ΚΟΜΠΛΕΞ!!!!!!!!!!!!!!!! - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 17 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 255
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    αααα παλι τσακωνεστε εσεις εδω! για ηρεμαα!!! αντε μπραβο μην τα παρω στην κρανα να 'ουμε!
    Οχι βρε καμια σχεση. Συζητηση κανουμε με λιγο σαρκασμο... ;P

Banned
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    Tα ρα ρα ρα του ρου ρου ρου ρου....

Senior Member
    Έλα ντε! Κι εμένα αυτό θα με προβλημάτιζε. Γιατί δεν τους ρωτάς έναν έναν με π.μ.?
    Και η κλίκα της στάχτης όλο και μεγαλώνει...

Senior Member
    να ρωτησω κατι? και κλικα να χουμε - να χουνε - να χουν....ποιο ειναι το κακο. ειναι παρανομο? ουτε στους ορους χρησης δεν ειδα να απαγορευεται. παντου υπαρχουν πηγαδακια, απο προαυλια σχολειου μεχρι σε καπνηστιριο στο ελ.βενιζελος
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    να ρωτησω κατι? και κλικα να χουμε - να χουνε - να χουν....ποιο ειναι το κακο. ειναι παρανομο? ουτε στους ορους χρησης δεν ειδα να απαγορευεται. παντου υπαρχουν πηγαδακια, απο προαυλια σχολειου μεχρι σε καπνηστιριο στο ελ.βενιζελος
    εγω να ρωτησω κατι αλλο
    στα ονοματα της υποτιθεμενης κλικας που εχουμε- εχουν - εχετε, εχω στο συνολο διαβασει τα περισσοτερα ονοματα των ενεργων μελων και μαλιστα των πιο αξιολογων απο αυτα...
    μηπως τελικα η κλικα ειναι ολο το ενεργο φορουμ και αντικλικα, κατι τυποι που ειτε ξαναγυρνανε απο απανωτα μπαν, ειτε μπαινουν εμφανως μονο για φασαριες, καθως δεν εχουν καθολου αλλα ειδη μηνυματων αλλα μονο flame posts και troll posts?
    εχω αυτη την υποψια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    " ΘΕΟΦΑΝΙΑ" , Δεν θελει και΄πολυ να καταλαβει καποιος τι ατομο εισαι? 3-4 μηνυματα σου να δει ! αυτο ηταν¨) εσυ και η κλικα κανει μπαμ απο μακρια!
    Κριμα για εσας αλλα ακομα και εδω , στο νετ. ακομα και εδω λοιπον ειστε οτι ειστε και στην πραγματικη σας ζωη!
    το κακο ειναι, οτι κι εσυ εισαι ΑΚΡΙΒΩΣ οτι εισαι και στην πραγματικη σου ζωη...

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Έλα ντε! Κι εμένα αυτό θα με προβλημάτιζε. Γιατί δεν τους ρωτάς έναν έναν με π.μ.?
    Σε ευχαριστω για την συμβουλη σου! Το εκτιμω ;)

Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    μάλλον αντερ θα περιμένω για πολύ, έτσι δεν είναι?

μάθε λοιπόν, όταν έχεις τα @@ να αντιπαρατεθείς με κάποιον, να έχεις και επιχειρήματα γιατί εκτίθεσαι ...(φιλικη συμβουλη).
    Kαταρχας 1ον δε με λενε Αντερ ... Μαθε να βλεπεις σωστα ειναι Αντιτερμιντ 2ον Συγνωμη που εχω και προσωπικη ζωη και δε μπορω να ειμαι συνεχεια μεσα σε ενα φορουμ .... 3ον εαν θα ερθω με καποιον σε αντιπαραθεση σιγουρα υπαρχει καποιος λογος ....

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Υπαρχουν πολλοι ευθραυστοι χαρακτηρες και δε νομιζω οτι βοηθατε με το καυστικο χιουμορ που κουβαλατε .... Στα λεω μια και τελευταια φορα γιατι με κουρασες πολυ παιζοντας το μου ΚΙΝΕΖΟΣ κανοντας οτι δε καταλαβαινεις ....

Υ.Γ Αν ηταν να περιμενω φιλικες συμβουλες απο εσενα νομιζω καλυτερο θα ηταν να μπω στη σιδηρα παρθενα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εγω να ρωτησω κατι αλλο
    στα ονοματα της υποτιθεμενης κλικας που εχουμε- εχουν - εχετε, εχω στο συνολο διαβασει τα περισσοτερα ονοματα των ενεργων μελων και μαλιστα των πιο αξιολογων απο αυτα...
    μηπως τελικα η κλικα ειναι ολο το ενεργο φορουμ και αντικλικα, κατι τυποι που ειτε ξαναγυρνανε απο απανωτα μπαν, ειτε μπαινουν εμφανως μονο για φασαριες, καθως δεν εχουν καθολου αλλα ειδη μηνυματων αλλα μονο flame posts και troll posts?
    εχω αυτη την υποψια...
    Ελα τωρα που κανεις οτι δεν καταλαβαινεις! Εχετε κλικα θελεις να πεις!!! και οσο για την αποψη σου περι κλικας μαλλον κανεις και εσυ την χαζη. Ξερεις και φυσικα οι περισσοτεροι γνωριζουμε οτι μεσα σε ενα κοινωνικο συνολο οπως επισης συμπεριλαμβανω το φορουμ ειναι δυνατο και εφικτο να δημιουργουνται κλικες.. μεγαλος ανθρωπος εισαι θα επρεπε να το γνωριζεις! :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το κακο ειναι, οτι κι εσυ εισαι ΑΚΡΙΒΩΣ οτι εισαι και στην πραγματικη σου ζωη...
    Αυτο ειναι πολυ καλο Γιωργο! το θεωρω κοπλιμεντο.. ;) να ενας καλος ανθρωπος που ειπε κατι καλο για σενα... αφου σε ξερει και στην πραγματικη σου ζωη επρεπε καποιος να μιλησει! ;)

Banned
    Μαρια- Νιμου εαν οντως σε προβληματιζε θα εκανες διαλογο και δε θα πετουσες σποντες με ειρωνικο υφος αντι να κλεινεις τα ματια σου στην αληθεια η μαλλον ετσι θελεις και κανεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Ελα τωρα που κανεις οτι δεν καταλαβαινεις! Εχετε κλικα θελεις να πεις!!! και οσο για την αποψη σου περι κλικας μαλλον κανεις και εσυ την χαζη. Ξερεις και φυσικα οι περισσοτεροι γνωριζουμε οτι μεσα σε ενα κοινωνικο συνολο οπως επισης συμπεριλαμβανω το φορουμ ειναι δυνατο και εφικτο να δημιουργουνται κλικες.. μεγαλος ανθρωπος εισαι θα επρεπε να το γνωριζεις! :)
    αν η κλικα μας ειναι τα δεκαδες ονοματα που εχουν κατα καιρους κατηγορηθει οτι ανηκουν σε αυτην την κλικα, και εκτος κλικας οσοι εχουν μεχρι τωρα κατηγορησει περι "κλικας", ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ!!! ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ??? ΤΡΕΧΩ!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ (pathetic, που λεει κι ενας μπαρμπας που μας ελεγες οτι στην επεσε)

Senior Member
    rem τοτε προτιμω να μαι σε κλικα! ;p

αλλα γενικα το χω παρατηρησει σε ολα τα φορουμ. υπαρχουν ολο θεματα για ''κλικες'' . δεν κτλβαινω ποιο ειναι το προβλημα. δεν κερδιζει κατι κανεις! ουτε κανα κανα ευροπουλο! αλλα οπως ειπε κ καποιος πιο πριν εχουν ανοιξει 50 θεματα γι αυτο το λογο και ειναι πολυ κουραστικο. εγω δεν θελω να διαβαζω αυτα! θελω να διαβαζω για τους προβληματισμους στην ζωη του κοσμου και οχι παραπονακια απο νηπια επειδη δεν τον παιζουνε στο φορουμ
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχ
    ωραια προταση
    και για να κανει οικονομια μηνυματων, να ρωταει παραλληλα μηπως βγηκαν κι αυτες για ποτο με εναν περιεργο τυπο για να του κανουν μαζι φασαρια...

Page 12 of 17 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast