Yπάρχουν άσχετα θέματα; (!) - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast
Results 121 to 135 of 141
    Banned
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    Ως προς το τι συμβαίνει στα περισσότερα φόρουμς ανά τον κόσμο, οκ σεβαστό, αλλά προφανώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ενότητα αμιγώς ‘offtopic’ ή ‘fun section’ ή κάτι τέτοιο εδώ. Οπότε το μόνο που μου φαίνεται εμένα ‘τραγικά απλό’, είναι να κάνεις μια πρόταση στους διαχειριστές να συμπεριληφθεί, ή και μια πραγματική συζήτηση με τα μέλη αν τους ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.
    Υπάρχει ενότητα με τον τίτλο ΓΕΝΙΚΑ. Αν o admin, δεν επιθυμεί ένα θέμα ή το θεωρεί για τους δικούς του λόγους πως δεν πρέπει να είναι στο φόρουμ, έχει και την δύναμη και το δικαίωμα να το διαγράψει.

Τα μέλη σε ένα φόρουμ, ΔΕΝ αποφασίζουν για τις ενότητες (!) Aπλά το κάθε μέλος ανοίγει τα δικά του threads και η μεν διαχείριση τα επιτρέπει ή τα αφαιρεί τα δε μέλη τα υποστηρίζουν με την συμμετοχή τους ή όχι. ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ!

Μην ξεχνάς, πως το να γίνει δημοφιλές ένα thread σε φόρουμ, μετά από καιρό -ακόμα και μετά από χρόνια- από τα νέα μέλη, δεν είναι ένα ασυνήθιστο γεγονός.

Quote Originally Posted by marina38 View Post
    Και τέλος, το να λέγεται από τη διαχείριση 'μην κουβεντιάζετε περί ανέμων και υδάτων' με τη μορφή προτροπής-παράκλησης, το βρίσκω καταρχήν λογικό, αφού πρόκειται για φόρουμ και μάλιστα ψυχολογίας, αλλά και λόγω της φύσης του όλου θέματος. Αυτό όμως σημαίνει κάτι? Αν κάποιος σου πει ‘παρακαλώ, προσπάθησε να μην αφήσεις σκουπίδια στην παραλία’ κι εσύ αφήσεις?
    Ανάλογα πως το ερμηνεύει ο καθένας. Συνήθως στα φόρουμς, αυτή η παράκληση αφορά threads ανούσια πχ "πόσο κάνουν 1+1" ή επαναλαμβανόμενα ή που έχουν συζητηθεί στο παρελθόν, γι αυτό προτρέπουν τα μέλη πριν ανοίξουν ένα νέο θέμα, να ψάχνουν πρώτα την μηχανή αναζήτησης.

Αλλά εδώ υπάρχουν μέλη που ενώ έχουν παρουσία μηνών στο φόρουμ, αγνοούν την ύπαρξη της αναζήτησης θεμάτων (!) και γράφουν απόψεις πως τα πολλά θέματα μπερδεύουν τα μέλη (!)

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Συνήθως μιλάω με δικά μου λόγια. Δοκίμασε κι εσύ, ίσως τα καταφέρεις κάποια στιγμή να πεις κάτι έξυπνο από μόνος σου.
    "Πωπω, σκόνη που σήκωσα!", είπε η μύγα που καθόταν στο πίσω μέρος του άρματος...

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by Seduction View Post
    "Πωπω, σκόνη που σήκωσα!", είπε η μύγα που καθόταν στο πίσω μέρος του άρματος...
    Κατι δικο σου σου ειπε, οχι αλλουνου παλι.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    O Αlbert μου ειπε να σου πω οτι εχει πει και αλλα, και μεμονωμενα τα λογια του μπορουν να περασουν λαθος νοημα. Για αυτο με εβαλε να τα συμπληρωσω.

"Great spirits have often encountered violent opposition from weak minds."

A true genius admits that he knows nothing.

"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."

Before God we are all equally wise - and equally foolish.

"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter cannot understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence."

No amount of experimentation can ever prove me right; a single experiment can prove me wrong.

A. Einstein

Μπορει να σου αρεσουν καποια λογια αλλων, αλλα το θεμα ειναι να τα καταλαβαινεις και να εχεις συναισθηση του εαν και ποσο αντιστοιχουν στη δικη σου πραγματικοτητα και προσωπικοτητα, και του οτι καποιες αδυναμιες σου μπορει να σε εμποδιζουν απο μια τετοια κατανοηση.

Δικο μου.

Senior Member
    Γιατί, ποιος σήκωσε σκόνη?
    Μήπως εννοείς την ομίχλη που βρίσκεται γύρω σου και σ' εμποδίζει να δεις ότι κοντεύεις να γίνεις ο περίγελος του φόρουμ?

Senior Member
    Μήπως εννοείς την ομίχλη που βρίσκεται γύρω σου και σ' εμποδίζει να δεις ότι κοντεύεις να γίνεις ο περίγελος του φόρουμ?
    εκτιμω το "κοντευεις".
    πολυ γενναιοδωρη προσσεγγιση μαριαν

Banned
    Σ' ευχαριστώ για την ευγενική σου προαίρεση να με προστατεύσεις. Δεν την θέλω. Μπορείς να πας να κάνεις την μαμά ή την "έξυπνη" σε άλλους.

Εδώ αν δεν το έχεις καταλάβει, συζητάμε.

Banned
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    O Αlbert μου ειπε...
    Σε αφήνω λοιπόν στην συζήτηση σου με τον Albert. Πείτε τα.

Senior Member
    "Great spirits have often encountered violent opposition from weak minds."

"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."

"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter cannot understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence."

A. Einstein

.
    με αφορμη αυτα τα αποφθεγματα, θυμηθηκα οτι οταν ημουν μικρη ειχε διαδοθει εντονως οτι ο αινσταιν ηταν σκραπας μαθητης (πραγμα που εχει διαψευσθει απο βιογραφους του).
    καθε σκραπας μαθητης τοτε, επαιρνε κουραγιο εξ αυτης της διαδοσης θεωρωντας εαυτον εναν αλλον αινσταιν!!!
    γνωρισα αρκετους τετοιους και γνωριζοντας και την εξελιξη τους ειμαι σε θεση να ξερω οτι κανεις τους δεν εξελιχθηκε σε αινσταιν η εστω κατι εκει γυρω....
    ηταν τελικα απλοι σκραπες που παρεμειναν σκραπες...

ομοιως και οσοι δεχονται κριτικη για την συμπεριφορα η τις αποψεις τους, μπορει ταυτιζομενοι με τον μακαριτη, να εχουν την εντυπωση οτι ασφαλως θα ειναι διανοιες για να τους αμφισβητουν.
    μπορει ομως να ειναι απλοι βλακες
    και να παραμεινουν βλακες...

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    .
    μπορει ομως να ειναι απλοι βλακες
    και να παραμεινουν βλακες...
    Γνωρίζοντας την ανοησία της πλειοψηφίας, με σιγουριά μπορούμε να διαπιστώσουμε πως η ευρέως διαδεδομένη άποψη, μάλλον θα είναι ανόητη, παρά συνετή

Senior Member
    Γνωρίζοντας την ανοησία της πλειοψηφίας, με σιγουριά μπορούμε να διαπιστώσουμε πως η ευρέως διαδεδομένη άποψη, μάλλον θα είναι ανόητη, παρά συνετή
    υπαρχουν και μειοψηφουντες ανοητοι...
    αυτο ακριβως σχολιασα στο ποστ.
    οτι καποιος απλα επειδη ειναι μονος του δεν σημαινει οτι λογω μοναδικοτητας, ειναι και εξυπνος.
    μπορει να ειναι αλλος ενας ανοητος, μονος του...

Senior Member
    οτι καποιος απλα επειδη ειναι μονος του δεν σημαινει οτι λογω μοναδικοτητας, ειναι και εξυπνος.
    Εγώ είμαι ανόητος. Ο πιο ανόητος από όλους. Δεν θέλω να γίνω έξυπνος πως το λένε. Θέλω απλά να έχω παρέα, φίλους, κοπέλα, αγάπη, απλά πράματα δηλάδή, δεν με εδνιαφέρει καμία εξυπνάδα, κανένα βραβείο, αλλά είστε ηλίθιοι και θα σας φάω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrot View Post
    Εγώ είμαι ανόητος. Ο πιο ανόητος από όλους. Δεν θέλω να γίνω έξυπνος πως το λένε. Θέλω απλά να έχω παρέα, φίλους, κοπέλα, αγάπη, απλά πράματα δηλάδή, δεν με εδνιαφέρει καμία εξυπνάδα, κανένα βραβείο, αλλά είστε ηλίθιοι και θα σας φάω.
    σιγα μην βαρυστομαχιασεις...

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrot View Post
    Γιατι να μας φας βρε? Εγω,παντως,μαζι σου ειμαι!!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Να σας φάω χλωμό αφού ξέρετε ότι κατά βάθος είμαι συνάδελφος

...ναι.....
    υπαρχουν και οι ηλιθιοι βεβαια, που ειναι τόσο μοναδικα ηλιθιοι που κανουν εντύπωση..:ρ

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast