ΚΟΜΠΛΕΞ!!!!!!!!!!!!!!!! - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 17 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 255
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    rem τοτε προτιμω να μαι σε κλικα! ;p

αλλα γενικα το χω παρατηρησει σε ολα τα φορουμ. υπαρχουν ολο θεματα για ''κλικες'' . δεν κτλβαινω ποιο ειναι το προβλημα. δεν κερδιζει κατι κανεις! ουτε κανα κανα ευροπουλο! αλλα οπως ειπε κ καποιος πιο πριν εχουν ανοιξει 50 θεματα γι αυτο το λογο και ειναι πολυ κουραστικο. εγω δεν θελω να διαβαζω αυτα! θελω να διαβαζω για τους προβληματισμους στην ζωη του κοσμου και οχι παραπονακια απο νηπια επειδη δεν τον παιζουνε στο φορουμ
    ετσι ειναι μπροκεν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αν η κλικα μας ειναι τα δεκαδες ονοματα που εχουν κατα καιρους κατηγορηθει οτι ανηκουν σε αυτην την κλικα, και εκτος κλικας οσοι εχουν μεχρι τωρα κατηγορησει περι "κλικας", ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ!!! ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ??? ΤΡΕΧΩ!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ (pathetic, που λεει κι ενας μπαρμπας που μας ελεγες οτι στην επεσε)
    Ξερεις πολυ καλα τι εννοω και εσυ Ρεμεντυ αλλα και η Μπροκεν Ντολ μαζι ειστε στην κλικα της Θεοφανιας...

Senior Member
    ετσι ειναι μπροκεν.
    Οταν ασχολεισαι τοτε με θεματα να ασχολεισαι σοβαρα και οχι σαν νηπιο λοιπον...

Banned
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    rem τοτε προτιμω να μαι σε κλικα! ;p

αλλα γενικα το χω παρατηρησει σε ολα τα φορουμ. υπαρχουν ολο θεματα για ''κλικες'' . δεν κτλβαινω ποιο ειναι το προβλημα. δεν κερδιζει κατι κανεις! ουτε κανα κανα ευροπουλο! αλλα οπως ειπε κ καποιος πιο πριν εχουν ανοιξει 50 θεματα γι αυτο το λογο και ειναι πολυ κουραστικο. εγω δεν θελω να διαβαζω αυτα! θελω να διαβαζω για τους προβληματισμους στην ζωη του κοσμου και οχι παραπονακια απο νηπια επειδη δεν τον παιζουνε στο φορουμ
    Aφου εσυ η ιδια το λες οτι δε θελεις να διαβαζεις για αυτα, το κανεις? και οχι μονο το κανεις απαντας κιολας ..... Αφου θεωρεις το θεμα κατηγοριας νηπιου τοτε τι κανεις εδω με τα νηπια????? μηπως τελικα θες να μας κανεις παρεα?????

Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχ
    ωραια προταση
    και για να κανει οικονομια μηνυματων, να ρωταει παραλληλα μηπως βγηκαν κι αυτες για ποτο με εναν περιεργο τυπο για να του κανουν μαζι φασαρια...
    Οχι και για ποτο... για κοκα κολα δεν εχουμε πει? ;)

Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Kαταρχας 1ον δε με λενε Αντερ ... Μαθε να βλεπεις σωστα ειναι Αντιτερμιντ 2ον Συγνωμη που εχω και προσωπικη ζωη και δε μπορω να ειμαι συνεχεια μεσα σε ενα φορουμ .... 3ον εαν θα ερθω με καποιον σε αντιπαραθεση σιγουρα υπαρχει καποιος λογος .... 4ον μου τα εχεις κανει τσουρεκια γιατι εχεις τυφλωθει τοσο πολυ απο την επιπολαιοτητα σου νομιζωντας πως οτι γραφεις και οτι και να πεις ειναι το σωστο , δε μπορεις να δεχτεις καμια αλλη γνωμη περαν της δικης σου και επιβαλεις με το ετσι θελω τη δικια σου χωνοντας και τις μαριονετες σου στα περισσοτερα θεματα.... Μαθε να συμπεριφερεσαι λιγο καλυτερα στο κοσμο εδω μεσα εσυ και καμια 3-4 ντιβες γιατι εχετε παρει πολυ ψηλα τον αμανε ... Ξεκολληστε λιγο απο την σαπια νοοτροπια της κατακρισης γιατι μιλατε πανω απ'ολα σε ανθρωπους και οχι σε ζωα ....... Υπαρχουν πολλοι ευθραυστοι χαρακτηρες και δε νομιζω οτι βοηθατε με το καυστικο χιουμορ που κουβαλατε .... Στα λεω μια και τελευταια φορα γιατι με κουρασες πολυ παιζοντας το μου ΚΙΝΕΖΟΣ κανοντας οτι δε καταλαβαινεις ....

Υ.Γ Αν ηταν να περιμενω φιλικες συμβουλες απο εσενα νομιζω καλυτερο θα ηταν να μπω στη σιδηρα παρθενα
    ...και το πρόγραμμα συνεχίζεται....

επαναλαμβάνω λοιπόν: που τα ειδες όλα αυτά που με κατηγορείς: πες μου ΕΝΑ περιστατικό ώστε να αιτιολογήσεις όλο αυτό το μένος που όσο περνούν οι μέρες με κάνει να βεβαιώνομαι πως εγώ και συ δεν είμαστε άγνωστοι.
    Γιατί φίλε άντερ, (ετσι μου αρέσει να σε λέω), ΔΕΝ δικαιολογείται τόση εμπάθεια και τσούξιμο μόλις σε δυο μηνες παραμονής σε αυτό το φόρουμ.
    Κάτι μου θυμίζεις βέβαια....που θα πάει? Θα το βρω.....
    Last edited by Θεοφανία; 30-08-2011 at 13:08.

Aφου εσυ η ιδια το λες οτι δε θελεις να διαβαζεις για αυτα, το κανεις? και οχι μονο το κανεις απαντας κιολας ..... Αφου θεωρεις το θεμα κατηγοριας νηπιου τοτε τι κανεις εδω με τα νηπια????? μηπως τελικα θες να μας κανεις παρεα?????
    απ ότι φαίνεται μέχρι τώρα το προβλημά ΣΑΣ είναι πως ΔΕΝ σας κάνουν κάποια μέλη παρέα, ή για να το πω αλλιώς, δεν καταπίνονται οι @@ που σκορπιούνται σε θέματα, υπάρχει άποψη και κάπου εκεί ξεκινάει το πρόβλημα.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    απ ότι φαίνεται μέχρι τώρα το προβλημά ΣΑΣ είναι πως ΔΕΝ σας κάνουν κάποια μέλη παρέα, ή για να το πω αλλιώς, δεν καταπίνονται οι @@ που σκορπιούνται σε θέματα, υπάρχει άποψη και κάπου εκεί ξεκινάει το πρόβλημα.....
    Μπραβο μεσα επεσες σε ολα! Εισαι εξυπνη τελικα...

Senior Member
    Δεν πιστεύετε ότι το θέμα έχει κουραστεί πάρα πολύ?
    Τι είναι αυτά ρε παιδιά? Κάνετε λες και γνωρίζεστε ή λες και έχετε να χωρίσετε κάτι μέσα σε ένα απλό φόρουμ.
    Τόσο σημαντικό ρόλο δηλαδή παίζει μια διαδικτυακή κοινότητα στη ζωή σας που μπαίνετε στη διαδικασία να τσακώνεστε χωρίς καλά καλά να ξέρετε ο ένας πως είναι τα μούτρα του άλλου?
    Δηλαδή στην καθημερινότητά σας, ασχολείστε τόσο πολύ με αυτούς που δε γουστάρετε?
    Εάν το κάνετε αυτό τότε σίγουρα θα παίξουν τα νεύρα σας πολύ γρήγορα. Δεν μπορούμε ούτε να αρέσουμε σε όλους ούτε να συμφωνούμε με όλους.
    Το φόρουμ είναι υποστηρικτικό και όχι φόρουμ "ξεδίπλωσης των πιο σκοτεινών πτυχών του χαρακτήρα μας".
    Όποιος μπορεί να στηρίξει το κάνει. Όποιος έχει ανάγκη τη στήριξη το ζητάει.
    Όποιος απλά θέλει μέσα από την ανωνυμία του να εκτονωθεί, να βγάλει το άχτι του, να το παίξει άγγελος τιμωρός και δεν ξέρω εγώ τι άλλο δεν κάνει τόσο καλό στο φόρουμ.
    Είναι δυνατόν τόσες μέρες να ανοίγονται θέματα επί θεμάτων και να διαιωνίζονται συζητήσεις με αντικείμενο κλίκες?
    εμένα δε με ενοχλούν σχεδόν ποτέ οι απόψεις μελών εδώ μέσα.
    Εκεί που πραγματικά ενοχλούμαι είναι όταν δημιουργούνται καυγάδες και είτε γινόμαστε κοινωνοί είτε θεατές σε διαδικτυακά σεντόνια.
    Λοιπόν ηρεμήστε. Και μην τολμήσει κανείς να πει τη γνωστή ατάκα "μην ασχολείσαι με το θρεντ".
    Διότι τα θρέντς είναι δημόσια, μπορούν να γράψουν όλοι και ειδικά τα συγκεκριμένα πρωτοστατούν μέρες τώρα.
    Είναι πολύ κουραστικό αυτό το πράγμα.
    Α! και για να μην ξεχάσω, αν συνεχιστούν τα κοσμητικά τύπου ηλιθιος, κότα και οι ειρωνίες θα πέσουν πολλές αναφορές.
    Άντε γιατί το έχετε ξεφτιλίσει πια. Σα δε ντρέπεστε λίγο.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    μα ποιος ο σκοπος να τα γραφετε αν οχι για να σας απανταμε?
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    πηγαινε η πανω μ απαντηση

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Ξερεις πολυ καλα τι εννοω και εσυ Ρεμεντυ αλλα και η Μπροκεν Ντολ μαζι ειστε στην κλικα της Θεοφανιας...
    τωρα θιχτηκα............γιατι να ναι η θεοφανια αρχηγος δεν καταλαβα δλδ???ααααα...........

Senior Member
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Μπραβο μεσα επεσες σε ολα! Εισαι εξυπνη τελικα...
    Έχεις ένα θέμα με την εξυπνάδα τελικά...

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Έχεις ένα θέμα με την εξυπνάδα τελικά...
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Page 13 of 17 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast