προσοντα vs γνωστοι - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 177
    Senior Member
    Julias οντως οποιος δεν ειναι τεμπελης δεν χανεται..αλλα που ειναι οι δουλειες οεο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by julias View Post
    Αν ο ανθρωπος δεν ειναι τεμπελης, κατι θα κανει..
    Τα πραγματα δεν πρεπει να παρουσιαζονται τοσο υπεραπλουστευμενα,δηλαδη ανεργος=τεμπελης! Ειναι διαφορετικο πραγμα η αεργια απο την ανεργια! Ενας ανεργος επιθυμει να εργαστει αλλα οι συνθηκες ειναι τετοιες που δεν του το επιτρεπουν!
    Δυστυχως,πολλοι ανεργοι αισθανονται τεμπεληδες με αποτελεσμα να χανεται η αυτοεκτιμηση τους και να παρουσιαζουν μελαγχολικες τασεις!

Δε θα ξεχασω τα ματια ενος ανθρωπου στο Συνταγμα(στις συγκεντρωσεις των αγανακτισμενων) οπου μου πιανει σφιχτα το χερι και μου λεει με λυγμους: Κοπελα μου με βλεπεις? Ειμαι ενα κινουμενο φαντασμα! Ετσι καταντα ο ανθρωπος χωρις εργασια...ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ! Αυτο το βλεμμα,ειλικρινα,δε θα το ξεχασω ΠΟΤΕ!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    κανεις δεν ειπε οτι ο ανεργος ειναι τεμπελης. Απλά ο τεμπελης τις περισσοτερες φορες ειναι ανεργος..

Senior Member
    κανεις δεν ειπε οτι ο ανεργος ειναι τεμπελης. Απλά ο τεμπελης τις περισσοτερες φορες ειναι ανεργος..
    Ο τεμπελης ειναι αεργος!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    ότι να ναι... julias είσαι 36 έχεις μια εντυπωσιακή εμφάνιση και προνόμια να βγεις έξω για σπουδές... τον καιρό που ήθελες να κάνεις κάτι εσύ το ελλαδιστάν του τότε δεν ήταν αυτό που είναι τωρα . Οπότε το θεωρώ άκυρο σαν σύγκριση. Ο άνεργος δεν είναι πάντα τεμπέλης. ξέρω εγώ τεμπέληδες πλούσιους με δικές τους επιχειρήσεις που όταν έρχεται η ώρα να κάνουν τη δουλειά τους με συνεργάτες όλο στα τσατ και τα ίντερνετ είναι με καφέ και τσιγάρο.......................... Τεμπέλης μπορεί να είναι και κάποιος εργαζόμενος ... και σίγουρα ένας τεμπέλης δεν θα διαμαρτυρηθεί ποτέ για την ανεργία του... θα πει απλά φτιάξε ένα φραπέ χαλλλλλααρααααααααα
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    ότι να ναι... julias είσαι 36 έχεις μια εντυπωσιακή εμφάνιση και προνόμια να βγεις έξω για σπουδές... τον καιρό που ήθελες να κάνεις κάτι εσύ το ελλαδιστάν του τότε δεν ήταν αυτό που είναι τωρα . Οπότε το θεωρώ άκυρο σαν σύγκριση. Ο άνεργος δεν είναι πάντα τεμπέλης. ξέρω εγώ τεμπέληδες πλούσιους με δικές τους επιχειρήσεις που όταν έρχεται η ώρα να κάνουν τη δουλειά τους με συνεργάτες όλο στα τσατ και τα ίντερνετ είναι με καφέ και τσιγάρο.......................... Τεμπέλης μπορεί να είναι και κάποιος εργαζόμενος ... και σίγουρα ένας τεμπέλης δεν θα διαμαρτυρηθεί ποτέ για την ανεργία του... θα πει απλά φτιάξε ένα φραπέ χαλλλλλααρααααααααα
    Αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι αν θες πολυ να δουλεψεις, ολο και κατι θα βρεις. και να εισαι σιγουρη οτι μια εντυπωσιακη εμφανιση δεν αρκει σε μια καλη δουλειά, ακομα και αν δουλευεις σαν σερβιτορα. Όλες οι δουλειες παντως εχουν την αξιοπρεπεια τους

Senior Member
    Αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι αν θες πολυ να δουλεψεις, ολο και κατι θα βρεις. και να εισαι σιγουρη οτι μια εντυπωσιακη εμφανιση δεν αρκει σε μια καλη δουλειά, ακομα και αν δουλευεις σαν σερβιτορα. Όλες οι δουλειες παντως εχουν την αξιοπρεπεια τους
    ναι αμε με κονέ και τα μπούτια έξω :Ρ
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you

Senior Member
    ναι αμε με κονέ και τα μπούτια έξω :Ρ
    Όχι βρε παιδι μου! Μην απογοητευεσαι ετσι. Εγω προσωπικα δεν χρειαστηκε να δειξω τα μπουτια μου εξω!!

Senior Member
    Νομιζω οτι η κοινωνικη δικτυωση ειναι σαφως πολυ ανωτερη απο οποιοδηποτε πτυχιο στην ευρεση εργασιας. Και φυσικα να αποκτησεις τα πτυχια μαλλον θα χρειαστεις κοινωνικη δικτυωση , εκτος εαν εισαι κατι xtreme.

Φυσικα , θα κανεις αυτο που χρειαζεται. Δεν θα αφησεις τις σπουδες εαν αυτο σου αρεσει να κανεις , ουτε θα αναλωνεσαι σε κοινωνικα events σε βαρος της μελετης σου. Αλλα ειναι και πως τα φερνει η ζωη πολλες φορες , μερικες φορες εισαι αναγκασμενος να βαλεις λιτρα νερο στο κρασι σου.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Όχι βρε παιδι μου! Μην απογοητευεσαι ετσι. Εγω προσωπικα δεν χρειαστηκε να δειξω τα μπουτια μου εξω!!
    εσυ δεν χρειαστηκε να το κανεις ........ ειπαμε και παραπανω τα γιατι :Ρ

Senior Member
    εσυ δεν χρειαστηκε να το κανεις ........ ειπαμε και παραπανω τα γιατι :Ρ
    Μα και αν το χρειαζομουν, δεν θα το εκανα, κοπελα μου. θα εψαχνα κατι αλλο, χωρις μπουτια..

Senior Member
    Εγω θα απαντησω με μια απλη ερωτηση. Γιατι στο σχολειο που δουλευω(ειμαι καθηγητρια) οι μαθητες καλοβλεπουν παντα τους ωραιους καθηγητές, ακομα και να μην ειναι καλοί? Στο σχολειο δεν πουλας καθηγητή. Μάθημα πουλάς. Και οι διευθυντες ακομα κοιτανε να κρατουν τους καλους καθηγητες που ειναι και ωραιοι. Ναι, ο ρατσισμος της ομορφιας..
    τζουλια
    σε τι σχολειο δουλευεις? δημοτικο η γυμνασιο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τζουλια
    σε τι σχολειο δουλευεις? δημοτικο η γυμνασιο?
    Σε γυμνασιο, ρεμ

Senior Member
    Σε γυμνασιο, ρεμ
    Remedy, Υπήρχε τότε σοβαρός λόγος που απομακρύνθηκε, δεν μπορώ να τον αναφέρω τώρα, αρκετά σοβαρός, συνυφασμένος πάντως και με τις κοινωνικές επιταγές. Έπίσης, έχεις δει ανθρώπους να τα τινάζουν όλα στον αέρα, για να ζήσουν κάτι έντονο. Έτσι κι αλλιώς, τώρα ταιράζω στο προφίλ του. Είμαι καθηγήτρια πανεπιστημίου!!!(που για μένα βέβαια είναι ένα απλό επάγγελμα...)

δεν καταλαβαινω τζουλια..
    τι συμβαινει...
    εσυ μας ελεγες οτι εισαι καθηγητρια πανεπιστημιου....
    πεφτω απ τα συννεφα..

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Ερχομαι ρεμ ερχομαι να σε πιασωωωωω!!!!!! Πεφτειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast