Τι σκέφτεστε; - Page 303
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 303 of 1532 FirstFirst ... 2032532933013023033043053133534038031303 ... LastLast
Results 4,531 to 4,545 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    ωραίες σκέψεις, πολυ ωραίοι στίχοι, όλο αισιοδοξία, τέτοια αξίζει να γράφονται εδώ, τετοια έχουμε ανάγκη να μας λένε.
    Ετσι ειναι... Αυτα ειναι παιδια! :) Καλες διαθεσεις θελω οχι ξινισμενες οπως μερικοι....

Senior Member
    Ε, τι να κάνουμε, συγγνώμη αν δεν είμαστε όλοι ευτυχισμένοι...αν σας χαλάμε τη διάθεση με τις ξινισμένες κι απαισιόδοξες σκέψεις μας απλά αγνοήστε μας...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ε, τι να κάνουμε, συγγνώμη αν δεν είμαστε όλοι ευτυχισμένοι...αν σας χαλάμε τη διάθεση με τις ξινισμένες κι απαισιόδοξες σκέψεις μας απλά αγνοήστε μας...
    Για αλλον χτυπουσε η καμπανα.. για τον κηπ... Ολοι οι υπολοιποι μια χαρα τα λετε

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Για αλλον χτυπουσε η καμπανα.. για τον κηπ... Ολοι οι υπολοιποι μια χαρα τα λετε
    Α, οκ τότε...νόμιζα για μένα και παραξενεύτηκα με το σχόλιο...αν και ίσως ενοχλώ και κάποιον άλλον απ' ότι είδα αλλά νομίζω ότι έχουμε το δικαίωμα να εκφραζόμαστε ελεύθερα, έτσι δεν είναι; Το ίδιο ισχύει και για τον κηπ αν και δεν είδα τι έγραψε...αν δεν στρεφόμαστε εναντίον κάποιου άλλου έχουμε κάθε δικαίωμα να γράφουμε αυτό που πραγματικά σκεφτόμαστε...ειδικά σε φόρουμ περί ψυχολογίας...

Senior Member
    Αλήθεια; Χαίρομαι! :) :) :) Χαμογελάω μέσα σε δάκρυα, το πιστεύεις; Πώς γίνεται αυτό; Αφού αυτά τα συναισθήματα είναι αντίθετα, χαρά και λύπη...πώς γίνεται;
    Μπορείς να μου μεταδώσεις λίγη από την αισιοδοξία σου; Γιατί όπως ίσως είδες και παραπάνω εγώ μάλλον θέλω να φύγω από εδώ...εσύ πώς καταφέρνεις να θέλεις να ζήσεις κι ας βρέχει τόσο πολύ;;;
    Χαίρομαι που σου άρεσε το τραγούδι :) Σημαίνει πολλά για μένα...και κάθε φορά που βρέχει θέλω να το ακούω...κι από τη μία μελαγχολώ γιατί εγώ δεν νιώθω να έχω ήλιο κι από την άλλη προσπαθώ να πάρω κουράγιο απ' αυτούς τους στίχους...
    Κύκνε, όλοι μας έχουμε τις εποχές μας.. Δεν μπορούμε να είμαστε πάντα ηλιόλουστοι.
    Κάποιες φορές συννεφιάζουμε, άλλες μπουμπουνίζουμε κι άλλες βροντάμε δυνατά..
    Ίσως κάποιες φορές να φταίει και το ότι περιμένουμε να δούμε φως μόνο από ένα σημείο του ορίζοντα!

Πρέπει να απλώσει η ματιά μας, πώς να στο πω, να μας σπρώξουμε να βρούμε μικρές μικρές αχτίδες γύρω μας. Όπου.
    Και κάποιες φορές, αν δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας αυτό, ζητάμε βοήθεια ή ένα βλέμμα δανεικό..

Αυτό για σένα :)

http://www.youtube.com/watch?v=VWBSFeB7WIk

Senior Member
    Α, οκ τότε...νόμιζα για μένα και παραξενεύτηκα με το σχόλιο...αν και ίσως ενοχλώ και κάποιον άλλον απ' ότι είδα αλλά νομίζω ότι έχουμε το δικαίωμα να εκφραζόμαστε ελεύθερα, έτσι δεν είναι; Το ίδιο ισχύει και για τον κηπ αν και δεν είδα τι έγραψε...αν δεν στρεφόμαστε εναντίον κάποιου άλλου έχουμε κάθε δικαίωμα να γράφουμε αυτό που πραγματικά σκεφτόμαστε...ειδικά σε φόρουμ περί ψυχολογίας...
    Κοιτα συμφωνω οτι εχουμεκαθε δικαιωμα να γραφουμε την σκεψη μας αλλα οχι να δειχνω φιλικη και ο αλλος να μου την πει επειδη ειχε ορεξη.. Με ποιο δικαιωμα? Οτι δεις παιρνεις! Οτι τροπο εχεις τετοιον τροπο θα παρεις, ετσι ειναι! Το καθε τι εχει τον τροπο του.. Δεν γουσταρω να μου μιλανε με τουπε. Σιγα ρε μεγαλε ποιος εισαι και μας το παιζεις εξυπνος...

Senior Member
    Quote Originally Posted by crazy_diamond View Post
    Κύκνε, όλοι μας έχουμε τις εποχές μας.. Δεν μπορούμε να είμαστε πάντα ηλιόλουστοι.
    Κάποιες φορές συννεφιάζουμε, άλλες μπουμπουνίζουμε κι άλλες βροντάμε δυνατά..
    Ίσως κάποιες φορές να φταίει και το ότι περιμένουμε να δούμε φως μόνο από ένα σημείο του ορίζοντα!

Πρέπει να απλώσει η ματιά μας, πώς να στο πω, να μας σπρώξουμε να βρούμε μικρές μικρές αχτίδες γύρω μας. Όπου.
    Και κάποιες φορές, αν δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας αυτό, ζητάμε βοήθεια ή ένα βλέμμα δανεικό..

Αυτό για σένα :)

http://www.youtube.com/watch?v=VWBSFeB7WIk
    Σ' ευχαριστώ για το τραγούδι διαμαντάκι! :) Ήταν μια μικρή τονωτική ένεση που χρειαζόμουν μιας κι είναι πρωί κι έχω ολόκληρη τη μέρα μπροστά μου...και τώρα όπως θα έχεις διαπιστώσει δεν βρέχει πια κι άρχισε σιγά σιγά να βγαίνει ο ήλιος :) Αυτό είναι ελπιδοφόρο...η βροχή πάντα με κατέθλιβε, χρειάζομαι φως για να ζήσω...σαν τα λουλούδια...
    Ακόμα και τη νύχτα πάντα αφήνω φως αναμμένο...κι επίσης για το τραγούδι και για τα άλλα που λες, έτσι ακριβώς εγώ δεν μπορώ να δω ούτε μια αχτίδα ηλίου πουθενά μόνη μου, χρειάζομαι βοήθεια γι' αυτό κι εσύ έβαλες ένα μικρό λιθαράκι...σ' ευχαριστώ! :)

Senior Member
    Σ' ευχαριστώ για το τραγούδι διαμαντάκι! :) Ήταν μια μικρή τονωτική ένεση που χρειαζόμουν μιας κι είναι πρωί κι έχω ολόκληρη τη μέρα μπροστά μου...και τώρα όπως θα έχεις διαπιστώσει δεν βρέχει πια κι άρχισε σιγά σιγά να βγαίνει ο ήλιος :) Αυτό είναι ελπιδοφόρο...η βροχή πάντα με κατέθλιβε, χρειάζομαι φως για να ζήσω...σαν τα λουλούδια...
    Ακόμα και τη νύχτα πάντα αφήνω φως αναμμένο...κι επίσης για το τραγούδι και για τα άλλα που λες, έτσι ακριβώς εγώ δεν μπορώ να δω ούτε μια αχτίδα ηλίου πουθενά μόνη μου, χρειάζομαι βοήθεια γι' αυτό κι εσύ έβαλες ένα μικρό λιθαράκι...σ' ευχαριστώ! :)
    Έτσι.. αχτίδα - αχτίδα μαζεύουμε το φως και βήμα - βήμα προχωράμε ~

Να σε προσέχεις, ναι; :)

Banned
    σκεφτομαι youre doing it wrong, μονιμα. πρωτα κλαινε, μετα γελανε, και τελικα χειροκροτανε! γιατι ομως να ειναι τοσο εθιστικο το λαθος ?

Senior Member
    Έτσι.. αχτίδα - αχτίδα μαζεύουμε το φως και βήμα - βήμα προχωράμε ~

Να σε προσέχεις, ναι; :)
    Προσπαθώ...αλλά δεν αισθάνομαι αρκετά δυνατή για να το κάνω...έχω ανάγκη να με προσέχει και κάποιος άλλος...
    http://www.youtube.com/watch?v=eiZ6PACFNTM
    Και νιώθω άδεια από φως τώρα και θέλω βοήθεια για να μαζέψω τις αχτίδες σιγά σιγά όπως λες...
    Έχουμε καιρό να τα πούμε στο msn, θα μπορέσουμε κάποια στιγμή λες;

Senior Member
    Κύκνε, θα μπορέσουμε, αρκεί να συγχρονίσουμε τα ρολόγια μας..
    Εγώ δηλαδή, αφού τα ''ωράριά'' μου είναι λίιιγο περίεργα :)

Senior Member
    Κύκνε, θα μπορέσουμε, αρκεί να συγχρονίσουμε τα ρολόγια μας..
    Εγώ δηλαδή, αφού τα ''ωράριά'' μου είναι λίιιγο περίεργα :)
    Ποιά είναι τα ωράρια σου δηλαδή για να δω αν ταιριάζουν με τα δικά μου; Γιατί καμιά φορά και τα δικά μου είναι λίγο περίεργα :)

Senior Member
    Τελικά υπάρχει ανθρωπιά! :)
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member

Χαίρομαι που σου άρεσε το τραγούδι :) Σημαίνει πολλά για μένα...και κάθε φορά που βρέχει θέλω να το ακούω...κι από τη μία μελαγχολώ γιατί εγώ δεν νιώθω να έχω ήλιο κι από την άλλη προσπαθώ να πάρω κουράγιο απ' αυτούς τους στίχους...
    Σηκωσε το κεφαλι σου οσο πιο ψηλα μπορεις και παρατηρησε πιο προσεκτικα τον ουρανο! Ο Ηλιος βρισκεται εκει για τον καθενα! Λιγη προσοχη χρειαζεται!
    Ευχομαι ολοψυχα να τον βρεις κι εσυ λοιπον!!!

http://www.youtube.com/watch?v=cb_7Y3fQjMg&feature=related
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    Τελικά υπάρχει ανθρωπιά! :)
    που την είδες;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...