητοποιημένο, σοβαρό, μορφωμένο, ψαγμένο, ώριμο και με Α προσωπο στην κοινωνία, σαδιστή ή Κυρίαρχο θα το κάνει αν αυτό την ευχαριστεί.

Πιστεύεις πως και στην περίπτωση, όπως την παρουσιάζω, έχει θέμα;

Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Υπάρχουν ακόμα και και περιπτώσεις επιφανών και γνωστών στα μέσα ανθρώπων που δεν ξέρεις τι ανωμαλία μπορεί να κρύβουν μέσα τους (Ο Κωσταντόπουλος για παράδειγμα, πρώην πρόεδρος του συνασπισμού) κακοποιούσε επανειλλημένως την γυναίκα του. Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι ένας άνθρωπος άξιος κατά τ' άλλα του σεβασμού θα μπορούσε να κάνει τέτοια πράγματα; Δυστυχώς οι περισσότεροι ανώμαλοι και ψυχικά διεστραμμένοι, ξέρουν να κρύβονται καλά.
    Δεν την γνωρίζω την περίπτωση. Από τι είναι βέβαιο πως η κακοποίηση δεν ήταν συναινετική;

Εχεις δει την ταινία SM-rechter; Ανεξάρτητα από την περίπτωση που αναφέρεις, υπάρχει καταδίκη (για την ερωτική SM ζωή τους) ενώ υπάρχει πλήρης συναίνεση! Το ζευγάρι -ο άνδρας Δικαστής- παραμένει μαζί έως σήμερα βιώνοντας βαθιά αγάπη

Senior Member
    Παιδια,μην μπαινετε στη χειραγωγημενη "λογικη" που θελει να σας επιβαλλει υπογειως ο Seduction! Το εν λογω θεμα το ειχα "συζητησει" στο παρελθον με το συγκεκριμενο μελος κι αρχισε να μου λεει οτι δεν ειμαι ειδικη (χωρις να το ξερει) ενω του ειχα μιλησει για μια ερευνα που ειχα κανει στο παρελθον για το συγκεκριμενο θεμα(δηλαδη χρηση της βιας κατα τη διαρκεια της ερωτικης πραξης που σιγουρα ειναι κατι το παθολογικο)! Δειτε και μονοι σας:http://www.e-psychology.gr/forum/sho...005#post262005 Προφανως,ΜΟΝΟ το συγκεκριμενο μελος ειναι ο ΕΙΔΙΚΟΣ για ΟΛΑ κι ακομα κι επιχειρηματα να του παραθεσεις για μια αντιθετη απο τη δικη του αποψη,θα στα βγαλει σκαρτα και θ'αρχισει να σου λεει οτι δεν εχεις γνωση πανω στο θεμα!!! Μην χανετε,λοιπον, το χρονο σας μαζι του,οπως ειχα σπαταλησει κι εγω τοτε τον δικο μου χρονο!!!
    Last edited by ALIA; 14-08-2011 at 12:03.
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Αυτή τη στιγμή βλέπω τα μυαλά μου να τρέχουν για καφέ!
    Seduction μιλάς για την εξέρεση στον κανόνα? αν αυτός ο πολιτικός έκανε τη γυναίκα του σκουπίδι και συμφωνούσε με αυτό η κυρία γιατί βγήκαν τ απλυτα τους στη φόρα?
    Ανάφερα τη λέξη άρρωστος?
    Επίσης δεν ήξερα ότι όλο το 24ωρο μας είναι σεξουαλικό διαφωνώ δεν είναι έτσι...
    Εμμ... ποιός συνηδητοποιημένος, σοβαρός, μορφωμένος, ψαγμένος, ώριμος και με Α προσωπο στην κοινωνία, σαδιστής ή Κυρίαρχος (με κάπα κεφαλαίο?! χιχιχι!) θα κάνει την ζωή της κυρίας (της δυναμικής που έχει κάνει ένα σωρό πράγματα ζωή της ) ΔΥΣΚΟΛΗ και πώς είναι δυνατόν εκείνη να τη βρίσκει κιόλας με αυτό και να συμφωνεί?

παιδιά είναι γεγονός... έχω έρθει από άλλο πλανήτη.. αυτά δεν τα έχω δει ποτέ μου και δεν τα έχω διαβάσει πουθενά...είναι τόσοι πολλοί βρε Seduction???

άκυρο αλλά θα το πω ένας χαζός δεν μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο του και να επικοινωνήσει με τον έξυπνο , ο έξυπνος όμως αν θέλει να επικοινωνήσει με το χαζό μπορεί να κατέβει καμιά σκάλα \καλάμι και να κάνει μια σωστή κουβέντα με τον έρημο το χαζό...

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    άκυρο αλλά θα το πω ένας χαζός δεν μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο του και να επικοινωνήσει με τον έξυπνο , ο έξυπνος όμως αν θέλει να επικοινωνήσει με το χαζό μπορεί να κατέβει καμιά σκάλα \καλάμι και να κάνει μια σωστή κουβέντα με τον έρημο το χαζό...
    Ακυρο?? Δε νομιζω!!! lol
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Εγώ έχω μια άλλη απορία Seduction και είσαι ο πιο ειδικός να μου τη λύσεις.
    Πώς νιώθει και σκέφτεται ένας άνθρωπος που τον φτύνουν και αυτός λέει ότι βρέχει?
    Και δεν είμαι εκτός θέματος ε? Για φτύσιμο μιλάω κι εγώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Πώς νιώθει και σκέφτεται ένας άνθρωπος που τον φτύνουν και αυτός λέει ότι βρέχει?
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!
    να 'σαι καλά!
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member

Ανωτεροτητα....οχι σκεπτικισμο απλη ανωτεροτητα....λολ
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Ανωτεροτητα....οχι σκεπτικισμο απλη ανωτεροτητα....λολ
    Αυτό φοβάμαι κι εγώ...

Senior Member
    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαααα Καλα...δεν παιζεσαι σου λεεεω!!!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααα

Page 2 of 13 FirstFirst 123412 ... LastLast