αφιερωμενο στους φονιαδες της ζωης μου!!!!!! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 142
    Senior Member
    μα απαντησα στο οτι δεν νιωθω ευχαριστηση απλα δεος
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Εγώ πάντως δεν έβλεπα θρίλερ μικρή (δεν με άφηναν), αλλά πάντα με ενδιέφερε ο ανθρώπινος εγκέφαλος/ψυχοσύνθεση/όπως θέλετε πείτε το. Εννοώ ακόμα κι όταν στο δημοτικό μαζεύονταν και πείραζαν το αδύναμο παιδάκι στην αυλή, εκτός από την οργή που ένιωθα για κάτι τέτοιο, με έτρωγε πάντα η περιέργεια γιατί φέρονται σαν ζώα (αδικώ τα ζώα) άτομα που κατά τα άλλα φαίνονταν ΟΚ, ποια δικά τους συμπλέγματα ας πούμε τους οδηγούσαν εκεί και για ποιον λόγο έπαιρναν ικανοποίηση από αυτό. Πόσο μάλλον σε περισσότερο ακραίες συμπεριφορές που φαντάζουν παντελώς ανεξήγητες στην πρώτη ματιά. Δεν βλέπω γιατί πρέπει να τα κουκουλώνουμε και να κάνουμε ότι δεν υπάρχουν, όσο κι αν μας κάνουν να φρίττουμε ή να θυμώνουμε. Ειδικά (σχετικά με το άρθρο του πετραν) η παντελής έλλειψη ενσυναίσθησης μου είναι κάτι... μαγευτικό, υπνωτικό που είπε και η broken, με την έννοια ότι μου είναι εξωγήινο, δεν το καταλαβαίνω ενστικτωδώς, και θέλω να το καταλάβω. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό αυτό και καλό το να μην ακουμπάμε ό,τι κάνει τζιζ..?
    [I][SIZE="1"]Well you're up so high, how can you save me when the dark comes here tonight to take me up my front walk and into bed, where it kisses my face and eats my head...[/SIZE][/I]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    μα απαντησα στο οτι δεν νιωθω ευχαριστηση απλα δεος
    Δεος...δηλαδη αισθανεσαι αναγνώριση της δύναμης και του μεγαλείου μιας υπέρτερης δύναμης(στη προκειμενη περιπτωση των κατα συρροη δολοφονων),γιατι αυτη ειναι η εννοιολογικη σημασια του δεους η οποια μαλιστα ειναι συνωνυμη του θαυμασμου!
    Στη θεση σου,αμα αισθανομουν ετσι,θα το συζητουσα και με το γιατρο μου!
    Αυτη ειναι η γνωμη μου κι αν θες ακου την ή πετα την απλα στον "καιαδα"!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Συγγνώμη αλλά το δέος δεν συνεπάγεται απαραίτητα θετικά συναισθήματα προς αυτό που το προκαλεί.
    [I][SIZE="1"]Well you're up so high, how can you save me when the dark comes here tonight to take me up my front walk and into bed, where it kisses my face and eats my head...[/SIZE][/I]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vagabond View Post
    η παντελής έλλειψη ενσυναίσθησης μου είναι κάτι... μαγευτικό
    Πραγματι,ειναι αρκετα ενδιαφερουσα αυτου του ειδους η αντιδραση-συμπεριφορα! Μαλιστα,υπαρχει κι ενα πολυ καλο αρθρακι σ'αυτον τον ιστοχωρο:http://e-psychology.gr/personality/6...prosopikothtas
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Συγγνώμη αλλά το δέος δεν συνεπάγεται απαραίτητα θετικά συναισθήματα προς αυτό που το προκαλεί.
    συμφωνώ...
    Το δεος μπορεί να συμπεριλαμβάνει ένα σωρό συναισθήματα....:)

Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Πραγματι,ειναι αρκετα ενδιαφερουσα αυτου του ειδους η αντιδραση-συμπεριφορα! Μαλιστα,υπαρχει κι ενα πολυ καλο αρθρακι σ'αυτον τον ιστοχωρο:http://e-psychology.gr/personality/6...prosopikothtas
    μόνο που η μπρόκεν δεν πάσχει από σχιζοφρένεια και εδώ δεν μιλάμε από τι πάσχουν οι τύποι που σκοτώνουν, αλλά την τάση της μπροκ να ασχολείται μαζί τους.....

Senior Member
    Μπορει να εκφραζει και τρομο-φοβο προς κατι,ομως,μεγαλειωδες! Αυτο ειναι που με προβληματιζει στα οσα λεει! Δηλαδη στο οτι βρισκει μεγαλειωδεις τετοιου ειδους πραξεις!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    μόνο που η μπρόκεν δεν πάσχει από σχιζοφρένεια και εδώ δεν μιλάμε από τι πάσχουν οι τύποι που σκοτώνουν, αλλά την τάση της μπροκ να ασχολείται μαζί τους.....
    Απλως εκανα μια αναφορα στα οσα ειπε κι ο PETRAN!

Απλως εκανα μια αναφορα στα οσα ειπε κι ο PETRAN!
    ο Πετράν είναι ψυχολόγος και πάντα πολύ προσεκτικός σε όσα γράφει εδώ μέσα.
    Εσύ εχεις πει εδω πως είσαι ψυχολογος, αλλα στο φόρουμ των ψυχολόγων έγραφες πως είσαι κοινωνική λειτουργός.
    Κατά την ταπεινή μου άποψη, κανένας με αυτές τις δύο ιδιότητες, (οποια και αν είναι αληθινή), δεν θα πίεζε τόσο ένα άτομο που έτσι και αλλιώς αντιμετωπίζει τέτοια θέματα.

Senior Member
    Εσύ εχεις πει εδω πως είσαι ψυχολογος, αλλα στο φόρουμ των ψυχολόγων έγραφες πως είσαι κοινωνική λειτουργός.
    Κατά την ταπεινή μου άποψη, κανένας με αυτές τις δύο ιδιότητες, (οποια και αν είναι αληθινή), δεν θα πίεζε τόσο ένα άτομο που έτσι και αλλιώς αντιμετωπίζει τέτοια θέματα.
    Δεν ειπα ποτε στο αλλο φορουμ οτι ειμαι κοινωνικη λειτουργος! Μπορει να το επιβαβαιωσει κι ο διαχειριστης αυτο! Και δε θεωρω οτι πιεσα κανεναν αλλα κι αν αισθανθηκε κατι τετοιο η Μπροκεν...δεν ηταν τετοιος ο σκοπος μου!

Δεν ειπα ποτε στο αλλο φορουμ οτι ειμαι κοινωνικη λειτουργος! Μπορει να το επιβαβαιωσει κι ο διαχειριστης αυτο! Και δε θεωρω οτι πιεσα κανεναν αλλα κι αν αισθανθηκε κατι τετοιο η Μπροκεν...δεν ηταν τετοιος ο σκοπος μου!
    οπότε είσαι ψυχολόγος?

την πιέζεις να σου αναλύσει τι νιώθει σα να θες να της βγάλεις διάγνωση και το κάνεις σελίδες τώρα.
    Αν θες μπορώ να σου αποσπάσω όλα τα σχετικά ποστ.
    Εδώ είμαστε για να κάνουμε συζητήσεις και όχι να βγάζουμε πορίσματα για τον καθένα που δεν ξέρουμε σε τι βαθμό μπορεί να τον επηρεάσουν όταν ήδη ταλαιπωρείται από την ασθένεια του.

Senior Member
    Εγω θα ελεγα να το συζητησεις με το γιατρο σου , οχι οτι ειναι κατακριτεο ή αποριπτεο ή δεν ξερω τι. Αλλα ειναι μια σημαντικη δραστηριοτητα της ζωης σου και αν σε παρακολουθει καποιος γιατρος καλο ειναι να ξερει για ολες τις πτυχες της προσωπικοτητας σου. Αν σε "παρακολουθει" , οχι αν σε συνταγογραφει οπως κανουν οι περισσοτεροι.

Εγω πχ θα ελεγα για την ενασχοληση μου με τους υπολογιστες , μιας και παιρνω διολου ευκαταφρονητο χρονο με αυτους. Εαν πηγαινω στο ΙΚΑ απλως να μου γραψουν φαρμακα τι να συζητησω...ξεχνα το λολ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    οπότε είσαι ψυχολόγος?
    την πιέζεις να σου αναλύσει τι νιώθει σα να θες να της βγάλεις διάγνωση και το κάνεις σελίδες τώρα.
    Αν θες μπορώ να σου αποσπάσω όλα τα σχετικά ποστ.
    Εδώ είμαστε για να κάνουμε συζητήσεις και όχι να βγάζουμε πορίσματα για τον καθένα που δεν ξέρουμε σε τι βαθμό μπορεί να τον επηρεάσουν όταν ήδη ταλαιπωρείται από την ασθένεια του.
    Ναι,εχω τελειωσει Ψυχολογια. Συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι δεν ειναι σκοπος του φορουμ να κανουμε διαγνωσεις αλλα να συζηταμε! Αυτο προσπαθω να κανω κι εγω και δεν εχω τη διαθεση-προθεση να προβω σε τηλεπαθητικες διαγνωσεις! Το μονο που προετρεψα την Μπροκεν,ηταν να μιλησει στο γιατρο της!(αλλωστε εξεφρασε κι αυτη την ιδια απορια στο αρχικο της post)

Ναι,εχω τελειωσει Ψυχολογια. Συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι δεν ειναι σκοπος του φορουμ να κανουμε διαγνωσεις αλλα να συζηταμε! Αυτο προσπαθω να κανω κι εγω και δεν εχω τη διαθεση-προθεση να προβω σε τηλεπαθητικες διαγνωσεις! Το μονο που προετρεψα την Μπροκεν,ηταν να μιλησει στο γιατρο της!(αλλωστε εξεφρασε κι αυτη την απορια της στο αρχικο της post)
    Θα μπορούσε να ήταν έτσι αν δεν έκανες όλες τις παρακάτω ερωτήσεις......

Μηπως σε 'σενα κρυβει μια προσπαθεια μιμητισμου/θαυμασμου?
    Μαλλον δεν ημουν ξεκαθαρη!
    Οταν διαβαζεις για κατα συρροη δολοφονους,προσπαθεις να μελετησεις την ψυχοσυναισθηματικη τους κατασταση καθως και τα προγενεστερα βιωματα τους που επαιξαν επικουρικο ρολο και ως εκει ή αισθανεσαι δεος και θαυμασμο γι'αυτους διαβαζοντας τα "κατορθωματα" τους?

Με λιγα λογια,αν οταν διαβαζεις για εναν κατα συρροη δολοφονο εστιαζεις στο γιατι οδηγηθηκε στη διαπραξη των φονων(μελετη επικουρικων βιωματων δηλαδη) και οχι τοσο στη λεπτομερη περιγραφη των δολοφονιων(προκληση ηδονης δηλαδη μεσω τετοιων περιγραφων),τοτε δεν υπαρχει απολυτως κανενα προβλημα!
    Δηλαδη? Λογω περιεργειας ή λογω προκλησης αλλων συναισθηματων?
    Αυτη σου μονο η φραση θα με προβληματιζε καπως! Ολα τ'αλλα που λες,δε μου φαινονται "περιεργα"!
    Τοση ωρα,ομως,αποφευγεις ν'απαντησεις στο ερωτημα που σου εχω θεσει!
    Δεος...δηλαδη αισθανεσαι αναγνώριση της δύναμης και του μεγαλείου μιας υπέρτερης δύναμης(στη προκειμενη περιπτωση των κατα συρροη δολοφονων),γιατι αυτη ειναι η εννοιολογικη σημασια του δεους η οποια μαλιστα ειναι συνωνυμη του θαυμασμου!
    το ότι ανάμεσα σε δέκα ποστ της ειπες δυο φορές πεστα με το γιατρό σου, δεν λέει απολύτως τίποτα......γνώμη μου πάντα.

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast