Μινιτακιας σε απόγνωση...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 32
    Banned

Η ευτυχία του να τελειώνεις σε 30 δεύτερα

Παιδιά γεια σας είμαι καινούριος εδω και θέλω να μοιραστω το προβλημα μου και αν μπορείτε να μου πειτε καμια γνωμη.

Το προβλημα μου είναι οτι τελείωνω πολυ γρηγορα στο σεξ. Ειμαι 25 χρονων και στο σεξ είχα παντα τις ιδιες επιδοσεις. Ολα αρχισαν πριν 2,5 χρονια οταν αρχισαν να μου λένε οτι τελειωνω γρηγορα και γενικα υπεστην μια δρυμια κριτικη για τις επιδώσεις μου, κατι που μεχρι τοτε δεν είχε συμβει. Τελος παντων στην αρχη τις παρεβλεψα και τα εφτιαξα με μια κοπελα (πριν 2 χρονια) αλλα ημουν δυστακτικος στο να ολοκληρωσουμε τη σχεση μας, οποτε μια μερα, αφου είχε αγανακτησει πια, μου λεει ανικανος δεν είσαι, μινιτακιας δεν πιστευω να εισαι γιατι δεν προχωράμε?
    Οταν το ακουσα και αυτο λεω την κατσαμε και τελικα μετα απο κανα μηνα είχε τελειώσει το ειδύλιο.
    Απο τότε μεχρι σήμερα δεν εχω ξανα ολοκληρώσει σχεση με κοπέλα. (δηλαδή ενω εχω ερωτευτει και εχω ερθει κοντα με κοπέλες τις εχω αφήσει στα κρυα του λουτρου)
    Το προβλημα είναι πολυπλευρο. Αφενος κατάλαβα οτι δεν μπορω να ικανοποιήσω τη συντροφο μου και αφετερου διαπίστωσα οτι ούτε εγω το ευχαριστιεμαι μεσα σε λιγοτερο απο ένα λεπτο.
    Και το χειρότερο είναι ότι εχω καλιεργησει αυτο το φόβο μέσα μου και δεν ξέρω τι να κανω.
    Εχω απευθυνθει σε ψυχολογο και ψυχίατρο και μου εχουν πει μια μεθοδο που εφαρμοζεται σε ζευγαρια και χρειαζεται μηνες εξασκησης. Το θέμα είναι ομως να φτασω στο σταδιο του ζευγαριου και για να γινει αυτο πρεπει να ολοκληρωθει η σχεση. Αλλα αν ολοκληρωθει και η κοπελα απογοητευθει παπαλα. Και λογικο θα είναι να απογοητευθει στις ηλικιες μας βραζει το αίμα, δεν θα κατσει να περιμένει ποτε θα αποκτήσω εγω ελεγχο στην εκσπερματιση! ουτε μπορω απο την αρχη να της πω εχεις υπεροχα ματια αλλα εγω τελειώνω σε 30 δευτερα.
    Τέλος η κατασταση αυτη με εχει ριξει και ψυχολογικα και απο αποψη αυτοπεποιθησης, μιας και είχα την τυχη προσφατα να γνωρίσω μια πολυ ενδιαφερουσα κοπελα η οποία είχε δυστυχως την ιδια τύχη με τις αλλες, δηλαδη βγηκαμε ξαναβγηκαμε γνωριστικαμε και στο τελος τιποτα, γιατι ο κοκορας (ετσι λεμε παρεπιπτόντως στο χωριο μου αυτους που τελειώνουν γρηγορα) εχει γινει κότα.
    Last edited by panos86; 29-08-2011 at 23:43.

Πανο καταρχασ καλως ορισες. Το προβλημα σου το αντιμετωπιζουν πολλοι αντρες. Εγω ειμαι σε μια σχεση 3 χρονια τωρα και ειμαι σιγουρη πως αν ο συντροφος μου οταν τον γνωριζα εκσπερματωνε προωρα θα τον ειχα παλι ερωτευτει και θα το ειχαμε παλεψει μαζι για να φτιαξουμε τη σεξουαλικη μασ ζωη. Δεν ειναι λογια παρηγοριας, δεν τα συνηθιζω, θεωρω ομως πως αν εισαι ενασ χαρισματικος αντρασ ( που φαινεται να εισαι ) και εχεισ σωστη κριση στις γυναικες τοτε μπορεις να κανεις μια πολυ ομορφη σχεση. θεωρω πως οταν προσεγγιζουμε εναν ανθρωπο ο καθενας μας πρεπει να "τονιζει" τα δυνατα σου σημεια. Για παραδειγμα, αν εισαι κατα τα αλλα ενασ πολυ καλος συντροφος, που ενδιαφερεται, παθιαζεται, σεβεται, νοιαζεται πιστευω πωσ μια ΩΡΙΜΗ γυναικα μπορει να το εκτιμησει. Προσεχε μονον τισ επιλογες σου. Δεν ειναι ντροπη να μιλησεις για αυτο σε μια γυναικα και μαλιστα εγω ως γυναικα σου λεω πως ναι μεν θα με προβληματιζε αλλα αν ολα τα αλλα ηταν πολυ καλα και ενιωθα καλα μαζι σου δεν θα εφευγα πριν προσπαθησω. Ο καθενας πιστεψε με εχει κατι που τον κανει να μειωνονται οι επιλογες του , αλλος μπορει να ειναι δυστροποσ, αλλοσ υπερβαρος κα. Δεν ειναι καταστροφικο αυτο που σου συμβαινει. Αλλωστε και πρακτικα μιλωντας πιστεψε με με καλη θεληση και φαντασια η πραξη δεν ειναι ο μονος τροπος για να ικανοποιησεις μια γυναικα . Για παραδειγμα και ο στωματικος ερωτας ειναι εξισου σημανικος και γνωριζεις πολυ καλα πως μια γυναικα μπορει να την φτασει στον παραδεισσο. Για να ολοκληρωσω, διαλεξε πιο αυστηρα την επομενη φορα και να εισαι ειλικρινης αλλα οχι ηττοπαθης και με τον ευατο σου και με την επομενη κοπελα. Ευχομαι να βοηθησα..

Banned
    Quote Originally Posted by msor View Post
    Πανο καταρχασ καλως ορισες. Το προβλημα σου το αντιμετωπιζουν πολλοι αντρες. Εγω ειμαι σε μια σχεση 3 χρονια τωρα και ειμαι σιγουρη πως αν ο συντροφος μου οταν τον γνωριζα εκσπερματωνε προωρα θα τον ειχα παλι ερωτευτει και θα το ειχαμε παλεψει μαζι για να φτιαξουμε τη σεξουαλικη μασ ζωη. Δεν ειναι λογια παρηγοριας, δεν τα συνηθιζω, θεωρω ομως πως αν εισαι ενασ χαρισματικος αντρασ ( που φαινεται να εισαι ) και εχεισ σωστη κριση στις γυναικες τοτε μπορεις να κανεις μια πολυ ομορφη σχεση. θεωρω πως οταν προσεγγιζουμε εναν ανθρωπο ο καθενας μας πρεπει να "τονιζει" τα δυνατα σου σημεια. Για παραδειγμα, αν εισαι κατα τα αλλα ενασ πολυ καλος συντροφος, που ενδιαφερεται, παθιαζεται, σεβεται, νοιαζεται πιστευω πωσ μια ΩΡΙΜΗ γυναικα μπορει να το εκτιμησει. Προσεχε μονον τισ επιλογες σου. Δεν ειναι ντροπη να μιλησεις για αυτο σε μια γυναικα και μαλιστα εγω ως γυναικα σου λεω πως ναι μεν θα με προβληματιζε αλλα αν ολα τα αλλα ηταν πολυ καλα και ενιωθα καλα μαζι σου δεν θα εφευγα πριν προσπαθησω. Ο καθενας πιστεψε με εχει κατι που τον κανει να μειωνονται οι επιλογες του , αλλος μπορει να ειναι δυστροποσ, αλλοσ υπερβαρος κα. Δεν ειναι καταστροφικο αυτο που σου συμβαινει. Αλλωστε και πρακτικα μιλωντας πιστεψε με με καλη θεληση και φαντασια η πραξη δεν ειναι ο μονος τροπος για να ικανοποιησεις μια γυναικα . Για παραδειγμα και ο στωματικος ερωτας ειναι εξισου σημανικος και γνωριζεις πολυ καλα πως μια γυναικα μπορει να την φτασει στον παραδεισσο. Για να ολοκληρωσω, διαλεξε πιο αυστηρα την επομενη φορα και να εισαι ειλικρινης αλλα οχι ηττοπαθης και με τον ευατο σου και με την επομενη κοπελα. Ευχομαι να βοηθησα..
    ναι μου θυμισες και ένα αλλο κακο, το οτι διαλέγω ωριμες κοπέλες (πιθανοτατα για να αντισταθμισω την δικια μου ανωριμοτητα) με αποτέλεσμα να νιωθω ακομα μεγαλητερη ευθυνη και αγχος, οσο ήμουν με τα κοριτσακια δεν είχα κανένα προβλημα ούτε που το είχα σκεφτεί ουτε και με εννοιαζε δεν το είχα συνηδητοποιησει καν!
    Last edited by panos86; 29-08-2011 at 22:40.

Banned
    Το θέμα είναι προηδοποιεις ή το αφηνεις να φανει στη πράξη? Το σωστο είναι να προηδοποιησεις αλλα πως? αλλα και πάλι ας πουμε ότι μετα απο ένα διάστημα γνωριμίας οπου η σχεση βαίνει στην ολοκλήρωση και της πεις πως έχει η κατάσταση δεν θα είναι ξενέρωμα?

και επειδη στη θεωρία είμαστε όλοι καλοι, σας ρωταω ευθέως.

Υπάρχει κάποια εδω μεσα που θα τα εφτιαγνε με κάποιον που ξέρει οτι στο κρεβατι είναι σκαρτος?
    (μην φοβηθειτε να πειτε οχι, δεν προκειται να με αποθαρυνετε περισσοτερο)

Σαν φοιτητης είχα πολλες φίλες και ξερω πολυ καλα οτι τα συζητατε ολα μεταξύ σας μεχρι και την τελευταία λεπτομέρια. Οπότε φανταστητε ένα περιβάλον οπου θα συναντας τη κολητη της κοπέλας σου καθημερινα. Εμενα προσωπικα δεν θα με χωραγε ο τοπος.
    Last edited by panos86; 29-08-2011 at 22:44.

Senior Member
    φιλε για τη πρωορη ελσπερματιση δινουν αντικαταθλιπτικα που εχουν αυτη ακριβωσ την παρενεργεια δε φουσκωνει καλα και χυνεισ αργα πηρεσ καθολου;

Banned
    Quote Originally Posted by pad View Post
    φιλε για τη πρωορη ελσπερματιση δινουν αντικαταθλιπτικα που εχουν αυτη ακριβωσ την παρενεργεια δε φουσκωνει καλα και χυνεισ αργα πηρεσ καθολου;
    Ναι το γνωρίζω και τα δοκίμασα. Δυστηχως ομως μου εμφάνισαν τόσο εντονες παρενεργεις που μου απαγορευσαν να τα ξαναπάρω, ενω είχαν αποτέλεσμα οπως λες και εσυ.

Banned
    το αποφασισα θα το κοψω να ησυχασω (το τσιγαρο)
    Last edited by panos86; 30-08-2011 at 00:55.

Λοιπον..
    1. Υπάρχει ενας μυς που βοηθάει στο να ελέγχεις την εκσπερματωση σου αλλά θέλει προπόνηνη. Την ώρα που κάθεσε στην καρέκλα μπορεις να τον προπονεις. Ειναι ο μύς μεταξυ των ποδιών σου, αυτος που χρησιμοποιείς για να κρατιέσαι όταν θες να πας για κατούρημα και δεν γίνεται. Κάνε εκατό επαναλήψεις συσφιξης και χαλάρωσης το πρωι και εκατο το απόγευμα.
    2. Προπονήσου απο μόνος την ώρα που αυνανίζεσαι... φαντάζομαι τυχαίνει το ίδιο... προσπάθησε να εναλλάσσεις εικονες που σε ερεθίζουν με εικόνες που θα σου έκοβαν τον ερεθισμο... πχ η μάνα σου να σε πιάνει... ξερω ότι δεν είναι το πιο καλό πράμα αλλά πετυχαίνει...
    3. Αυνανίσου πρίν την σεξουαλική επαφή.
    4. Ικανοποίησε την γυναίκα αλλιώς.
    5. Το μπαίνοβγαίνω σαν ταύρος στο αιδοίο δεν είναι καλό ούτε για σένα ούτε για την γυναίκα. Προσπάθησε να κολλήσεις την λεκάνη σου στην λεκάνη της καθώς έχεις κάνει εισδοχή και να έχεις αίσθηση του πάνω μέρους των χειλιών του αιδοίου της που αγγίζουν το κομμάτι πάνω απο το πέος σου.. πίεσε και ξεπίεζε εκεί χωρίς να μπαινοβγαίνεις .. δίνει περισσότερη ικανοποίηση στην γυναίκα και είναι πιο εύκολο για σένα να συγκρατηθείς..
    6. καθώς είσαι στην πράξη και πρίν προσπάθησε να συσφίγεις το π΄.ανω μέρος του σώματος σου. Σφιγγοντας του μυες σου.. της πλάτης, των χεριών, του λαιμου.. να έχεις γενικά μια αίσθηση του πανωκορμιού σου... μεταφέροντας έτσι αίμα και αποφορτίζοντας το κάτω μέρος..
    7. αν Ολα τα πιο πάνω δεν πετύχουν δοκίμασε φυσικά προιόντα...:cool:

Senior Member
    Τί μαθαινει κανεις σε ενα φορουμ!!!

Senior Member
    Να σε ρωτησω κατι? Εστω οτι την πρωτη φορα τελειονεις τσακ μπαμ...μετα αν πας για δευτερο,τριτο,τεταρτο και και και γυρο παλι στα ιδια???

Senior Member
    εχεις ακουσει για τις ασκησεις κεγκελ google kegel να δεις εχουν πολλες εφαρμογες για διαφορα προβληματα απο ακρατεια ως σεξ

Senior Member
    τι θα πει μινιτακιας ???? :confused:

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τι θα πει μινιτακιας ???? :confused:
    χαχαχ... νομίζω το μινιτάκιας βγαίνει απ' το minute (λεπτό)... ότι τελειώνει γρήγορα...:-)

Senior Member
    ααααααααα σωστα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by panos86 View Post
    Υπάρχει κάποια εδω μεσα που θα τα εφτιαγνε με κάποιον που ξέρει οτι στο κρεβατι είναι σκαρτος?
    (μην φοβηθειτε να πειτε οχι, δεν προκειται να με αποθαρυνετε περισσοτερο)
    Είχα φίλο που στο κρεββάτι... δεν ήταν ό,τι καλύτερο. Τον ήξερα και τον είχα ερωτευτεί πολύ πριν βρεθούμε στο κρεββάτι όμως. Σε πληροφορώ ότι, παρ'όλο που λογικά συνειδητοποιούσα ότι δεν κάνω και το καλύτερο σεξ της ζωής μου, ένοιωθα συναισθηματικά σα να έκανα το καλύτερο σεξ της ζωής μου... επειδή ήμουν τόσο κοντά με τον άνθρωπο που αγαπούσα. Το δικό μου πρόβλημα μαζί του δεν ήταν η ποιότητα του σεξ, αλλά η after sex συμπεριφορά... και η απροθυμία του να πιάσει το μήνυμα ότι ξέρεις, χαλιέμαι αν με το που τελειώσουμε αυτό που κάνουμε στρίψεις πλάτη και κοιμηθείς χωρίς κουβέντα. Θέλω να πω, καλή διάθεση να υπάρχει, και όλα ξεπερνιούνται. Αν δεν υπάρχει είναι το πρόβλημα.

Σαν φοιτητης είχα πολλες φίλες και ξερω πολυ καλα οτι τα συζητατε ολα μεταξύ σας μεχρι και την τελευταία λεπτομέρια. Οπότε φανταστητε ένα περιβάλον οπου θα συναντας τη κολητη της κοπέλας σου καθημερινα. Εμενα προσωπικα δεν θα με χωραγε ο τοπος.
    Αυτό δεν το έχω κάνει ποτέ.
    [I][SIZE="1"]Well you're up so high, how can you save me when the dark comes here tonight to take me up my front walk and into bed, where it kisses my face and eats my head...[/SIZE][/I]

Page 1 of 3 123 LastLast