Άβυσσος η ψυχή...του άντρα? - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 26 FirstFirst ... 81617181920 ... LastLast
Results 256 to 270 of 385
    Senior Member
    Quote Originally Posted by julias View Post
    Ναι, σκοπευω απλα δεν ξερω ποιος θα πιστεψει ποιον!! Γιατι απο οτι φαινεται, ο προεδρος μιλησε στον καθηγητή
    πολυ δυσαρεστη εξελιξη τζουλιας.
    και κυριως, πολυ δυσαρεστο το οτι αντι να φοβηθει, ηρθε να σου ζητησει τον λογο. προφανως και του μιλησε.

οπως θα καταλαβες εκανες ολες τις λαθος κινησεις...
    κατανοητο βεβαια, εφοσον πανικοβληθηκες, αλλα ρε παιδακι μου κι εσυ, τοσες ωρες συζητουσαμε χθες οτι χρειαζεσαι ΜΑΡΤΥΡΕΣ! τι σου ηρθε κι ετρεχες στις τουαλετες αντι να τρεξεις διπλα σε καποια ομαδα ανθρωπων???

και τον προεδρο επρεπε να τον περιμενεις και να του δειξεις και την μελανια.
    να επιμεινεις οπωσδηποτε, γιατι οταν σε βλεπει να τρεχει και να κρυβεσαι αυτος, νομιζει οτι σε εχει στο χερι.
    να ξαναπας οπωσδηποτε στον προεδρο, εφοσον εγινε η αρχη και να αναφερεις τα σημερινα περιστατικα, να του πεις οτι φοβασαι πλεον και για την ακεραιοτητα σου και να του ζητησεις να σου πει ακριβως τι σκεφτεται να κανει για να να σε προστατεψει και να τον ρωτησεις αν νομιζει οτι δεν εχει την δυνατοτητα και πρεεπι να απευθυνθεις στην αστυνομια.

η αληθεια ειναι, οτι σημερα ειχες μια ευκαιρια να πας ακομα και στην αστυνομια με την μελανια στο χερι και να τους πεις τι σου συμβαινει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    πολυ δυσαρεστη εξελιξη τζουλιας.
    και κυριως, πολυ δυσαρεστο το οτι αντι να φοβηθει, ηρθε να σου ζητησει τον λογο. προφανως και του μιλησε.

οπως θα καταλαβες εκανες ολες τις λαθος κινησεις...
    κατανοητο βεβαια, εφοσον πανικοβληθηκες, αλλα ρε παιδακι μου κι εσυ, τοσες ωρες συζητουσαμε χθες οτι χρειαζεσαι ΜΑΡΤΥΡΕΣ! τι σου ηρθε κι ετρεχες στις τουαλετες αντι να τρεξεις διπλα σε καποια ομαδα ανθρωπων???

και τον προεδρο επρεπε να τον περιμενεις και να του δειξεις και την μελανια.
    να επιμεινεις οπωσδηποτε, γιατι οταν σε βλεπει να τρεχει και να κρυβεσαι αυτος, νομιζει οτι σε εχει στο χερι.
    να ξαναπας οπωσδηποτε στον προεδρο, εφοσον εγινε η αρχη και να αναφερεις τα σημερινα περιστατικα, να του πεις οτι φοβασαι πλεον και για την ακεραιοτητα σου και να του ζητησεις να σου πει ακριβως τι σκεφτεται να κανει για να να σε προστατεψει και να τον ρωτησεις αν νομιζει οτι δεν εχει την δυνατοτητα και πρεεπι να απευθυνθεις στην αστυνομια.

η αληθεια ειναι, οτι σημερα ειχες μια ευκαιρια να πας ακομα και στην αστυνομια με την μελανια στο χερι και να τους πεις τι σου συμβαινει.
    Μπορω να το κανω και αυριο, η μελανια δεν φευγει..

Senior Member
    Τι εννοεις? Να πας στην αστυνομια?
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    καντο.
    πηγαινε προεδρο, πες του οτι σκεφτεσαι να πας και στον πρυτανη, να ειναι ολοι ενημεροι, διοτι δεν ηξερες οτι μπορει να ειναι τοσο θρασυς και να επιμεινει μετα απο μια καταγγελια, κι οτι φοβασαι για την ακεραιοτητα σου πλεον.
    ζητα του διαβεβαιωσεις οτι θα φροντισει προσωπικα να μην σε ξαναγγιξει ο τυπος αλλα και να σου βρει επιβλεποντα.και πες του οτι σκεφτεσαι μετα απο κει να πας και στην αστυνομια γιατι φοβηθηκες και θελεις να ειναι ενημεροι αν κατι σου συμβει.
    αν προεδρος η πρυτανης εχουν δουλειες και σε εχουν στο περιμενε, κανε φασαρια, πες παντου οτι ειναι επειγον και ειναι θεμα προσωπικης ασφαλειας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καντο.
    πηγαινε προεδρο, πες του οτι σκεφτεσαι να πας και στον πρυτανη, να ειναι ολοι ενημεροι, διοτι δεν ηξερες οτι μπορει να ειναι τοσο θρασυς και να επιμεινει μετα απο μια καταγγελια, κι οτι φοβασαι για την ακεραιοτητα σου πλεον.
    ζητα του διαβεβαιωσεις οτι θα φροντισει προσωπικα να μην σε ξαναγγιξει ο τυπος αλλα και να σου βρει επιβλεποντα.και πες του οτι σκεφτεσαι μετα απο κει να πας και στην αστυνομια γιατι φοβηθηκες και θελεις να ειναι ενημεροι αν κατι σου συμβει.
    αν προεδρος η πρυτανης εχουν δουλειες και σε εχουν στο περιμενε, κανε φασαρια, πες παντου οτι ειναι επειγον και ειναι θεμα προσωπικης ασφαλειας.
    Την πιθανοτητα του να τα αρνηθει ολα αυτος την εχεις σκεφτει? Λεω, μηπως παω με αδεια χερια!!

Senior Member
    Πήγα το πρωι στο πανεπιστημιο, για να δω τί μπορω να κανω.Σήμερα κανονικα ειχα ραντεβου στις 11 η ωρα, με τον καθηγητη μου για διορθωσεις, που τελικά δεν εγινε ποτέ. Τον πρυτανη δεν μπορεσα να τον δω. Όπως μου ειπαν απο την γραμματεια, θελει ειδικο ραντεβου, που εχει μαγαλη αναμονή. Είδα όμως τον προεδρο του τμήματος, ο οποιος στο παρελθον ηταν καθηγητής μου, και ήταν στο πανεπιστημιο σήμερα. Ο προεδρος με θυμηθηκε κιόλας γιατι στο μάθημα του πριν χρονια ημουν πολυ ενεργητική. Του ειπα την κατασταση με τον καθηγητή, χωρις βεβαια να μπω σε λεπτομερειες. του μιλησα για σεξουαλικη παρενοχλιση και ζητησα την αμεση αλλαγη του επιβλεποντος καθηγητή. Φάνηκε να στεναχωριεται για το θεμα αυτο, προσωπικά. Μου ειπε να τον βρω σε καμια ωρα πάλι, για να δει τις διατάξεις. Στη συνεχεια πήγα στην βιβλιοθήκη, να συνεχισω την δουλεια μου, όπως μπορουσα βεβαια. κατα τις 12.30, βγηκα απο την βιβλιοθηκη για να παω στο γραφειο του προεδρου να δω αν εχει γινει κατι. Τότε ειδα τον καθηγητή μου, να ερχεται προς το μερος μου. Να πω την αληθεια, φοβηθηκα. έτρεξα προς τις γυναικειες τουαλετες, να μπω μεσα. Δεν υπηρχε και πολυς κοσμος. Ακομα δεν εχει αρχισει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου.. Τον ειδα να τρεχει απο πίσω μου. Πριν μπω στην τουαλετα, με επιασε απο τους ωμους, σε δημοσιο χωρο!, και μου ειπε 'Πιστευεις πουτ..., οτι θα γλιτωσεις με την αλλαγη καθηγητή? Εμενα όλες οι ομορφες μου καθονται. Εσυ δεν θα αποτελεσεις εξαιρεση. Εγω θα ειμαι καθηγητης σου. Δεν θα αποδειξεις τιποτα. Ειμαι 20 χρονια εδω. Δεν τελιωσες μαζι μου!!Απο τον τρομο μου, δεν ειδα καν αν ηταν καποιος μεσα στην τουαλετα και ακουσε ολα αυτα. Εφυγα τρεχοντας, χωρις να δω τον προεδρο, πηγα στο σπιτι μου, φωναξα την μητερα μου να ερθει στο σπιτι, και απο το απογευμα ειμαι σε μια φιλη μου και κλαιω συνεχεια. Μηπως πρεπει να αποχαιρετησω την διατριβή μου? Μήπως πρεπει να τα αφησω όλα? Αισθανομαι χαλια και φοβαμαι Σημερα θα ειναι ενα δυσκολο βραδυ...ξανα..
    Τζουλιας, μην κρυβομαστε.

Δωσε το ονοματεπωνυμο του καθηγητη και το τμημα που εισαι.

Αν μπορεις στειλε μου σε πμ.

Αυτο που περιεγραψες ειναι παρα πολυ σοβαρο και το τελευταιο που πρεπει να κανεις ειναι.. να προστατεψεις το ονομα του. Πες το εδω λοιπον, δεν ειναι παρανομο να περιγραφεις γεγονοτα με το ονομα τους.

Senior Member
    Απο τι κινδυνευω?
    από κλίκες του πανεπιστημίου πιθανολογώ
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Banned
    Μια μελανιά για την Αστυνομία δεν πάιζει μεγαλύτερο ρόλο απ' ότι η κατάθεση του θύματος. Για να βεβαιωθεί η μελανιά και να μπει στον φάκελο της καταγγελίας, χρειάζεται ιατρική έκθεση μετά από ιατροδικαστική εξέταση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Seduction View Post
    Μια μελανιά για την Αστυνομία δεν πάιζει μεγαλύτερο ρόλο απ' ότι η κατάθεση του θύματος. Για να βεβαιωθεί η μελανιά και να μπει στον φάκελο της καταγγελίας, χρειάζεται ιατρική έκθεση μετά από ιατροδικαστική εξέταση.
    Οποτε να παω στην αστυνομια και να ζητησω ιατροδικαστικη εξεταση?

Banned
    Quote Originally Posted by Boltseed View Post

Αυτο που περιεγραψες ειναι παρα πολυ σοβαρο και το τελευταιο που πρεπει να κανεις ειναι.. να προστατεψεις το ονομα του. Πες το εδω λοιπον, δεν ειναι παρανομο να περιγραφεις γεγονοτα με το ονομα τους.
    Είναι εντελώς παράνομη μια τέτοια ενέργεια! Να δημοσιοποιήσει ονοματεπώνυμο στο ίντερνετ που νομικά είναι το ίδιο σαν να το έχει δημοσιεύσει σε έντυπο;

Και μάλιστα αυτή η δημοσιοποίηση να συνοδεύεται από καταγγελία; (!!!)

Senior Member
    Ασφαλως και δεν ειναι παρανομο. Δηλαδη αμα το πει στην μητερα της δεν θα ειναι το ιδιο παρανομο?

Senior Member
    Τζουλιας, μην κρυβομαστε.

Αν μπορεις στειλε μου σε πμ.
    καταλαβαινεις οτι αυτο που ζητας δεν γινεται. Θες να μου κανει και μηνυση και απο πανω? Δεν φτανουν τα χουφτωματα και τα αισχρολογα?

καταλαβαινεις οτι αυτο που ζητας δεν γινεται. Θες να μου κανει και μηνυση απο πανω? Δεν φτανουν τα χουφτωματα και τα αισχρολογα?

Senior Member
    Την πιθανοτητα του να τα αρνηθει ολα αυτος την εχεις σκεφτει? Λεω, μηπως παω με αδεια χερια!!
    φυσικα και θα τα αρνηθει.
    δεν θα ξερει ομως να πει για ποιον λογο τα κανεις ολα αυτα...
    θα πρεπει να σε βγαλει τρελλη, δεν ειναι απλο.
    το θεμα ειναι, να τουτ ριξουν τα δοντια να μην σε ξαναπλησιασει γιατι θα κινηθεις παραπερα και θα εκτεθει το ιδρυμα και 2. να σου βρουν επιβλεποντα αμεσα! αυτος εκει πονταρει. να σε εκβιασει οτι αν δεν του κατσεις, θα χασεις το ερευνητικο σου

Senior Member
    Εξαλου δεν θα την βρει κανενας. Το θεμα ειναι να μαθει ο κοσμος ποιος ειναι αυτος ο καθηγητης που επιτιθεται σε φοιτητριες. Να βγει η φημη, το ονομα του, και μετα ασε τον να ψαχνεται για το ποιος ξεκινησε την φημη αυτη.

Senior Member
    Εξαλου δεν θα την βρει κανενας. Το θεμα ειναι να μαθει ο κοσμος ποιος ειναι αυτος ο καθηγητης που επιτιθεται σε φοιτητριες. Να βγει η φημη, το ονομα του, και μετα ασε τον να ψαχνεται για το ποιος ξεκινησε την φημη αυτη.
    Οχι μονο δηλαδη, που κοντεψε να με βιασει, θα μου κανει και μηνυση κιόλας!!

Page 18 of 26 FirstFirst ... 81617181920 ... LastLast