προσοντα vs γνωστοι - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast
Results 136 to 150 of 177
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οταν ανακαλυπτεις τα ψεματα λιλι- ουμ
    οσο και να χτυπιεται μετα ο αλλος, εχει τελειωσει το θεμα της εμπιστοσυνης σου....
    και μπορει αναμεσα στα ψεματα να ειπωθηκαν καποιες αληθειες, αλλα θα τις παρει κι αυτες το ποταμι...
    ποιος ξερει και τι αλλο εκρυβε η συμμετοχη του συγκεκριμενου μελους με τους τιτλους θεματων απο αρλεκιν...
    δεν θα εκπλαγω πλεον αν η κοπελα(???) δεν εχει κανενα πτυχιο και ειναι γραμματεας σε σχολη καρατε..
    Αυτή η επιμονή με την αυτοάμυνα κάπως μου φάνηκε κι εμένα. Αλλά, μάλλον είμαι κι εγώ καχύποπτη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Αυτή η επιμονή με την αυτοάμυνα κάπως μου φάνηκε κι εμένα. Αλλά, μάλλον είμαι κι εγώ καχύποπτη.
    ναι.. δεν ηταν περιεργο?

Senior Member
    In this old house where every door is open
    δεν θα εκπλαγω πλεον αν η κοπελα(???) δεν εχει κανενα πτυχιο και ειναι γραμματεας σε σχολη καρατε..
    κοιτα, αν τιθεται θεμα διχασμενης προσωπικοτητας τελικα, η julias θα μπορουσε ανετα να ειναι και ο ιδιος ο δασκαλος του καρατε! Dr Jekyll and Mrs Hyde :p

Senior Member
    Παιδια, μην λετε τετοια και με καθυστερητε! Εχω να παω στο πανεπιστημιο του Γιαννενα για να κανω μια διαλεξη με μερικα βιντεο που βρηκα στο facebook!

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    κοιτα, αν τιθεται θεμα διχασμενης προσωπικοτητας τελικα, η julias θα μπορουσε ανετα να ειναι και ο ιδιος ο δασκαλος του καρατε! Dr Jekyll and Mrs Hyde :p
    πραγματικα, υποθεσεις μπορουν να γινουν χιλιαδες οταν αποκαλυπτεται μια κοροιδια...

Senior Member
    όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

για το μόνο που λυπάμαι, είναι που ήταν τόσο εύκολη περίπτωση,......:(

Banned
    Quote Originally Posted by julias View Post
    Τι λες ρε γιωργο? Τι ψεματα λεω? εχετε τρελλαθει τελειως?
    " JULIA " θελω τοσο πολυ να ειναι αληθεια αυτα που λες , και καχυποπτα τα λεγομενα των συνηθεις υποπτων ! Αλλα δεν μπορω να εθελοτυφλω! βλεπεις παρα την καντια μου , παρα την κολοεξαρτηση μου την "παραμυθα " εχω μαθει να την πινω και οχι α την λεω!!
    Δεν ειναι ωραιο να σκυβουμε απο πανω σου , να συμπαραστεκομαστε στο θεμα σου τοσα ατομα ! και εσυ να μας κανεις κατι τετοιο! Αλλα πες μου ,σεπαρακαλω , εκανες καποιες αλλαγες στο θεμα σου ,αλλαξες τα γεγονοτα ? η "ο ο γέγον ΜΗΝ εγέγονε " ???
    Βεβαια για να μην ειμαι αδικος μαζι σου μπορει να ηθελες να αλλαξεις τα πραματα ,γτ. μικρος ο κοσμος , αλλα εδω, τα παιδια λεν οτι το κανεις συχνα αυτο! ετσι ειναι? εχεις καποιο θεμα με τα ψεματα? δεν το λεω με κακια , ολοι εχουμε προβλρματα εδω , πεσ μου σε παρακαλω?

Administrator
    Εγώ πάλι θα λεγα να κατεβάσουμε τους τόνους.
    Καταλαβαίνω την απογοήτευση πολλών γιατί πράγματι ήταν συγκινητική η προσπάθεια όλων να στηρίξουν τη Julias σε ένα τόσο λεπτό θέμα, όμως ας μην ξεχνάμε πως η διαχείριση ενθαρρύνει την αλλοίωση των προσωπικών στοιχείων, προς αποφυγή αναγνώρισης του γράφοντος από φιλικά και συγγενικά πρόσωπα ή πρόσωπα που ενδεχομένως να περιλαμβάνονται στην προσωπική εμπειρία που αναφέρεται.
    Η Ελλάδα και το ελληνικό ίντερνετ είναι μικρά και τα φόρουμ ψυχολογίας λίγα οπότε είναι σκόπιμο να δοθεί μεγάλη βαρύτητα στο παραπάνω σχόλιο.

Αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει σχετική αναφορά και στους κανόνες καλής λειτουργίας της κοινότητας.

Δεν ξέρω που έιναι η αλήθεια και που το ψέμμα, ξέρω όμως πως αν υπάρχει έστω και 1% να αδικούμε την Julias σε αυτή την υποθεση, εμένα με πονάει πραγματικά αυτό που διαδραματίζεται αυτή τη στιγμή σε αυτό το θέμα.
    Σας θερμοπαρακαλώ λοιπόν....
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Senior Member
    δεν καταλαβαινω τζουλια..
    τι συμβαινει...
    εσυ μας ελεγες οτι εισαι καθηγητρια πανεπιστημιου....
    πεφτω απ τα συννεφα..

την συνελαβε ο ντεντεκτιβ κλουζω!!!δικαστηριο τωρα!!!!ενοχη!!!!!!

χαιρομαι Νικο που εισαι εδω,επιτελους...............

Senior Member
    Βρε παιδια γιατι πιανεστε απο την καθε λεξη του καθενος σε τι σας εξυπηρετει? Φιλη μας θα την κανουμε ή θα την βαλουμε σπιτι μας και θελουμε να μην μας γκρεμισει την εμπιστοσυνη??? Δεν μιλαω μονο για την Τζουλια αλλα και για οποιοδηποτε μελος. Ο καθενας εχει τον δικο του τροπο να λεει τα προβληματα του.. Το θεμα ειναι να βοηθησετε σε αυτο που αποκαλει ο καθενας προβλημα και οχι να εμπιστευτειτε τα μελη του φορουμ.. Δηλαδη για να βοηθησουμε πρεπει να εμπιστευτουμε ή να μας το δημιουργησει ο αλλος? Λαθος! Γιατι ο καθενας εχει τον σκοπο του... Ε Λ Ε Ο Σ!

Senior Member
    Ισως να ειμαι εξαιρεση, αλλα εμενα προσωπικα με ενοχλει ο αλλος να γραφει μια ψευτικη ιστορια και ζηταει γνωμες επειδη α)ειναι μυθομανης β)θελει προσοχη επειδη δεν τον αγγαλιαζαν μικρο οι γονεις του. Και οταν λεω με ενοχλει, δεν εννοω οτι με ενοχλει επειδη ειναι ετσι, αλοιμονο, δικο του το προβλημα και η ζωη ειναι στο κατω κατω και ειναι ελευθερος να κανει οτι μα οτι τον ευχαριστει, μαγκια του(!!!). Απλα τουλαχιστον προτιμω να μην ειμαι κοντα σε τετοια ατομα. ρατσισμος? καπριτσιο? προτιμηση? δε ξερω. Και τετοια ατομα σε αυτον τον χωρο ειχαμε στο παρελθον αλλα ευτυχως δεν.. ηταν και τοσο ...εμμ... πως να το πω.. ευφυεστατα ωστε να κρυβουν τα ψεματα τους. Υπηρχαν ομως και αλλα ατομα οπως αυτος εδω ο μαγκας -> http://www.e-psychology.gr/forum/sho...B2%CE%B2%CE%B1 , που .. κοιτα πρωτα τον αριθμο σελιδων που απασχολησε την κοινοτητα, και μετα κοιτα τις τελευταιες σελιδες. Αυτο το ατομο αντλουσε ηδονη απο ολο αυτο που γινοταν..! φαντασου! και τωρα θα διαβαζει αυτο το ποστ με το αλλο του προφιλ και θα χαμογελαει (ή θα ξαναηδονιζεται επειδη θυμιθηκε την τοτε του ηδονη οσο του απανταγανε στην αποδεδειγμενα ψευτικη ιστορια του)

Για να μην ξεφευγω,μακαρι η ιστορια της Τζουλια να ειναι αληθινη και τα κενα στο σεναριο που αφηνε να ηταν ειτε απο αμελεια ειτε για να κρυφτει. Φαντασου που φτασαμε δηλαδη, να λεμε μακαρι να ειναι αληθινη μια ιστορια αποπειρας βιασμου..! Αλλα παντως δεν θα μου εκανε εντυπωση αμα δεν υπηρχε ουτε αποπειρα βιασμου, ουτε διδακτορικο, ουτε καθηγητης , ουτε πανεπιστημιο..

Απο την αλλη καταλαβαινω οτι λογω της φυσης αυτου του χωρου σιγουρα θα υπαρχουν διπλα προφιλ που θα λενε το προβλημα τους με το κρυφο, ισως μερικα να κανουν και διαλογους μεταξυ τους κιολας(!) που μονο αυτοι να ξερουν τον λογο. Ο admin αυτου του χωρου σιγουρα θα εχει δει πολλα σιγουρα και δεν θα του κανουν εντυπωση αυτα. Αλλα εχει διαφορα να πεις μια ιστορια που οντως σε προβληματιζει, απο το να πεις μια ιστορια και να προβληματισεις τοσο κοσμο απλα για να διασκεδασεις. Το πρωτο ειναι φυσικο. το δευτερο ειναι... ανωμαλια ;d

Senior Member
    Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    Ισως να ειμαι εξαιρεση, αλλα εμενα προσωπικα με ενοχλει ο αλλος να γραφει μια ψευτικη ιστορια και ζηταει γνωμες επειδη α)ειναι μυθομανης β)θελει προσοχη επειδη δεν τον αγγαλιαζαν μικρο οι γονεις του. Και οταν λεω με ενοχλει, δεν εννοω οτι με ενοχλει επειδη ειναι ετσι, αλοιμονο, δικο του το προβλημα και η ζωη ειναι στο κατω κατω και ειναι ελευθερος να κανει οτι μα οτι τον ευχαριστει, μαγκια του(!!!). Απλα τουλαχιστον προτιμω να μην ειμαι κοντα σε τετοια ατομα. ρατσισμος? καπριτσιο? προτιμηση? δε ξερω.

Μακαρι η ιστορια της Τζουλια να ειναι αληθινη και τα κενα στο σεναριο που αφηνε να ηταν ειτε απο αμελεια ειτε για να κρυφτει. Φαντασου που φτασαμε δηλαδη, να λεμε μακαρι να ειναι αληθινη μια ιστορια αποπειρας βιασμου..! Αλλα παντως δεν θα μου εκανε εντυπωση αμα δεν υπηρχε ουτε αποπειρα βιασμου, ουτε διδακτορικο, ουτε καθηγητης , ουτε πανεπιστημιο..

Απο την αλλη καταλαβαινω οτι λογω της φυσης αυτου του χωρου σιγουρα θα υπαρχουν διπλα προφιλ που θα λενε το προβλημα τους με το κρυφο, ισως μερικα να κανουν και διαλογους μεταξυ τους κιολας(!) που μονο αυτοι να ξερουν τον λογο. Ο admin αυτου του χωρου σιγουρα θα εχει δει πολλα σιγουρα και δεν θα του κανουν εντυπωση αυτα. Αλλα εχει διαφορα να πεις μια ιστορια που οντως σε προβληματιζει, απο το να πεις μια ιστορια και να προβληματισεις τοσο κοσμο απλα για να διασκεδασεις. Το πρωτο ειναι φυσικο. το δευτερο ειναι... ανωμαλια ;d
    Μα γιατι να εχει τοση σημασια ειδικα σε αυτον τον χωρο? Αυτο δεν καταλαβαινω... και γιατι να μας ενδιαφερει ποια ειναι η αληθινη ιστορια και τους λογους που εγραψε αυτα που εγραψε? Εμενα με ενδιαφερει να βοηθαω. Τωρα αν ειναι ψευτικη ή οχι η ιστορια δικο της προβλημα.. δεν με απασχολει! Σκεφτειτε οτι εδω μπαινουν ατομα με διαφορα προβληματα οποτε ακομα και αν ειναι διπροσωπη ή ψευτρα για τους λογους της σημαινει οτι την ακυρωνουμαι και δεν την βοηθαμε? Και που ξερετε ποιο ειναι το πραγματικο της προβλημα? Εκεινη ηρθε με προβληματισμους.. το πως θα χρησιμοποιησει την βοηθεια που της προσφερουμε ειναι καθαρα δικο της θεμα... Ειδικα εδω μεσα ποιος ο λογος να τιθεται θεμα εμπιστοσυνης απο αυτον που θελει να βοηθησει προς τον προβληματιζομενο?

Ολα εχουν σημεσια Χριστινα.... Αν ενα ατομο ειναι ψευτικο πισω απο την ανωνυμια πως θα ειναι στην πραγματικη του ζωη????? Δεν διαβασα την δευτερη ιστορια .. κ την πρωτη στην αρχη λιγο την παρακολουθησα..... αλλα δεν σας φαινεται παραξενο ολα μα ολα να συμβαινουν σ ενα ατομο?? Εκτος κ αν εξιστορει ιστοριες που της εχουν πει... αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου.... Κ αν καποιος δεν θελει να φωτογραφισει προσωπα ΚΡΥΒΕΙ ιδιοτητες κ δεν της ΤΟΝΙΖΕΙ...
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Ε ναι, μα αυτο λεμε, οτι καποιους δεν τους ενοχλει να δινουν σημασια σε μυθομανεις που διασκεδαζουν με απαντησεις μελων, καποιους αλλους τους ενοχλει να δινουν σημασια. εγω απλα ανηκω στους δευτερους . peace ;d

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast