Results 16 to 27 of 27
-
25-08-2011, 08:57 #16
Εμένα μου φαίνεται πως η έρευνα αυτή ισχύει και μάλιστα πιστεύω πως δεν είμαστε δεύτεροι αλλά πρώτοι! Για ποιο λόγο σας φαίνεται παράξενο ή αστείο; Είναι δυνατόν οι Έλληνες με τα όσα έχουν περάσει να μασάνε από κρίση; Μπορείτε να το δείτε κι εσείς τριγύρω σας!!! Την γειτόνισσα να τσακώνεται με την από πάνω της για τα νερά από τις γλάστρες, το παιδί να μουτζώνει τον βλάκα οδηγό που πέρασε χωρίς να το αφήσει να περάσει, την μουσική στο φουυυυυυλ!!! Αυτά τα μικρά μπορεί να σας φαίνονται μικρότητες όμως δείχνουν πως ο Έλληνας ζει ρε παιδιά!!! Και χαίρομαι για αυτόόόόόοοοο!!
Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.
- 25-08-2011, 10:03 #17
Μπορει να ειναι και ενα απο τα χαρακτηριστικα των Μεσωγειακων λαων , αφου σχεδων ολες οι χωρες τς περιοχης αυτης εχουν οικονομικα προβληματα η πολεμους ,οπως γινετε απο την απεναντι πλευρα της ευρωπης , την βορεια αφρικη , αλλα ταυτοχρονα σε αντιθεση με τους βορειοευρωπαιους και με αλλους λαους ειμαστε πολυ πιο κοινωνικοι , βγαινουμε εξω βολτες - δεν ειναι αναγκη το "εξω " να ειναι παντα σε καποιο κλαμπ η μαγαζι , εχουμε πιο ευαισθητα ,πιο εντωνα συναισθηματα απο τους βορειους !
Ισως εχει να κανει με το κλιμα , τον ηλιο και με πολυπολιτισμικοτητα της Μεσωγειου , ετσι καπως δικαιολογειται η ερευνα , ,αφου η ευτυχεια δεν ειναι παντα αναλογο με το πολυ χρημα! ισως σε καποιες στιγμες να ειναι αντιστροφος αναλογο!
25-08-2011, 15:21 #18
Καλά τώρα.... άφραγκους στο δρόμο και με το χαμόγελο στα χείλη δεν έχω δει και πολλούς.... εκτός αν κυκλοφορούμε σε διαφορετικά πεζοδρόμια.... δυστυχισμένους εκατομμυριούχους έχω δει ναι.... γιατί είναι αχάριστοι και δεν εκτιμάνε αυτά που τους έδωσε η ζωή... όχι βέβαια ότι το πολύ χρήμα φέρνει πάντοτε και την ευτυχία... αλλά όπως είπε και ο Μανολίτο στη Μαφάλντα.... κάνει μια πολύ καλή απομίμησή της....
25-08-2011, 15:30 #19
Lol Keep! Έχεις καμία υπόψιν σου; Γιατί έτσι όπως το περιέγραψε ήρθε στο μυαλό μου η ψυχολόγος του ANT1 και πρωην σύντροφος του Κανάκη....
Πάντως ναι... μόνο έτσι θα μπορούσε να εξηγηθεί αυτό. Πάντως αν θυμάμαι καλά σε παλαιότερη έρευνα οι πιο ευτυχισμένοι στον κόσμο ήταν οι κάτοικοι μιας μπανανίας από τις πολλές στην Λατινική Αμερική.
Και εδώ βέβαια έχουμε την προσωνυμία της Μπανανίας του Βαλκανικού Νότου...""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""
25-08-2011, 18:53 #20
ότι είμαστε Μπανανία είναι σίγουρο και εγώ προσωπικά το 'χω νιώσει στο πετσί μου από τα γενοφάσκια μου....
25-08-2011, 19:08 #21
θα συμφωνισω με αυτο εδω giorgo panou! πιθανον την "ερευνα" την εκαναν ξενοι και εβγαλαν τα δικα τους αποτελεσματα, πιστευωντας πως επειδη εχουμε καλο καιρο και ηλιο, ειμαστε απ'τους πιο χαρουμενους στην Ευρωπη. οταν δε σε βλεπει ο ηλιος και εισαι στη μαυριλα και τη μουνταδα συνεχεια, ειναι φυσικο να πεφτεις σε καταθλιψη (σαν τους Σκανδιναβους, που ισως γιαυτο εχουν καλυτερη οικονομια και ζουν πιο ανθρωπινα). ειναι γνωστο αλλωστε οτι οι περισσοτεροι ερχονται εδω για διακοπες, και μαλλον νομιζουν οτι καλοπερναμε ετσι με τα μπανια μας κλπ ολο το χρονο. μονο οσοι ζουν μονιμα εδω ομως ξερουν τι παει να πει Ελλαδα, με τη φτωχεια κι ανεργια, κι ολα τα υπολοιπα σκατα μας. παντως, εγω προσωπικα παρα τις αντιξοες συνθηκες, θα μετακομιζα Ρωσια απλα και μονο για τα ρωσιδελια τους, που πιστευω ειναι απ'τις ομορφοτερες γυναικες στο κοσμο (για τα γουστα μου παντοτε)!
25-08-2011, 19:15 #22
Εκτός από αυτό για τη Ρωσία (που δε μ' απασχόλησε ποτέ γιατί δεν είμαι άντρας!!! χα! χα!!) θα συμφωνήσω με το ΚΕΝΟ!!! Άσε που αυτό μας έχει φάει.... soublaki, tzatziki, datsun και στο κεφάλι μαλ.... μια ζωή...
25-08-2011, 19:33 #23
επισης στη Σουηδια εκτος απο καλυτερη οικονομια εχουν και (φυσικα) καλυτερη παιδεια! τα παιδια δεν αναγκαζονται να μαθαινουν παπαγαλια ανουσια μαθηματα, διδασκονται τεχνη, μουσικη, σκηνοθεσια κλπ στα σχολεια, γιατι ζουν ΚΑΙ απο αυτα. εμεις εδω @@ σκαμπαζουμε απο τεχνη και πολιτισμο, ενω καποτε ειμασταν πρωτοι...
25-08-2011, 23:04 #24
Το ερωτηματολογιο ειχε ΝΑΙ , ΟΧΙ ή και δεν ξερω/δεν απαντω:P
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
26-08-2011, 15:38 #25
Κι αν εμείς είμαστε οι δεύτεροι, οι πρώτοι πιο ευτυχισμένοι ποιοι είναι; οι Ισπανοί; που είναι επίσης βουλιαγμένοι στην ανεργία;;;;
26-08-2011, 19:35 #26
Οι πρώτοι είναι οι Ιταλοί! Μες τα κέφια είναι συνέχεια! Και οι καθηγήτριες μου στο φροντιστήριο όπου πήγαινα ιταλικά έτσι ήταν. Πραγματικά χαιρόμουν να πηγαίνω! :)
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
27-08-2011, 00:41 #27
Dυστυχως καποτε , πολυ πριν ομως¨) η αληθεια ειναι οτι εχουμε περασει παρα πολλα σαν χωρα και σαν λαος ,ενω αυτοι εχουν πολυ πιο λιγα προβληματα , για αυτο ισως και ειναι πιο μπροσταοπως σωστα λες
Προσωπικα την πιστευω την ερευνα ,μπορει να ειναι σωστη ,οχι μονο γτ. εχει γινει απο πανεπιστημιο και απο ειδικους σε αυτα τα θεματα ,οπως ξερετε η στατιστικη ειναι επιστημη , αλλα και γτ. οι χωρα μας και ο λαος της εχει περασει τοσα και τοσα ,και υπαρχει ακομα ! κανονικα θα ειχαμε εξαφανιστει σαν εθνος ¨) αλλα τπαρχουμε και θα τα ξανα καταφερουμε ! ο λογος που τα καταφερνουμε ισως ειναι και αυτος ! οτι εχουμε αισθηματα ευχαριστα ! οτι γελαμε πολυ !