αφιερωμενο στους φονιαδες της ζωης μου!!!!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 142
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    κανεις δεν δικαιολογειται. απλα επεται κατανοησης (οχι της πραξης του αλλα του λογου του) . μαρεσει να βλεπω και εικονες ομως
    νομιζω οτι εχει δικιο η σοφια που προτεινει να τα συζητησεις ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ και με τον γιατρο οσυ.
    επιστημονικο ειναι το ενδιαφερον καποιου, που το σπουδαζει το αντικειμενο...
    μιλας για κατανοηση των αιτιων..
    για να βοηθησεις ειτε σε εξιχνιαση ειτε σε κατανοηση των αιτιων, πρεπει να το σπουδαζεις το αντικειμενο, ωστε αφενος να μαθεις ολο το φασμα των γνωσεων σχετικα και στην συνεχεια να βοηθησεις την συγκεκριμενη επιστημη, την ερευνα, καποια υποθεση, οτιδηποτε...

αυτο το "μ αρεσει και να βλεπω παντως" εμενα μου φαινεται οτι θελει περισσοτερο ψαξιμο.

ειναι σαν να λεει ενας ανδρας οτι εχει σοβαρο ενδιαφερον για την γυναικολογια, αλλα δεν σκοπευει να σπουδασει και να γινει γιατρος, απλα τρελαινεται να εξεταζει γυναικες με ασθενειες..... να τις εξεταζει και να τους προσφερει, τι??????

Senior Member
    το οτι δεν ειχα την ευκαιρια να το σπουδασω τι σημαινει να το παρατησω? και χορεφτρια ηθελα να γινω δεν εγινα αλλα χορευω!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    το οτι δεν ειχα την ευκαιρια να το σπουδασω τι σημαινει να το παρατησω? και χορεφτρια ηθελα να γινω δεν εγινα αλλα χορευω!
    η ιατρικη (ιατροδικαστης) και η εγκληματολογια ακομα, ειναι λειτουργηματα περα απο επιστημες...δεν τα σπουδαζεις για να δειξεις καποιο ταλεντο σου, αλλα για να παρεις γνωση και για να προσφερεις στην κοινωνια..
    τον χορο σαν ερασιτεχνης, τον κανεις για ικανοποιηση, εκφραζεσαι, ειναι μια τεχνη ,εστω κι αν καποιος δεν την κανει καλα.
    τι ικανοποιηση παιρνεις βλεποντας σκηνες βιας?

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Αυτη σου μονο η φραση θα με προβληματιζε καπως! Ολα τ'αλλα που λες,δε μου φαινονται "περιεργα"!
    Και εμενα μου αρεσει να βλεπω εικονες αλλα απο περιεργια και ειναι κατι σαν το γλυφιτζουρι που δινεις στα παιδακια καπως ετσι, ισως οχι και τοοοοοσο πολυ! Δεν ξερω πως να το εξηγησω... ισως να λεω και βλακειες..

Senior Member
    καλησπερα, πιο πολλοι ξερετε για το παθος που χω σχετικα με τους συρειακους δολοφονους. ειναι κατι που το διαβαζω το βλεπω το ακουω και το ψαχνω. δεν υπαρχει μερα που να μην το χω σκεφτει η να μην εχω διαβασει απ τα βιβλια μου. κατα ενα περιεργο διεστραμενο τροπο με χαλαρωνει τι να πω...

το θεμα ειναι οτι οι δικοι μ κ ιδιαιτερα ο πατερας μου, με αποθαρυνει και με περιγελαει διαρκως για αυτη μου την ψυχωση γιατι λεει πως ειναι αφυσικο βιτσιο και οτι πρεπει να διαβαζω ο,τι κ οι αλλοι μορφωμενοι ανθρωποι κ πως πρεπει να ανοιγω εφημεριδες κ τετοια. δεν λεω με απασχολουν κ θεματα του τοπου αλλα δεν μπορω και να κανω και κατι γι αυτα!!!! με εκνευριζει οταν θελω να μοιραστω με καποιον καποια πραματα κ με περιγελανε και ειδηκα οι ιδιοι μ οι γονεις.

πριν 2 βδομ περιπου ημουν διακοπες εξωτερικο με ενα γκρουπ κ καθομασταν ενα βραδυ πιναμε κοκτειλ κ δν θυμαμαι πως αρχισε αλλα αρχισα να λεω για αυτα (οχι κατι αισχρο η σιχαμερο απαραιτητα) και με κοιταγανε σαν χανοι οι μισοι, οι αλλοι μισοι χαζογελαγανε και καναν αστεια και 2-3 με ακουγαν με ενδιαφερον ρωτωντας. (τυχαινει οι 2 αυτοι να ταν αστυνομικοι αλλα δν ξερω αν παιζει ρολο). δεν με ενδιεφερε κανενας μορφασμος, απλα απαντουσα σε οσους με ρωτουσαν και εξηγουσα τα πιστευω και τις θεωριες μου. εκεινη την ωρα μια γκομενα απ το τραπεζι αρχισε να λεει πικροχολα και ηλιθια αστεια εις βαρς μου χωρις να με ξερει κ απο χτες περα εκεινων των ημερων στην χωρα, πραγμα το οποιο με εκνευρισε αλλα απαντουσα συγκρατημενα αλλα συνεχιζε να μου πεταει σχολια του στυλ ''πω πω πρεπει να προσεχει ο δικος σου οταν κοιμαστε μαζι' ''αμα σε δω εφημεριδα θα ξερω τον λογο'' ''στο πορτοφολι σου εχεις φωτο του αντεροβγαλτη?'' ''ασχολησου με κανα κομμωτηριο'' κ τετοια προσβλητικα. ισως να ταν κ το ηλιθιο χιουμορ της αλλα δεν με νοιαζει εγω τα παιρνα στα σοβαρα σαν να μου βριζανε την μανα γτ δεν ανεχομαι να κοροιδευουνε δουλεια μια ζωης!

ο δικος μ λοιπον εκει που ημουν ετοιμη να αρπαχτω με αυτην με σκουνταει κ μ λεει στο αυτι να το κοψω και πως δεν τους ενδιαφερουν αυτα που λεω! με πιανουν τα νταουλια κ με αυτον τον βλακα που θα μ πει κιολας και τι θα πω και πως θα το πω λες και ειμαι 5 χρονων! οποιος ελει ακουει οποιος θελει οχι το πα εξ αρχης!

μετα στο αεροπλανο ειχα και διαβαζα το βιβλιο μ και ερχεται ο ενας αστυνομικος που ειναι πολυ καλο παιδι κ με ρωτησε τι βιβλιο ειναι αυτο κ μ πε να του προτεινω μερικα, σκαει μυτη εκει που μιλουσαμε ο αδερφος εκεινης της σκροφας και μ αρπαζει το βιβλιο και γελοντας το δειχνει στην αδερφη του και καναν τον σταυρο τους κοροιδευτικα .......... εβραζα μες στο ζουμι μου αλλα ειμασταν κ σε αεροπλανο...

εν πασει περιπτωση, ωρες ωρες εχω την εντυπωση πως οι αλλοι με βλεπουν σαν ηλιθιο φρικιο κ ο πατερας μ σαν ατομο χωρις iq και ενδιαφερντα. μακαρι να κτλαβαινε ποσο ενδιαφερον εχω. σκεφτομαι συνεχεια αυτες τις μερες ολους αυτους τους δολοφονους - τις ζωες τους - τις κινησεις τους - τα παιδικα τους χρονια. δεν μπορω να ηρεμισω και τους σκεφτομαι συνεχεια. αμα το πω στον γιατρο θα χω μπλεξιματα?
    Απλά έχεις ένα ιδιαίτερο χόμπι. Κι εγώ είχα βρει ένα λινκ μέσω facebook αλλά δεν ήταν για τα δόντια μου παραείμαι φλοράκι γι αυτά, οι εικόνες με στεναχώρησαν και δεν έκανα ποτέ ξανά κλικ σε εκείνο το λινκ. Απλά έτσι είναι ο κόσμος μια σούπα αν δουν κάτι ιδιαίτερο και διαφορετικό αντιδρούν. Μια χαρά είσαι και άμα τα πεις στο γιατρό σου μόνο εντυπώσεις θα του προκαλέσεις πιστεύω. :)
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    ναι αυτα ακριβως διαβαζω και θα σου πω και πως το βλεπω για να κτλβεις. αλλοι ειναι νεκροφιλοι, αλλοι ειναι ηδονοβλεψιες, εγω βλεπω εναν τετοιον σαν ενα ανθρωπο που γεννηθηκε οντας ενα μωρο σαν κ μας. τι το προκαλεσε δεν θα ταν χρησιμο να μαθουμε ωστε να αποφθεχθει? οταν ο αλλος δεν βοηθηθηκε και εχει ελειψη συνειδησης ωστε να προβει σε φρικαλεες πραξεις, ποιος φταιει?

ντολ, μν περιμένεις όλοι οι άνθρωποι να έχουν τέτοιες ευαισθησίες!
    είσαι πολυ απαιτητική!
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    In this old house where every door is open
    με κανει και νιωθω ομως χαζη ωρες ωρες και νιωθω τυψεις και μειονεκτικα. εχω που χω την αισθηση την μειονεκτικοτητας οταν βγαινω εξω, εχω τωρα και αυτο το πραμα οτι εχω φτωχο μυαλο
    μια χαρα μυαλο εχεις, εγω το θαυμαζω. Κοιτα και εγω κοροιδευω αυτες που μιλανε ολη μερα για μανικιουρ και για μεζανπλι. Ειναι τα ενδιαφεροντα σου αυτα και πρεπει να τα στηριξεις, και να μην περιμενεις απο ατομα με λιγες εμπειριες, η μορφωση, η με κλειστα μυαλα να σε καταλαβουν. Εδω οι κολλητες ου ειχαν λυθει στα γελια και με κοροιδευανε οταν τους ειπα οτι αγορασα κρανος. Αφου 10 χρονια τωρα με μηχανοβιους συνανασστρεφομαι; Αυτες δεν εχουν αναβει ουτε σε βεσπα! Λοιπον η λες οτι θες και δε σε νοιαζει τι θα πουνε για σενα, η προσαρμοζεσαι καθε φορα στο ακροατηριο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τι ικανοποιηση παιρνεις βλεποντας σκηνες βιας?
    Δεν παει ακριβως ετσι οπως το θετεις! Δηλαδη,με το ιδιο σκεπτικο...θα 'πρεπε να καταργηθουν απ'την αγορα και τα θριλερ!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Δεν παει ακριβως ετσι οπως το θετεις! Δηλαδη,με το ιδιο σκεπτικο...θα 'πρεπε να καταργηθουν απ'την αγορα και τα θριλερ!
    Mακαρι να καταργηθουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Mακαρι να καταργηθουν.
    Να κυκλοφορουν δηλαδη μονο κωμωδιες που μας κανουν και γελαμε!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    έχεις ένα πιο ιδιαίτερο χόμπυ, ειδικά αν σκεφτείς πως ο μέσος όρος συζητάει για ρούχα-καλλυντικά-γκόμενους (οι γυναίκες) και για μπάλα-αμάξια-γκόμενες (οι άντρες). ωστόσο η συμπεριφορά τους είναι απαράδεκτη. ειδικά τα "αστειάκια" που σου έκαναν στο αεροπλάνο...οκ, ασχολίαστα.

Senior Member
    από την άλλη κι εσύ ίσως πρέπει να γίνεις πιο ευέλικτη. δηλαδή να μπορείς να προσαρμόζεσαι ανάλογα με την παρέα (ειδικά στην προκειμένη που δεν ήταν καν φίλοι σου)

Senior Member
    Εγώ δεν νομίζω ότι έχεις κανένα πρόβλημα που σε τραβάνε αυτές οι ιστορίες και τα προφίλ αυτών των ανθρώπων. Και εμένα με τραβάνε επίσης. Όχι για λόγους ηδονισμού ή δεν ξέρω τι άλλο γράφτηκε... απλά η σκοτεινή πλευρά του ανθρώπινου μυαλού μου είναι τρομερά ενδαφέρουσα, ίσως επειδή πιστεύω ότι όλοι μας την έχουμε, απλά οι περισσότεροι την έχουν υπό έλεγχο ή σε απόλυτη καταστολή. Κι εμένα με τραβάει αυτό το ΓΙΑΤΙ... γιατί αυτό το μωράκι εξελίχθηκε σε αιμοσταγή δολοφόνο, γιατί κάποια στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου έγινε αυτό το κλικ στο μυαλό του, γιατί δεν νοιώθει συμπόνια, γιατί παίρνει ικανοποίηση από εικόνες που ανεβάζουν το δικό μου στομάχι στο λαιμό μου (άλλο που μου μαγνητίζουν το μάτι μέχρι να μου έρχεται πραγματικά να ξεράσω)... μου "αρέσει" να βλέπω, γιατί ακριβώς με κάνει να φρίττω, και έτσι αφήνω τα ροζ γυαλιά στην άκρη και βλέπω το θηρίο που κρύβει ο άνθρωπος... ο κάθε άνθρωπος. Και σίγουρα πολλές φορές έχω λυπηθεί κάποιον serial killer, με την έννοια ότι κρίμα που η ζωή τον έφερε να γίνει έτσι, όχι με την έννοια κρίμα που θα τον τιμωρήσουν... να εξηγούμαστε. Θα ήθελα πολύ να μπορούσα να δω μέσα στο μυαλό τους, να καταλάβω πώς βλέπουν τα πράγματα τόσο διαφορετικά και τι τους ωθεί.

Από εκεί και πέρα, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... φυσικά και δεν θέλουν όλοι να ακούν για αυτά, και πρέπει να γίνεται σεβαστό. Αλλά αρκεί ένα "μην μου μιλάς για φόνους, δεν τους μπορώ" πχ, και τέλος. Τα σκηνικά να βουτάνε τα βιβλία κλπ είναι απαράδεκτα και δεν δείχνει τίποτα για εσένα, και πολλά για το άτομο που τα κάνει. Τους έχεις ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ. Και πολύ τους είναι.
    [I][SIZE="1"]Well you're up so high, how can you save me when the dark comes here tonight to take me up my front walk and into bed, where it kisses my face and eats my head...[/SIZE][/I]

Senior Member
    κι ομως, το ακριβως αντιθετο ισχυει με τα θριλερ!!!
    τα θριλερ ειναι η εκ του ασφαλους επαφη με την βια!
    οση αδρεναλινη αν ανεβει κι αν κατεβει, κανεις δεν εχει παθει τπτ, γιατι ξερουμε οτι ειναι ηθοποιοι!
    οσο αιμα κι να χυθει, ξερουμε οτι ειναι κετσαπ, οση χαρα κι αν μας προκαλεσει ενας φονος, ξερουμε οτι δεν σκοτωθηκε κανεις κι οτι ουτε κι εμεις κινδυνευουμε.

μια φωτο ενος βιαιου εγκληματος σε ταινια, ειναι μια αναπαρασταση του πως θα μπορουσε να ηταν αν καποιος πραγματικα κινδυνευε αλλα παραλληλα η επιβεβαιωση οτι κανεις δεν επαθε τπτ!!!
    μια φωτο η μια περιγραφη απο ενα ειδεχθες εγκλημα ομως, ειναι η αποδειξη και η αποτυπωση ενος πραγματικου θανατου, ενος πραγματικου βασανιστηριου, σκεφτομαστε πονο πραγματικο που θα ενοιωσε ο ανθρωπος αυτος πεθαινοντας, και οντως τον ενοιωσε!!! τι ειδους στοιχειο ειναι, αυτη η λειτουργια να μας ευχαριστει???? για εμενα προσωπικα, προβληματικο, εκτος αν καποιος ειναι σε θεση (επαγγελματικη) να βοηθησει στην εξιχνιαση ενος εγκληματος για παραδειγμα..

εσυ δεν βλεπεις καμια διαφορα στα δυο?

προσωπικα, δεν πιστευω με την καμια οτι οι ιατροδικαστες νοιωθουν καποια ευχαριστηση η ηδονη να βλεπουν χυμενα μυαλα... εξεταζουν τα ευρηματα για να αποδωθει δικαιοσυνη.
    οπως και οι γιατροι, δεν ηδονιζονται με τις ανοιχτες κοιλιες, ουτε εγιναν γιατροι γιατι τους ευχαριστει η θεα του αιματος!!! απλα δεν χαλιουνται οπως πολλοι απο μας.

επομενως, καποιος που την βρισκει να βλεπει σφαγες πραγματικες, δεν ειναι ενας εν δυναμει γιατρος η ιατροδικαστης που δεν καταφερε να σπουδασει, καποιον αλλο λογο εχει το νοσηρο (για μενα) ενδιαφερον του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μια φωτο η μια περιγραφη απο ενα ειδεχθες εγκλημα ομως, ειναι η αποδειξη και η αποτυπωση ενος πραγματικου θανατου, ενος πραγματικου βασανιστηριου, σκεφτομαστε πονο πραγματικο που θα ενοιωσε ο ανθρωπος αυτος πεθαινοντας, και οντως τον ενοιωσε!!! τι ειδους στοιχειο ειναι, αυτη η λειτουργια να μας ευχαριστει???? για εμενα προσωπικα, προβληματικο, εκτος αν καποιος ειναι σε θεση (επαγγελματικη) να βοηθησει στην εξιχνιαση ενος εγκληματος για παραδειγμα..
    εσυ δεν βλεπεις καμια διαφορα στα δυο?
    προσωπικα, δεν πιστευω με την καμια οτι οι ιατροδικαστες νοιωθουν καποια ευχαριστηση η ηδονη να βλεπουν χυμενα μυαλα... εξεταζουν τα ευρηματα για να αποδωθει δικαιοσυνη.
    οπως και οι γιατροι, δεν ηδονιζονται με τις ανοιχτες κοιλιες, ουτε εγιναν γιατροι γιατι τους ευχαριστει η θεα του αιματος!!! απλα δεν χαλιουνται οπως πολλοι απο μας.
    επομενως, καποιος που την βρισκει να βλεπει σφαγες πραγματικες, δεν ειναι ενας εν δυναμει γιατρος η ιατροδικαστης που δεν καταφερε να σπουδασει, καποιον αλλο λογο εχει το νοσηρο (για μενα) ενδιαφερον του.
    Δεν αναφερθηκα στην περιπτωση που καποιον τον ευχαριστει ή του προκαλει ηδονη η περιγραφη μιας ειδεχθους δολοφονιας!
    Η παρεμβαση μου εγινε στο γεγονος οτι θεωρεις προβληματικο καποιον που ασχολειται σε ερασιτεχνικο επιπεδο με αυτου του ειδους τα θεματα!

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast