Άβυσσος η ψυχή...του άντρα? - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 26 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 385
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Seduction View Post
    Το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

αλλα η βια που εξασκει καποιος οταν παρενοχλει σεξουαλικα μια γυναικα χωρις την θεληση της.θυμαμαι πολυ καλα μαλιστα, οτι η αλλη κοπελα τον απεκρουσε μια φορα και αυτος το επανελαβε απ οτι μας ειπε
    το σημαντικο δεν ειναι αν της επιασε το στηθος η ορμηξε να την φιλησει ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ

εχεις καμια διαφωνια οτι αυτες οι πρακτικες ειναι καταπτυστες, προσβαλουν τους πραγματικους ανδρες , αφορουν μονο θρασυδειλους και πρεπει να στηλιτευονται απο ανδρες κι απο
    γυναικες?

τα περι γαργαρας και πινακολαδας, να τα πεις σε κοντυτερες απο σενα...
    Last edited by Remedy; 31-08-2011 at 10:13.

Senior Member
    Quote Originally Posted by julias View Post
    Remedy, υπαρχει καποια αλλη στο φορουμ που να εχει υποστει βια απο καποιον συγκεκριμενα? πες μας σε παρακαλώ. Συγκεκριμενα. Υπαρχει εδω καποιος που προσπαθει να βιασει κοπελες? Υπαρχουν κοπελες που επαθαν τα ιδια? Πες μου σε παρακαλω!!
    Ωχ,μεγαλο θεμα ανοιγεις τζουλιας και μου φαινεται πως αν αρχισουν τις απαντησεις οσονουπω θα κλεισει κι αυτο εδω το θεμα..
    Εισαι σιγουρη οτι θες να το ανοιξεις?
    Αντε παλι πεδιο μαχης..λαβατε θεση..

Banned
    Remedy, υπαρχει καποια αλλη στο φορουμ που να εχει υποστει βια απο καποιον συγκεκριμενα? πες μας σε παρακαλώ. Συγκεκριμενα. Υπαρχει εδω καποιος που προσπαθει να βιασει κοπελες? Υπαρχουν κοπελες που επαθαν τα ιδια? Πες μου σε παρακαλω!!

Senior Member
    τζουλια, για βιασμο δεν ξερω.
    εγω δεν σχηματισα την εντυπωση οτι η κοπελα κινδυνευσε.
    αλλα νομιζω ουτε εσυ κινδυνευσες.
    αηδιασες και προσβληθηκες περισσοτερο. ακριβως οπως κι αυτη
    αλλα ηταν ξεκαθαρο οτι ηταν παρα την θεληση της η επιθεση κι οτι ειπε κξεκαθαρα οχι, και ο τυπος εκανε και δευτερη επιθεση.
    αυτο περιεργραψε τουλαχιστον.
    Last edited by Remedy; 31-08-2011 at 10:17.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης..
    Εμενα παντως ηταν ΚΑΙ φυσικη βια, πραγμα που το κανει απεχθεστερο. Ειναι καλο πάντως, να ειμαστε συγκεκριμενοι, οταν λεμε κατι και στις κατηγοριες και στα ονοματα!

Senior Member
    τζουλια, για βιασμο δεν ξερω.
    εγω δεν σχηματισα την εντυπωση οτι η κοπελα κινδυνευσε.
    αλλα νομιζω ουτε εσυ κινδυνευσες.
    αηδιασες και προσβληθηκες περισσοτερο. ακριβως οπως κι αυτη
    αλλα ηταν ξεκαθαρο οτι ηταν παρα την θεληση της η επιθεση κι οτι ειπε κξεκαθαρα οχι, και ο τυπος εκανε και δευτερη επιθεση.
    αυτο περιεργραψε τουλαχιστον.
    Με κολλησε στον τοιχο και ΔΕΝ κινδυνεψα? Τι λες τώρα? Απο το πρωι, δεν εχω ησυχασει και αμφιβάλλω αν θα κοιμηθώ!!!

Senior Member
    δεν προλαβα να γραψω το μηνυμα μου κι ηδη ξεκινησε..ουχ..αντε παλι

Το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ COPY PASTE ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,

σεντ το οτι εχει σβηστει το συγκεκριμενο θεμα οπου υπηρχε η περιγραφη ειναι τυχαιο ως προς αυτο που απαιτεις???

Senior Member
    Η είσαι αποφασισμένη να ξεκινήσεις κάτι που μπορείς να χάσεις από τον ελεγχό σου ή ακόμα δεν είσαι και παραμένεις και περιμένεις να δεις τι θα συμβεί.

Από την στιγμή που δεν θέλεις / δεν μπορείς να τον ξαναδείς, το να μιλήσεις στον πρύτανη με αίτημα αλλαγής επόπτη/καθηγητή είναι μια κίνηση που προτείνω. Δεν γνωρίζω το τι γίνεται στο πανεπιστήμιο σου και το τι συντεχνίες μπορεί να υπάρχουν και κατά πόσο μπορεί να δυσκολέψει η περίπτωση, αλλά είναι η μόνη λύση που έχεις πλέον.

Ολα τα μπορεί, που σου έγραψα παραμένουν πιθανά.
    Ναι, θα μιλησω στον πρυτανη για αρχη. Αυριο κανονικα ειχα κανονισει να τον συναντησω τον καθηγητη, για διορθώσεις. οποτε αυτο πάει...και βλεπουμε..

Senior Member
    Με κολλησε στον τοιχο και ΔΕΝ κινδυνεψα? Τι λες τώρα? Απο το πρωι, δεν εχω ησυχασει και αμφιβάλλω αν θα κοιμηθώ!!!
    τζουλια μου, εσυ ξερςι αν κινδυνεψες.
    γιατι το σημαντικο δεν ειναι αν κινδυεψες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, αλλα ακομα κι αν ενοιωσες οτι κινδυνευεις. κι αν ενοιωσες ετσι, φυσικα σε πιστευω
    επειδη μας ειπες οτι τον χτυπησες στην κοιλια κι εφυγες,ηταν γερος ανθρωπος και εισασταν ουσιαστικα σε ημιδημοσιο χωρο. θεωρησα οτι δεν κινδυνευσες.

Senior Member
    Καλό κουράγιο julias. Νομίζω πως πολύ καλά θα κάνεις να μιλήσεις στον πρύτανη.

Banned
    Quote Originally Posted by niah View Post
    σεντ το οτι εχει σβηστει το συγκεκριμενο θεμα οπου υπηρχε η περιγραφη ειναι τυχαιο ως προς αυτο που απαιτεις???
    Ημουν απόλυτα συγκεκριμένος. Η ΑΣ ΒΓΕΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΥΠΕΣΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΤΟΙΧΟ, ΝΑ ΤΗΣ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΛΠ.

Αν για σένα έχει την παραμικρή ομοιότητα η περίπτωση που παρουσίασε η Χριστίνα με το τέλος της βραδιάς να τελειώνει πηγαίνοντας την στο σπίτι ο συνοδός της κλπ κλπ κλπ με την επίθεση που μας περιέγραψε η Τζούλια και με την τροπή που πήραν τα πράγματα, να δώσει γροθιά και να φύγει κλπ κλπ κλπ, τότε δεν έχω να προσθέσω κάτι!

Τους οχετούς λάσπης όμως της remedy και της καθε remedy, ως μέλος του φόρουμ, όταν τους βλέπω στο δημόσιο συζητητήριο θα τους στηλιτεύω.

Senior Member
    Τι γερος ανθρωπος ρε παιδια??..65 χρονων ειπε ειναι οχι 85..στα 65 μπορει να ειναι πολυ καλοστεκουμενος καποιος..Δλδ το 65 σου δινει την εικονα ενος κακομοιρη με μπαστουνακι απαραιτητα?

Senior Member
    τζουλια μου, εσυ ξερςι αν κινδυνεψες.
    γιατι το σημαντικο δεν ειναι αν κινδυεψες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, αλλα ακομα κι αν ενοιωσες οτι κινδυνευεις. κι αν ενοιωσες ετσι, φυσικα σε πιστευω
    επειδη μας ειπες οτι τον χτυπησες στην κοιλια κι εφυγες,ηταν γερος ανθρωπος και εισασταν ουσιαστικα σε ημιδημοσιο χωρο. θεωρησα οτι δεν κινδυνευσες.
    Δεν θέλω να μπλεκεται η περιπτωση μου με άλλες που δεν εχουν καθόλου σχέση. Εγώ κινδυνεψα, ή τουλαχιστον ετσι ενιωσα, και ΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ. Νομιζω οτι δεν εχει ξανα ειπωθει κατι τετοιο. Ή έχει? Πες μου

Senior Member
    Ημουν απόλυτα συγκεκριμένος. Η ΑΣ ΒΓΕΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΥΠΕΣΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΤΟΙΧΟ, ΝΑ ΤΗΣ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΛΠ.

Αν για σένα έχει την παραμικρή ομοιότητα η περίπτωση που παρουσίασε η Χριστίνα με το τέλος της βραδιάς να τελειώνει πηγαίνοντας την στο σπίτι ο συνοδός της κλπ κλπ κλπ με την επίθεση που μας περιέγραψε η Τζούλια και με την τροπή που πήραν τα πράγματα, να δώσει γροθιά και να φύγει κλπ κλπ κλπ, τότε δεν έχω να προσθέσω κάτι!

Τους οχετούς λάσπης όμως της remedy και της καθε remedy, ως μέλος του φόρουμ, όταν τους βλέπω στο δημόσιο συζητητήριο θα τους στηλιτεύω.
    Δεν την εβγαλε η Ρεμεντι αυτη τη φημη..αλλη/ες την εξομολογηθηκαν.η ρεμεντυ λεει αυτο που ειδε να περιγραφεται απο αλλους..το να μην ειναι ακριβως το ιδιο ενα σκηνικο πεσιματος, δεν σημαινει πως αυτοματα χαρακτηριζεται το ενα ως επιθεση και το αλλο ως αποδεκτη σταση..
    Και η κοπελα εδω αν δεν βρει τροπο οπως ειπε, μπορει να εξακολουθησει να εχει τον ιδιο δασκαλο απ τον οποιον υπεστει επιθεση..Το γεγονος αυτο θα αναιρεσει την συγκεκριμενη πραξη του? Ή θα δηλωσει αυτο τη συναινεση της σ αυτην την πραξη?

Senior Member
    Πάντως εγω αυριο θα παω το πρωι στο πανεπιστημιο και θα βρω ή τον προεδρο ή τπν πρυτανη. Και θα δουμε.. Ελπιζω να μην ειναι κλικα. Θα σας ενημερώσω γιατι πραγματικα η υποστηριξη ηταν συγκινητική!!
    Όμως σημερα το βραδυ, δεν θα κοιμηθώ..

Page 9 of 26 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast