Άβυσσος η ψυχή...του άντρα? - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 26 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 385
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Καλο ειναι ο καθενας να λεει τη γνωμη του πανω στο θεμα και να μην υπαρχουν χαρακτηρισμοι του τυπου:"αυτα που λεγονται ειναι ανοησιες" ή "αυτη δεν ξερει τι γραφει"...Ας μην γ@μιεται το θεμα της Τζουλιας με τετοιες μικροτητες κι εμπαθειες! Φιλικη Παρακληση.
    Ε μα πες τα ρε Αλια..κι εδω πολεμος??ελεος..δεν κανετε διαγωνισμο επικρατησης και καλυτερης αποψης υπενθυμιζω..ο καθενας λεει οτι θεωρει καλυτερο και σωστοτερο ωστε να παρει ιδεες οι κοπελα και να βοηθηθει..Αηδια εχει καταντησει η ολη κατασταση..πραγματικα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by vintzi View Post
    Συμφωνώ με αυτό που λες για τον πρόεδρο Remedy, ότι δηλαδή ξέρει καλά τα του τμήματος (δίκοπο μαχαίρι βέβαια αυτό). Απλώς επικεντρωθήκαμε στον πρύτανη ως τον πλέον αρμόδιο για τα πειθαρχικά του Παν/μιου. Αλλά ναι, αν ο πρόεδρος είναι συνεννοήσιμος και αξιοπρεπής, θα ήταν καλή ιδέα να του μιλήσει. Θα πρότεινα πάντως να το κάνει αφού 'ερευνήσει' λίγο τι καπνό φουμάρει και ο πρόεδρος (στο βαθμό που κάτι τέτοιο είναι εφικτό).
    ακριβως αυτο ειπα. να κανει διερευνητικη συζητση κατ αρχην, οχι να παει με την λογικη να κανει καταγγελια κι αν βρει στηριξη, αναλογα πως θα δει την αντιμετωπιση του, θα δει ποσο θα το προχωρησει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σωστο κι αυτο, αλλα ηταν αναμενομενο..
    παιδια εμενα με ενδιαφερουν οι λυσεις που προτεινατε, και βεβαια με το μικροτερο-οσο γινεται- ψυχικο κοστος για μενα!!

Senior Member
    Να εισαι παντως σιγουρη Julias οτι κανεις δεν θα χαρει. Τους βαζεις μεγαλο μπελλα στο κεφαλι και πρεπει να πραξουν. Αλλα αυτο ειναι που πρεπει να κανεις.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Quote Originally Posted by julias View Post
    ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ
    Θα σου προσθέσουν σε κάθε περίπτωση.

Senior Member
    παιδια εμενα με ενδιαφερουν οι λυσεις που προτεινατε, και βεβαια με το μικροτερο-οσο γινεται- ψυχικο κοστος για μενα!!
    ετσι ειναι τζουλια. κι εχει δικιο σε αυτο που ειπε ο κηπ.
    κανεις δεν θελει να βγει βρωμα για την σχολη.
    αν πας στον προεδρο με την δικαιη αγανακτηση σου και το δικαιο αιτημα σου να τελειωσει ηε ργασια σου ειρηνικα και χωρις να αντιμετωπισεις την εκδικηση του θειου, αν του δωσεις να καταλαβει οτι στηριζεσαι σε αυτον για να εξομαλυνθει η κατασταση αλλα και να τελειωνεις επιτελους, κι αν δεν ειναι χαζος ο προεδρος, νομιζω οτι το συμφερον του ειναι να σε βοηθησει χωρις αλλα παρατραγουδα.
    θα του τονισεις μαλιστα οτι ξεκινας απο αυτον που θεωρεις πιοα ρμοδιο για τα της σχολης του , για να καταλαβει οτι αν δεν κανει αυτα που πρεπει, μπορεις να πας και παραπανω.

ισως η λυση που θα σου βρει να ειναι να μεσολαβησει ο ιδιος για αλλον επιβλεποντα για να ξεπεραστει το θεμα.
    κι αυτο καλο θα σου κανει

Senior Member
    Seduction, με κολλησε στον τοιχο, μου επιασε το στηθος, προσπαθησε να με φιλησει και μου ειπε αισχρολογα. αυτο νομιζω οτι ειναι ΧΡΗΣΗ ΒΙΑΣ. θα μιλησω στον πρυτανη, να δω γαι αλλαγη καθηγητη, αν γινεται. Εγώ νομιζω οτι δεν μπορω να το δω ξανα αυτον. Θα ειναι σαν να μην εχει γινει τιποτα. Εχει γινει ομως. Για την αστυνομια δεν ξερω τί θα κανω ακομα. Με ενοχλει να ξερω οτι κυκλοφορει έξω. Και να σκεφτειτε οτι ηξερε οτι ειμαι χωρισμενη άρα με λιγες πιθανοτητες να με υποστηριξει καποιος άντρας! Και αυτο ειναι που με ενοχλει ακομα περισσοτερο.
    Οπωσδηποτε αυριο θα ψαξω για σεμιναρια αυτοαμυανας. Θέλω να μου φυγει ο φοβος..

Banned
    Εξω από τον χορό όλοι ξέρουν να χορεύουν!

Το θέμα που σου προέκυψε είναι και δυσάρεστο αλλά και Δ Υ Σ Κ Ο Λ Ο στην επίλυσή του.

Μπορεί να ξαναπάς και να μην γίνει το παραμικρό και να τελειώσεις την διατριβή σου
    Μπορεί να ξαναπάς και παρ' όλο που δεν θα ξαναγίνει το παραμικρό να βλέπεις εφιάλτες τα βράδια
    Μπορεί να ξαναπάς και να επιχειρήσει να σε βιάσει
    Μπορεί να ενημερώσεις τον Πρύτανη και να δώσει λύσεις στο θέμα
    Μπορεί να ενημερώσεις τον Πρύτανη και να παρ΄όλη την θέληση του να ειπλύσει το ζήτημα να μην μπορέσει
    Μπορεί να ενημερώσεις τον Πρύτανη και να πέσεις σε συντεχνία που να μην τελειώσεις την διατριβή σου ποτέ στην Ελλάδα
    Μπορεί να μιλήσεις στον καθηγητή σου, να καταλάβει το λάθος του, να ζητήσει συγνώμη και το θέμα να λήξει εκεί
    Μπορεί να μιλήσεις στον καθηγητή σου, να κάνει πως καταλαβαίνει το λάθος, να "ζητήσει" συγνώμη και να σε γαμήσει με χιλιους άλλους τρόπους
    Μπορεί να μιλήσεις στον καθηγητή σου και να δεχτεί να διακόψετε, προτείνοντας άλλη λύση
    Μπορεί να μιλήσεις στον καθηγητή σου και να σε διώξει
    Μπορεί να μιλήσεις στον καθηγητή σου και να έχει την δύναμη να μην μπορείς να συνεχίσεις σε άλλον
    Μπορεί...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ούτε υπάρχει φως που να σου δείχνει με βεβαιότητα την καλύτερη λύση. Κάθε άλλο.

Senior Member
    Seduction, με κολλησε στον τοιχο, μου επιασε το στηθος, προσπαθησε να με φιλησει και μου ειπε αισχρολογα. αυτο νομιζω οτι ειναι ΧΡΗΣΗ ΒΙΑΣ. θα μιλησω στον πρυτανη, να δω γαι αλλαγη καθηγητη, αν γινεται. Εγώ νομιζω οτι δεν μπορω να το δω ξανα αυτον. Θα ειναι σαν να μην εχει γινει τιποτα. Εχει γινει ομως. Για την αστυνομια δεν ξερω τί θα κανω ακομα. Με ενοχλει να ξερω οτι κυκλοφορει έξω. Και να σκεφτειτε οτι ηξερε οτι ειμαι χωρισμενη άρα με λιγες πιθανοτητες να με υποστηριξει καποιος άντρας! Και αυτο ειναι που με ενοχλει ακομα περισσοτερο.
    Οπωσδηποτε αυριο θα ψαξω για σεμιναρια αυτοαμυανας. Θέλω να μου φυγει ο φοβος..
    Το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

τζουλια ευχομαι να βρεις το δικιο σου και να μην σου βγει κι απο πανω ο παππους..
    καλη τυχη και καλη δυναμη.
    μην τα παρατησεις αν σε δυσκολεψουν

Senior Member
    με κολλησε στον τοιχο, μου επιασε το στηθος, προσπαθησε να με φιλησει και μου ειπε αισχρολογα. αυτο νομιζω οτι ειναι ΧΡΗΣΗ ΒΙΑΣ.
    Ποση δυναμη πια μπορει να εχει ενα γεροχουφταλο?! Πραγματικα τι να πω?!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Seduction View Post
    Εξω από τον χορό όλοι ξέρουν να χορεύουν!

Το θέμα που σου προέκυψε είναι και δυσάρεστο αλλά και Δ Υ Σ Κ Ο Λ Ο στην επίλυσή του.

Μπορεί να ξαναπάς και να μην γίνει το παραμικρό και να τελειώσεις την διατριβή σου
    Μπορεί να ξαναπάς και παρ' όλο που δεν θα ξαναγίνει το παραμικρό να βλέπεις εφιάλτες τα βράδια
    Μπορεί να ξαναπάς και να επιχειρήσει να σε βιάσει
    Μπορεί να ενημερώσεις τον Πρύτανη και να δώσει λύσεις στο θέμα
    Μπορεί να ενημερώσεις τον Πρύτανη και να παρ΄όλη την θέληση του να ειπλύσει το ζήτημα να μην μπορέσει
    Μπορεί να ενημερώσεις τον Πρύτανη και να πέσεις σε συντεχνία που να μην τελειώσεις την διατριβή σου ποτέ στην Ελλάδα
    Μπορεί να μιλήσεις στον καθηγητή σου, να καταλάβει το λάθος του, να ζητήσει συγνώμη και το θέμα να λήξει εκεί
    Μπορεί να μιλήσεις στον καθηγητή σου, να κάνει πως καταλαβαίνει το λάθος, να "ζητήσει" συγνώμη και να σε γαμήσει με χιλιους άλλους τρόπους
    Μπορεί να μιλήσεις στον καθηγητή σου και να δεχτεί να διακόψετε, προτείνοντας άλλη λύση
    Μπορεί να μιλήσεις στον καθηγητή σου και να σε διώξει
    Μπορεί να μιλήσεις στον καθηγητή σου και να έχει την δύναμη να μην μπορείς να συνεχίσεις σε άλλον
    Μπορεί...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ούτε υπάρχει φως που να σου δείχνει με βεβαιότητα την καλύτερη λύση. Κάθε άλλο.
    Πάντως με αυτα που μου εγραψες, αποκλειεται να κοιμηθω το βραδυ. Αυτα που εγραψα στο προηγουμενο ποστ, τα θεωρεις ενδεδειγμενα?

Banned
    Το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης..
    Το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    Υπαρχει περιπτωση και τροπος να βρεις αλλα πιθανα θυματα ωστε να κανετε απο κοινου κατι?

Senior Member
    τελικα, ολα τα γουρουνια εχουν την ιδια μουρη ε?
    και ενα αλλο μελος περιεγραψε καπως ετσι την σκηνη που της την επεσε χωρις την θεληση της ενας μπαρμπας...

τζουλια ευχομαι να βρεις το δικιο σου και να μην σου βγει κι απο πανω ο παππους..
    καλη τυχη και καλη δυναμη.
    μην τα παρατησεις αν σε δυσκολεψουν
    Remedy, υπαρχει καποια αλλη στο φορουμ που να εχει υποστει βια απο καποιον συγκεκριμενα? πες μας σε παρακαλώ. Συγκεκριμενα. Υπαρχει εδω καποιος που προσπαθει να βιασει κοπελες? Υπαρχουν κοπελες που επαθαν τα ιδια? Πες μου σε παρακαλω!!

Banned
    Πάντως με αυτα που μου εγραψες, αποκλειεται να κοιμηθω το βραδυ. Αυτα που εγραψα στο προηγουμενο ποστ, τα θεωρεις ενδεδειγμενα?
    Η είσαι αποφασισμένη να ξεκινήσεις κάτι που μπορείς να χάσεις από τον ελεγχό σου ή ακόμα δεν είσαι και παραμένεις και περιμένεις να δεις τι θα συμβεί.

Από την στιγμή που δεν θέλεις / δεν μπορείς να τον ξαναδείς, το να μιλήσεις στον πρύτανη με αίτημα αλλαγής επόπτη/καθηγητή είναι μια κίνηση που προτείνω. Δεν γνωρίζω το τι γίνεται στο πανεπιστήμιο σου και το τι συντεχνίες μπορεί να υπάρχουν και κατά πόσο μπορεί να δυσκολέψει η περίπτωση, αλλά είναι η μόνη λύση που έχεις πλέον.

Ολα τα μπορεί, που σου έγραψα παραμένουν πιθανά.

Page 8 of 26 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast