Yπάρχουν άσχετα θέματα; (!) - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast
Results 106 to 120 of 141
    Senior Member
    σωστος ο αλβερτος!
    να τον κανουμε επιτιμο μελος (διακτινισμος απ το υπερπεραν), να δουν μερικοι που μας διατυμπανιζουν οτι ειναι παραμορφωμενοι, πως ειναι οι πραγματικοι μορφωμενοι...

Senior Member
    In this old house where every door is open
    O Al σε ευχαριστει για την προταση, και λεει οτι θα συμμετασχει οπου μπορει μεσω εμου, του διασημου μεντιουμ ΛιΛι - Ουμ!

Senior Member
    " Αυτό που δυστυχώς είναι η μεγαλύτερη αδικία σε ένα φόρουμ, είναι η επιβολή ισότητας μεταξύ ανίσων "

μίλησε η αποπλάνηση....

κ μετα μου λετε να διαβασω τετοια θέματα!

κατακουτελα βαραει!
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    " Αυτό που δυστυχώς είναι η μεγαλύτερη αδικία σε ένα φόρουμ, είναι η επιβολή ισότητας μεταξύ ανίσων "

μίλησε η αποπλάνηση....

κ μετα μου λετε να διαβασω τετοια θέματα!

κατακουτελα βαραει!
    Κι όμως, παλεύει να επιβάλλει την ανισότητά του!

Senior Member
    Εγω εχω μια απορια.

Αφου ολα τα θεματα απτονται της ψυχολογιας , γιατι διαλεξες το συγκεκριμενο φορουμ για να αναλυσεις τις αποψεις σου?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Κι όμως, παλεύει να επιβάλλει την ανισότητά του!

γραφικος για μενα.

Banned
    Quote Originally Posted by Sofia View Post
    Μα φυσικα κ υπάρχουν ειδικοι σε καθε επαγγελμα και αναλογως με το τι ζητας θα απευθυνθεις σ αυτον. Καθε ειδικος ομως δεν ειναι αυθεντια επι παντος επιστητου και δεν τον κανει ουτε Θεο ουτε αλαθητο.Αλοιμονο....
    Φυσικά και δεν είναι ο κάθε ειδικός αυθεντία επί παντός επιστητού! Αλίμονο. Αν ο άνθρωπος ήταν θεός, θα ήταν τραγικά βαρετό.

Πολλοι ανθρωποι υψηλης ευφιας ή απλα ιδιαιτεροι (για πολλους λογους) δεν εχουν την αποδοχη των πολλων. Παντα συνεβαινε κ παντα θα συμβαινει.
    ΑΚΡΙΒΩΣ.

Νομιζω ενας ανθρωπος με τετοια χαρακτηριστικα μπορει να ξερει κ να αναγνωριζει πώς "ουκ εν το πολλω το ευ".
    "αλλά εν το ευ το πολύ". Καταλαβαίνεις;

Τα εργα κ οι πραξεις του καθενος μας δινουν ενα στιγμα του τί ειμαστε. Αλλα δεν ειμαστε σιγουρα μονο το κατορθωματα μας, τα πτυχια μας, τα χρηματα μας, η επαγγελματικη μας κατασταση. Ειμαστε πολλα ακομα. Και για μενα, αλοιμονο αν δικαιουνται να μιλουν κ να εχουν λογο μονο οσοι πετυχαν συγκεκριμενα πραγματα στη ζωη τους.
    Δεν δίνουν ένα απλό στίγμα, αλλά κάτι περισσότερο και βαρύτερο. Συμφωνώ ότι είμαστε πολλά ακόμα, αλλά μην ξεχνάς πως "Είς εμοί μύριοι, εάν άριστος εί".

Και ναι, όλοι έχουν το δικαίωμα να μιλούν, αλλά ξεχνούν πως το δικαίωμα να λεν την γνώμη τους, δεν συνεπάγεται αυτόματα το δικαίωμα να τους παίρνουν στα σοβαρά (Πχ, post 101 - 108 - 111)

Κ ακομα πιο θλιβερο αν θελω να επιβληθω ως ανθρωπος μεσω της μορφωσης μου ή της επαγγελματικης μου σταδιοδρομιας. Αυτα με συνθετουν, δεν με κανουν ομως αυτη που ειμαι.
    Ποιός αναφέρθηκε σε επιβολή; (!)

Δεν νομιζω να ηταν ο στοχος του αυτος. Κ δεν νομιζω να χρειαζονταν να καταλαβει ο κηπουρος το νομο της βαρυτητας. Αλλα το να πιουν ενα κρασι κ να συζητησουν για τον καιρο τι το μεμπτο εχει κ γιατι να να πρεπει να μπορουμε να μιλησουμε με ολους για ολα?Δεν ειναι παραλογο να περιμενεις να αλληλεπιδρας με καποιον στα παντα?
    Kανένα μεμπτό δεν έχει. Οπως έγραψες, αν δεν υπάρχει κοινή βάση ή (συμπληρώνω) αν η εμπάθεια του ενός δεν τον αφήνει να εστιάσει στο κείμενο αλλά κοιτάζει μόνο ποιός το γράφει και ανάλογα τοποθετείται, δεν υπάρχει αλληλεπίδραση, ούτε και λόγος ύπαρξης της, υφίσταται.

Δεν ειμαι η ALIA για να σου απαντησω.
    Είναι βέβαιο πως δεν είσαι η ALIA! Πρόσεξε, δεν το προσωποποιώ, δεν την γνωρίζω την κοπελιά όπως δεν γνωρίζω κι εσένα, απλά την νοοτροπία της αναδεικνύω με την αναφορά μου σε αυτή. Τα φόρουμς είναι γεμάτα με άτομα παρόμοιας στάσης.

Ομως ειναι πιθανο να εκνευριζονται καποιοι σαν την Αlaia οταν διαπιστωσουν οτι μπορει να βαζεις τους ανθρωπους σε καστες κ να μιλας με τροπο που δειχνει να αντιπροσωπευεις καποια ελιτ, των μορφωμενων κ αρα ανωτερων καλλιεργημενων ανθρωπων με υψηλοτερο δεικτη νοημοσυνης
    .

Είναι πιθανόν ομοίως, κάποιοι να ενοχλούνται από την διαφορετικότητα και από την μη θέληση κάποιου μέλους, να μπει σε μαντρί ή να ασπαστεί συγκεκριμένη στάση μια δήθεν εικόνας που ορισμένοι θεωρούν πως πρέπει να έχει το φόρουμ, λες και είναι τσιφλίκι τους.

Επαναλαμβάνω, ο όμορφος τρόπος επικοινωνίας μας, δείχνει αρκετά.

Ναι, ειναι η αυτοκινηση. Μονο που θα ταν τουλαχιστον αστειο να πας στην λαικη ή στο γυμναστηριο σου με μια φεραρι. Κ εξισου αστειο να συγκρινεις τον ακαδημαικο δασκαλο με εναν μαθητη δημοτικου. Απλα δεν εχει νοημα. Κ δεν χρησιμευει πουθενα.
    Α. Εκαστος στο είδος του
    Β. Μην μένεις τόσο στα παραδείγματα, όσο στην ουσία τους

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Aφιερωμενα στον Σενταξιον, μμιας και αναφερε τον Αινσταιν και μιας και συνηθιζει να απανταει με quotes.
    Να σου αφιερώσω και εγώ κάποια, αφού σου αρέσει ο Αινστάιν.

"Great spirits have often encountered violent opposition from weak minds."

"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."

"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter cannot understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence."

A. Einstein

Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Εγω εχω μια απορια.

Αφου ολα τα θεματα απτονται της ψυχολογιας , γιατι διαλεξες το συγκεκριμενο φορουμ για να αναλυσεις τις αποψεις σου?
    Δεν το διάλεξα. Εγραψα πως βρέθηκα τυχαία εδώ. Ανέφερα και τους λόγους που παραμένω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Seduction View Post
    Να σου αφιερώσω και εγώ κάποια, αφού σου αρέσει ο Αινστάιν.

"Great spirits have often encountered violent opposition from weak minds."

"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."

"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter cannot understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence."
    A. Einstein
    "Δεν υπάρχει τίποτα πιο γελοίο και θλιβερό από τον άνθρωπο που έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και το διαλαλεί. Ειδικά όταν μόνος του έχει φτάσει σε αυτό το συμπέρασμα".
    Δικό μου.

Senior Member
    "Δεν υπάρχει τίποτα πιο γελοίο και θλιβερό από τον άνθρωπο που έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και το διαλαλεί. Ειδικά όταν μόνος του έχει φτάσει σε αυτό το συμπέρασμα".
    Δικό μου.
    Χαχαχαχαχαχαχαααα Εισαι ΘΕΑ!!!!!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    Μα εχουν μπει τετοια θεματα στο παρελθον: πώς να φτιαξουμε παγωτο- για παρφε δεν θυμαμαι-τι ρουχο να φορεσω, τι νυφικο να παρω, πώς να πλασω κουλουρακια με τα δυο χερακια ....Φωτο καποιων μελων, ερωτησεις οτι να ναι, οπως το τι νουμερο παππουτσι φορας κ παει λεγοντας κ οτι του κατεβει του καθενος. Νομιζω οτι το προβλημα στον καθενας μας μπορει να εγκειται στο γεγονος οχι στο ασχετο θεμα σαν περιεχομενο, αλλα στο ποιος βαζει το συγκεκριμενο ασχετο θεμα στον χωρο αυτο. Το ιδιο θα συνεβαινε κ ...εκει εξω. Πολλες φορες λιγη σημασια εχει το περιεχομενο των λογων καποιου...κ μαλλον αυτο κρινεται κατα βαση απο ποιον προερχεται.
    Μα βέβαια και έχουν ανοιχτεί…δεν αντιλέγω. Το μόνο που σχολίασα είναι ότι ναι, σίγουρα είναι ‘άσχετα’ με τις θεματικές ενότητες που έχουν προβλεφθεί, την όλη φιλοσοφία και τους στόχους στο παρόν φόρουμ.

Από εκεί και πέρα, ως προς το άλλο που θίγεις, ναι συμφωνώ ότι μπορεί να επηρεάσει πολύ το ποιος έχει γράψει ένα μήνυμα, αλλά νομίζω ότι παρόλα αυτά μετρά πολύ το περιεχόμενο και πολύ περισσότερο ο τρόπος / ύφος του γράφοντα.

Banned
    Σέβομαι την προτροπή-παράκληση της διαχείρισης, αλλά πρέπει να μην λησμονούμε 3 σημεία

1. Την σαφή αναφορά πως δεν πρόκειται για αυστηρό κανόνα
    2. Την διεθνή εμπειρία για την χρήση εξειδικευμένων forums
    3. Την διαφορά αντικειμενικής και υποκειμενικής κρίσης για το τι είναι σχετικό
    Seduction, δεν αναλύω όλα όσα μου απάντησες, γιατί έχουν γραφτεί πολλά μετά από αυτό το μήνυμα σχετικά με το τι είναι υποχρεωτικό, απαραίτητο, χρήσιμο, ποιος το κρίνει κλπ.
    Συνοπτικά λοιπόν, ως προς το 'υποκειμενικό', ναι το ποσοστό ανοχής του καθενός μπορεί να διαφέρει, αλλά εδώ δεν μπορούμε καν να συμφωνήσουμε τι είναι τελικά 'σχετικό' και ποιος τελικά έχει δικαίωμα όχι μόνο να αποφασίζει, αλλά και να εκφέρει άποψη...

Ως προς το τι συμβαίνει στα περισσότερα φόρουμς ανά τον κόσμο, οκ σεβαστό, αλλά προφανώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ενότητα αμιγώς ‘offtopic’ ή ‘fun section’ ή κάτι τέτοιο εδώ. Οπότε το μόνο που μου φαίνεται εμένα ‘τραγικά απλό’, είναι να κάνεις μια πρόταση στους διαχειριστές να συμπεριληφθεί, ή και μια πραγματική συζήτηση με τα μέλη αν τους ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.

Και τέλος, το να λέγεται από τη διαχείριση 'μην κουβεντιάζετε περί ανέμων και υδάτων' με τη μορφή προτροπής-παράκλησης, το βρίσκω καταρχήν λογικό, αφού πρόκειται για φόρουμ και μάλιστα ψυχολογίας, αλλά και λόγω της φύσης του όλου θέματος. Αυτό όμως σημαίνει κάτι? Αν κάποιος σου πει ‘παρακαλώ, προσπάθησε να μην αφήσεις σκουπίδια στην παραλία’ κι εσύ αφήσεις?

Senior Member
    "Είναι πιθανόν ομοίως, κάποιοι να ενοχλούνται από την διαφορετικότητα και από την μη θέληση κάποιου μέλους, να μπει σε μαντρί ή να ασπαστεί συγκεκριμένη στάση μια δήθεν εικόνας που ορισμένοι θεωρούν πως πρέπει να έχει το φόρουμ, λες και είναι τσιφλίκι τους.

Επαναλαμβάνω, ο όμορφος τρόπος επικοινωνίας μας, δείχνει αρκετά."

Το να προσαρμοστείς με το πνεύμα του φόρουμ εφόσον όπως τα περιγράφεις πατάς στα πόδια σου ξέρεις τι λες τι θες και ποιος είσαι δεν σου αλλάζει ταυτότητα επίσης θα βοηθήσει στην "όμορφη επικοινωνία" όταν έκανες την εγγραφή σου εδώ σου εξηγούσαν κάποια κείμενα τι παίζει εδώ... δεν ξέρω από φόρουμ αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετά το καθένα με το δικό του στιλ και όλα αυτά... (κι εγώ ακόμα στην προσπάθεια είμαι)
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Banned
    Δικό μου.
    "Δεν βλέπω ως κακία αυτό που εξηγείται πλήρως από τη βλακεία"

S. Robinson

Senior Member
    "Δεν βλέπω ως κακία αυτό που εξηγείται πλήρως από τη βλακεία"

S. Robinson
    Συνήθως μιλάω με δικά μου λόγια. Δοκίμασε κι εσύ, ίσως τα καταφέρεις κάποια στιγμή να πεις κάτι έξυπνο από μόνος σου.

Senior Member
    Συνήθως μιλάω με δικά μου λόγια. Δοκίμασε κι εσύ, ίσως τα καταφέρεις κάποια στιγμή να πεις κάτι έξυπνο από μόνος σου.
    χιχιχιχιχιχιχι!!!

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast