Άβυσσος η ψυχή...του άντρα? - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 26 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 136 to 150 of 385
    Senior Member
    Quote Originally Posted by niah View Post
    Δεν την εβγαλε η Ρεμεντι αυτη τη φημη..αλλη/ες την εξομολογηθηκαν.η ρεμεντυ λεει αυτο που ειδε να περιγραφεται απο αλλους..το να μην ειναι ακριβως το ιδιο ενα σκηνικο πεσιματος, δεν σημαινει πως αυτοματα χαρακτηριζεται το ενα ως επιθεση και το αλλο ως αποδεκτη σταση..
    Και η κοπελα εδω αν δεν βρει τροπο οπως ειπε, μπορει να εξακολουθησει να εχει τον ιδιο δασκαλο απ τον οποιον υπεστει επιθεση..Το γεγονος αυτο θα αναιρεσει την συγκεκριμενη πραξη του? Ή θα δηλωσει αυτο τη συναινεση της σ αυτην την πραξη?
    Παιδια μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο καζανι!! Έχοντας διαβασει την περιπτωση που λετε δεν νομιζψ οτι η περιπτωση μου και της Χριστινας ειναι ιδιες Και εγώ ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να δεχτώ τον ιδιο δασκαλο..

Banned
    η ρεμεντυ λεει αυτο που ειδε να περιγραφεται απο αλλους.
    Το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Οι αναφορές της julias είναι ικανές για να καταλάβεις. Και εσύ και όλοι μας.

Quote Originally Posted by julias View Post
    Δεν θέλω να μπλεκεται η περιπτωση μου με άλλες που δεν εχουν καθόλου σχέση.
    Παιδια μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο καζανι!!

Senior Member
    Δεν θέλω να μπλεκεται η περιπτωση μου με άλλες που δεν εχουν καθόλου σχέση. Εγώ κινδυνεψα, ή τουλαχιστον ετσι ενιωσα, και ΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ. Νομιζω οτι δεν εχει ξανα ειπωθει κατι τετοιο. Ή έχει? Πες μου
    Μην μπαινεις σε τετοια τριπακια τζουλιας..Δεν εχει σχεση το ενα σκηνικο με το αλλο απ την αποψη οτι στην αλλη περιπτωση δεν υπηρχε αναγκη ή φοβος να γινει καποια κινηση εκ μερους της κοπελας,λογω "αναγκης"..οπως συμβαινει στην περιπτωση σου με το να ειναι ο καθηγητης σου ο αλλος και να κραταει στα χερια του το θεμα της διατριβης σου..Δεν νομιζω οτι εχει νοημα να ξαναρχισουν να ξεψαχνιζουν το συγκεκριμενο θεμα..
    Σε ρωτησα και πριν αν και δεν ξερω κατα ποσον μπορει να βοηθησει αυτο,αν υπαρχει περιπτωση να βρεις κι αλλα θυματα απ τον συγκεκριμενο ανθρωπο..δεν ξερω αν το δες..Σιγουρα ετσι θα ληφθει πολυ σοβαροτερα υποψην η καταγγελια σου,και θα μπορει να γινει κατι πιο οργανωμενο.

Senior Member
    Δεν θέλω να μπλεκεται η περιπτωση μου με άλλες που δεν εχουν καθόλου σχέση. Εγώ κινδυνεψα, ή τουλαχιστον ετσι ενιωσα, και ΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ. Νομιζω οτι δεν εχει ξανα ειπωθει κατι τετοιο. Ή έχει? Πες μου
    μαλλον πρεπει να σου απαντησει η ιδια η κοπελα περι του ποσο κινδυνο ενοιωσε η οχι
    εγω οπως σου ειπα ηδη, θεωρησα απο την ολη διηγηση οτι δεν κινδυνευσε σοβαρα, αλλα προσβληθηκε και σιχαθηκε.
    σε καθε περιπτωση, η σεξουαλικη επιθεση χωρις συναινεση , με επιβολη, ΟΤΑΝ ΠΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΧΙ, ειναι ασκηση βιας κι εμενα μου φαινονται ιδια τα περιστατικα.διαφωνεις?
    αν θες πιο πολλες διευκρινισεις για το τι ενοιωσε η κοπελα, γιατι δεν την ρωτασς? ξερεις ποια ειναι. σε ειδα που της ζητουσες διευκρινισεις για το περιστατικο που μας περιεγραψε

Senior Member
    Quote Originally Posted by Seduction View Post
    Οχι niah, η remedy λέει αυτό που ΔΕΝ είδε να περιγράφεται από άλλους. Το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μαλλον πρεπει να σου απαντησει η ιδια η κοπελα περι του ποσο κινδυνο ενοιωσε η οχι
    εγω οπως σου ειπα ηδη, θεωρησα απο την ολη διηγηση οτι δεν κινδυνευσε σοβαρα, αλλα προσβληθηκε και σιχαθηκε.
    σε καθε περιπτωση, η σεξουαλικη επιθεση χωρις συναινεση , με επιβολη, ΟΤΑΝ ΠΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΧΙ, ειναι ασκηση βιας κι εμενα μου φαινονται ιδια τα περιστατικα.διαφωνεις?
    αν θες πιο πολλες διευκρινισεις για το τι ενοιωσε η κοπελα, γιατι δεν την ρωτασς? ξερεις ποια ειναι. σε ειδα που της ζητουσες διευκρινισεις για το περιστατικο που μας περιεγραψε
    Δεν με ενδιαφερει να ζητησω διευκρινησεις απο την Χριστινα γιατι δεν με αφορα αμεσα. Με ενδιαφερει ομως να με βοηθησετε επικεντρωνοντας στο θεμα μου και οχι συγκρινοντας καταστασεις. Όποιος λεει ψεματα, στη τελικη ανάλυση, το ξερει ο ιδιος. Συμφωνεις?

Senior Member
    Δεν με ενδιαφερει να ζητησω διευκρινησεις απο την Χριστινα γιατι δεν με αφορα αμεσα. Με ενδιαφερει ομως να με βοηθησετε επικεντρωνοντας στο θεμα μου και οχι συγκρινοντας καταστασεις. Όποιος λεει ψεματα, στη τελικη ανάλυση, το ξερει ο ιδιος. Συμφωνεις?
    δικιο εχεις..εγω σε ρωτησα ηδη κατι δυο φορες..

Senior Member
    βεβαιως συμφωνω.
    εγω οτι σκεφτηκα για την περιπτωση σου, στο ειπα.
    ελπιζω να βοηθησα κιολας
    καλη τυχη και μακρια απο γουρουνια..

Senior Member
    δικιο εχεις..εγω σε ρωτησα ηδη κατι δυο φορες..
    Πως μπορω να βρω για αλλα θυματα? Να κανω ερευνα αγορας? Παω στο πανεπιστημιο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ που τις κανονιζω την τελευταια στιγμή. Πως να το κανω αυτο?

Senior Member
    Ενταξει ρε σενταξιον..δεν ειναι ομως μοναχα η ρεμεντι που τα λεει ολα αυτα για εσενα..ποσο τυχαιο κ θεμα εμπαθειας να ναι δλδ?..τεσπα επειδη δεν ξερω τι πραγματικα μπορει να εχει συμβει δεν παρεμβαινω αλλο επι του συγκεκριμενου θεματος..Παντως κι εσυ χαλαρωσε λιγο,κι αν ολα αυτα στεκουν,αρχισε να σεβεσαι την ψυχολογικη κατασταση του καθενος..καλα τι λεω τωρα θα μου πεις..ενιγουει.
    εγω ηλπιζα να συμφωνησουμε ολοι, οτι η σεξουαλικη παρενοχληση οταν ο αλλος πει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΧΙ, ειναι μια σιχαμερη επιβολη βιας και πρεπει να τιμωρειται

Senior Member
    Πως μπορω να βρω για αλλα θυματα? Να κανω ερευνα αγορας? Παω στο πανεπιστημιο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ που τις κανονιζω την τελευταια στιγμή. Πως να το κανω αυτο?
    δεν μπορεις να βρεις ετσι ασχετα.
    δοκιμασε την συζητηση με τον προεδρο. ισως σταθεις τυχερη κι ειναι ενημερος και σου λσει τα προβληματα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εγω ηλπιζα να συμφωνησουμε ολοι, οτι η σεξουαλικη παρενοχληση οταν ο αλλος πει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΧΙ, ειναι μια σιχαμερη επιβολη βιας και πρεπει να τιμωρειται
    Μα να τιμωρηθει θελω, για αυτο και σκεφτομαι την αστυνομια..

Senior Member
    Μα να τιμωρηθει θελω, για αυτο και σκεφτομαι την αστυνομια..
    δεν συμφωνω κοπελιτσα.
    η αστυνομια ειναι λυση χρονοβορα και δεν θα σε βγαλει πουθενα χωρις αποδειξεις.
    προσπαθησε να το λυσεις μεσα στην σχολη σου

Senior Member
    Παιδια δεν μπορώ να παω με καμερες!! Φοβαμαι!!
    ,,,,,,,το θεμα ειναι αν εχεις αντοχες για να μπεις σε μια τετοια διαδικασια ,,,πληρωνεις εναν ντετεκτιβ και μαζευει στοιχεια,.

Senior Member
    Quote Originally Posted by path View Post
    Παιδια δεν μπορώ να παω με καμερες!! Φοβαμαι!!
    ,,,,,,,το θεμα ειναι αν εχεις αντοχες για να μπεις σε μια τετοια διαδικασια ,,,πληρωνεις εναν ντετεκτιβ και μαζευει στοιχεια,.
    πολυ CSI βλεπετε
    τι καμερες και ντετεκτιβ? τα στοιχεια αυτα που προερχονται απο παρακολουθηση δεν ισχυουν στα δικαστηρια.
    κι εδω η γυναικα λεει θελει να τελειωσει ανωδυνα και να τελειωσει την εργασια της.

Page 10 of 26 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast