Τι σκέφτεστε; - Page 281
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 281 of 1532 FirstFirst ... 1812312712792802812822832913313817811281 ... LastLast
Results 4,201 to 4,215 of 22967
    Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    λολλλλλλλλ!! Ξέρεις πόσες φορές το έχω σκεφτεί?
    Και όχι μόνο αυτό! Νομίζουν πως είναι και ωραίοι!
    Και πες οτι οι σφιχτες ενταξει, να το νομιζουν αυτο, ο πενηνταχρονος καραφλας με κοιλια που χωραει τριδυμα, που μου φορεσε το σλιπακι μαγιω να φαινεται μπροστα το τρικιλο που κρεμεται και ολο να το διορθωνει, και καθεται μπροστα απο την ξαπλωστρα μου ορθιος επιδεικτικα μιση ωρα, νομιζει οτι με φτιαχνει το θεαμα? Ενω απλα θελω σακουλιτσα για τον εμετο??????

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Και πες οτι οι σφιχτες ενταξει, να το νομιζουν αυτο, ο πενηνταχρονος καραφλας με κοιλια που χωραει τριδυμα, που μου φορεσε το σλιπακι μαγιω να φαινεται μπροστα το τρικιλο που κρεμεται και ολο να το διορθωνει, και καθεται μπροστα απο την ξαπλωστρα μου ορθιος επιδεικτικα μιση ωρα, νομιζει οτι με φτιαχνει το θεαμα? Ενω απλα θελω σακουλιτσα για τον εμετο??????
    δεν έχω χειρότερο από σφίχτες!
    και δεν μιλώ για γυμνασμένα σώματα, αλλά τύπους που φουσκώνουν όλο το χειμώνα και σκάνε στην παραλία καμαρωτοί με τις φλέβες να πετάνε να σε κοιτάνε με ύφος "σε έχω" και αν ανοίξουν το στόμα τους η μόνη ολοκληρωμένη πρόταση θα είναι για τα όργανα στο γυμναστήριο...:Ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    δεν έχω χειρότερο από σφίχτες!
    και δεν μιλώ για γυμνασμένα σώματα, αλλά τύπους που φουσκώνουν όλο το χειμώνα και σκάνε στην παραλία καμαρωτοί με τις φλέβες να πετάνε να σε κοιτάνε με ύφος "σε έχω" και αν ανοίξουν το στόμα τους η μόνη ολοκληρωμένη πρόταση θα είναι για τα όργανα στο γυμναστήριο...:Ρ
    καλέ με ξέρεις??

Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    καλέ με ξέρεις??
    εσένα περιέγραφα! που το κατάλαβες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by PETRAN View Post
    Που είναι ο vince/insect/carrot? Από ότι έβλεπα είχε περάσει στο twilight zone τον τελευταίο καιρό. Vince είσαι καλά?
    Την τελευταία φορά κάτι έλεγε πως έψαχνε να αγοράσει πυρηνικούς πυραύλους, μετά σε ένα άλλο θέμα έλεγε πόσο δεν του αρέσει η ανθρωπότητα... χμμ.. ελπίζω να μην τα συνδίασε αυτά τα 2..χμμ..

Banned
    σκεφτομαι το Densha Otoko, η carrie πρεπει να μου το ειχε προτεινει απο δω μεσα, τι ψυχανωμαλια ηταν αυτη για εξαρτημενους junkia τελειως! ο λογος που το ξαναθυμηθηκα εχει να κανει με μια 21χρονη ξανθουλα με ροζ εξτενσιονς, που δεν ηθελε να γαμηθει αλλα να παιξει, αυτοι που την ηθελαν ομως ειχαν ξεχασει τι παει να πει χαρα, γιαυτο το ειχαν ριξει στα ντρογκια και τις μαλακιες. πιστευω πως οσο μεγαλωνουμε τοσο ξεχναμε τι παει να πει χαρα, κυριως με μικρα ασημαντα πραγματα, γιαυτο την αναζητουμε στους αλλους...

Αν μπορουσα να γυρισω πισω τον χρονο θα τα εκανα ΟΛΑ αλλιώς...Αποτυχία ή εξέλιξη????

Senior Member
    Quote Originally Posted by egge View Post
    Αν μπορουσα να γυρισω πισω τον χρονο θα τα εκανα ΟΛΑ αλλιώς...Αποτυχία ή εξέλιξη????
    απολογισμος....
    οκ, τον εκανες.
    τωρα κατσε και σκεψου τι θελεις να κανεις ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!

Oτι ειχαν δεν ειχαν μ εκνευρισαν οι δικοι μου.... κ ειμαι κ τελευταια μερα σε διακοπες..κ οτι καηκα που να παρει κ να σηκωσει!!!!!!!!!!
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Junior Member
    Οτι θελω επιτελους να μιλησω σε καποιον μηπως και βρω καποια ακρη. Εχω σοβαρο προβλημα με την εικονα του εαυτου μου σαν αντρας και κατα ποσον ικανοποιω την γυναικα μου, ασχετα αν αυτη με διαβεβαιωνει συνεχως οτι δεν εχει κανενα προβλημα!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by confused_ View Post
    Οτι θελω επιτελους να μιλησω σε καποιον μηπως και βρω καποια ακρη. Εχω σοβαρο προβλημα με την εικονα του εαυτου μου σαν αντρας και κατα ποσον ικανοποιω την γυναικα μου, ασχετα αν αυτη με διαβεβαιωνει συνεχως οτι δεν εχει κανενα προβλημα!!!
    Γιατι δεν πας σε καποιον ειδικο να σε βοηθησει? Αυτο πηγαζει απο εμας και οτι και να πουν οι γυρω μας δεν μας λεει κατι οταν εχουμε βουτηχτει τοσο βαθια στην αρνητικοτητα..

Senior Member
    καροτ που εισαι?

Senior Member
    Ααααχ σκεφτομαι πως με την αληθεια βρισκεις τον μπελα σου αλλα εγω θα την λεω οσο και αν καποιοι θα αντιδρουν.. ;)

Banned
    σκεφτομαι πως το δασος εκτος απο το βραδυ μπορει να δειξει και το μεσημερι πολυ τρομαχτικο. και πρωτου βγει η καθεμια και σχηματισει την αποψουλα της, καλο θα ηταν να με ρωτησει προσωπικα τι εννοω. οχι πως κατι ετρεξε στα γυφτικα, αλλα μην νομιζουν ορισμενες οτι χανω το χρονο μου ακομα μαζι τους, ενω ημουν τοσο μπροστα που τους τα γραψα την αλλη βδομαδα! οταν αντιμετωπιζεις διπλη ή καλυτερα τριπλη ηλιθιοτητα, δε μπορεις να ασχοληθεις με τη μια μονο, δε μπορεις να ασχοληθεις με καμια γενικοτερα, γιατι δε σου δημιουργουν τπτ απολυτως παρα σιχαμαρα κι αδιαφορια.

Senior Member
    Σκέφτομαι, ή μάλλον τον σκέφτομαι πολύ.. Ελπίζω να πάρει τη σωστή απόφαση, όποια και αν είναι αυτή.. Εύχομαι να μην μας καταπιεί όλο αυτό που ζούμε, επιπλέουμε προς το παρόν, θα αντέξουμε όμως??
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....