Τι σκέφτεστε; - Page 290
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 290 of 1532 FirstFirst ... 1902402802882892902912923003403907901290 ... LastLast
Results 4,336 to 4,350 of 22967
    Banned
    σκεφτομαι ποσο δυσκολο ειναι για καποιους ανθρωπους που μπηκαν φυλακη και βγηκαν, να επανελθουν και να ξαναδουν τη ζωη φυσιολογικα οταν ξεφυγαν και την ειδαν αλλιως. ποσο νοημα να εχουν μετα οσα σε αναγκαζουν να κανεις, οταν ξερεις οτι δεν υπαρχει ελευθερια και με το παραμικρο μπορεις να ξανακαταληξεις μεσα ? ποια ειναι η ευχαριστηση που σου προσφερει η ζωη, με το να δουλευεις πχ σε μια κωλοδουλεια χειμωνιατικα εξω κοντα στη θαλασσα, με την οποια υγρασια και κρυο εχει, συν τους μαλακες συναδερφους και την ασχημη συμπεριφορα ? ή να βρεις την υποτιθεμενη αγαπη, παντα με ορους σαν ανταμοιβη γιατι το αλλο ατομο δε στη προσφερει χωρις να περιμενει κατι, που ολες παντα περιμενουν περισσοτερα απο σενα και δε σε δεχονται ποτε ετσι οπως εισαι. αντε μετα να μη σε πιασει απολυτη απαθεια και να μη ξαναπαρανομησεις ή ακομα χειροτερα να αυτοκτονησεις. οσοι βλεπουν τη ζωη θετικα μου φαινεται οτι ζουν στο κοσμο τους ακομα, στη φουσκα που τους επλασαν οι γονεις...

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    Σκέφτομαι την αχαριστία, ο Θεός ή όπως αλλιώς τον λένε τα δίνει όλα σε κάποιους ανθρώπους και αυτοί έχουν πάλι παράπονο. Δεν θέλουν παραπάνω γιατί τα έχουν όλα και δεν ξέρουν τι να ζητήσουν. Καθημερινά προσπαθούν να βάλουν μόνοι τρικλοποδιά στον εαυτό τους για να κλαφτούν για ψύλλου πήδημα. Και σαν να μην φτάνει αυτό πάνε οι κουφάλες και κλαίνε στον ώμο των πεινασμένων, παραπονούμενοι για το αλάτι που έπεσε λίγο παραπάνω στο φαγητό!
    Επειδη δεν εχουν μαθει την λεξη "εκτιμηση"... Αυτοι οι ανθρωποι δυσκολευονται να την μαθουν και αμφιβαλλω αν θα υπαρχει στο λεξιλογιο τους. Επισης ειναι και απληστοι.. εχουν μαθει στα πολλα και αν χασουν εστω και το 0,0000001 % απο αυτα που εχουν παλι θα κλαφτουν!
    Να ξερεις: Τα πολλα... τυφλωνουν τον ανθρωπο ακομα και αν τα απεκτησε και πολυ αργα στη ζωη του! Γι αυτο λιγα και καλα! Τα πολλα ισως ειναι καταρα...

Member
    Σκέφτομαι ότι τελείωσε το καλοκαίρι που ήταν το καλύτερο της ζωή μου μακρυά από τη κωλοδουλειά μου... και τώρα τα κεφάλια μεσα στη σκληρή καθημερινότητα...
    *Αλλά τουλάχιστον με ωραίες αναμνήσεις από το καλοκαίρι. Καλό φθινόπωρο σε όλους!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Επειδη δεν εχουν μαθει την λεξη "εκτιμηση"... Αυτοι οι ανθρωποι δυσκολευονται να την μαθουν και αμφιβαλλω αν θα υπαρχει στο λεξιλογιο τους. Επισης ειναι και απληστοι.. εχουν μαθει στα πολλα και αν χασουν εστω και το 0,0000001 % απο αυτα που εχουν παλι θα κλαφτουν!
    Να ξερεις: Τα πολλα... τυφλωνουν τον ανθρωπο ακομα και αν τα απεκτησε και πολυ αργα στη ζωη του! Γι αυτο λιγα και καλα! Τα πολλα ισως ειναι καταρα...

έχεις δίκιο... μα ένα ρημάδι μέτρο να μην υπάρχει?! κωλοκοινονία...
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΣΚΑΤΟΜΕΡΑ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mikaela86 View Post
    Σκέφτομαι ότι τελείωσε το καλοκαίρι που ήταν το καλύτερο της ζωή μου μακρυά από τη κωλοδουλειά μου... και τώρα τα κεφάλια μεσα στη σκληρή καθημερινότητα...
    *Αλλά τουλάχιστον με ωραίες αναμνήσεις από το καλοκαίρι. Καλό φθινόπωρο σε όλους!!!

Μπράβο, εσύ τουλάχιστον πέρασες καλά!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Σκέφτομαι αυτό που μου είπε η τρελή πλην σοφή μητέρα μου χθες. Όταν τσιγκλάς τον γάιδαρο μυρίζεις τις πορδές του...Δυστυχώς αυτό έκανα και γω και τώρα έχω πεθάνει από την μπόχα. Άτιμα τετράποδα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Σκέφτομαι αυτό που μου είπε η τρελή πλην σοφή μητέρα μου χθες. Όταν τσιγκλάς τον γάιδαρο μυρίζεις τις πορδές του...Δυστυχώς αυτό έκανα και γω και τώρα έχω πεθάνει από την μπόχα. Άτιμα τετράποδα!
    Έχεις γάιδαρο ή απλά αναφέρεσαι σε ένα άλλο επίσης χαριτωμένο αλλά δίποδο ζωάκι;
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Senior Member
    Quote Originally Posted by Militon View Post
    Έχεις γάιδαρο ή απλά αναφέρεσαι σε ένα άλλο επίσης χαριτωμένο αλλά δίποδο ζωάκι;
    Όχι δεν έχω γάιδαρο αλλά σκέφτομαι ν' αρχίσω να κάνω παρέα μόνο με γαιδάρους (τετράποδους). Αυτοί θα με καταλαβαίνουν καλύτερα.

Member
    Γιατι ενω ολα ειναι τοσο ευκολα μου φαινονται τοσο μακρινα και δυσκολα ... Fucking mind you have some issues to solve.. :S

Senior Member
    Τις 2 τελευταίες μέρες ξεφυλλίζω το βιβλίο που μου είχε συστήσει ο Πετραν , ( σκέφτομαι άρα αισθάνομαι ) χωρίς να το έχω διαβάσει καλά καλά με παρότρυνε να σκέφτομαι διαφορετικά
    Μήπως λέω , μήπως είμαστε ότι σκεφτόμαστε ? η ότι μας λένε ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by fevgatos67 View Post
    Τις 2 τελευταίες μέρες ξεφυλλίζω το βιβλίο που μου είχε συστήσει ο Πετραν , ( σκέφτομαι άρα αισθάνομαι ) χωρίς να το έχω διαβάσει καλά καλά με παρότρυνε να σκέφτομαι διαφορετικά
    Μήπως λέω , μήπως είμαστε ότι σκεφτόμαστε ? η ότι μας λένε ?
    Αλλαζεις οπτικη γωνια... γι αυτο γινεται αυτο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Αλλαζεις οπτικη γωνια... γι αυτο γινεται αυτο!
    Οχι μόνο οπτική γωνία αλλά και χρονολογία και τοποθεσία και μυαλά ζητάω πολλά ? (αν οχι να συνεχίσω )
    Έκτος απο φύλο, και φίλο

Senior Member
    τοσα λιγα μονο;

Senior Member
    Πόσο χαίρομαι που είμαστε όλοι αγαπημένοι ξανά!

http://images.fanpop.com/images/imag...62_800_600.jpg
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""