Άβυσσος η ψυχή...του άντρα? - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 26 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 211 to 225 of 385
    Senior Member
    Τώρα θυμήθηκα αυτό που συμβαίνει στα ελληνικά νησιά το καλοκαίρι που Αγγλίδες τουρίστριες καταγγέλουν ψεύτικους βιασμούς από Έλληνες για να τα τσεπώσουν. Μου τη δίνουν αυτοί οι ηλίθιοι οι Άγγλοι.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    καλά....ζήσε πρώτα λίγα χρονάκια αγγλία ή κάπου αλλού έξω. και μετά τα ξαναλέμε για το σύστημα τους ;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    καλά....ζήσε πρώτα λίγα χρονάκια αγγλία ή κάπου αλλού έξω. και μετά τα ξαναλέμε για το σύστημα τους ;)
    Δεν μιλάω για το σύστημα τους αυτή τη στιγμή. Μιλάω για την συμπεριφορά των τουριστών (τουλάχιστον μερικών απ' αυτών) που κάνουν σαν πρόβατα που μόλις βγήκαν από το μαντρί. Λες και δεν έχουν ξαναδιασκεδάσει στην ζωή τους. Ζώα!

Τέτοιον τουρισμό δεν τον θέλουμε! Τέλος πάντων ας το αφήσουμε γιατί είναι και άσχετο το θέμα.

Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Δεν μιλάω για το σύστημα τους αυτή τη στιγμή. Μιλάω για την συμπεριφορά των τουριστών (τουλάχιστον μερικών απ' αυτών) που κάνουν σαν πρόβατα που μόλις βγήκαν από το μαντρί. Λες και δεν έχουν ξαναδιασκεδάσει στην ζωή τους. Ζώα!

Τέτοιον τουρισμό δεν τον θέλουμε! Τέλος πάντων ας το αφήσουμε γιατί είναι και άσχετο το θέμα.
    ...θέλω να σου πω βέβαια, (επειδή έχω πάει κάμποσες φορές αγγλία), πως αυτού του είδους οι τουρίστες που έρχονται σε μας είναι οι τεταρτοκλασάτοι Άγγλοι και δεν αντιπροσωπεύουν σε καμία περίπτωση έναν ολόκληρο λαό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...θέλω να σου πω βέβαια, (επειδή έχω πάει κάμποσες φορές αγγλία), πως αυτού του είδους οι τουρίστες που έρχονται σε μας είναι οι τεταρτοκλασάτοι Άγγλοι και δεν αντιπροσωπεύουν σε καμία περίπτωση έναν ολόκληρο λαό.

το ξέρω θεοφανία και ξέρω και για ποιους λόγους συμβαίνει. Είναι το αντικείμενο μου ο τουρισμός. Πολύ συχνά όμως που τα βλέπω στην τηλεόραση θυμώνω.

Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    το ξέρω θεοφανία και ξέρω και για ποιους λόγους συμβαίνει. Είναι το αντικείμενο μου ο τουρισμός. Πολύ συχνά όμως που τα βλέπω στην τηλεόραση θυμώνω.
    ..φαντάσου πως πάω ζάκυνθο τουλάχιστον τρεις φορές το χρόνο, οπότε οπως καταλαβαίνεις έχω αντικειμενική άποψη για το είδος των τουριστών που λες...

τζούλια σορι για τα οφ τοπικ.

Senior Member
    Πήγα το πρωι στο πανεπιστημιο, για να δω τί μπορω να κανω.Σήμερα κανονικα ειχα ραντεβου στις 11 η ωρα, με τον καθηγητη μου για διορθωσεις, που τελικά δεν εγινε ποτέ. Τον πρυτανη δεν μπορεσα να τον δω. Όπως μου ειπαν απο την γραμματεια, θελει ειδικο ραντεβου, που εχει μαγαλη αναμονή. Είδα όμως τον προεδρο του τμήματος, ο οποιος στο παρελθον ηταν καθηγητής μου, και ήταν στο πανεπιστημιο σήμερα. Ο προεδρος με θυμηθηκε κιόλας γιατι στο μάθημα του πριν χρονια ημουν πολυ ενεργητική. Του ειπα την κατασταση με τον καθηγητή, χωρις βεβαια να μπω σε λεπτομερειες. του μιλησα για σεξουαλικη παρενοχλιση και ζητησα την αμεση αλλαγη του επιβλεποντος καθηγητή. Φάνηκε να στεναχωριεται για το θεμα αυτο, προσωπικά. Μου ειπε να τον βρω σε καμια ωρα πάλι, για να δει τις διατάξεις. Στη συνεχεια πήγα στην βιβλιοθήκη, να συνεχισω την δουλεια μου, όπως μπορουσα βεβαια. κατα τις 12.30, βγηκα απο την βιβλιοθηκη για να παω στο γραφειο του προεδρου να δω αν εχει γινει κατι. Τότε ειδα τον καθηγητή μου, να ερχεται προς το μερος μου. Να πω την αληθεια, φοβηθηκα. έτρεξα προς τις γυναικειες τουαλετες, να μπω μεσα. Δεν υπηρχε και πολυς κοσμος. Ακομα δεν εχει αρχισει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου.. Τον ειδα να τρεχει απο πίσω μου. Πριν μπω στην τουαλετα, με επιασε απο τους ωμους, σε δημοσιο χωρο!, και μου ειπε 'Πιστευεις πουτ..., οτι θα γλιτωσεις με την αλλαγη καθηγητή? Εμενα όλες οι ομορφες μου καθονται. Εσυ δεν θα αποτελεσεις εξαιρεση. Εγω θα ειμαι καθηγητης σου. Δεν θα αποδειξεις τιποτα. Ειμαι 20 χρονια εδω. Δεν τελιωσες μαζι μου!!Απο τον τρομο μου, δεν ειδα καν αν ηταν καποιος μεσα στην τουαλετα και ακουσε ολα αυτα. Εφυγα τρεχοντας, χωρις να δω τον προεδρο, πηγα στο σπιτι μου, φωναξα την μητερα μου να ερθει στο σπιτι, και απο το απογευμα ειμαι σε μια φιλη μου και κλαιω συνεχεια. Μηπως πρεπει να αποχαιρετησω την διατριβή μου? Μήπως πρεπει να τα αφησω όλα? Αισθανομαι χαλια και φοβαμαι Σημερα θα ειναι ενα δυσκολο βραδυ...ξανα..

Banned
    Περίεργα ακούγονται αυτά. Για να σου "επιτεθεί" κάποιος καθηγητής σε δημόσια θέα (!) στον χώρο της εργασίας του (!), πρέπει να έχει χάσει τα λογικά του!

Δεν εξηγείται αλλιώς.

Ο φόβος που έδειξες, (για ποιό λόγο έχεις τρομοκρατηθεί τόσο πολύ; ) και το να κινηθείς προς απομονωμένο χώρο και όχι προς χώρο ανοιχτό με κόσμο, ήταν λάθος επιλογές.

Senior Member
    Δεν ηταν ακριβως δημοσια θεα, ηταν σε ενα στεγαστρο διπλα στις τουαλετες, χωρις κοσμο. Και εμενα μου φαινεται λαθος επιλογη που ετρεξα στις τουαλετες. Δεν ξερω γιατι εχω φοβηθει τοσο πολυ! Το θεμα ειναι τί κάνω!!

Senior Member
    Σκεφτομαι να ξαναπαω στον προεδρο και να κανονισω ραντεβου και με τον πρυτανη, να εξαντλησω ολα τα νομιμα μεσα για αλλαγη επιβλεποντος. Μεχρι και την αστυνομια σκεφτομαι πια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Seduction View Post
    Περίεργα ακούγονται αυτά. Για να σου "επιτεθεί" κάποιος καθηγητής σε δημόσια θέα (!) στον χώρο της εργασίας του (!), πρέπει να έχει χάσει τα λογικά του!

Δεν εξηγείται αλλιώς.

Ο φόβος που έδειξες, (για ποιό λόγο έχεις τρομοκρατηθεί τόσο πολύ; ) και το να κινηθείς προς απομονωμένο χώρο και όχι προς χώρο ανοιχτό με κόσμο, ήταν λάθος επιλογές.
    Το θεμα δεν ειναι τί κανουμε λαθος οταν φοβομαστε, το θεμα ειναι να βρουμε τροπους να κανουμε το σωστό!

Senior Member
    Απ'αυτα που λες...φαινεται οτι ο προεδρος εχει καλες προθεσεις και θελει να βοηθησει! Κακως δεν πηγες να τον συναντησεις σημερα στο γραφειο του οπως σου ειπε! Ο μπηχτακος πετυχε αυτο που ηθελε,δηλαδη να σε τρομοκρατησει ωστε να φυγεις τρεχοντας! Θεωρω οτι μπλοφαρει! Προσπαθησε να ξαναπας αυριο για να μιλησεις με τον προεδρο!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    εννοειτε ετσι οπως εξελίχθηκε το θεμα πρεπει να κλεισεις αμεσα ραντεβου με τον πρυτανη... αλλα κακος εφυγες... επρεπε να πας στον προεδρο, οταν τον ξαναδεις και σε ρωτησει γιατι δεν εμφανιστηκες σκοπευεις να του πεις το σημερινο συμβαν...
    [B][SIZE=6][COLOR="#000080"]Έχουμε 2 επιλογές: Να οργανώσουμε νέο έδαφος ή να αφήσουμε τα αγριόχορτα να μεγαλώσουν[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=5][/SIZE]

Senior Member
    Πόσο αρρωστος ειναι ενας αντρας, ρε γαμωτο, για να φερεται ετσι? Alia, θα ξαναπαω στον προεδρο, αλλα σκεφτομαι εντονα και την αστυνομια, για συσταση τουλάχιστον.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ME&I View Post
    εννοειτε ετσι οπως εξελίχθηκε το θεμα πρεπει να κλεισεις αμεσα ραντεβου με τον πρυτανη... αλλα κακος εφυγες... επρεπε να πας στον προεδρο, οταν τον ξαναδεις και σε ρωτησει γιατι δεν εμφανιστηκες σκοπευεις να του πεις το σημερινο συμβαν...
    Ναι, σκοπευω απλα δεν ξερω ποιος θα πιστεψει ποιον!! Γιατι απο οτι φαινεται, ο προεδρος μιλησε στον καθηγητή

Page 15 of 26 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast