Γραφεία Συνοικεσιών- γραφεία γνωριμιών - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 79
    Banned
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    αχαχα!

ολη αυτη κουβεντα επιβεβαιωνει μια συζητηση που ειχα με την ψυχ στην τελευταια συνεδρια πριν φυγει για διακοπες!

μου ελεγε οτι πολλες γυναικες μετα τα 35 τις πιανει ενα αμοκ κ ψαχνουν αμαν αντρα να παντρευτουν για να κανουν παιδι. οποτε γινονται πιεστικες στους αντρες, κ οι αντρες μολις το μυριστουν την κανουν με ελαφρα (πηδηματακια εννοω)!

αννα, χαλαρωσε κοπελια, να εισαι ανοιχτη στα φλερτ κ αν σου προκυψει καποιος ανδρας που να θελετε κ οι δυο να κανετε οικογενεια εχει καλως, αλλιως αν δεν σου κατσει, δε σου εκατσε! τι να κανουμε!

με την πιεση δεν θα καταφερεις κατι. θα διωχνεις μακρια τους αντρες, χωρια που αν κανεις κ καποιο παιδι κ δεν τα πατε καλα, μετα μπορει κ να βρεθεις κ μονη με το παιδι! σημερα τα διαζυγια πανε κ ερχονται!
    Σε ευχαριστώ Λου για την απάντηση σου, διαβάζω εδώ και καιρό το σάιτ και έχω παρατηρήσει ότι λές πάντα σωστά πράγματα!

Αλλά γιατί βρε παιδια να πειράξει αν κάνω παιδί και πάρω διαζύγιο δλδ είναι καλύτερα να ζήσω μια ζωή μόνη και χωρίς παιδιά; μια παροιμία λέει "κανένα παιδί καμμία χαρά, πολλά παιδιά πολλές χαρές". Με λίγα λόγια ας έχω ένα παιδί και ας πάρω και διαζύγιο δεν με ενδιαφέρει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by anna1982 View Post
    Σε ευχαριστώ Λου για την απάντηση σου, διαβάζω εδώ και καιρό το σάιτ και έχω παρατηρήσει ότι λές πάντα σωστά πράγματα!

Αλλά γιατί βρε παιδια να πειράξει αν κάνω παιδί και πάρω διαζύγιο δλδ είναι καλύτερα να ζήσω μια ζωή μόνη και χωρίς παιδιά; μια παροιμία λέει "κανένα παιδί καμμία χαρά, πολλά παιδιά πολλές χαρές". Με λίγα λόγια ας έχω ένα παιδί και ας πάρω και διαζύγιο δεν με ενδιαφέρει.
    αμα θες παιδι γιατι δεν πας να κανεις μια εξωσωματικη να κανεις ενα παιδι απο το να ψαχνεις συντροφο? Γιατι τελικα εσενα το παιδι σε ενδιαφερει περισσοτερο απο το να βρεις ενα συντροφο που και οι δυο θα θελατε να μεγαλωσετε ενα παιδι .Λυπαμαι πολυ με αυτο που λεω αλλα νομιζω ετσι ειναι εαν κανω λαθος να μου το πειτε παρακαλω
    ειμαι ανορθογραφος και συγγνωμη για αυτο!!!

Banned
    Θα ήθελα να ζητήσω την γνώμη σας για αυτά τα γραφεία. Αν είσασταν 36 και χρονών και δεν είχατε ευρύ κύκλο γνωριμιών και θέλατε επιγόντως να παντρευτείτε (για να κάνατε παιδιά κυρίως, πιέζει ο χρόνος) θα απευθυνόσασταν σε ένα τέτοιο γραφείο;
    Οπως όλα στη ζωή, έτσι και τα γραφεία συνοικεσιών/γνωριμιών, εμπειέχουν και το Ying και το Yang

Ενας από τους μαθητές μου έχει τέτοιο γραφείο και από τα όσα γνωρίζω μπορώ να σου πω πως:

Το καλό που προσφέρουν είναι η εχεμύθεια και το γεγονός ότι οι πληροφορίες που θα λάβεις για αυτόν/ούς που θα γνωρίσεις, τις περισσότερες φορές, θα είναι έγκυρες.

Βέβαια με το να ακολουθήσεις τέτοια τακτική, σκέψου και τα αρνητικά τα οποία είναι αρκετά. Ενα απ' αυτά, το σημαντικότερο ίσως όλων, είναι η έλειψη του πηγαίου

Γιατί όμως να μπεις σε μια τόσο επιτηδευμένη διεργασία; Νέα γυναίκα είσαι. Επέλεξε να διευρύνεις την κοινωνικοποίησή σου και με χαλαρότητα/ηρεμία να βρεις (και να σε βρει) τον σύντροφό σου. Αν όλα πάνε καλά και υπάρχει συνταύτιση, θα γίνει ο σύντροφος της ζωής σου. Να έχεις θετική σκέψη και αισιοδοξία.

(Επίσης, να σου τoνίσω, πως και εδώ, ο κακός επαγγελματισμός, κρύβει κινδύνους.)

Σε κάθε περίπτωση, η "απελπισία" και η βιασύνη, είναι πάντα κακοί σύμβουλοι.

Εύχομαι καλό δρόμο

Banned
    Δεν θέλω να παρεξηγηθώ ότι θα τα κάνω αυτά που σκέφτομαι....είναι η τελευταία λύση που μου έρχεται στο μυαλό και θα ήθελα να ακούσω γνώμες. ευχαριστώ

Senior Member
    Και εγω δεν θελω να παρεξηγηθω γιαυτο δεν γραφω αλλα.

Senior Member
    Δεν ξερω πολλα για το μονογονεϊκο μοντελο ...που κερδιζει νομιζω πολυ εδαφος τωρα τελευταια...και σιγουρα δεν ξερω την αννα για να απαντησω. Δεν ξερω που θα μπορουσε να απευθυνθει για εγκυρες συμβουλες πανω σε αυτα τα θεματα?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    http://www.babyspace.gr/Article/sing...y/327-609.html
    απαντησεις για το μονογονεικο μοντελο

Senior Member
    Προφανως θα υπαρχουν εξιδεικευμενα βιβλια , αλλα και η πραγματικοτητα του περιβαλλοντος παιζει μεγαλο ρολο οπως φαινεται και απο το αρθρο. Αλλο να κανεις μονογονεϊκη οικογενεια και να εισαι πρωτεργατης εκει που δεν το "σηκωνει" το κλιμα και αλλο καπου που ειναι κοινη πρακτικη.

Ψαξε την βιβλιογραφια και απευθυνσου ισως σε καποιους ειδικους , περι σχεσεων ( νομιζω ειναι και αυτος μεσα στους κλαδους της ψυχολογιας).

Ευχομαι να πανε ολα καλα. Ελπιζω να βρεις την ιδανικη λυση.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    γιατι να μην χρησιμοποιησεις ολες τις επιλογες που σου δινονται ; και στο ιντερνετ και στο γραφειο συνοικεσιων και α
    πο οπου μπορεις να γνωρισεις ανθρωπους ...
    αρκει να υπαρχει εχεμηθεια και διακριτικοτητα .
    αλωστε δεν δεσμευεσαι πουθενα ,στο τελος εσυ θα αποφασησεις .
    βεβαια μην του πεις :ελα θελω να κανουμε παιδι κατευθειαν :) αυτα τα πραγματα ενοουνται .... (θα σε στειλει εκεινος σε τραπεζα σπερματος τοτε :) )

Senior Member
    δηλαδη για να ικανοποιησουμε τα δικα μας θελω κανουμε ενα παιδι???????
    το παιδι το ρωτησαμε?????

Senior Member
    Quote Originally Posted by glafkos View Post
    δηλαδη για να ικανοποιησουμε τα δικα μας θελω κανουμε ενα παιδι???????
    το παιδι το ρωτησαμε?????
    Κι εγώ διαφωνώ σ' αυτό. Το βρίσκω εγωιστικό. Αποφασίζουμε εκ των προτέρων ότι ένα παιδί θα στερηθεί τον πατέρα του. Στο κάτω κάτω, γιατί να μην υιοθετήσει κάποιος ένα παιδί, που έτσι κι αλλιώς είναι ορφανό και θα του προσφέρει αυτό που του λείπει. Επειδή δεν θα έχει τα δικά του γονίδια?

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Κι εγώ διαφωνώ σ' αυτό. Το βρίσκω εγωιστικό. Αποφασίζουμε εκ των προτέρων ότι ένα παιδί θα στερηθεί τον πατέρα του. Στο κάτω κάτω, γιατί να μην υιοθετήσει κάποιος ένα παιδί, που έτσι κι αλλιώς είναι ορφανό και θα του προσφέρει αυτό που του λείπει. Επειδή δεν θα έχει τα δικά του γονίδια?
    πες τα χρυσοστομη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Συγνώμη μην γελάσετε αλλά σκέφτομαι και το άλλο " δωρητής σπέρματος".
    πιο κατω, λες οτι δεν σε νοιαζει αν παντρευτεις, κανεις παιδι και ας χωρισεις μετα. που σημαινει οτι θα βρεις συντροφο, θα ταιριαζεις, θα περνατε καλα, θα παντρευτεις, θα κανεις παιδι και μετα, οτι προκυψει. μπορει και να προκυψει μακριχρονιος γαμος ομως, οχι απαραιτητα χωρισμος.

η επιλογη "δωρητης σπερματος" ομως,
    σημαινει, οτι εξαιρειται το θεμα "συντροφος" εξ αρχης.
    τελικα, εσενα σε νοιαζει να κανεις ενα παιδι και οχι να εχεις συντροφο? αυτο ειναι η βασικη επιθυμια σου?
    αν ναι
    εχεις αναλογιστει τι ευθυνες σημαινει αυτο?
    εχεις την οικονομικη δυνατοτητα και το κουραγιο, να μεγαλωσεις ΜΟΝΗ ενα παιδι μεχρι να ενηλικιωθει?
    εισαι σιγουρη οτι θα εισαι σε καλη υγεια για τοσα πολλα χρονια?
    αντιλαμβανεσαι ποσο θα κλειστεις μεσα για να μεγαλωσεις μονη ενα παιδι?
    το ξερεις οτι οι περισσοτεροι ελευθεροι ανδρες δεν θελουν σχεσεις με γυναικες με τετοιου ειδους υποχρεωσεις και ισως χρειαστει να μεινεις μονη?
    δεν σε ανησυχει που το παιδι θα μεγαλωνει χωρις ενα ανδρικο προτυπο?
    ειδικα αν ειναι αγορι, καταλαβαινεις τι ελλειψη θα ειναι αυτο για την ψυχοσυνθεση του?
    σε εναν χωρισμο, υπαρχει τροπος ο πατερας να ειναι κοντα στο παιδι του, σε μια γονιμοποιηση με ξενο σπερμα, ουτε θα ξερετε με τι μοιαζει αυτος ο πατερας.

η περιπτωση της υιοθεσιας που λενε οι αλλοι φιλοι, νομιζω οτι ειναι πολυ ωραια και ανθρωπιστικη επιλογη, μονο που απ οτι ξερω, στην ελλαδα ειναι σχεδον αδυνατο να δωσουν παιδι σε εναν γονιο.

Senior Member

Συγγνωμη, αλλα απο τα οσα λες αν ημουν αντρας, θα εβλεπα ξεκαθαρα νομιζω οτι δεν ψαχνεις αντρα. Αλλα ψαχνεις το μεσο οπως οπως για να κανεις ενα παιδι. Ενας αντρας που σεβεται τον εαυτο του, δεν ψαχνει τετοια γυναικα ή τετοια σχεση. Αλλα θελει ενεργο ρολο μεσα στη σχεση και να συν-αποφασιζετε. Ισως αυτο να σου δινει και μια απαντηση στο γιατι δεν σε θελουν καλυτεροι αντρες τα τελευταια χρονια, σε σχεση με παλιοτερα.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Έχεις αναγάγει σε αυτοσκοπό το παιδί και μάλιστα χωρίς τις καλύτερες προθέσεις (το κάνω παιδί να μην μείνω μόνη δεν είναι μία από αυτές τουλάχιστον)! Αναθεώρησε τις σχέσεις σου με τους άνδρες, μπορούν να κάνουν περισσότερα πράγματα από το να είναι δωρητές σπέρματος, (καλά όχι όλοι :P) και βρες ένα καλύτερο λόγο να αποκτήσεις παιδιά χωρίς να πιέζεσαι.

Δεν είσαι η μόνη 36χρονη χωρίς παιδί, στον 21ο αιώνα ζούμε! Πολλοί κάνουν παιδιά για να ικανοποιήσουν τα δικά τους απωθημένα και μετά τα παιδιά τους έρχονται εδώ! :P
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast